• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فندق جان اشتباه نکن
LG بدبخت دهنش ... شده این همه تبلیغات و فلان آخرش به این تلوزیون مادیران بگی ال جی خداییش اگه بفهمن کلی می سوزن:lol: ضمنا مادیران به خاطر اینکه مانیتور ال جی مونتاژ می کنه از این فرصت سو استفاده کرده و به طور غیر مستقیم از اسم ال جی برای این تلوزیونها استفاده میکنه نمونش رو من خیلی از دوستان رو دیدم این اشتباه رو کردن
در مورد انتخاب بین دو مدل من اگر باشم LCD میگیرم ولی این رو بدون هنوز تکنولوژی لامپی از نظر کیفیت از lcd بهتره ولی الان برای خرید اگه لامپی بخری همیشه ممکنه این فکر آزارت بده که تلوریونت قدیمیه یا هر وقت شد اینو بفروشم یه LCD بگیرم ضمن اینکه معمولا زمانی که بخوای سایز بالا بگیری باید بیخیال لامپی بشی چون لامپی تا 34 اینچ بالاتر نداره ولی شما که می خوای 32 بگیری باز باید فکر کنی.
در ضمن این مدل های 32 اینچ مادیران یه امکاناتی از سایز های بالاترش کمتر داره مهمترینش هم فریم ور اونه که خیلی نرم افزار بدرد بخوریه ضمنا قیافه این 777 تومنی قدیمی شده البته خودش هم جدید نیست ها.
اگه خواستی LG بگیری اون هم تلوزیونهای خوبی داره ولی متاسفانه این شرکت های وارد کننده توی ایران که 100 دنبال سود هستند و نه چیز دیگه و حالا که انحصاریش هم کردن (نماینده انحصاری فلان) خیلی دارن سو استفاده می کنن مثلا همین گلد ایران مدلهایی که آورده تو ایران هم رزولوشن پایینی داره هم قیمت بالا و بیشتر هم به خاطر سودی که روی مدل هارد دار میبره سعی کرده رو اون بیشتر مانور بده در هر حال یه همچین خریدی خیلی سخته و باید کاملا با چشم باز عمل کنی ضمنا در مورد تلوزیون lcd اگه بتونی صبر کنی مثل بقیه چیزای سرگرمی کوفتی دیگه که تو تابستان پر رونق تر میشه می تونی بهتر خرید کنی.

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
فندق جان اشتباه نکن
LG بدبخت دهنش ... شده این همه تبلیغات و فلان آخرش به این تلوزیون مادیران بگی ال جی خداییش اگه بفهمن کلی می سوزن:lol: ضمنا مادیران به خاطر اینکه مانیتور ال جی مونتاژ می کنه از این فرصت سو استفاده کرده و به طور غیر مستقیم از اسم ال جی برای این تلوزیونها استفاده میکنه نمونش رو من خیلی از دوستان رو دیدم این اشتباه رو کردن
در مورد انتخاب بین دو مدل من اگر باشم LCD میگیرم ولی این رو بدون هنوز تکنولوژی لامپی از نظر کیفیت از lcd بهتره ولی الان برای خرید اگه لامپی بخری همیشه ممکنه این فکر آزارت بده که تلوریونت قدیمیه یا هر وقت شد اینو بفروشم یه LCD بگیرم ضمن اینکه معمولا زمانی که بخوای سایز بالا بگیری باید بیخیال لامپی بشی چون لامپی تا 34 اینچ بالاتر نداره ولی شما که می خوای 32 بگیری باز باید فکر کنی.
در ضمن این مدل های 32 اینچ مادیران یه امکاناتی از سایز های بالاترش کمتر داره مهمترینش هم فریم ور اونه که خیلی نرم افزار بدرد بخوریه ضمنا قیافه این 777 تومنی قدیمی شده البته خودش هم جدید نیست ها.
اگه خواستی LG بگیری اون هم تلوزیونهای خوبی داره ولی متاسفانه این شرکت های وارد کننده توی ایران که 100 دنبال سود هستند و نه چیز دیگه و حالا که انحصاریش هم کردن (نماینده انحصاری فلان) خیلی دارن سو استفاده می کنن مثلا همین گلد ایران مدلهایی که آورده تو ایران هم رزولوشن پایینی داره هم قیمت بالا و بیشتر هم به خاطر سودی که روی مدل هارد دار میبره سعی کرده رو اون بیشتر مانور بده در هر حال یه همچین خریدی خیلی سخته و باید کاملا با چشم باز عمل کنی ضمنا در مورد تلوزیون lcd اگه بتونی صبر کنی مثل بقیه چیزای سرگرمی کوفتی دیگه که تو تابستان پر رونق تر میشه می تونی بهتر خرید کنی.

