....
راستي يك سوال مگه از ناروتو انيمه قشنگتر هم هست؟
Bleach![]()
ضمن تایید عمیق بلیچ , باید بگم که بلیچ نگاه کردن دلبستگی میاره ..

....
Bleach![]()
بهتره بزاری تو تاپیک اصلی ، جاشم اونجاست ( از اسمش پیداست دیگه:happy
![]()
جالبه. منظورتون دلبستگي به شخصيتهاي كارتونه يا موضوع؟ضمن تایید عمیق بلیچ , باید بگم که بلیچ نگاه کردن دلبستگی میاره ..
ضمن تایید عمیق بلیچ , باید بگم که بلیچ نگاه کردن دلبستگی میاره ..![]()
جالبه. منظورتون دلبستگي به شخصيتهاي كارتونه يا موضوع؟
اينجا ميبينم كه خيلي ازش تعريف ميكنن. دوست دارم بدونم كه دقيقا تو چه مايه هايي.
خوب من الان دارم به دقت انيمه ناروتو رو نگاه ميكنم. بعد از اينكه تموم شد حتما اونو هم نگه ميكنم.
انقدر دیر اومدم برای جواب دادن که فریدا زحمتشو کشید![]()
Bleach![]()
ضمن تایید عمیق بلیچ , باید بگم که بلیچ نگاه کردن دلبستگی میاره ..![]()
دقیقا همینطوره.![]()
هر دو . چون هم شخصیت ها هم موضوع بسیار جذاب هستن و امکان نداره بلیچ ببینین و بلیچ زده نشین![]()
بچه ها قسمت اخر كنشين رو ديديد.خيلي عاشقانه و رومانتيكه .به همه توصيه مي كنم كه باهاش چشاتونو جلا بديد![]()
کینشن واقعا جالبه و برای کسانی که انیمه شروع می کنن بهترینه!ولی در باب وکارای رمانتیک بجزMIDORI NO HABIهنوز درباب عشق هیچ انیمه ای منو قانع نکرده!![]()
اي بابا اينكه خيلي شد. اگه من بخوام همشو ببينم كه از كار و زندگي ميفتم.
اما شديدا علاقه مند شدم بليچ رو ببينم.
من از كارهاي رمانتيك هم خيلي خوشم مياد. حتما MDORI NO HABI رو هم ميبينم.
از همه دوستان هم بخاطر راهنمايي هاشون ممنونم
یه سریال انیمیشنی بود که تلویزیون اون قدیم قدیما از برنامه کودک پخش میکرد : هواپیماهای جنگی تبدیل به آدم ماشینیهایی میشدن که مبارزه میکردن. بعد تمام جمعیت یه شهر رفتن تو یه سفینه و باقیه زمین نایود شدن. سفینههه مال موجودات فضایی بود که زمینیها بازسازشی کرده بودن و .. اسمشو میدونین؟
از دژ فضايي(البته اين اسميه كه از تلويزيون ايران پخش ميشد) هم خوشم مي اومد از ماهواره فاميل كه ميديدم كلي ناراحت ميشدم چون ميموندم تو خماري.
خوب برادر سروش عزيزبه منم يه راهنمايي كنيد....
اگه نظر منو می خوای که شاید اصلا مهم نباشهبه منم يه راهنمايي كنيد.
البته من خيلي انيميشن نديدم و خيلي هم سرم نميشه. اما يه خرده علاقه رو دارم چون جلوي اين تلويزيون فروشيها تابلو ميشم زل ميزنم به انميشني كه داره پخش ميكنه و براي اينكه مغازه دار نياد بگه ياد بچگيات افتادي يه خورده ميرم اونظرفتر زير چشي نگاه ميكنم.
محدوده ديدن انيمشنمم محدود به تلويزيون ايران و چيزاي موجد بازاره.
Final Fantasy the spirits within بهترين انيميشني كه ديدم اولين انيميشني بود كه مو توش تكون ميخورد و خيلي واقعي ساخته شده بود موقع ديدن انقدر داد و بيداد كردم كه صداي خانواده در اومد.
اما با advent children خيلي حال نكردم چون زياد سر در نياوردم.
تو مايه هاي فاينال فانتزي اگه چيزي هست بگيد.
از دژ فضايي(البته اين اسميه كه از تلويزيون ايران پخش ميشد) هم خوشم مي اومد از ماهواره فاميل كه ميديدم كلي ناراحت ميشدم چون ميموندم تو خماري.
هيچ كدوم از اين انيمشنهاي چيني ، ژاپني و ... رو هم نديدم. نميتونم بگم كدومشو دوست دارم.
غير فارسي هم فقط انگليسي در حد خيلي پايين بلدم.:blush:
خوب اساتيد انيمه با اين اطلاعات (بيابيد پرتقال فروش را:lolراهنمايي استارت چيه؟
فقط اميدوارم علاقم مثل شما نباشه چون همينطوري تا سرم رو تكون ميدم ساعت ميشه دو ونيم ساعت شش هم كه بايد برم سركار و (سركار هم كه:sleepy...
پيشاپيش از راهنمايي شما ممنون
اسمش Robotech بود، يه سری 85 قسمتيه که بچه های همين "بخش انيميشن" خودمون دارن... واسه گرفتنش هم ( البته اگه تازه وارد هستی ) اول لطف کن يه بار post اول اين topic رو بخون، بعد هم به يکی از بچه های پخش کننده pm بده و باهاشون هماهنگ کن... خوش بگذره، بجای منم تماشا کن که خيلی قشنگه :happy:
اگه نظر منو می خوای که شاید اصلا مهم نباشهاول برو انیمشن هایی مثل عصر یخ و آن سوی پرچین و ... که سه بعدی هستن و بیشتر با عقل جور در بیاد بعدش چند تا از مارای هایائو میازاکی مثل شهر اشباح قلعه متحرک و .... که دوبلشون موجود هست رو فقط برای خنده نگاه کن بعد دانه سیب دوبله رو نگاه کن و بعدیش که خیلی مهم هست باید افسانه کنشین دوبله رو نگاه کنی بعد از این آمادگی هر انیمه ای رو داری یا به اصطلاح معتاد شدی ( به من می گن یه رفیق ناباب
)
خوب برادر سروش عزيز
چند تا سوال منو جواب بده:happy::
3 تا فيلم محبوبت کدومان؟ با خون مشگل داری؟ بيشتر از فيلم های جدی خوشت ميآد يا کمدی؟ اکشن دوست داری يا رمانتيک؟ با کارتون کاری ندارم دارم صحبت از فيلم ميکنم. تخيلی يا واقعی؟ جواب اينا رو بده تا بهت بگم که چی ببينی!![]()
سروش جان ... نسخه برادر مهرداد صد در صد جواب ميده ! فقط يه ذره خرجش زياده ... شما كمتر از اين حرفها كار ميبري همينجوري آمادگيشو داريیا به اصطلاح معتاد شدی
سروش جان ... نسخه برادر مهرداد صد در صد جواب ميده ! فقط يه ذره خرجش زياده ... شما كمتر از اين حرفها كار ميبري همينجوري آمادگيشو داريفقط از من به تو نصيحت !! از اين انيمه ها كه هر هفته يه قسمتش در مياد يا به اصطلاح كامل نيست نگير كه بد جوري ميموني تو خماري ! يا اگر ميگيري قبلش بپرس كه داستانش تا كدوم قسمت تمام ميشه و داستان جديد شروع ميشه![]()
![]()
با اجازه خواهر فريدا و بقيه اساتيد .... من اكثر صفحات بخش انيميشن رو ميخونم ، گفتم 1 حالي به سروش بدم![]()