• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
رو دفترچه گوشی من هم Printed in hungray چاپ شده ولی دیروز داشتم جعبه یکی از گوشیهای سیتادل رو نگاه میکردم دیدم رو دفترچه اون هم Printed in hungray چاپ شده

به نظر من اینکه رو جعبه و رو شارژر و زیر استند چی نوشته اصلا" روش خوبی برای تشخیص کشور سازنده گوشی نیس

چون لوازم همراه سونی اریکسون تو کشورهای مختلفی تولید میشه و ربطی به خود گوشی نداره

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
رو دفترچه گوشی من هم Printed in hungray چاپ شده ولی دیروز داشتم جعبه یکی از گوشیهای سیتادل رو نگاه میکردم دیدم رو دفترچه اون هم Printed in hungray چاپ شده

به نظر من اینکه رو جعبه و رو شارژر و زیر استند چی نوشته اصلا" روش خوبی برای تشخیص کشور سازنده گوشی نیس

چون لوازم همراه سونی اریکسون تو کشورهای مختلفی تولید میشه و ربطی به خود گوشی نداره

پویا جان درسته که روش خوبی نیست ولی به نظرت بهتر از هیچی نیست؟

مخصوصا جعبه و دفترچه راهنما به نظرم برای چین صرف نمیکنه که به جای چاپ داخلی این ها بره و از اون سر دنیا این ها رو هم وارد کنه.

در نهایت باز هم با نظر شما موافقم

rezajo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
که اینطور پس ساخت مجارستان است چه بهتر مجارستانی اون خیلی خوب هستش

rezajo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من میگم بی نام ها ساخت چین هستند ولی از نوع جنس خوب اون که به اروپا میره نظر شما پی990 دوستان چیه؟

حالا یه چیزه دیگه اگرP1 بیاد چی میشه اون دیگه از بیخ و بن ساخت چین هست

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
که اینطور پس ساخت مجارستان است چه بهتر مجارستانی اون خیلی خوب هستش
گفتم یه گوشی با گارانتی سیتادل رو دیدم که رو دفترچه اون هم ساخت مجارستان نوشته بود و همه میدونن که گوشیهای گارانتی سیتادل اصل فرانسه هستن

حالا ساخت مجارستان باشه، ساخت فرانسه باشه ،چین باشه بالاخره توسط خود سونی اریکسون تولید شده نه اینکه یه کارگاه بیاد تو چین با اسم سونی اریکسون گوشی تولید کنه

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
من میگم بی نام ها ساخت چین هستند ولی از نوع جنس خوب اون که به اروپا میره نظر شما پی990 دوستان چیه؟

حالا یه چیزه دیگه اگرP1 بیاد چی میشه اون دیگه از بیخ و بن ساخت چین هست

شما جواب سوال من و ندادی ... :eek:
گفتین تو شیراز قیمت دارین 295 ... اگه ممکنه بفرمائید کدوم فروشگاه ؟ و شمارش رو هم بزارید لطفا.
ممنون.

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
گفتم یه گوشی با گارانتی سیتادل رو دیدم که رو دفترچه اون هم ساخت مجارستان نوشته بود و همه میدونن که گوشیهای گارانتی سیتادل اصل فرانسه هستن

حالا ساخت مجارستان باشه، ساخت فرانسه باشه ،چین باشه بالاخره توسط خود سونی اریکسون تولید شده نه اینکه یه کارگاه بیاد تو چین با اسم سونی اریکسون گوشی تولید کنه

آره دوست عزیز ولی بحث اینه که شما وقتی داری پول میدی باید پولت رو بدی به جنسی که داری میخری نه به این که یه فروشنده زرنگ میاد و جنس فرضا 320 دلاری رو به 400 دلار میفروشه به شما در صورتی که شما میتونی با فهمیدن این موضوع 320 دلار رو همون 320 یا نهایت 330 بخری

rezajo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بلااخره فردا no name رو میخرم با توکل و توسل به خدا میخرمش ببنیم چی پیش میاد درضمن من میخوام بخرم ببنیم خوبه یا نه 295 تا 300 تومن هستش توی شیراز حتما میخرمش

تا 3 ماهه دیگه قیمت پی 990 با توجه به تولید نشدنش بالا میزنه و من گوشیمو با قیمت بالایی میفروشم
در ضمن گوشی P1 سون اریکسون هم به تولید انبوه رسیده است و قراره بطور رسمی وارد بازار های جهانی بشه

راستی گوشی no name پی990 رفرش اون چطوری مشخص میشه

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
من هم ميخوام فردا برم بخرم !:blush:

گوشي هاي No name رفرش دارند يا نه !؟

نكته اي چيزي يادتون نمياد بگين !؟

راستي اين پلاستيكايي كه رو صفحش ميزارن چنده !؟

يكي گفت 4000 تومن !:blink:

از شماها كسي گذاشته !؟ كيفيت تصوير رو خراب نكرده ؟!؟

اصلا نيازي هست ؟!

در ضمن رم سن ديسك 1 گيگ رو چند بخرم !؟؟؟

ممنون !:)

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1

اصلا نيازي هست ؟!