ممنون F14 جان

ایشاالله به F117 ارتقاع!!!!!! پیدا کنی

تصویر این LG (ببخشید مادیران!) ها چقدر از سامسونگ پایین تره؟ اگه جایی دیدی تونستی مقایسه کنی به مام بگو

با تشکرات مجددات

hooman_56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز فندوق اگه تو تهران زندگی می کنی یک سری بری خیابون جمهوری خودت تفاوت ببینی به نظر من بهتر

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
دوست عزیز فندوق اگه تو تهران زندگی می کنی یک سری بری خیابون جمهوری خودت تفاوت ببینی به نظر من بهتر

آخه نامردا مغازه دارها هر کدوم هر فیلمی رو که بخوان می ذارن (معمولا فیلمهای HD رو هم می ذارن)
مقایسه کردن این جوری خیلی سخته
در مورد سامسونگ چون بقیه بچه ها تو همین فروم خریدن و راضی بودن می دونم خوبه (ولی 200 -300 تومان گرونتره حداقل) ولی مادیران (LG!!!) سری XVision رو کسی ندیدم چیزی گفته باشه که آیا خوب هست یا نه

مخصوصا برای من مهمه که تلویزیون خودمونو بتونه خوب نشون بده چون خانواده بیشتر اون رو نگاه می کنن و از آدم نوقع دارن !!!!!!!!

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فندق جان دلبندم اون x.vision نه LG
در مورد خرید این جور چیزا به این حرف من گوش بده اول اگه رفتی و یه فروشنده هر حرفی زد در جا شک کن و بدون به دلیل اینکه می خواد جنسی که خودش داره رو بفروشه صد در صد داره دروغ می گه اکثر فروشنده های این قبیل محصولات بر خلاف انتظار اطلاعات بسیار کمی از این تکنوژی ها دارن و فقط به خاطر این توی یه فروشگاهی کار میکنن که فروشنده خوبی هستن و آدم شناس و میفهمن این که الان اومد تومغازه جا داره یه تلوزیون پروژکشن رو با قیمت LCD بهش بفروشن یا نه.(جالبه من یه فروشنده بوتیک رو که خیلی خوش سرو زبون بود بعد از یه مدت تو نمایندگی یکی از همین لوازم خونگیا دیدم همچین در مورد یه یخچال ساید بای ساید توضیح می داد که آدم میگفت این موقع ساخت حتما تو خط تولید نظارت داشته)
دیگه این که برا تلوزیون اصلا به تصویری که تو جمهوری یا هر جا می بینی اهمیت نده واقعا اشتباه بزرگیه این کار چون اونجا اولا که نورش با نور فضای بسته خونه فرق می کنه دوما این تلوزیونها رو هیچوقت اونجا روی تنظیمات default و نرمال نخواهی دید سعی می کنن طوری تنظیم کنن که بهترین کیفیت رو نشون بده مخصوصا با نوع فیلمهایی که انتخاب می کنن مسلما تلوزیون رنگی مادر بزرگ من هم اگه بره پشت اون ویترین کیفیتش همون میشه:p
در آخر ببین از چه مارکی و برندی بیشتر خوشت میاد این مساله بیشتر جنبه روانی داره باور کن، اگه مثلا یه DVD player سونی داشته باشی و بری بهترین مدل LDC سامسونگ رو هم بخری احساس بدی خواهی داشت ببین با چه مارکی بیشتر حال می کنی بعد برو تو سایتش مشخصات مدل مورد نظرت رو بخون این برای مقایسه بهترین کاره و کیفیت تصویر دقیقا همینجا ندید مشخص میشه چیزایی مثل زاویه دید ، روشنایی تصویر، نسبت کنتراست، رزولوشن یا وضوح تصویر یه نکته مهم هم ورودی و خروجی هاست بعد که اونی رو که میخوای پیدا کردی مدلش رو بنویس تو کاغذ راه بیفت توفروشگاهها قیمت بگیر و شرایط گارانتی تصویر رو هم حالا از نزدیک ببینی بیشتر حال می کنی. اگه خواستی مطمئن بشی درست انتخاب کردی یا نه قبل از شمردن پول بی زبون هم حتما با یه وارد در مورد اون مدل مشورت کن فقط حواست باشه گیر آدمهای متعصب روی یه مارک نیفتی که اصلا مشاورای خوبی نیستن و فقط اصرار دارن که الاو بلا فلان مدل بهتره.
ضمنا هیچی F14 یا همون TOMCAT نمیشه :cool:

