• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای دیدن انیمه

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
....
راستي يك سوال مگه از ناروتو انيمه قشنگتر هم هست؟

ضمن تایید عمیق بلیچ , باید بگم که بلیچ نگاه کردن دلبستگی میاره ..
241.gif

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
جالبه. منظورتون دلبستگي به شخصيتهاي كارتونه يا موضوع؟

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
241.gif

241.gif
دقیقا همینطوره.

جالبه. منظورتون دلبستگي به شخصيتهاي كارتونه يا موضوع؟

هر دو . چون هم شخصیت ها هم موضوع بسیار جذاب هستن و امکان نداره بلیچ ببینین و بلیچ زده نشین
birgits_snill.gif

Naruto-kun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها قسمت اخر كنشين رو ديديد.خيلي عاشقانه و رومانتيكه .به همه توصيه مي كنم كه باهاش چشاتونو جلا بديد:(

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
اينجا ميبينم كه خيلي ازش تعريف ميكنن. دوست دارم بدونم كه دقيقا تو چه مايه هايي.
خوب من الان دارم به دقت انيمه ناروتو رو نگاه ميكنم. بعد از اينكه تموم شد حتما اونو هم نگه ميكنم.
راستي يك سوال مگه از ناروتو انيمه قشنگتر هم هست؟

انقدر دیر اومدم برای جواب دادن که فریدا زحمتشو کشید
blush.gif

Bleach :cool:

241.gif

241.gif
دقیقا همینطوره.

هر دو . چون هم شخصیت ها هم موضوع بسیار جذاب هستن و امکان نداره بلیچ ببینین و بلیچ زده نشین
birgits_snill.gif

ضمن تایید حرف دوستان باید اضافه کنم یه شروع واقعا عالی داره و اگه همه سریال رو داشته باشی نمیتونی از پاش بلند بشی حتما باید تا آخرش ببینی کشش داستان واقعا عالیه من که به همه کسانی که انیمه رو میخوان شروع به دیدن بکننیا بلیچ رو ندیدن توصیه میکنم.:D

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
بچه ها قسمت اخر كنشين رو ديديد.خيلي عاشقانه و رومانتيكه .به همه توصيه مي كنم كه باهاش چشاتونو جلا بديد:(

کینشن واقعا جالبه و برای کسانی که انیمه شروع می کنن بهترینه!ولی در باب وکارای رمانتیک بجزMIDORI NO HABIهنوز درباب عشق هیچ انیمه ای منو قانع نکرده!;)

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
کینشن واقعا جالبه و برای کسانی که انیمه شروع می کنن بهترینه!ولی در باب وکارای رمانتیک بجزMIDORI NO HABIهنوز درباب عشق هیچ انیمه ای منو قانع نکرده!;)

اي بابا اينكه خيلي شد. اگه من بخوام همشو ببينم كه از كار و زندگي ميفتم.
اما شديدا علاقه مند شدم بليچ رو ببينم.
من از كارهاي رمانتيك هم خيلي خوشم مياد. حتما MDORI NO HABI رو هم ميبينم.
از همه دوستان هم بخاطر راهنمايي هاشون ممنونم

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
اي بابا اينكه خيلي شد. اگه من بخوام همشو ببينم كه از كار و زندگي ميفتم.
اما شديدا علاقه مند شدم بليچ رو ببينم.
من از كارهاي رمانتيك هم خيلي خوشم مياد. حتما MDORI NO HABI رو هم ميبينم.
از همه دوستان هم بخاطر راهنمايي هاشون ممنونم

بليچم انيمه خوبيه ولي كينشن تو راي گيري بهترين انيمه تونست راي بيشتري از بليچ بياره!;)

mndst

Registered User
لایک‌ها
0
کسی مثل Akira (1988) دیده؟

دیگه اینکه یه سریال انیمیشنی بود که تلویزیون اون قدیم قدیما از برنامه کودک پخش می‌کرد : هواپیما‌های جنگی تبدیل به آدم ماشینی‌هایی می‌شدن که مبارزه می‌کردن. بعد تمام جمعیت یه شهر رفتن تو یه سفینه و باقیه زمین نایود شدن. سفینه‌هه مال موجودات فضایی بود که زمینی‌ها بازسازشی کرده بودن و .. اسمشو می‌دونین؟ این سوالو شاید چندجا دیگه‌ام پرسیدم.

