• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
صندوق چيزي نداره
ميري پولو ميدي سودش ماه به ماه واريز ميكنن اما انصراف بدي دو سه روزه ميلغ ميدن
الان خيلي از بانك ها صندوق دارن حتي موسسه ها
اگه بد بود كه انجام نميدادن

چيزي كه گفتن اين بود مثلا شهر

مياين حساب باز ميكنين تو حساب پول ميريزين و ما باهاش اوراق ميخريم از بورس
بعدش كارت بهتون ميديم ماه به ماه پول سود ميريزيم به اون حساب و برداشت ميكنين

همين
من کاملا آشنا هستم توصیه کردم با دقت اینکارو انجام بدی و حتما صفحات قبل رو بخونی.هیچ وقت به حرف یه کارمند پشت باجه اعتماد نکن که سطح اطلاعات فوق العاده پایینی دارن.

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
من کاملا آشنا هستم توصیه کردم با دقت اینکارو انجام بدی و حتما صفحات قبل رو بخونی.هیچ وقت به حرف یه کارمند پشت باجه اعتماد نکن که سطح اطلاعات فوق العاده پایینی دارن.

يعني چي اشنايي موردي داره درست بگين اين كارا چيه
ميترسي بگيرنت
خوب درست بگو چه موردي داره

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
يعني چي اشنايي موردي داره درست بگين اين كارا چيه
ميترسي بگيرنت
خوب درست بگو چه موردي داره
شما مثل اینکه طلبکاری برادر .ایشالله به سود مورد نظرت برسی.
از دوستان و مدیران عذرخواهی می کنم برای اینکه تاپیک منحرف نشه ادامه نمیدم.

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
شما مثل اینکه طلبکاری برادر .

خير
ميگم اطلاعات دارين مثل همه كه كمك ميكنن به هم و اطلاعات دارن ميدن
شما هم اين كارو بكنين نه ابن كه برين تحقيق كنين و ...
مثلا از كجا تحقيق كنيم
جز بانك و همون فرد باجه كيو داريم

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
دوستان عزيزهركي در مورد صندوق ها اطلاعات دقيق خوبي و بديهاش اطلاعات داره كامل توضيح بده ممنونم
چون ميخوام حساب ١٥ درصدمو ببندم و برم برا صندوق فردا يا پس فردا
ممنونم از همگي

Sent from my iPhone using Tapatalk

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
خير
ميگم اطلاعات دارين مثل همه كه كمك ميكنن به هم و اطلاعات دارن ميدن
شما هم اين كارو بكنين نه ابن كه برين تحقيق كنين و ...
مثلا از كجا تحقيق كنيم
جز بانك و همون فرد باجه كيو داريم
منم با حرفای ایشون موافقم( بهنود67). صندوق ها معمولا اساسنامه دارن میتونن قانون اضافه یا کم کنن.کارمند هم معمولا یا اطلاع نداره یا کامل توضیح نمیده. الان بانک هم سپرده 20درصد یک ساله. داره چه لزومی داره برید سمت صندوق!

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
كدوم بانك ٢٠ درصده
همه ١٥ هستن اخه

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
بعدش من واقعا نميدونم چرا دوستاني كه اطلاعات درست دارن راهنمايي نميكنن
خوب اطلاعاتتون ١٠ دقيقه در اختيار ماها كه اطلاعات نداريم بزارن كه بدونيم
همين اساس نامه كه ميگين يا اون عزيز كه مياد ميگه برين تحقيق
اگه اطلاعاتتون كامله چه اشكالي داره راهنمايي كنين

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
منم با حرفای ایشون موافقم( بهنود67). صندوق ها معمولا اساسنامه دارن میتونن قانون اضافه یا کم کنن.کارمند هم معمولا یا اطلاع نداره یا کامل توضیح نمیده. الان بانک هم سپرده 20درصد یک ساله. داره چه لزومی داره برید سمت صندوق!

