• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
پلاستیک هاش رو منم دنبالش بودم اون اوایل ولی پیدا نکردم مشهد . اما اگه فلیپ گوشی رو برندارید به مشکل خش افتادن و این مسایل زیاد بر نمیخورید

رم 1 gig با برند Sony و ژاپنی رو من خریدم 15 تومن . sundisk رو نمیدونم

Screen protector
7710 رو بزارید 100% fit to screen :happy:

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
منم میخام p990 بخرم نظرتون چیه ؟

دوست عزیز

اگه زحمت بکشید و چند صفحه از مطالب این تاپیک رو بخصوص از 30 به اینطرف رو بخونید . مقدار زیادی اطلاعات کامل و جامع راجع به این گوشی خواهید داشت

در ضمن ورودتون رو تبریک میگم

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
بچه ها من موقع خرید چیزای خیلی جالبی فهمیدم و الان میخوام مخلوطی از تجربه شخصیم موقع خرید و مطالب اینجا رو در اختیارتون بزارم.
تو خود بازار هم نمیدونن چی فرانسویه چی چینیه و چی غیره. من تعداد زیادی فروشنده موبایل می شناسم و هر کدوم در این رابطه حرف های متفاوت و ضد و نقیض می زدن تا اینکه تو یه مغازه بین دو تا فروشنده سر این مساله دعوا شد. فقط یک چیز موقع خرید باعث شد من یه اطمینان نسبی کنم و یه گوشی بخرم که فکر می کنم مال فرانسه است.
تو بازار به مغازه ای رفتم که گفت دو نوع گوشی داره فرانسه و چین. گفت فرانسه روی لیبل رو جعش 3 تا بارکد خورده و چین یکی. من خندیدم و اومدم بیرون. بعد از اون به لیبل جعبه ها دقت کردم و دیدم که تمام جعبه ها لیبل 1 بارکدی دارن و 3 بارکدی نیست توشون. با یه مغازه دار دیگه صحبت کردم و اون به من این اطمینان رو داد که 3 بارکده فرانسه و 2 بارکده چینیه و بهم گفت برم و از اون مغازه دار اولی سه بارکدی رو بگیرم. باز هم اطمینان نکردم و به فروشگاه نمایندگی پارس الرمس تو شریعتی تهران رفتم. جعبه اونها رو دیدم که 3 بارکده بود لیبلش. شاید این بتونه ملاکی برای فرانسه یا چینی بودن گوشی باشه.

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کسی میدونه چطوری میشه اینترنت دایال-آپ من رو که به لپ تاپم وصله رو به وصیله وایرلس لن به اشتراک گذاشت؟
میخوام گوشیم رو از این راه به اینترنت وصل کنم، اساتید نظری؟ پیشنهادی...؟

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها من موقع خرید چیزای خیلی جالبی فهمیدم و الان میخوام مخلوطی از تجربه شخصیم موقع خرید و مطالب اینجا رو در اختیارتون بزارم.
تو خود بازار هم نمیدونن چی فرانسویه چی چینیه و چی غیره. من تعداد زیادی فروشنده موبایل می شناسم و هر کدوم در این رابطه حرف های متفاوت و ضد و نقیض می زدن تا اینکه تو یه مغازه بین دو تا فروشنده سر این مساله دعوا شد. فقط یک چیز موقع خرید باعث شد من یه اطمینان نسبی کنم و یه گوشی بخرم که فکر می کنم مال فرانسه است.
تو بازار به مغازه ای رفتم که گفت دو نوع گوشی داره فرانسه و چین. گفت فرانسه روی لیبل رو جعش 3 تا بارکد خورده و چین یکی. من خندیدم و اومدم بیرون. بعد از اون به لیبل جعبه ها دقت کردم و دیدم که تمام جعبه ها لیبل 1 بارکدی دارن و 3 بارکدی نیست توشون. با یه مغازه دار دیگه صحبت کردم و اون به من این اطمینان رو داد که 3 بارکده فرانسه و 2 بارکده چینیه و بهم گفت برم و از اون مغازه دار اولی سه بارکدی رو بگیرم. باز هم اطمینان نکردم و به فروشگاه نمایندگی پارس الرمس تو شریعتی تهران رفتم. جعبه اونها رو دیدم که 3 بارکده بود لیبلش. شاید این بتونه ملاکی برای فرانسه یا چینی بودن گوشی باشه.

دوست عزیز شما این عکس رو که از گوشی منه و NO NAME هست رو ببین اینم سه تا بارکد داره

NoName3.jpg

نظرت چیه؟

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
آقا کسی میدونه چطوری میشه اینترنت دایال-آپ من رو که به لپ تاپم وصله رو به وصیله وایرلس لن به اشتراک گذاشت؟
میخوام گوشیم رو از این راه به اینترنت وصل کنم، اساتید نظری؟ پیشنهادی...؟

سر فرصت یه آموزش خوب برای اینکار از سایت های دیگه براتون میذارم حتما

hamid268

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام خدمت تمامی دوستان

من نزدیک 2 هفته هست این گوشی و خریدم و واقعا ازش راضیم و دارم باهاش حال می کنم و آپدیت هم نکردم بدون آپدیت به نظرم صداش خوبه واقعا کقیت داره
تمامی فرمت ها را هم ساپورت می کنه حتی wma , wmv
حتی یه بار هم نه هنگ کرده نه ریست
کلا گوشی توپیه
موفق باشید

david est2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سر فرصت یه آموزش خوب برای اینکار از سایت های دیگه براتون میذارم حتما

اقا علیرضا شما تونستی با - page - bt pan باز کنی ؟

منم گوشیم کاملا به pc وصل میشه ولی نمی دونم چرا opera جواب نمی ده؟

page نداره راستی تو p990 چیزی مثل ping گرفتن داره که ببینیم اصلا ping یا نه ؟

نمی دونم شایدم اصلا سئوالش مسخره باشه !!! p990 و command prompt ??????

