• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
ممنون
ایران زمین بانک خوبیه؟ مشکلات و مسائلی نداره ؟
قوامین روزشمارش چند درصده؟

ضمنا پارسیان هم پرسیدم 17.5 روز شمار میده
با توجه به اینکه اختلاف 0.5 درصد مبلغی نمیشه ،
به نظرتون پارسیان رو انتخاب کنم مطمئن تر از ایران زمین نیست؟
بین بانکها داری مجوز هیچ تفاوتی در امنیت سپرده گذاری و پول نیست .وقتی بانک مرکزی مجوز میده یعنی پول شما را تضمین کرده .خدایی نکرده جنگی چیزی بشه همه بانکهای دارای مجوز با هم میره هوا فرقی بینشون نیست .تا امروزم هرچی موسسه بوده که پول مردم را خورده بدون مجوز بوده
بعضی افرادم که خیلی دوست دارند با بانک خاصی کار کنند برای گرفتن وام و...است اگر نه شما هرجا خدمات و سود بهتری بهتون میدهند سپرده گذاری کنید .

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
سلام
ساعتي پيش گشت و گذاري در بانک‌ها زدم . نتايج تحقيقات ميداني‌ام بدين شرح هست:
1- بانک سرمايه بين 100 تا 200 ميليون تومان رو 20 درصد ميده و بالاي 200 تومن و 21 درصد ميده اين درحاليه که دو سه هفته پيش پيشنهادهاي بالاتري مي‌داد. در مورد اين حساب، توضيح اينکه قابليت واريز و برداشت داره و به گفته معاون بانک، تعهد به دادن سود تعيين شده يکساله‌ است. نکته ديگه اينکه سرهِ بانکي که بنده رجوع کرده بودم به گونه‌اي محسوس شلوغ بود و اين به اين معني بود که سودهاي اين بانک با استقبال روبرو شده است .
2- بانک آينده يه حساب سپرده کوتاه‌مدت با تعهد يکساله داره که به گفته متصدي بانک تا آخر اين ماه برپاست(شايد براي بازار گرمي گفت)، بدين شرح که: اين حساب دفترچه‌اي‌ست با سود 20 درصد که قابليت واريز و برداشت هم داره .
3- موسسه نور شعبه‌اي که بنده مراجعه کردم روزشمار 10 درصد و بلند مدت با هر مبلغي 15 درصد
4- بانک قوامين، بنده يه حساب روزشمار 20 درصدي داشتم که مهلتش تموم شد و اونو واسم تا آخر سال تمديد شفاهي کرد . سپرده يکساله‌شم همچنان 20 درصد ... الله اعلم
مشخصا بانکها دارند بدون ترس سقف سود تعیین شده را میشکنند حالا داستان چیه خدا می دونه شاید دولت با پیش بینی رئیس جمهوری ترامپ برای جلو گیری از بالا رفتن دلار ترجیح داده پول مردم بره تو بانک تا وارد بازار ارز بشه