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
به منم يه راهنمايي كنيد.
البته من خيلي انيميشن نديدم و خيلي هم سرم نميشه. اما يه خرده علاقه رو دارم چون جلوي اين تلويزيون فروشيها تابلو ميشم زل ميزنم به انميشني كه داره پخش ميكنه و براي اينكه مغازه دار نياد بگه ياد بچگيات افتادي يه خورده ميرم اونظرفتر زير چشي نگاه ميكنم.
محدوده ديدن انيمشنمم محدود به تلويزيون ايران و چيزاي موجد بازاره.
Final Fantasy the spirits within بهترين انيميشني كه ديدم اولين انيميشني بود كه مو توش تكون ميخورد و خيلي واقعي ساخته شده بود موقع ديدن انقدر داد و بيداد كردم كه صداي خانواده در اومد.:p
اما با advent children خيلي حال نكردم چون زياد سر در نياوردم.
تو مايه هاي فاينال فانتزي اگه چيزي هست بگيد.
از دژ فضايي(البته اين اسميه كه از تلويزيون ايران پخش ميشد) هم خوشم مي اومد از ماهواره فاميل كه ميديدم كلي ناراحت ميشدم چون ميموندم تو خماري.
هيچ كدوم از اين انيمشنهاي چيني ، ژاپني و ... رو هم نديدم. نميتونم بگم كدومشو دوست دارم.
غير فارسي هم فقط انگليسي در حد خيلي پايين بلدم.:blush:
خوب اساتيد انيمه با اين اطلاعات (بيابيد پرتقال فروش را:lol:) راهنمايي استارت چيه؟
فقط اميدوارم علاقم مثل شما نباشه چون همينطوري تا سرم رو تكون ميدم ساعت ميشه دو ونيم ساعت شش هم كه بايد برم سركار و (سركار هم كه:sleepy:) ...
پيشاپيش از راهنمايي شما ممنون

Hamido-san

Registered User
لایک‌ها
0
یه سریال انیمیشنی بود که تلویزیون اون قدیم قدیما از برنامه کودک پخش می‌کرد : هواپیما‌های جنگی تبدیل به آدم ماشینی‌هایی می‌شدن که مبارزه می‌کردن. بعد تمام جمعیت یه شهر رفتن تو یه سفینه و باقیه زمین نایود شدن. سفینه‌هه مال موجودات فضایی بود که زمینی‌ها بازسازشی کرده بودن و .. اسمشو می‌دونین؟

از دژ فضايي(البته اين اسميه كه از تلويزيون ايران پخش ميشد) هم خوشم مي اومد از ماهواره فاميل كه ميديدم كلي ناراحت ميشدم چون ميموندم تو خماري.

اسمش Robotech بود، يه سری 85 قسمتيه که بچه های همين "بخش انيميشن" خودمون دارن :cool: ... واسه گرفتنش هم ( البته اگه تازه وارد هستی ) اول لطف کن يه بار post اول اين topic رو بخون، بعد هم به يکی از بچه های پخش کننده pm بده و باهاشون هماهنگ کن... خوش بگذره، بجای منم تماشا کن که خيلی قشنگه :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به منم يه راهنمايي كنيد....
خوب برادر سروش عزيز

چند تا سوال منو جواب بده:happy::

3 تا فيلم محبوبت کدومان؟ با خون مشگل داری؟ بيشتر از فيلم های جدی خوشت ميآد يا کمدی؟ اکشن دوست داری يا رمانتيک؟ با کارتون کاری ندارم دارم صحبت از فيلم ميکنم. تخيلی يا واقعی؟ جواب اينا رو بده تا بهت بگم که چی ببينی!;)