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
فندق جان دلبندم اون x.vision نه LG
در مورد خرید این جور چیزا به این حرف من گوش بده اول اگه رفتی و یه فروشنده هر حرفی زد در جا شک کن و بدون به دلیل اینکه می خواد جنسی که خودش داره رو بفروشه صد در صد داره دروغ می گه اکثر فروشنده های این قبیل محصولات بر خلاف انتظار اطلاعات بسیار کمی از این تکنوژی ها دارن و فقط به خاطر این توی یه فروشگاهی کار میکنن که فروشنده خوبی هستن و آدم شناس و میفهمن این که الان اومد تومغازه جا داره یه تلوزیون پروژکشن رو با قیمت LCD بهش بفروشن یا نه.(جالبه من یه فروشنده بوتیک رو که خیلی خوش سرو زبون بود بعد از یه مدت تو نمایندگی یکی از همین لوازم خونگیا دیدم همچین در مورد یه یخچال ساید بای ساید توضیح می داد که آدم میگفت این موقع ساخت حتما تو خط تولید نظارت داشته)
دیگه این که برا تلوزیون اصلا به تصویری که تو جمهوری یا هر جا می بینی اهمیت نده واقعا اشتباه بزرگیه این کار چون اونجا اولا که نورش با نور فضای بسته خونه فرق می کنه دوما این تلوزیونها رو هیچوقت اونجا روی تنظیمات default و نرمال نخواهی دید سعی می کنن طوری تنظیم کنن که بهترین کیفیت رو نشون بده مخصوصا با نوع فیلمهایی که انتخاب می کنن مسلما تلوزیون رنگی مادر بزرگ من هم اگه بره پشت اون ویترین کیفیتش همون میشه:p
در آخر ببین از چه مارکی و برندی بیشتر خوشت میاد این مساله بیشتر جنبه روانی داره باور کن، اگه مثلا یه DVD player سونی داشته باشی و بری بهترین مدل LDC سامسونگ رو هم بخری احساس بدی خواهی داشت ببین با چه مارکی بیشتر حال می کنی بعد برو تو سایتش مشخصات مدل مورد نظرت رو بخون این برای مقایسه بهترین کاره و کیفیت تصویر دقیقا همینجا ندید مشخص میشه چیزایی مثل زاویه دید ، روشنایی تصویر، نسبت کنتراست، رزولوشن یا وضوح تصویر یه نکته مهم هم ورودی و خروجی هاست بعد که اونی رو که میخوای پیدا کردی مدلش رو بنویس تو کاغذ راه بیفت توفروشگاهها قیمت بگیر و شرایط گارانتی تصویر رو هم حالا از نزدیک ببینی بیشتر حال می کنی. اگه خواستی مطمئن بشی درست انتخاب کردی یا نه قبل از شمردن پول بی زبون هم حتما با یه وارد در مورد اون مدل مشورت کن فقط حواست باشه گیر آدمهای متعصب روی یه مارک نیفتی که اصلا مشاورای خوبی نیستن و فقط اصرار دارن که الاو بلا فلان مدل بهتره.
ضمنا هیچی F14 یا همون TOMCAT نمیشه :cool:

از اطلاعاتتون بسیار بسیار متشکریییییییم!
خیلیم چاکریییییم!!!!!!!