arianarvin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
سلام
ساعتي پيش گشت و گذاري در بانک‌ها زدم . نتايج تحقيقات ميداني‌ام بدين شرح هست:
1- بانک سرمايه بين 100 تا 200 ميليون تومان رو 20 درصد ميده و بالاي 200 تومن و 21 درصد ميده اين درحاليه که دو سه هفته پيش پيشنهادهاي بالاتري مي‌داد. در مورد اين حساب، توضيح اينکه قابليت واريز و برداشت داره و به گفته معاون بانک، تعهد به دادن سود تعيين شده يکساله‌ است. نکته ديگه اينکه سرهِ بانکي که بنده رجوع کرده بودم به گونه‌اي محسوس شلوغ بود و اين به اين معني بود که سودهاي اين بانک با استقبال روبرو شده است .
2- بانک آينده يه حساب سپرده کوتاه‌مدت با تعهد يکساله داره که به گفته متصدي بانک تا آخر اين ماه برپاست(شايد براي بازار گرمي گفت)، بدين شرح که: اين حساب دفترچه‌اي‌ست با سود 20 درصد که قابليت واريز و برداشت هم داره .
3- موسسه نور شعبه‌اي که بنده مراجعه کردم روزشمار 10 درصد و بلند مدت با هر مبلغي 15 درصد
4- بانک قوامين، بنده يه حساب روزشمار 20 درصدي داشتم که مهلتش تموم شد و اونو واسم تا آخر سال تمديد شفاهي کرد . سپرده يکساله‌شم همچنان 20 درصد ... الله اعلم
اطلاعات تکميلي درباره بانک آينده اينکه؛ صندوق اين بانک 23 درصد ميده با کف 50 ميليون تومان که هرسه ماه يه بار واريز مي کنه که با لحاظ اين موضوع سود ماهيانه‌ش ميشه حول و حوشه 22 درصد . متصدي مي گفت که اگه بخواي پولتو زير يکسال برداري سودش ميشه 19 درصد . البته گفت که تو برگه اي که بهتون ميدن هر دو اين موارد قيد ميشه يعني 19 درصد و 23 درصد.... فقط يه سوال از دوستاني دارم که تو صندوق سپرده دارن؛ لطف مي کنيد بفرمائيد که آيا سودهايي که هر سه ماه دريافت کردند آيا کم و زياد شده است يا خير؟ ممنون ميشم پاسخ بديد.

ehsan640

Registered User
لایک‌ها
87
بین بانکها داری مجوز هیچ تفاوتی در امنیت سپرده گذاری و پول نیست .وقتی بانک مرکزی مجوز میده یعنی پول شما را تضمین کرده .خدایی نکرده جنگی چیزی بشه همه بانکهای دارای مجوز با هم میره هوا فرقی بینشون نیست .تا امروزم هرچی موسسه بوده که پول مردم را خورده بدون مجوز بوده
بعضی افرادم که خیلی دوست دارند با بانک خاصی کار کنند برای گرفتن وام و...است اگر نه شما هرجا خدمات و سود بهتری بهتون میدهند سپرده گذاری کنید .
ممنون از شما
البته تضمین پول یه مساله ای هست که هممون ازش مطمئن هستیم...ولی چگونگیش هم مهمه. وقتی بانک مرکزی بخواد پول مردمو برگردونه تضمینی نیست که همه رو یکجا بازپرداخت کنه... شاید بصورت اقساطی و خورد خورد بازپرداخت بشه که عملا ارزش پول از بین میره
مگه اینطور نیست؟ تضمینی وجود داره که پولای مردم توی بانکهای دارای مجوز بصورت یکجا بازپرداخت بشه در صورت ورشکستگی؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
اطلاعات تکميلي درباره بانک آينده اينکه؛ صندوق اين بانک 23 درصد ميده با کف 50 ميليون تومان که هرسه ماه يه بار واريز مي کنه که با لحاظ اين موضوع سود ماهيانه‌ش ميشه حول و حوشه 22 درصد . متصدي مي گفت که اگه بخواي پولتو زير يکسال برداري سودش ميشه 19 درصد . البته گفت که تو برگه اي که بهتون ميدن هر دو اين موارد قيد ميشه يعني 19 درصد و 23 درصد.... فقط يه سوال از دوستاني دارم که تو صندوق سپرده دارن؛ لطف مي کنيد بفرمائيد که آيا سودهايي که هر سه ماه دريافت کردند آيا کم و زياد شده است يا خير؟ ممنون ميشم پاسخ بديد.

بانک اینده قبلا سود همین صندوق رو از ۲۵% کاهش داده؛دقیقا برخلاف قولی که داده بود مبنی بر اینکه تا یک سال سود کم نمیشه و مثل حساب یکساله هست

