• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

Rezawer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یه سوال داشتم
کسی تا حالا با این lcd های x-vision مادیران آشنایی داره
یا استفاده کرده ؟
آخه مخصوصا 46 اینچش تصویرش خیلی خوبه

alfabeta

Registered User
لایک‌ها
0
فرق این دو مدل 29 اینچ سونی چیه؟

dz29m81
da29m86

ممنون

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
الان سونی 43 اینچ LCD ساخت ژاپن چقدره ؟ قیمت هاشون با 3 ماه پیش تفاوت کرده؟

X-MAX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
می خواستم بدونم کسی از این سیستم های مینی HiFi پایونیر (Pioneer) استفاده کرده ؟ مدل های EV9 و EV7 ؟ من که واقعا شگفت زده شدم از قدرت و شفافیت و بیس بالا همراه با دو عدد ساب ووفر مجزا . رفتم جمهوری برای خرید سونی مدل AZ7 یا FLX9 . ولی وقتی صدای EV9 پایونیر را شنیدم مردد شدم . الان موندم کدوم یکی رو بگیرم . اگه می تونید کمک کنید . از لینک زیر می توانید مشخصات EV9 را مشاهده کنید .

http://www.pioneer.com.sg/storefront/aspFn/Product.asp?ProductId=391&CatId=64,8,15

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
با سلام

از دوستان حرفه ای می خوام که برای ماشین 206 تیپ 2 یک سیستم با کیفیت و صدای شفاف و بلند معرفی کنند، لطفا قیمتهای بازار هم بدهید.

بودجه تا یک ملیون تومان

ترجیحا با ساب

hooman_56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
می خواستم بدونم کسی از این سیستم های مینی HiFi پایونیر (Pioneer) استفاده کرده ؟ مدل های EV9 و EV7 ؟ من که واقعا شگفت زده شدم از قدرت و شفافیت و بیس بالا همراه با دو عدد ساب ووفر مجزا . رفتم جمهوری برای خرید سونی مدل AZ7 یا FLX9 . ولی وقتی صدای EV9 پایونیر را شنیدم مردد شدم . الان موندم کدوم یکی رو بگیرم . اگه می تونید کمک کنید . از لینک زیر می توانید مشخصات EV9 را مشاهده کنید .

http://www.pioneer.com.sg/storefront/aspFn/Product.asp?ProductId=391&CatId=64,8,15

می دونی تخصص پایونر توی وسایل صوتی است ؟؟ به نظر من پایونر بگیر ؟
راستی چند قیمت بود؟

asist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ،
من تموم پستها رو تو موضوع خرید تلویزیون خوندم ولی نتونستم تصمیم بگیرم لذا دست به دامانتون شدم..با توجه به توصیه های شما تو این موضوع قصد دارم یه مدل crt sony رو بخرم بودجه در حدود 800 تومنه..
- تصویر در تصویر نمیخام،
- 34 اینچ باشه خوبه
- فقط به رسیور وصل میشه...

اگه قیمت هم بدین خیلی ممنون میشم

وقتتونو گرفتم،بازم ببخشید ولی خودم سوات ندارم میترسم گند بزنم...

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
دوستان عزيز
لوگوهاي شبكه ها مثل كانال 3 و خبر و غيره ويا هنگام ديدن در حالت 3/4 كه دو نوار مشكي مي افتد باعث آيا باعث مشكل burnin نمي گردد؟

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
دوستان عزيز در پلاسما
لوگوهاي شبكه ها مثل كانال 3 و خبر و غيره ويا هنگام ديدن در حالت 3/4 كه دو نوار مشكي مي افتد باعث آيا باعث مشكل burnin نمي گردد؟

X-MAX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می دونی تخصص پایونر توی وسایل صوتی است ؟؟ به نظر من پایونر بگیر ؟
راستی چند قیمت بود؟

مدل EV9 به قیمت 450.000 تومان و مدل EV7 به قیمت 380.000 تومان،

این مدل ها تمامی قابلیت های مدل AZ7 سونی را دارند ( حتی ورودی USB) ، با قدرت بالاتر صدا و به علاوه اینکه می توانند DVD با فرمت DATA را هم بخوانند ، یعنی شما می توانید مجموعه MP3 یا عکس و غیره را بر روی DVD رایت کرده و به آن گوش دهید . در سیستم های سونی این امکان فقط برای CD موجود است .

pejman_it

Registered User
لایک‌ها
0
سلام،

من میخوام یه تلویزیون 21" تا 29" بخرم و احتمالا فقط برای مشاهده کانال های ماهواره (ایرانی و خارجی) استفاده خواهم کرد و قیمتش هم تا 400/000 تومان
از دوستانی که اطلاعاتی دارن ممنون میشم اگر راهنمایی کنن با این شرایط بهترین انتخاب چه مدلی میتونه باشه.