(پس حداقل f14 رو اورکلاک کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

idic1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این چیزی که گفتی بد نیست من یه کم راجع بهش تحقیق کردم
مادیران اینها رو از یه شرکت کره ای میگیره به نام ایندتک که تو سایت این شرکت هم مادیران رو به عنوان پارتنر خودش معرفی کرده که از شرکتای خارجی بعیده. یه جا خوندم (شایعه:D) که این شرکت رو مادیران تو کره ثبت کرده که بگه این جنس کره ای هست که البته به نظر من اگه چینی هم باشه هیچ اشکالی نداره فقط کیفیت مهمه
مادیران قبل از عید یک سری تو بازار پخش کرد که با رنگ نقره ای بود و 36 اینچش حدود یک میلیون تومان آب می خورد ولی بعد از عید همونو می ده 750 که هر کی اونا رو خریده اشتباه کرده به دلیل اینکه جدیدترش رو الان آورده با کیفیت و امکانات بیشتر
سایت اصلی این تلوزیونها اینه : http://www.indtek.co.kr/eng/major.php
در مورد این تلوزیونها باید بگم که با توجه به امکانات و قیمت چیز بدی نیست هر چند که اگر پول داشتی شک نکن و سونی بخر وگرنه امکانات این رو ببین :
2 تا ورودی HDMI
کارت خوان یا رم ریدر
یه نرم افزاری روش هست ( فریم ور) که تو سایت زده میشه با usb آپدیتش کرد در مورد این نرم افزار باید بگم خیلی باهاش حال کردم
اسم این نرم افزارNIMP هست و تو اون صفحه ای که لینک دادم در موردش کامل توضیح داده که اگه مثلا یه هارد با usb بهش وصل کنی می تونی فایلهای DIVX و بقیه فرمتهای ویدئو که ساپورت می کنه ببینی و کلی کار دیگه هم میکنه که شاید اگه آدم بخواد خودش رو قانع کنه که چرا این دستگاه رو خریده این بتونه دلیل خوبی باشه مخصوصا برای آدمایی که کرم ور رفتن با این چیزا رو دارن مثل خودم.
در مورد رزولوشن دقت کنید گول نخورید هر چند که قبول دارم که کیفیت تصویرش بد نیست ولی اگه به شما گفتن که این تلوزیون مثل سونی 1080 هست باور نکنید چون سونی 1080p هست ولی این 1080i که به این معنی که سخت افزار امکان این رزولوشن رو نداشته و با کمک نرم افزار این رو تا حد امکان افزایش دادن و فقط در صورت مقایسه کنار هم متوجه تفاوت میشی ولی بازم میگم قیمت مناسبی داره و تا یک ماه دیگه هم سری های جدیدترش که تو سایت کره ای هست وارد میشه.
ضمنا فقط بعضی از مدلهاش این نرم افزار رو داره

جناب f14 سلام
من هفته پيش 86/03/23 اين تلويزيون (x.vision 46 inch مدل 46IMB3 با امكانات NIMP) را گرفتم كه جديدترين و كاملترين تلويزيون توليد مادايران ميباشد . اين دستگاه پورت usb دارد ولي هارد usb را پشتيباني نميكند(بر اساس كتابچه راهنما و سوال از بخش پشتيباني فني شركت مادايران) ولي شما در نوشته بالا گفته اي كه اين امكان را با update كردن ميتوان داشت . و شما خيلي با آن حال كردي
لطفا بنده را راهنمائي كنيد
ضمنا در سايت مورد اشاره شما ، نرم افزاري براي update يافت نشد
لطفا در صورت امكان لينك دانلود آنرا بگذاريد

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام اول مبارک باشه بالاترین سایز رو تو x.vision ترکوندی
بعد چند تا نکته:
1- مطلبی که بنده اینجا گفتم بر اساس مطلبی است که در سایت ایندتک نوشته و لینکش رو هم گذاشتم و اگه توی این لینک که در مورد NIMP توضیح داده در قسمت Function نگاه کنی دقیقا این رو نوشته:
USB1.1 HOST
Can use memory Stick or Ext. HDD
Firmware Upgrade is possible
که چون این متن توی عکس هست بنده نمی تونم کپی کنم اینجا ولی خواهشا عکس رو ببینید
2- همونطور که گفتم این چیزی که گفتم بر اساس تحقیق بوده و بنده این تلوزیون را ندارم ولی تا بحال ندیدم یه شرکت معتبر یه چیزی رو بگه و وجود نداشته باشه مگر اعتبار اون شرکت جای سوال داشته باشه که در مورد ایندتک هیج شناختی تو ابران نداریم
3- آیا شما با هارد اکسترنال امتحان کرده اید یا فقط بر اساس توضیح فروشنده مادیران این حرف را می زنید چون فروشنده ها حتی نمیدونند usb چیه چه برسه که بخوان هارد اکسترنال رو توضیح بدن
4- اگه تو قسمت تماس سایت ایندتک این مطلبی رو که گفتی بزنی مطمئن باش از مادیران جواب بهتری بهت میدن.
5- در پایان این لطف را به ما بفرمایید و در مورد خریدی که انجام داده اید و این دستگاه توضیح کامل بفرمایید که این منبع تکمیل تر شود برای کسانی که قصد خرید این دستگاه را داردند آبا اصلا راضی هستید واینکه چه امکاناتی روی دستگاه به شما می دهند مثل کابلها کیفیت تصویر ، مسائل فنی و آیا نصب رایگان روی دیوار دارد یا خیر
امیدوارم توضیحی که بنده به عنوان کمک اینجا نوشتم باعث ضرر یا ناراحتی شما یا شخص دیگری نشده باشد.