ممنون از شما
البته تضمین پول یه مساله ای هست که هممون ازش مطمئن هستیم...ولی چگونگیش هم مهمه. وقتی بانک مرکزی بخواد پول مردمو برگردونه تضمینی نیست که همه رو یکجا بازپرداخت کنه... شاید بصورت اقساطی و خورد خورد بازپرداخت بشه که عملا ارزش پول از بین میره
مگه اینطور نیست؟ تضمینی وجود داره که پولای مردم توی بانکهای دارای مجوز بصورت یکجا بازپرداخت بشه در صورت ورشکستگی؟
صندوق ضمانت سپرده،تا ۱۰۰میلون هر نفر رو تضمین میکنه؛
ضمنا مساله ورشکستگی یک بانک بشدت امنیتی هست برای همین تمام سعی حکومت جلوگیری از اون خواهد بود؛
فعلا که وضع بانک هایی مقل سرمایه،گردشگری،دی،اینده و حتی قوامین از ایران زمین بدتر هست

Sent from my MI 5 using Tapatalk

ehsan640

Registered User
لایک‌ها
87
ممنون
در مورد صندوق ضمانت سپرده قبلا شنیده بودم ولی شرایطش به چه صورته؟

صندوق ضمانت سپرده،تا ۱۰۰میلون هر نفر رو تضمین میکنه؛
هیچ شرایط و قید و شرطی نداره یعنی؟ 100 تومن رو تضمین میکنن که یکجا بدن؟

ضمنا مساله ورشکستگی یک بانک بشدت امنیتی هست برای همین تمام سعی حکومت جلوگیری از اون خواهد بود؛
اینو موافقم.
فعلا که وضع بانک هایی مقل سرمایه،گردشگری،دی،اینده و حتی قوامین از ایران زمین بدتر هست

برای این صحبتتون مدارکی دارین؟

مرسی

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
ممنون
در مورد صندوق ضمانت سپرده قبلا شنیده بودم ولی شرایطش به چه صورته؟

هیچ شرایط و قید و شرطی نداره یعنی؟ 100 تومن رو تضمین میکنن که یکجا بدن؟

اینو موافقم.

برای این صحبتتون مدارکی دارین؟

مرسی
صورت های مالی و زیان ها،سود سهام یا بهتر بگم عدم تقسیم سود،اختلاس های انجام شده
حداقل تو ایران زمین اختلاسی انجام نشده که صداش همه جا بپیچه

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
خدا روشکر مثل اینکه اکثر بانک ها دارن دوباره سود رو زیاد میکنند الان کشاورزی بنر زده بود 18 درصد روز شمار،سرمایه مبلغ بالا 20 درصد بانک آینده هم امروز پرسیدم گفتند 1 ساله 21 درصد سود میدیم بعد سودش هم میاد تو یه حساب روزشمار که اونم 20 درصد سود داره.

Eh3

Registered User
لایک‌ها
24
حواشی ماجرای ثامن‌الحجج را نیز در حالی می‌توان خاتمه یافته تصور کرد که بعید نیست به زودی پرونده یک موسسه غیرمجاز دیگر در شبکه بانکی باز شود. تا اینکه به انحلال کشیده شده، ادغام و یا به یک بانک واگذار شود. این در حالی است که دادستان تهران هم نسبت به روند فعالیت موسسات غیر مجاز بار دیگر هشدار داده و هر چند کوتاه به فعالیت موسسه اعتباری «فرشتگان» که در زیر مجموعه موسسه آرمان نیز فعالیت می‌کرد اشاره داشته است. دولت آبادی گفته که میلیاردها تومان پول در این موسسه حیف و میل شده‌ است.

این جزئی از یه خیر یود که امروز منتشر شد. به نظرتون پولمون رو بکشیم بیرون از این موسسه ؟

