• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

arianarvin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
موسسه نور
54efa77d2d0d509dfca71acb93f72aa0.jpg

Sent from my One S using Tapatalk
اميرآقا ريسک پول گذاشتن تو اين موسسه چه جوريه؟ نظرت راجع به اينکه 200-300 يه ساله با سود 24 سپرده بشه تو اين موسسه چي هست؟

amir.h.akbari

Registered User
لایک‌ها
61
اميرآقا ريسک پول گذاشتن تو اين موسسه چه جوريه؟ نظرت راجع به اينکه 200-300 يه ساله با سود 24 سپرده بشه تو اين موسسه چي هست؟
من بالای 50 میلیون رو در موسسات مجوز دار به مسی پیشنهاد ندادم. حداقل تا قبل انتخابات. اما بانک ها رو که الان دارن 20 درصد میدن رو علیرغم کم بودن سود 20 درصد بیشتر میپسندم
تحلیل اخیری که دوستان از مقاله در پست 17081 ارسال کردن بنظرم دید خوبی از وضعیت رقابت بانک ها و سیاست های بانک مرکزی میده.

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
با سلام.بانک شهر میگه صندوق داره و بالای 10 میلیون روزشمار 20% میده.نظرتون چیه؟

asdf1368

Registered User
لایک‌ها
110
موسسه نور با اینکه مجوزم داره ولی من بازم تردید دارم سپرده گذاری داخلش . نمیدونم چرا :(

arianarvin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
من بالای 50 میلیون رو در موسسات مجوز دار به مسی پیشنهاد ندادم. حداقل تا قبل انتخابات. اما بانک ها رو که الان دارن 20 درصد میدن رو علیرغم کم بودن سود 20 درصد بیشتر میپسندم
تحلیل اخیری که دوستان از مقاله در پست 17081 ارسال کردن بنظرم دید خوبی از وضعیت رقابت بانک ها و سیاست های بانک مرکزی میده.

ولي تو شرايط کنوني وسوسه کننده‌س

arianarvin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
موسسه نور
54efa77d2d0d509dfca71acb93f72aa0.jpg

اميرآقا اين ليست برا کدام شعبه نور هست؟ من تلفني از شعبه گيشا پرسيدم گفت همه شعبات مطابق بانک مرکزي سود ميدن ... فک تلفني جواب نميدن

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
اميرآقا اين ليست برا کدام شعبه نور هست؟ من تلفني از شعبه گيشا پرسيدم گفت همه شعبات مطابق بانک مرکزي سود ميدن ... فک تلفني جواب نميدن

نه واسه منم تلفنی همین چیزی که رو کاغذ بوود رو گفتن

javan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان خواهشا بانکی معتبر که الان در حال حاظر بیشترین سود یک ساله رو میده بهم معرفی کنید مراجعه کنم

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
دوستان خواهشا بانکی معتبر که الان در حال حاظر بیشترین سود یک ساله رو میده بهم معرفی کنید مراجعه کنم
از یکی شنیدم گردشگری 21% یکساله میده. بد نیست یه سر بزنی. موسسه کاسپین (فرشتگان) هم یه سوال بکن.

javan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از یکی شنیدم گردشگری 21% یکساله میده. بد نیست یه سر بزنی. موسسه کاسپین (فرشتگان) هم یه سوال بکن.
ممنون
موسسه نمیخوایم پول بذارم چون ریسک دارم واین مبلغی که با زحمت جمع کردم نمیخوام با ریسک باشه
بانک معتبر
حالا نمیدونم گردشگری معتبر است یانه ؟؟
بانک گردشگری تازه راه اندازی شده؟؟
درضما از کجا باید فهمید که کدوم بانک معتبر است و اصلا خطر برشکستگی واینا رو نداره

javan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
هر بانکی میذاری زیر 20 درصد نزارین

خوب همین بانکی است که 20درصد به بالا بده یا همون 20درصدو بده ولی معتبر باشه مثل ملی و صادارت و سپه و ملت اینا

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
خوب همین بانکی است که 20درصد به بالا بده یا همون 20درصدو بده ولی معتبر باشه مثل ملی و صادارت و سپه و ملت اینا
این 4 موردی که گفتین قطعا بالای 15 درصد برای یکسال نمیدن مگه اینکه مبلغ پولتون خیلی کلان باشه
سرمایه یکساله 18.5 میداد نمیدونم هنوزم با این درصد باز میکنه یا نه
اما همونجور که دوستان گفتن قوامین اگه واقعا یکساله 20 بده بنظرم ارزش داره
کوتاه مدت 18 درصدی ایران زمینم خوبه
ایران زمین بلندمدت 18 درصدی هم باز میکنه با این مزیت که بعد از یک ماه از افتتاح سپرده شما میتونی کل پولت رو برداری بدون اینکه بابت برداشت پیش از موعد جریمه بشی