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
به منم يه راهنمايي كنيد.
البته من خيلي انيميشن نديدم و خيلي هم سرم نميشه. اما يه خرده علاقه رو دارم چون جلوي اين تلويزيون فروشيها تابلو ميشم زل ميزنم به انميشني كه داره پخش ميكنه و براي اينكه مغازه دار نياد بگه ياد بچگيات افتادي يه خورده ميرم اونظرفتر زير چشي نگاه ميكنم.
محدوده ديدن انيمشنمم محدود به تلويزيون ايران و چيزاي موجد بازاره.
Final Fantasy the spirits within بهترين انيميشني كه ديدم اولين انيميشني بود كه مو توش تكون ميخورد و خيلي واقعي ساخته شده بود موقع ديدن انقدر داد و بيداد كردم كه صداي خانواده در اومد.:p
اما با advent children خيلي حال نكردم چون زياد سر در نياوردم.
تو مايه هاي فاينال فانتزي اگه چيزي هست بگيد.
هيچ كدوم از اين انيمشنهاي چيني ، ژاپني و ... رو هم نديدم. نميتونم بگم كدومشو دوست دارم.
غير فارسي هم فقط انگليسي در حد خيلي پايين بلدم.:blush:
خوب اساتيد انيمه با اين اطلاعات (بيابيد پرتقال فروش را:lol:) راهنمايي استارت چيه؟
فقط اميدوارم علاقم مثل شما نباشه چون همينطوري تا سرم رو تكون ميدم ساعت ميشه دو ونيم ساعت شش هم كه بايد برم سركار و (سركار هم كه:sleepy:) ...
پيشاپيش از راهنمايي شما ممنون
اگه نظر منو می خوای که شاید اصلا مهم نباشه:D اول برو انیمشن هایی مثل عصر یخ و آن سوی پرچین و ... که سه بعدی هستن و بیشتر با عقل جور در بیاد بعدش چند تا از مارای هایائو میازاکی مثل شهر اشباح قلعه متحرک و .... که دوبلشون موجود هست رو فقط برای خنده نگاه کن بعد دانه سیب دوبله رو نگاه کن و بعدیش که خیلی مهم هست باید افسانه کنشین دوبله رو نگاه کنی بعد از این آمادگی هر انیمه ای رو داری یا به اصطلاح معتاد شدی ( به من می گن یه رفیق ناباب:D )

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
اسمش Robotech بود، يه سری 85 قسمتيه که بچه های همين "بخش انيميشن" خودمون دارن :cool: ... واسه گرفتنش هم ( البته اگه تازه وارد هستی ) اول لطف کن يه بار post اول اين topic رو بخون، بعد هم به يکی از بچه های پخش کننده pm بده و باهاشون هماهنگ کن... خوش بگذره، بجای منم تماشا کن که خيلی قشنگه :happy:

سلام مرسي دست شما درد نكنه از راهنماييت ممنون.
خيلي دوست دارم ببينمش.​

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
اگه نظر منو می خوای که شاید اصلا مهم نباشه:D اول برو انیمشن هایی مثل عصر یخ و آن سوی پرچین و ... که سه بعدی هستن و بیشتر با عقل جور در بیاد بعدش چند تا از مارای هایائو میازاکی مثل شهر اشباح قلعه متحرک و .... که دوبلشون موجود هست رو فقط برای خنده نگاه کن بعد دانه سیب دوبله رو نگاه کن و بعدیش که خیلی مهم هست باید افسانه کنشین دوبله رو نگاه کنی بعد از این آمادگی هر انیمه ای رو داری یا به اصطلاح معتاد شدی ( به من می گن یه رفیق ناباب:D )