عريز بانك ها رو ١٥ هست
چه بانكي ٢٠ درصده

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
صندوق ها حساب بانکی نیستند هرچند تا حدی مثل یک حساب عمل میکنند؛
در صندوق با یک جلسه مجمع بسیاری از شرایط منجمله سود اعطایی و ضمانت ها قابل تغییر هست؛
در مورد صندوق هایی که ضمانت نفد شوندگی دارد،بانک فقط نقد شدن واحد های در اختیار سرمایه گذار رو ضمانت میکنه،اما ثبات قیمت رو ضمانت نکرده اند:
در صندوق ها،هنگام نقد کردن به دلیل تغاوت قیمت خرید و ابطال واحد ها،ممکن هست کمی از سرمایه اولیه کاسته شود؛

پس تا سود ۱۸ و ۲۰ درصد براحتی در موسسات مجاز و بانک ها قابل دسترسی هست شاید سرمایه گذاری در صندوق ۱۹-۲۰ درصدی چندان پرفایده نباشد؛
در حال حاضر سپرده یکساله عسکریه سود ۲۰ درصد و کوتاه. مدت ایران زمین ۱۸ درصد دارد که با هر مقدار سرمایه،در دسترس هست

ضمنا اعتبار صندوق به اندازه بانک. و موسسه نیست و بانک فقط ضمانت نقد. کردن. واحدد. ها. رو. بهه. عهده داره. حالا. با هر قیمتی

Sent from my E5823 using Tapatalk

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
صندوق ها حساب بانکی نیستند هرچند تا حدی مثل یک حساب عمل میکنند؛
در صندوق با یک جلسه مجمع بسیاری از شرایط منجمله سود اعطایی و ضمانت ها قابل تغییر هست؛
در مورد صندوق هایی که ضمانت نفد شوندگی دارد،بانک فقط نقد شدن واحد های در اختیار سرمایه گذار رو ضمانت میکنه،اما ثبات قیمت رو ضمانت نکرده اند:
در صندوق ها،هنگام نقد کردن به دلیل تغاوت قیمت خرید و ابطال واحد ها،ممکن هست کمی از سرمایه اولیه کاسته شود؛

پس تا سود ۱۸ و ۲۰ درصد براحتی در موسسات مجاز و بانک ها قابل دسترسی هست شاید سرمایه گذاری در صندوق ۱۹-۲۰ درصدی چندان پرفایده نباشد؛
در حال حاضر سپرده یکساله عسکریه سود ۲۰ درصد و کوتاه. مدت ایران زمین ۱۸ درصد دارد که با هر مقدار سرمایه،در دسترس هست

ضمنا اعتبار صندوق به اندازه بانک. و موسسه نیست و بانک فقط ضمانت نقد. کردن. واحدد. ها. رو. بهه. عهده داره. حالا. با هر قیمتی

ممنون بابت توضيح و وقتي كه قرار دادين و فقط نيومدين بگين برو تحقيق كن و بعد توضيح بخوام بهشون بربخوره

به من اين راهم گفتن در صورت قبل از يك سال بين ١٨ تا ٢٠ درصد هست پرداختي اما يك ساله همون هست
و مورد بعدي اينكه ضمانت ٢٠ درصد قطعي دادن يعني بالا پايين بشه همون ٢٠ درصد هست
يعني الكي هست ؟؟؟
يه نكته من متوجه نشدم

يعني ممكنه يه ماه ١٥ درصد بدن يه ماه ١٨ درصد ؟؟؟

و دوم اينكه اگه سر سال بخوام برداشت كنم از مبلغ كسر ميشه ؟؟؟

ممنونم

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
ممنون بابت توضيح و وقتي كه قرار دادين و فقط نيومدين بگين برو تحقيق كن و بعد توضيح بخوام بهشون بربخوره