hooman_56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
f14عزیز راست میگه اگه راجع به ال سی دیت کمی بیشتر توضیح بدی متشکر میشیم چون من خودم هم میخام بخرم ولی توی سامسونگ و الکس ویژن دو دلم . راستی اگه بتونی یک اسکرین شات هم بزاری که خیلی بهتره .

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
سلام

آقا منم پایم

بگو این تلوزیون خودمونو چجوری نشون می ده؟

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جناب f14 سلام
من هفته پيش 86/03/23 اين تلويزيون (x.vision 46 inch مدل 46IMB3 با امكانات NIMP) را گرفتم كه جديدترين و كاملترين تلويزيون توليد مادايران ميباشد . اين دستگاه پورت usb دارد ولي هارد usb را پشتيباني نميكند(بر اساس كتابچه راهنما و سوال از بخش پشتيباني فني شركت مادايران) ولي شما در نوشته بالا گفته اي كه اين امكان را با update كردن ميتوان داشت . و شما خيلي با آن حال كردي
لطفا بنده را راهنمائي كنيد
ضمنا در سايت مورد اشاره شما ، نرم افزاري براي update يافت نشد
لطفا در صورت امكان لينك دانلود آنرا بگذاريد
آقا شما هر سه سال یه بار ظاهر می شی؟
کجا رفتی این بی معرفتیه اگه اطلاعاتتو در اختیار بقیه نذاری ها :thumbsdow

idic1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا شما هر سه سال یه بار ظاهر می شی؟
کجا رفتی این بی معرفتیه اگه اطلاعاتتو در اختیار بقیه نذاری ها :thumbsdow

سلام
با عرض معذرت از کلیه دوستان بدلیل تاخیر در جواب

هدف اصلی من از انتخاب این دستگاه ، وصل کردن هارد USB به آن بود که متاسفانه جواب نداد و کلی حالگیری شد ( خودم وصل کردم) ولی هنوز نا امید نشده ام و در حال تحقیق میباشم

امکانات و نقاط قوت در سایت ماد ایران نوشته شده ، من محدودیت ها و نقاط ضعف را مینویسم

از نظر پشتیبانی از انواع کارتهای حافظه محدودیت هائی به شرح زیر دارد
1- حافظه از نوع SD ، MMC ، کول دیسک و . . . را حداکثر تا 1 گیگ قبول میکند و آنهم فقط مارکهای خاص نظیر کینگستون و چند مارک دیگر
2 - حافظه از نوع CF را حداکثر تا 4 گیگ قبول میکند و آنهم فقط مارکهای خاص را
3 - امکان ظبط روی کول دیسک ( پورت USB) را ندارد . فقط از روی پورت USB پخش میکند ولی از روی کارت های حافظه هر دو امکان ظبط و پخش را دارد

از نظر کیفیت ، من بهترین خروجی که داشتم مربوط به نوت بوک HP بود که با کابل RGB وصل کردم و با Resolation 1024*728 کیفیت خیلی خوبی را ارائه داد. پیکسلها کوچکترین لرزشی نداشتند و کیفیت رنگ و وضوح از مانیتور 15 اینچی نوت بوک بدتر نبود

هیچ نوع کابلی به همرا دستگاه نبود بجز کابل برق
نصب رایگان است ولی پایه نصب روی دیوار (Bracket) رایگان نیست

بدون آنتن اصلا تصویر نمیدهد
ولی اگر آنتن تنظیمی داشته باشید کیفیت شبکه های داخلی بسیار راضی کننده است . ما شبکه های 1 و 2 را فوق العاده شفاف و با کیفیت رنگ عالی میگیریم ولی آنتن روی شبکه های دگر درست تنظیم نیست

