- نوشتهها
- 16,055
- لایکها
- 3,146
روزشمار بانک ایران زمین با همه امکانات بانکی اس ام اس و اینترنت بانک و ..
با 100 هزار تومن کف حساب.
عزيز چند درصده سودش
Sent from my iPhone using Tapatalk
روزشمار بانک ایران زمین با همه امکانات بانکی اس ام اس و اینترنت بانک و ..
با 100 هزار تومن کف حساب.
18%عزيز چند درصده سودش
چرا ؟؟؟18%
100 هزار تومن رو مسدود می کنن.
قانون بانک هست و نسبت به موارد مشابه در بانک های دیگه مثل دی و قوامین و حکمت خیلی کمتره.چرا ؟؟؟
فرشتگان بزرگترین تعاونی کاسپین هست،نگرانی نداره ، تجمیع این تعاونی ها زمان بر هست .ممنون از @mersa1989 و @behnood_67
مشکلی که الان هست اینه که کاسپین از ادغام چند موسسه بوجود اومده که یکیش فرشتگانه
جایی که من میخوام حساب باز کنم هنوز تابلو سردر و مهر های شعبه ش فرشتگانه نه کاسپین.
موسسه کاسپین هم تلفن جواب نمیده که بپرسم این شعبه مورد تایید هست یا نه !
به نظرتون این مشکل ساز نیست ؟
بعضی از موسسات فرشتگان هستن که مستقل هستن و جز ارمان هستن که بعید میدونم معتبر باشن. .اگه کاسپین باشه کاملا معتبر هست. من 8ماهه حساب یک ساله دارم بدون هیچ مشکلی.اکثرشون داخل شعبه یه بنر یا برگ چاپ کردن که نوشته شده جز 5موسسه مجاز هستن.ممنون از @mersa1989 و @behnood_67
مشکلی که الان هست اینه که کاسپین از ادغام چند موسسه بوجود اومده که یکیش فرشتگانه
جایی که من میخوام حساب باز کنم هنوز تابلو سردر و مهر های شعبه ش فرشتگانه نه کاسپین.
موسسه کاسپین هم تلفن جواب نمیده که بپرسم این شعبه مورد تایید هست یا نه !
به نظرتون این مشکل ساز نیست ؟
فرشتگان زیر مجموعه نداره اشتباه متوجه شدید.قبلا این چندتا تعاونی تابلو آرمان ایرانیان داشتن که برای اینکه از موسسه وحدت و البرز متمایز بشن تغییر نام دادن به کاسپین و مجوز و ادامه داستان.بعضی از موسسات فرشتگان هستن که مستقل هستن و جز ارمان هستن که بعید میدونم معتبر باشن. .اگه کاسپین باشه کاملا معتبر هست. من 8ماهه حساب یک ساله دارم بدون هیچ مشکلی.اکثرشون داخل شعبه یه بنر یا برگ چاپ کردن که نوشته شده جز 5موسسه مجاز هستن.
امروز يه گشت و گذاري تو بانکا زدم غير از اون اطلاعاتي که دوستان دادند راجع به قوامين و کاسپين و ايران زمين و غيره ... يه نکته اينکه؛ بانک سرمايه برا مبالغ بالا سود بالاي 20 درصد ميده : زير 100 ميليون 20درصد بين 100 تا 200 ميليون 21 درصد و از 200 ميليون به بالا 21.5 درصد به بالا که البته معاون يکي از شعب گفت که؛ اين درصدا قابل چونه زدن هم هست ... گفتم شايد اين اطلاعات بدرد بخوره
نگو ک الان فحش کشت میکنن. ب این دوستمون توجه نکنید ، راحت ب بحث در مورد اینکه کدام بانک نیم درصد بیشتر میده بحث کنید.به جايي رسيديم كه برا سود بانكي چونه ميزنيم
اي خدا
بانك آينده يكساله فكر كنم حداقل مانده 5ميليون ميده 20درصددر خد ٢٠ هست
اون قدر پول بود
باهاش كار ميكردم نه بزارم بانك
عسکریه یک ساله 20 درصد و سود ماهانه را به یک حساب روزشمار 18 درصدی در ایران زمین منتقل کنید.در خد ٢٠ هست
اون قدر پول بود
باهاش كار ميكردم نه بزارم بانك
دوستان الان بین صندوق های بانک ها کدوم صندوق بالاترین سود را پرداخت می کنه؟ ( منظورم بانک های مجوز داره که صندوقشون تضمین تقدشوندگی هم داشته باشه یعنی اصل سرمایه را که اونجا می زاریم تضمین کنن)
مثلا"صندوق بانک سامان با صندوق بانک آینده چه فرقی می کنه؟
بالاترین نرخ صندوق ها فعلا 20% هست. البته یه سری بالاتر هم دارن که ظرفیتشون تکمیله و احتمالش کمه که افزایش سرمایه بدن.
در این بین فقط صندوق بانک آینده هست که 23% میده اونم پرداخت سودش سه ماه یکباره.
البته اونم قراردادش از 18 تا 23% هست ولی تا امروز همه رو 23 داده.
تا میتونی دور و بر صندوق نرو یا قبلش حتما ساز وکارش رو به دقت بررسی کن.نه عزيز اينده همين صبح بودم ٢٣ بود و همون لحظه هم گفت مدارك داري برات باز كنيم
تا میتونی دور و بر صندوق نرو یا قبلش حتما ساز وکارش رو به دقت بررسی کن.
سپرده اولویت داره به صندوق