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
ممنون
موسسه نمیخوایم پول بذارم چون ریسک دارم واین مبلغی که با زحمت جمع کردم نمیخوام با ریسک باشه
بانک معتبر
حالا نمیدونم گردشگری معتبر است یانه ؟؟
بانک گردشگری تازه راه اندازی شده؟؟
درضما از کجا باید فهمید که کدوم بانک معتبر است و اصلا خطر برشکستگی واینا رو نداره
میشه توضیح بدی معیار معتبر بودن چیه ؟ چطور به موسسه مجوز دار میگی ریسک داره بر چه اساس؟ بانک مرکزی هیچ معیار عمومی نداره چطور شما رده بندی می کنی؟

javan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این 4 موردی که گفتین قطعا بالای 15 درصد برای یکسال نمیدن مگه اینکه مبلغ پولتون خیلی کلان باشه
سرمایه یکساله 18.5 میداد نمیدونم هنوزم با این درصد باز میکنه یا نه
اما همونجور که دوستان گفتن قوامین اگه واقعا یکساله 20 بده بنظرم ارزش داره
کوتاه مدت 18 درصدی ایران زمینم خوبه
ایران زمین بلندمدت 18 درصدی هم باز میکنه با این مزیت که بعد از یک ماه از افتتاح سپرده شما میتونی کل پولت رو برداری بدون اینکه بابت برداشت پیش از موعد جریمه بشی
خوب اگر 25 درصدم بده ریسک توش باشه به نظرم ارزش نداره
به خصوص برای کسانی سرمایشون کلا همین پوله
باین بانک های معتبر صندوق ندارن بیشتر بده؟

javan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
میشه توضیح بدی معیار معتبر بودن چیه ؟ چطور به موسسه مجوز دار میگی ریسک داره بر چه اساس؟ بانک مرکزی هیچ معیار عمومی نداره چطور شما رده بندی می کنی؟
سال پیش اگر اشتباه نکنم موسسه اعتباری کوثر بود یادتون رفت برشکست شد
الان هنوز که هنوز 3تومن دوستمو فکر کنم ندادن
این یعنی ریسک برا این معیار میگم که موسسه شخصی هستن و اعتمادی بهشون نیست

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
برادر کوثر سرجاشه،این حرف ها و این معتبره اون فلانه زاییده ذهن عوام و مردم بی اطلاعه.هیچ رده بندی عمومی برای بانک ها و موسسات مجوز دار(با تاکیید به مجوز داشتن) نداریم و همه در یک سطح هستن.اینجا فقط بحث اینه کدوم سود بیشتر میدن (دلیل سود بیشتر هم باز ارتباطی به سپرده گذار نداره و نیاز به کنجکاوی نیست) شما هرجا عشقته پول رو بذار سودشو بگیر هیچ موسسه و بانک مجوز داری اتفاقی براش نمی افته.

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
دوستان لطفا راهنمایی کنید
من 25 شهریور یه حساب ملت باز کردم طرح فراز و 30 تومن پول دادم. گفتن 20 تومن مسدود میشه که هرچی سوال کردم آخرش نفهمیدم کارمند زبون بسته چی میگه. حالا مشکل اینه که قرار بود 15% سود بدن که برای 30 میلیون میشه 375 هزار تومن. ولی بعد از گذشت 5 روز از افتتاح حساب 24 هزار تومن واریز شده و بعد از گذشت یکماه کامل از 1 مهر تا 1 آبان کلا 158 هزار تومن واریز شده. یه چیزی حدود 5%! کسی میدونه این داستانش چیه؟ اون 20 میلیون مسدودی یعنی چی؟ به نظرم کلاهبرداری میخوام شنبه برم حساب رو ببندم به نظر میرسه دارن کلاه مشتری بر میدارن. شاید هم نکته ای هست که من نمیدونم

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
کوثر کی ورشکست شد که ما خبر نداریم؟
تا الان هیچ موسسه مجوزداری ورشکست نشده؛اونهایی هم که مجوز رسمی و ثبت شده دارن این ۵ تا هستن:توسعه،کوثر،عسکریه،نور و کاسپین؛البته از این بین،کاسپین مجموعه ای تعاونی ها هست که ۲ تعاونیش از قبل مشکل دار بودند اما سپرده گذاران بقیه تعاونی هاش براحتی دارن کار میکنن و مشکلی در پول پس دادن نداشته؛

اون صندوق ها و تعاونی ها و موسساتی که دچار بحران شدند مثل ثامن الحجج و میزان،هیچ وقت مجوز نداشتند و عبارت تحت نظارت هیچ وقت معادل مجوز نیست

Sent from my E5823 using Tapatalk

javan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کوثر کی ورشکست شد که ما خبر نداریم؟
تا الان هیچ موسسه مجوزداری ورشکست نشده؛اونهایی هم که مجوز رسمی و ثبت شده دارن این ۵ تا هستن:توسعه،کوثر،عسکریه،نور و کاسپین؛البته از این بین،کاسپین مجموعه ای تعاونی ها هست که ۲ تعاونیش از قبل مشکل دار بودند اما سپرده گذاران بقیه تعاونی هاش براحتی دارن کار میکنن و مشکلی در پول پس دادن نداشته؛

اون صندوق ها و تعاونی ها و موسساتی که دچار بحران شدند مثل ثامن الحجج و میزان،هیچ وقت مجوز نداشتند و عبارت تحت نظارت هیچ وقت معادل مجوز نیست

Sent from my E5823 using Tapatalk
دوستان بابات اطلاع معذرت درسته کوثر نبود
موسسه پیک رحمت بود من دقیق یادم نبود کدوم بود ولی مطمعن بودم که ورشکست سده بود که از دوستم پرسیدم گفت پیک رحمت بود
برای همین یه کم از ریسکش میترسیدم

بالا