به من اين راهم گفتن در صورت قبل از يك سال بين ١٨ تا ٢٠ درصد هست پرداختي اما يك ساله همون هست
و مورد بعدي اينكه ضمانت ٢٠ درصد قطعي دادن يعني بالا پايين بشه همون ٢٠ درصد هست
يعني الكي هست ؟؟؟
يه نكته من متوجه نشدم

يعني ممكنه يه ماه ١٥ درصد بدن يه ماه ١٨ درصد ؟؟؟

و دوم اينكه اگه سر سال بخوام برداشت كنم از مبلغ كسر ميشه ؟؟؟

ممنونم
اصلا هیچ وقت به حرف کارمند پشت باجه اعتماد نکنید؛واقعا هم اونها درست قضیه رو نمیدونن
ببینید اگه صندوق در سایت و اساسنامه اش،ضامن سودآوری نداشته باشه احتمال کاهش سودش هست؛
در ثانی این حرف مسخره است که درصورت برداشت زیر یکسال سود کم شود؛اساسا صندوق به این صورت هست که سرمایه های افراد جمع میشه و در ازای سرمایه واحد های صندوق فروخته میشه؛با پول جمع شده سرمایه گذاری میشه و سود حاصله به ازای هر واحد به افراد داده میشه؛پس هر در پایان هر دوره که یک یا سه ماهه هست باید سود محقق شده پرداخت بشه و کاری به مدت زمان سرمایه گذاری در صندوق نداره

در مورد صندوق ذکر شده،اگر ضامن سودآوری نداشته باشه هیچ کس نمیتونه به شما ضمانت بده که قطعا از سود گفته شده کمتر پرداخت نخواهد شد؛و این سودهایی که به شما میگن همگی سود پیشبینی هست نه سود قطعی

در مورد نحوه گرفتن پول هم که بهتون توضیح دادم؛در واقع شما در مقابل یرمایه اتون تعدادی واحد سرمایه گذاری در صندوق دارید که باید اون رو ابطال کنید؛معمولا قیمت ابطال از قیمت خرید کمتر هست پس امکان داره مقداری از سرمایه اصلی کم بشه

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
اصلا هیچ وقت به حرف کارمند پشت باجه اعتماد نکنید؛واقعا هم اونها درست قضیه رو نمیدونن
ببینید اگه صندوق در سایت و اساسنامه اش،ضامن سودآوری نداشته باشه احتمال کاهش سودش هست؛
در ثانی این حرف مسخره است که درصورت برداشت زیر یکسال سود کم شود؛اساسا صندوق به این صورت هست که سرمایه های افراد جمع میشه و در ازای سرمایه واحد های صندوق فروخته میشه؛با پول جمع شده سرمایه گذاری میشه و سود حاصله به ازای هر واحد به افراد داده میشه؛پس هر در پایان هر دوره که یک یا سه ماهه هست باید سود محقق شده پرداخت بشه و کاری به مدت زمان سرمایه گذاری در صندوق نداره

در مورد صندوق ذکر شده،اگر ضامن سودآوری نداشته باشه هیچ کس نمیتونه به شما ضمانت بده که قطعا از سود گفته شده کمتر پرداخت نخواهد شد؛و این سودهایی که به شما میگن همگی سود پیشبینی هست نه سود قطعی

در مورد نحوه گرفتن پول هم که بهتون توضیح دادم؛در واقع شما در مقابل یرمایه اتون تعدادی واحد سرمایه گذاری در صندوق دارید که باید اون رو ابطال کنید؛معمولا قیمت ابطال از قیمت خرید کمتر هست پس امکان داره مقداری از سرمایه اصلی کم بشه

تشكر فراوان
داداش كاهش سود نه
منظورم اينه الان مثلا ١٥ درصده اگه زير يك سال انصراف بدي روز شمار باهات حساب ميكنن
منظورم اينه
بعدش دااش تو قراردادي كه ميدن مگه ذكر نميشه كه سود ٢٠ درصد ميدن
وقتي قرارداد اينجوريه نميتونن كمش كنن كه
يا من اشتباه ميكنم
ببخش اذيتتم كردم