با تشکر.

jetson

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام خدمت دوستان و اساتيد محترم
7165.gif

آقا يه راهنمايي ميخواستم در اين باره كه آيا با 200تومن ميشه با تي وي هاي سري سوني يا ال جي يا سامسونگ يه حالي كرد يا نه؟
89.gif
منظورم اينه كه آيا با اين قيمت چيز مالي ميشه دست و پا كرد؟
40.gif

با تشكر

pejman_it

Registered User
لایک‌ها
0
سلام،

من میخوام یه تلویزیون 21" تا 29" بخرم و احتمالا فقط برای مشاهده کانال های ماهواره (ایرانی و خارجی) استفاده خواهم کرد و قیمتش هم تا 400/000 تومان
از دوستانی که اطلاعاتی دارن ممنون میشم اگر راهنمایی کنن با این شرایط بهترین انتخاب چه مدلی میتونه باشه.

با تشکر.

سلام،

هیچ کس نبود منو راهنمایی کنه؟!:(

ممنون

jetson

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام خدمت دوستان و اساتيد محترم
7165.gif

آقا يه راهنمايي ميخواستم در اين باره كه آيا با 200تومن ميشه با تي وي هاي سري سوني يا ال جي يا سامسونگ يه حالي كرد يا نه؟
89.gif
منظورم اينه كه آيا با اين قيمت چيز مالي ميشه دست و پا كرد؟
40.gif

با تشكر

آهان فهميدم :hmm:نه نمي شه،آره ديگه سريع جوابمو گرفتم ممنون!:(

فایل های ضمیمه

• hdtv.gif
    hdtv.gif
    72.9 KB · نمایش ها: 12

vahidpsr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آهان فهميدم :hmm:نه نمي شه،آره ديگه سريع جوابمو گرفتم ممنون!:(

چرا نشه دوست عزيز. شما مي تونيد 21 اينچ سامسونگ و ال جي و سوني بخريد البته همگي ساخت ايران. من به شدت پيشنهاد مي كنم سوني بگيريد چون خودم يك 29 وگا دارم و يك 21 هم براي اتاقم مي خواستم بگيرم كه از روي حماقت رفتيم و سامسونگ گرفتيم. وقتي كنار سوني 29 مي گذارم شفافيت و براق بودن تصوير سوني اصلا قابله مقايسه با سامسونگ نيست. درست مثل ماشيني كه كارواش رفته و پوليش كشيده شده باشه در مقابل ماشيني كه يك ماه شسته نشده مي ماند. اين تفاوت لامپ ترينيترون سوني در براق بودن و كيفيت رنگ تصاوير در مقابل سامسونگ و امثال آن هست.
حتي در كتاب آموزش تعمير تلويزيون رنگي در شاخه كاردانش دبيرستان هم امده كه لامپ ترينيترون سوني بهترين لامپ است و تكنولوژي آن منحصر به فرد است

jetson

Registered User
لایک‌ها
1
چرا نشه دوست عزيز. شما مي تونيد 21 اينچ سامسونگ و ال جي و سوني بخريد البته همگي ساخت ايران. من به شدت پيشنهاد مي كنم سوني بگيريد چون خودم يك 29 وگا دارم و يك 21 هم براي اتاقم مي خواستم بگيرم كه از روي حماقت رفتيم و سامسونگ گرفتيم. وقتي كنار سوني 29 مي گذارم شفافيت و براق بودن تصوير سوني اصلا قابله مقايسه با سامسونگ نيست. درست مثل ماشيني كه كارواش رفته و پوليش كشيده شده باشه در مقابل ماشيني كه يك ماه شسته نشده مي ماند. اين تفاوت لامپ ترينيترون سوني در براق بودن و كيفيت رنگ تصاوير در مقابل سامسونگ و امثال آن هست.
حتي در كتاب آموزش تعمير تلويزيون رنگي در شاخه كاردانش دبيرستان هم امده كه لامپ ترينيترون سوني بهترين لامپ است و تكنولوژي آن منحصر به فرد است