به رسیور samsung 9500 via ci وصل کردم ، کیفیت کم از LCD سامسونگ یا سونی نیست . البته اختلاف کیفیت شاید فقط برای حرفه ای ها قابل تشخیص باشد

به نظر من مهمتر از کیفیت ، دوام کیفیت است . یعنی بعد از یکی دو سال استفاده ، کیفیت افت نکند

با توجه به تحقیقات من ، بعید میدانم پشتیبانی نرم افزاری خوبی داشته باشد

ولی اگر قیمت را در نظر بگیرید حدود 800 هزار تومن از سامسونگ با همین مشخصات ارزانتر است

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
idic1 جان متشکر
من بازم عذر خواهی میکنم:blush: بابت اون هارد بعلاوه کلی تعجب آخه چطور ممکنه چیزی که گفتن درست نباشه
ضمنا حتما تو سایت ایندتک این مطلب رو بگو مطمئن هستم یه جواب قانع کنند میگیری و احتمال داره مشکل از فریم ور باشه که در اینصورت حتما می تونی ازشون ورژن جدید رو بگیری.
من از مادیران یه مانیتور lcd جدیدا خریدم مدل 1770h که وقتی گرفتم تازه دیدم با اون چیزایی که تو سایت در موردش نوشته خیلی فرق داشت مثلا نوشته بود 2ms ولی روی خودش زده بود 4ms و نسبت رو زده بود 3000:1 که 2000:1 بود ولی این nimp شما رو تو سایت اصلی زده که امیدوارم ببینی و من یه مقدار از این عذاب وجدان خلاص بشم
اگه با ایندک مکاتبه کردی ما رو هم از نتیجه بی نصیب نذار ضمنا یه لطف کن بگو این مدلی که شما از مادیران گرفتی تو سایت ایندک اسمش چیه و یه لینک هم بده ازش.

hamidvakili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام

من متعصفانانه اطلاعاتی از این تلوزیون های جدید ندارم

من یک تلوزیون 29 اینج crtمی خواهم میشه راهنمایی کنید یکی از دستون lg رو معرفی کرد در حدود 550تومن

میشه با این حدئد قیمت یک مدل مناسب معرفی کنید

ممنون:)

hooman_56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من متعصفانانه اطلاعاتی از این تلوزیون های جدید ندارم

من یک تلوزیون 29 اینج crtمی خواهم میشه راهنمایی کنید یکی از دستون lg رو معرفی کرد در حدود 550تومن

میشه با این حدئد قیمت یک مدل مناسب معرفی کنید

ممنون:)

دوست عزیز اگه CRT دیجیتال می خای ؟
اول P800 پاناسونیک دوم DB29, FR29 سونی بعد SLIM FIT سامسونگ هم چیزهای خوبی هستند .

hamidvakili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام

میشه سایت هایی رو معرفی کنید که این محصولات رو به صورت انلاین قیمت رو داده باشه . و در سایتی است که مشخصات به همراه شکل باشه؟؟؟؟؟؟؟؟

hooman_56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
DVD Recorder خوب چی بگیرم؟
اگه کسی پیشنهادی داره تا عصر بگه لطفا !
دو مدل 250 گیگابایتی LG و Panasonic به نظرم امکانات بهتری از بقیه داشتن. ولی Panasonic حدود 150 تومن قیمتش با LG فرق داره !

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
DVD Recorder خوب چی بگیرم؟
اگه کسی پیشنهادی داره تا عصر بگه لطفا !
دو مدل 250 گیگابایتی LG و Panasonic به نظرم امکانات بهتری از بقیه داشتن. ولی Panasonic حدود 150 تومن قیمتش با LG فرق داره !
ببخشید من DVD Recorder سراغ ندارم ولی یه پیشنهاد بهت میدم چون این چیزی که الان می خوای بگیری به سرعت خیلی زیادی داره قدیمی میشه بهتره یه هارد 320 بگیری 80 تومن و یه کارت کپچر تیونر دار خوب حدود 70 تومن هم هاردش بیشتره هم هر وقت لازم شد ارتقا میدی و معمولا نرم افزار ها امکانات بیشتری از کنسولها دارن .
ولی اگه بازم اصرار داشتی بگیری به پشتیبانی از پخش فرمتهای مختلف از جمله Divx و ورودی و خروجی ها دقت کن ضمن اینکه میگن این LG ها در مورد dvd player خوب جواب دادن( رکوردرش رو خبر ندارم) این پلیر هم که گفتم فقط شنیدم.

بالا