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
تشكر فراوان
داداش كاهش سود نه
منظورم اينه الان مثلا ١٥ درصده اگه زير يك سال انصراف بدي روز شمار باهات حساب ميكنن
منظورم اينه
يا من اشتباه ميكنم
ببخش اذيتتم كردم
ببین اصولا نباید این کار رو انجام بدن،و اگه سود کمتر به شما بدن خلاف اصول عملکردی صندوق هست؛

به شما یک برگه داده میشه که چه تعداد واحد سرمایه گذاری در صندوق دارید،درمورد سودش چیزی نوشته نمیشه
نه امروز كهه بودم گفت ١٥ درصد هست
این اینده بدترین پیشینه در مورد صندوق رو داره؛
یکمدت صندوق ۳ ماهه ۲۵%باز میکرد که میشد تقریبا ۲۳-۲۴ ماهانه؛از اون طرفدمیگفت صندوق عین یکساله هست و امکان نداره کم بشهراما اگه پولتون رو زیر ۶ ماه وردارین ۱۰ درصد حساب میکنیم!
خلاصه که کلی سرمایه جمع کرد اما بعد از کاهش سود زد زیر حرفش و سودش شد ۲۳ سه ماهه
در صورتی که اون زمان در موسسات و بانک ها حساب های ۲۵،۲۴ و ۲۱ سالانه و با تضمین عدم کاهش سود برای یکسال قابل دسترس بود

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
ببین اصولا نباید این کار رو انجام بدن،و اگه سود کمتر به شما بدن خلاف اصول عملکردی صندوق هست؛

به شما یک برگه داده میشه که چه تعداد واحد سرمایه گذاری در صندوق دارید،درمورد سودش چیزی نوشته نمیشه

این اینده بدترین پیشینه در مورد صندوق رو داره؛
یکمدت صندوق ۳ ماهه ۲۵%باز میکرد که میشد تقریبا ۲۳-۲۴ ماهانه؛از اون طرفدمیگفت صندوق عین یکساله هست و امکان نداره کم بشهراما اگه پولتون رو زیر ۶ ماه وردارین ۱۰ درصد حساب میکنیم!
خلاصه که کلی سرمایه جمع کرد اما بعد از کاهش سود زد زیر حرفش و سودش شد ۲۳ سه ماهه
در صورتی که اون زمان در موسسات و بانک ها حساب های ۲۵،۲۴ و ۲۱ سالانه و با تضمین عدم کاهش سود برای یکسال قابل دسترس بود

دقيقه اينده الانم همينو گفت

mohammad98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
190
به نظرم با وضعيت فعلي بانكها بهترين گزينه اوراق مشاركت بورسي هست و فعلا دارم تحقيق ميكنم ببينم كدومش بهتره. چون روزشمار هست از اين سپرده هاي يك ساله واسه من بهتره. اگرم كسي پولشو قطعا يك سال نميخواد فكر كنم همون صندقاي بورسي سود ثابت گزينه خوب باشن

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
بانکها چقدر سود میدهند

l1o6qlhnbla13ldl4quh.jpg

• Like
Reactions: Eh3

chama

Registered User
لایک‌ها
241
تشكر فراوان
داداش كاهش سود نه
منظورم اينه
يا من اشتباه ميكنم
ببخش اذيتتم كردم
فعلا عسکریه یک ساله 20 درصد برای کسی که سپرده مدت دار بخواد بهترین هست،که اگر بعد از یک ماه حساب را ببندید 15 درصد باهاتون حساب می کنند و اگر بعد 6 ماه حساب را ببندید 18 درصد حساب میکنند. واریز سود هم ماهانه هست که 20 درصد پرداخت میشه و می تونید سود را به یک حساب روز شمار مثل ایران زمین 18 درصدی منتقل کنید که سود مرکب هم بگیرید.
هیچ ریسکی هم نداره!

بالا