سلام
می خواستم بدونم کسی از این سیستم های مینی HiFi پایونیر (Pioneer) استفاده کرده ؟ مدل های EV9 و EV7 ؟ من که واقعا شگفت زده شدم از قدرت و شفافیت و بیس بالا همراه با دو عدد ساب ووفر مجزا . رفتم جمهوری برای خرید سونی مدل AZ7 یا FLX9 . ولی وقتی صدای EV9 پایونیر را شنیدم مردد شدم . الان موندم کدوم یکی رو بگیرم . اگه می تونید کمک کنید . از لینک زیر می توانید مشخصات EV9 را مشاهده کنید .
http://www.pioneer.com.sg/storefront/aspFn/Product.asp?ProductId=391&CatId=64,8,15
می دونی تخصص پایونر توی وسایل صوتی است ؟؟ به نظر من پایونر بگیر ؟
راستی چند قیمت بود؟
سلام،
من میخوام یه تلویزیون 21" تا 29" بخرم و احتمالا فقط برای مشاهده کانال های ماهواره (ایرانی و خارجی) استفاده خواهم کرد و قیمتش هم تا 400/000 تومان
از دوستانی که اطلاعاتی دارن ممنون میشم اگر راهنمایی کنن با این شرایط بهترین انتخاب چه مدلی میتونه باشه.
با تشکر.
با سلام خدمت دوستان و اساتيد محترم![]()
آقا يه راهنمايي ميخواستم در اين باره كه آيا با 200تومن ميشه با تي وي هاي سري سوني يا ال جي يا سامسونگ يه حالي كرد يا نه؟منظورم اينه كه آيا با اين قيمت چيز مالي ميشه دست و پا كرد؟![]()
![]()
با تشكر
آهان فهميدم :hmm:نه نمي شه،آره ديگه سريع جوابمو گرفتم ممنون!![]()
چرا نشه دوست عزيز. شما مي تونيد 21 اينچ سامسونگ و ال جي و سوني بخريد البته همگي ساخت ايران. من به شدت پيشنهاد مي كنم سوني بگيريد چون خودم يك 29 وگا دارم و يك 21 هم براي اتاقم مي خواستم بگيرم كه از روي حماقت رفتيم و سامسونگ گرفتيم. وقتي كنار سوني 29 مي گذارم شفافيت و براق بودن تصوير سوني اصلا قابله مقايسه با سامسونگ نيست. درست مثل ماشيني كه كارواش رفته و پوليش كشيده شده باشه در مقابل ماشيني كه يك ماه شسته نشده مي ماند. اين تفاوت لامپ ترينيترون سوني در براق بودن و كيفيت رنگ تصاوير در مقابل سامسونگ و امثال آن هست.
حتي در كتاب آموزش تعمير تلويزيون رنگي در شاخه كاردانش دبيرستان هم امده كه لامپ ترينيترون سوني بهترين لامپ است و تكنولوژي آن منحصر به فرد است
آقا یه سوال داشتم
کسی تا حالا با این lcd های x-vision مادیران آشنایی داره
یا استفاده کرده ؟
آخه مخصوصا 46 اینچش تصویرش خیلی خوبه
با تشکر از اطلاعاتت فقط خواستم بدونم که کیفیت تصویر شون چطوره در حد سامسونگ R81 میشه که کنتراستش 8000 :1این چیزی که گفتی بد نیست من یه کم راجع بهش تحقیق کردم
مادیران اینها رو از یه شرکت کره ای میگیره به نام ایندتک که تو سایت این شرکت هم مادیران رو به عنوان پارتنر خودش معرفی کرده که از شرکتای خارجی بعیده. یه جا خوندم (شایعه) که این شرکت رو مادیران تو کره ثبت کرده که بگه این جنس کره ای هست که البته به نظر من اگه چینی هم باشه هیچ اشکالی نداره فقط کیفیت مهمه
مادیران قبل از عید یک سری تو بازار پخش کرد که با رنگ نقره ای بود و 36 اینچش حدود یک میلیون تومان آب می خورد ولی بعد از عید همونو می ده 750 که هر کی اونا رو خریده اشتباه کرده به دلیل اینکه جدیدترش رو الان آورده با کیفیت و امکانات بیشتر
سایت اصلی این تلوزیونها اینه : http://www.indtek.co.kr/eng/major.php
در مورد این تلوزیونها باید بگم که با توجه به امکانات و قیمت چیز بدی نیست هر چند که اگر پول داشتی شک نکن و سونی بخر وگرنه امکانات این رو ببین :
2 تا ورودی HDMI
کارت خوان یا رم ریدر
یه نرم افزاری روش هست ( فریم ور) که تو سایت زده میشه با usb آپدیتش کرد در مورد این نرم افزار باید بگم خیلی باهاش حال کردم
اسم این نرم افزارNIMP هست و تو اون صفحه ای که لینک دادم در موردش کامل توضیح داده که اگه مثلا یه هارد با usb بهش وصل کنی می تونی فایلهای DIVX و بقیه فرمتهای ویدئو که ساپورت می کنه ببینی و کلی کار دیگه هم میکنه که شاید اگه آدم بخواد خودش رو قانع کنه که چرا این دستگاه رو خریده این بتونه دلیل خوبی باشه مخصوصا برای آدمایی که کرم ور رفتن با این چیزا رو دارن مثل خودم.
در مورد رزولوشن دقت کنید گول نخورید هر چند که قبول دارم که کیفیت تصویرش بد نیست ولی اگه به شما گفتن که این تلوزیون مثل سونی 1080 هست باور نکنید چون سونی 1080p هست ولی این 1080i که به این معنی که سخت افزار امکان این رزولوشن رو نداشته و با کمک نرم افزار این رو تا حد امکان افزایش دادن و فقط در صورت مقایسه کنار هم متوجه تفاوت میشی ولی بازم میگم قیمت مناسبی داره و تا یک ماه دیگه هم سری های جدیدترش که تو سایت کره ای هست وارد میشه.
ضمنا فقط بعضی از مدلهاش این نرم افزار رو داره