سلام ممنون از راهنمايي كه قطعا مهمه.
عصر يخي يك و آن سوي پرچينو ديدم ماشينها و... كه جديند رو هنوز نديدم.
بقيشم كه متاسفانه نديدم.
من اگه اينجام يكم اعتياد پيدا كردم. فكر كنم گيرا دوباره شروع بشه چند ساله از گير بازي راحت شدم (چون كامپيوترم بازي جديد نميكشه و وقتشم نيست). اما شايد هم يكم گيرا درست باشه قبل از خدمت كه من غير از بازي ميخوابيدمو غذا ميخوردم اينم وقتي كه تو بازي گير كرده بودم.:p
ببينم كسي كاري نميشناسه كه بازي كني و فيلم و انيميشن ببيني بهت پول بدن :lol:. فكر كنم همگي ميلياردر ميشيدم.;)
بازم ممنون نظر خواهر فريدا هم ببينم برم استارت بزنم اگر اين كامپيوتر نفتي بزاره بايد برم يه هزينه اي مشتي بابت يك كامپيوتر جديد بكنم.​

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
خوب برادر سروش عزيز

چند تا سوال منو جواب بده:happy::

3 تا فيلم محبوبت کدومان؟ با خون مشگل داری؟ بيشتر از فيلم های جدی خوشت ميآد يا کمدی؟ اکشن دوست داری يا رمانتيک؟ با کارتون کاری ندارم دارم صحبت از فيلم ميکنم. تخيلی يا واقعی؟ جواب اينا رو بده تا بهت بگم که چی ببينی!;)

سلام خواهر خوبي!! ذوق زده شدم:p
اونايي كه يادمه چند دفعه ديدم. ماتريكس ، كنستانتين و ماموريت غير ممكن 2 اينارو بالاي دو بار ديدم حالا چند بارشو يادم نيست محبوبترين انيميشنم فاينال فانتزي اي كه گفتم يادمه 4 يا 5 بار ديدمش.
با خون مشكل ندارم، اكشن و رومانتيك فرقي نميكنه هر جفتش عاليه. تخيلي رو هم بيشتر دوست دارم اگر هم يك موضوعي پشتش باشه كه بشه ازش چيزي هم ياد بگيرم عاليه.
فقط داستانهاي دنباله دار مثل بي خانمان كلافم مي كرد چون من صبرم كمه مي خواستم ببينم آخرش چي ميشه:happy:
ببخشيد من چند پاسخو همزمان نمي تونم بفرستم (هنوز بلد نيستم:happy:) جدا جدا جواب دادم.

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
یا به اصطلاح معتاد شدی
سروش جان ... نسخه برادر مهرداد صد در صد جواب ميده ! فقط يه ذره خرجش زياده ... شما كمتر از اين حرفها كار ميبري همينجوري آمادگيشو داري
deathf.gif
فقط از من به تو نصيحت !! از اين انيمه ها كه هر هفته يه قسمتش در مياد يا به اصطلاح كامل نيست نگير كه بد جوري ميموني تو خماري ! يا اگر ميگيري قبلش بپرس كه داستانش تا كدوم قسمت تمام ميشه و داستان جديد شروع ميشه
candlef.gif

با اجازه خواهر فريدا و بقيه اساتيد .... من اكثر صفحات بخش انيميشن رو ميخونم ، گفتم 1 حالي به سروش بدم
flower.gif

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
سروش جان ... نسخه برادر مهرداد صد در صد جواب ميده ! فقط يه ذره خرجش زياده ... شما كمتر از اين حرفها كار ميبري همينجوري آمادگيشو داري
deathf.gif
فقط از من به تو نصيحت !! از اين انيمه ها كه هر هفته يه قسمتش در مياد يا به اصطلاح كامل نيست نگير كه بد جوري ميموني تو خماري ! يا اگر ميگيري قبلش بپرس كه داستانش تا كدوم قسمت تمام ميشه و داستان جديد شروع ميشه
candlef.gif

با اجازه خواهر فريدا و بقيه اساتيد .... من اكثر صفحات بخش انيميشن رو ميخونم ، گفتم 1 حالي به سروش بدم
flower.gif

دستت درد نكنه اسميلي جان من كه معتاد PT شدم معتاد انيمه هم بشم ديگه حتماٌ اخراج ميشم.
شبا كه دير ميخوابم چرت ميزنم اعتراض هم شده سر كارم همش تو پي تي سرك ميكشم با دايال آپ باز خوبيش اينه كه دفتر فاميله و گرنه ....
پش اگه محتاد شديم كشي كار جديد شراغ نداره ;)

بالا