پلاستیک هاش رو منم دنبالش بودم اون اوایل ولی پیدا نکردم مشهد . اما اگه فلیپ گوشی رو برندارید به مشکل خش افتادن و این مسایل زیاد بر نمیخورید

رم 1 gig با برند Sony و ژاپنی رو من خریدم 15 تومن . sundisk رو نمیدونم

rezajo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به امید خدا فردا 7.5 صبح اول امتحان شهری گواهینامه دارم اگر قبول بشم بعدش سال 10 صبح باید برم برای خریدن پی990 بی نام تاببنیم حرف علیرضا چقدر درسته

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
به امید خدا فردا 7.5 صبح اول امتحان شهری گواهینامه دارم اگر قبول بشم بعدش سال 10 صبح باید برم برای خریدن پی990 بی نام تاببنیم حرف علیرضا چقدر درسته

ایشاا... پشیمون نمیشی . ولی یادت باشه دوست عزیز که من هر چی گفتم تجربه خودم بود از گوشی خودم و امیدوارم تعمیم پیدا کنه به گوشی های دیگه

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426

اصلا نيازي هست ؟!

ال سی دی پرو تکتور رو خودت هم میتونی درست کنی(مثل من)
اول صفحه رو دقیق اندازه بگیر ..بعد یه تیکه سلفون محکم (از اینا که روی میز میندازن و بهش میچسبه!) بگیر و دقیقابه اون اندازه ببرش..بعد با آب بشور تا تمام گرد وخاکها ی روش گرفته بشه بعد هم با یه دستمال کاغذی تمیز خشکش کن وبذار لای یه دستمال کاغذی تمیز دیگه.... نوبت میرسه به ال سی دی که باید خوب تمیز بشه .بهتره این کار رو با یه دستمال عینک انجام بدی تا گرد و خاکهای احتمالی گرفته بشه .حالا پلاستیکی که قبلا بریدی و شستی وخشک کردی از لای دستمال کاغذی در بیار و بادقت بذار روی صفحه گوشی توری که لبه هاش کاملا با هم فیت شه .اگر کار رو با دقت انجام بدی حبابهای هوا هم کمتر بین پلاستیک و صفحه گیر میافته !
اگر هم نخواستی خوب پولش رو بده و یکی بخر!

پ ن: این کار ها رو زمانی بکن که گوشی خاموشه!

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
آره دوست عزیز ولی بحث اینه که شما وقتی داری پول میدی باید پولت رو بدی به جنسی که داری میخری نه به این که یه فروشنده زرنگ میاد و جنس فرضا 320 دلاری رو به 400 دلار میفروشه به شما در صورتی که شما میتونی با فهمیدن این موضوع 320 دلار رو همون 320 یا نهایت 330 بخری
بله ولی منظور من بعد از خریده

یه عده میرن و گوشی رو میخرن ولی بعد اینکه گوشی رو خریدن میفتن دنبال اینکه بدونن گوشیشون ساخت کجاست و از هرکی هرچی میشنون به شک میفتن
223.gif

دیگه بعد خرید باید بیخیال این مسایل شد و حداکثر لذت رو از گوشیشون ببرن

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
بله ولی منظور من بعد از خریده

یه عده میرن و گوشی رو میخرن ولی بعد اینکه گوشی رو خریدن میفتن دنبال اینکه بدونن گوشیشون ساخت کجاست و از هرکی هرچی میشنون به شک میفتن
223.gif

دیگه بعد خرید باید بیخیال این مسایل شد و حداکثر لذت رو از گوشیشون ببرن

موافقم پویا خان

منم اگه یادت باشه اون اوایل که NO NAME نمیدونستم چیه یه ذره حالم گرفته شده بود ولی حالا نهایت لذت رو از گوشیم میبرم

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
موافقم پویا خان

منم اگه یادت باشه اون اوایل که NO NAME نمیدونستم چیه یه ذره حالم گرفته شده بود ولی حالا نهایت لذت رو از گوشیم میبرم
لذت ببر

ما که هنوز گوشی دستمون نرسیده تا حالشو ببیرم
wallbash[1].gif

امروز زنگ زدم فروشنده گفت فردا یا پس فردا میاد خدا کنه بلایی سرش نیارن(مثلا" رو صفحه اش خط و خش نندازن که از چشم میافته)

rezajo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
نکات دیگری لارم میدونید در مورد بی نام ها بگید مثلا چطوری میشه فهمید چقدر با گوشی صحبت شده و غیرو

rezajo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یه چیزه جالب در مورد بی نام ها:
کارتونش ساخت آلمان
دفترچه هاش چاپ شده مجارستان
پایه رومیزی ساخت مالزی
راهی وجود داره بدونیم خود گوشی مونتاژ کجاست؟

rezajo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
view
[/URL][/IMG]

دوستان علتش چیه زیر بعضی از پی990 های نوشته quick share ولی بعضی هاشون البته زیر صفحه کلید نوشته p990 i مثل این دو تا عکس آیا میتونه دلیل بر اصل و یا تقلبی و یا بی نام بودن دستگاه باشه

view
[/URL][/IMG]

amindarbari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم میخام p990 بخرم نظرتون چیه ؟

بالا