سلام دوست من
ممنون كه جوابمو دادين، لا اقل يكي پيدا شد كه جواب مارو بده.حالا كه گفتي سوني بگيرم خودت يه ارزون قيمت ترشو البته با همين كيفيتي كه ميگي بهم معرفي كن.يعني بايد سوني اصل ژاپن پيدا كنم ديگه؟!

فایل های ضمیمه

• sony_title1.jpg
    sony_title1.jpg
    40.4 KB · نمایش ها: 13

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا یه سوال داشتم
کسی تا حالا با این lcd های x-vision مادیران آشنایی داره
یا استفاده کرده ؟
آخه مخصوصا 46 اینچش تصویرش خیلی خوبه

این چیزی که گفتی بد نیست من یه کم راجع بهش تحقیق کردم
مادیران اینها رو از یه شرکت کره ای میگیره به نام ایندتک که تو سایت این شرکت هم مادیران رو به عنوان پارتنر خودش معرفی کرده که از شرکتای خارجی بعیده. یه جا خوندم (شایعه:D) که این شرکت رو مادیران تو کره ثبت کرده که بگه این جنس کره ای هست که البته به نظر من اگه چینی هم باشه هیچ اشکالی نداره فقط کیفیت مهمه
مادیران قبل از عید یک سری تو بازار پخش کرد که با رنگ نقره ای بود و 36 اینچش حدود یک میلیون تومان آب می خورد ولی بعد از عید همونو می ده 750 که هر کی اونا رو خریده اشتباه کرده به دلیل اینکه جدیدترش رو الان آورده با کیفیت و امکانات بیشتر
سایت اصلی این تلوزیونها اینه : http://www.indtek.co.kr/eng/major.php
در مورد این تلوزیونها باید بگم که با توجه به امکانات و قیمت چیز بدی نیست هر چند که اگر پول داشتی شک نکن و سونی بخر وگرنه امکانات این رو ببین :
2 تا ورودی HDMI
کارت خوان یا رم ریدر
یه نرم افزاری روش هست ( فریم ور) که تو سایت زده میشه با usb آپدیتش کرد در مورد این نرم افزار باید بگم خیلی باهاش حال کردم
اسم این نرم افزارNIMP هست و تو اون صفحه ای که لینک دادم در موردش کامل توضیح داده که اگه مثلا یه هارد با usb بهش وصل کنی می تونی فایلهای DIVX و بقیه فرمتهای ویدئو که ساپورت می کنه ببینی و کلی کار دیگه هم میکنه که شاید اگه آدم بخواد خودش رو قانع کنه که چرا این دستگاه رو خریده این بتونه دلیل خوبی باشه مخصوصا برای آدمایی که کرم ور رفتن با این چیزا رو دارن مثل خودم.
در مورد رزولوشن دقت کنید گول نخورید هر چند که قبول دارم که کیفیت تصویرش بد نیست ولی اگه به شما گفتن که این تلوزیون مثل سونی 1080 هست باور نکنید چون سونی 1080p هست ولی این 1080i که به این معنی که سخت افزار امکان این رزولوشن رو نداشته و با کمک نرم افزار این رو تا حد امکان افزایش دادن و فقط در صورت مقایسه کنار هم متوجه تفاوت میشی ولی بازم میگم قیمت مناسبی داره و تا یک ماه دیگه هم سری های جدیدترش که تو سایت کره ای هست وارد میشه.
ضمنا فقط بعضی از مدلهاش این نرم افزار رو داره