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
اقا علیرضا شما تونستی با - page - bt pan باز کنی ؟

منم گوشیم کاملا به pc وصل میشه ولی نمی دونم چرا opera جواب نمی ده؟

page نداره راستی تو p990 چیزی مثل ping گرفتن داره که ببینیم اصلا ping یا نه ؟

نمی دونم شایدم اصلا سئوالش مسخره باشه !!! p990 و command prompt ??????

داوود خان

اگه ممکنه یه ذره کوچیکتر تایپ کن دوست عزیز

من با BT-PAN کار نکردم اما با Wi-Fi کار کردم و حتی ایمیل هم فرستادم و گرفتم . در اولین فرصت براتون آموزش رو تهیه میکنم برای کارت شبکه بیسیم

یا حق

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
view
[/URL][/IMG]

دوستان علتش چیه زیر بعضی از پی990 های نوشته quick share ولی بعضی هاشون البته زیر صفحه کلید نوشته p990 i مثل این دو تا عکس آیا میتونه دلیل بر اصل و یا تقلبی و یا بی نام بودن دستگاه باشه

view
[/URL][/IMG]

رضا جوی عزیز به موردی اشاره کردند که من تا حالا بهش دقت نکرده بودم

توی سایت سونی اریکسون هم برای 990 عکسهایی که هست تماما مثل عکس دومی هستش . جالبه نه؟؟؟

فرانسویهاش اینجورین پس :blink:

GPD_25075high_1510_0_4000.jpg
GPD_42068_1510_0_4000.png

Domrul

Registered User
لایک‌ها
0
با کابل usb می شه از اینترنت کامپیوتر استفاده کرد؟ چه جوری؟:blush:

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
view
[/URL][/IMG]

دوستان علتش چیه زیر بعضی از پی990 های نوشته quick share ولی بعضی هاشون البته زیر صفحه کلید نوشته p990 i مثل این دو تا عکس آیا میتونه دلیل بر اصل و یا تقلبی و یا بی نام بودن دستگاه باشه

view
[/URL][/IMG]

این عکس که عبارت Quick share زده قدیمی هست و مربوط میشه به اولین عکسای رسمی از پی990
اما اگه یادتون باشه سونی اریکسون بعد چند وقت مقداری از مشخصات پی990 رو تغییر داد از جمله کاهش حافظه داخلی
البته دلیل بالا باز زیاد قانع کننده نیست ولی ربط دره سونی اریکسون از عبارت quick share قبلن روی گوشی هاش استفاده میکرد ولی الان دیگه به جای quick share مدل گوشی رو میزنه
پس این دلیلی برای فرانسه بودن یا نبودن نیست

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
خوب حالا کاملن مطمعن شدم که quick share دلیل فرانسوی بودن نیست
عکس پایینی مربوط به معرفی اول پی990 در سایت gsmarena هست که مربوط میشه به همون روزای اول که معرفی شد. من از گوشی های جدیدی که معرفی میشن از مشخصاتشون در این سایت یه عکسی میگیرم.

P990.JPG

خوب حالا مشخصات اصلی و فعلی پی990 رو در این سایت ببینید
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_p990-1318.php

همچنین این عکسا رو هم مشاهده کنین. این عکسا مربوط میشه به اولین عکسا از پی990 و همچینن اون که قسمتیش تاره مربوط میشه به عکس rumor یعنی عکسایی که به صورت قاچاقی از این گوشی گرفته بودن و عکساش لو رفته بود
همه این عکسا مربوط به یک هفته اول بعد معرفی پی990 سری اول قبل از اینکه مشخصاتش تغییر بکنه هست(البته بجز اونی که گفتم عکسش لو رفته!)
012bl.jpg

03d.jpg

SE_P990i_003.jpg

و اما این هم دو عکس از گوشی های قدیمی نوکیا که همینطور که میبینید از عبارت quick share استفاده شده
SonyEricsson%20Clara%20K750i%20%2821%29.JPG

sa.jpg

در واقع سیاست سونی اریکسون از چندی پیش تغییر کرد و بجای زدن عبارت quick share از مدل گوشی استفاده میکنه

rezajo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
حاج آقا این دلیل نمیشه که گوشی حتما فرانسوی هست راه بهتری باید باشه
بنظرم نظر علیرضا درست تره چون اون بی نام ها به فرانسه نزدیک تره
بچه مشهد هیچ وقت دروغ نمیگه

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از لطفت آقا رضا

اما صحبتهای bloodreza هم منطقی بود . به هر حال منظور نظر بنده فقط یه حدس بود

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز شما این عکس رو که از گوشی منه و NO NAME هست رو ببین اینم سه تا بارکد داره

NoName3.jpg

نظرت چیه؟

این الان یه بار کدست مثلا. منظورم چیزه دیگه ایه ؟ حالا من عکس جعبه مو می ندازم.

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام !

من هم خريدم !

ولي با چه بدبختي !

علائدين رو براي no name زيرو رو كردم ! خيلي ها اصلا نميدونستند no name چي هست !

خصلاه آخرش به اجبار فرانسه گرفتم ! ولي عجب چيز درب و داغوني بهم انداختن !
:(

بالا