hooman_56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این چیزی که گفتی بد نیست من یه کم راجع بهش تحقیق کردم
مادیران اینها رو از یه شرکت کره ای میگیره به نام ایندتک که تو سایت این شرکت هم مادیران رو به عنوان پارتنر خودش معرفی کرده که از شرکتای خارجی بعیده. یه جا خوندم (شایعه:D) که این شرکت رو مادیران تو کره ثبت کرده که بگه این جنس کره ای هست که البته به نظر من اگه چینی هم باشه هیچ اشکالی نداره فقط کیفیت مهمه
مادیران قبل از عید یک سری تو بازار پخش کرد که با رنگ نقره ای بود و 36 اینچش حدود یک میلیون تومان آب می خورد ولی بعد از عید همونو می ده 750 که هر کی اونا رو خریده اشتباه کرده به دلیل اینکه جدیدترش رو الان آورده با کیفیت و امکانات بیشتر
سایت اصلی این تلوزیونها اینه : http://www.indtek.co.kr/eng/major.php
در مورد این تلوزیونها باید بگم که با توجه به امکانات و قیمت چیز بدی نیست هر چند که اگر پول داشتی شک نکن و سونی بخر وگرنه امکانات این رو ببین :
2 تا ورودی HDMI
کارت خوان یا رم ریدر
یه نرم افزاری روش هست ( فریم ور) که تو سایت زده میشه با usb آپدیتش کرد در مورد این نرم افزار باید بگم خیلی باهاش حال کردم
اسم این نرم افزارNIMP هست و تو اون صفحه ای که لینک دادم در موردش کامل توضیح داده که اگه مثلا یه هارد با usb بهش وصل کنی می تونی فایلهای DIVX و بقیه فرمتهای ویدئو که ساپورت می کنه ببینی و کلی کار دیگه هم میکنه که شاید اگه آدم بخواد خودش رو قانع کنه که چرا این دستگاه رو خریده این بتونه دلیل خوبی باشه مخصوصا برای آدمایی که کرم ور رفتن با این چیزا رو دارن مثل خودم.
در مورد رزولوشن دقت کنید گول نخورید هر چند که قبول دارم که کیفیت تصویرش بد نیست ولی اگه به شما گفتن که این تلوزیون مثل سونی 1080 هست باور نکنید چون سونی 1080p هست ولی این 1080i که به این معنی که سخت افزار امکان این رزولوشن رو نداشته و با کمک نرم افزار این رو تا حد امکان افزایش دادن و فقط در صورت مقایسه کنار هم متوجه تفاوت میشی ولی بازم میگم قیمت مناسبی داره و تا یک ماه دیگه هم سری های جدیدترش که تو سایت کره ای هست وارد میشه.
ضمنا فقط بعضی از مدلهاش این نرم افزار رو داره
با تشکر از اطلاعاتت فقط خواستم بدونم که کیفیت تصویر شون چطوره در حد سامسونگ R81 میشه که کنتراستش 8000 :1
من کاتالوگش از سایتش گرفتم همه مدلاش کنتراستشون 1200 :1 پس فکر نمی کنم کیفیت تصویرش زیاد باشه . اگر کسی میخواد یک میلیون بده ار این ها بخره 200 تومن می زاره روش سامسونگ میخره !!!

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اتفاقا امروز تو همشهری تبلیغ کرده و جرو ویژگیهاش نوشته نسبت کنتراست فوق العاده 6000:1 که اگه راست بگه انصافا برای این بد نیست
قیمت هم زده:
32 نقره ای 777000 تومان بدون NIMP
42 نقره ای 1549000 تومان بدون NIMP
32 مشکی 849000 تومان بدون NIMP
40 مشکی 1649000 تومان با NIMP
46 مشکی 2298000 تمان با NIMP
که البته جنسهای مادیران همیشه تو بازار از قیمت رسمیش ارزون تره امیدوارم این هم همینطور باشه ضمنا اگه توی سایتش دقت کنی این مدلی که آوردن و دارن تبلیغ میکنن خیلس شبیه سامسونگ هست و شاید به همین دلیل اینو آورده

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
سلام

آقا حالا که راجع به LG صحبت می کنید مام می خوایم تلویزیون بخریم تو CRT LCD موندیم

یه نظری بدین همین ارزونه ی 32 LG که فکر کنم 749 باشه بهتره یا بریم CRT سونی مدل DZ29 بگیریم؟ (جفتشون HDMI هم دارن)

(مصرف بیشتر برای تلویزیون خودمونه CRT حدود 100 تومنم ارزونتره)

با تشکر

بالا