لینک خبر :
http://www.isna.ir/news/95082618630/فروپاشی-نقابداران-هزاران-میلیاردی

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
ممنون از شما
دولت و بانک مرکزی تمام تلاش خودشون را می کنند که بانکهای مجوزدار براشون مشکلی پیش نیاد .چون اینجا آمریکا نیست که بانک خیلی شیک اعلام کنه ورشکست شدم .ورشکستی یک بانک مجوز دار مساوی خواهد بود با عدم اعتماد مردم به بانکها و ممکنه پول زیادی از بانکها خارج بشه و یک دفعه دلار بشه 5هزار بعد دیگه جمع کردنش سخته .همین ثامن الحجج را دولت به راحتی می تونست بدون سر و صدا جمعش کنه و پول مردم را پس بده اما مخصوصا به نظر من شلوغش کرد بگه دیدید گفتم بدون مجوز توش پول نگذارید .خیلی از بانکها وام های چندین میلیاردی دادند به آقا زاده ها اما هیچ کدوم به بانک برگشت داده نشداختلاسها هم که بماند کل بدهی ثامن شاید یک صدم وامهای بازپرداخت نشده آقازاده ها نباشه .پس قدرتش بود که جلوی ورشکستگی ثامن گرفته بشه اما نخواستند.البته اینها تحلیل منه. شاید دقیقا بانک با مجوز ورشکست بشه و به قول شما تا میاند پول مردم را بدهند جون مردم به لبشون برسه اما نظر من اینه که این اتفاق خیلی بعیده

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
خدا روشکر مثل اینکه اکثر بانک ها دارن دوباره سود رو زیاد میکنند الان کشاورزی بنر زده بود 18 درصد روز شمار،سرمایه مبلغ بالا 20 درصد بانک آینده هم امروز پرسیدم گفتند 1 ساله 21 درصد سود میدیم بعد سودش هم میاد تو یه حساب روزشمار که اونم 20 درصد سود داره.
زیاد شدن سود بانک شکر نداره .نشانه بدبختی یک مملکته
آینده منم دیروز بودم 21مال بالای 100میلیونه امکان اینکه 21درصدی سودش بره تو 20درصد هم نیست باید ماه به ماه خودتون دستی واریز کنید .20درصدی امکان برداشت فقط در شعبه داره یعنی به شتاب متصل نیست.(البته شاید از طریق نت بانک بتونید تو حسابها جا به جا کنید اما کارمند بانک گفت با عابربانک از 20درصدی نمیشه برداشت کرد)

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
حواشی ماجرای ثامن‌الحجج را نیز در حالی می‌توان خاتمه یافته تصور کرد که بعید نیست به زودی پرونده یک موسسه غیرمجاز دیگر در شبکه بانکی باز شود. تا اینکه به انحلال کشیده شده، ادغام و یا به یک بانک واگذار شود. این در حالی است که دادستان تهران هم نسبت به روند فعالیت موسسات غیر مجاز بار دیگر هشدار داده و هر چند کوتاه به فعالیت موسسه اعتباری «فرشتگان» که در زیر مجموعه موسسه آرمان نیز فعالیت می‌کرد اشاره داشته است. دولت آبادی گفته که میلیاردها تومان پول در این موسسه حیف و میل شده‌ است.

این جزئی از یه خیر یود که امروز منتشر شد. به نظرتون پولمون رو بکشیم بیرون از این موسسه ؟

لینک خبر :
اگر تو موسسه ای که سپرده دارین تابلو ارمان یا فرشتگان هست پولتونو پس بگیرین. اما اگر بنر کاسپین هست: که مجوز داره. تو سایت بانک مرکزی هم لیست شده.روابط عمومی بانک مرکزی هم تماس بگیرین همینو میگن.

Eh3

Registered User
لایک‌ها
24

لینک خبر :

ما که رفتیم پولمون رو در آوردیم . زیر یک ماه بود و هیچ سودی هم بهش تعلق نگرفت.
بدون هیچ مشکلی هم کل پولم رو برگردوندند.

ولی اگه این قضیه کلاه برداری و ... درست نباشه فقط باید بگیم لعنت به اونایی که این شایعه ها رو درست و خبرگزاری هایی که اینارو تیتر میکنن.

تو این مملکت واقعا چیزی به نام برنامه ریزی وجود خارجی نداره.

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
یکی از دوستان مبلغ بالا 100 توی بانک آینده گذاشته بود تو همین صندوق سرمایه گذاری بورس که سودش سه ماهی یکبار میدن،دیروز ظهر رفت درخواست انصراف داد امروز صبح کل پول تو حسابش بود.در کل میگفت تو این 6 ماهی که حساب داشته تو آینده واقعا از خدمات دهیشون راضی بوده.

arianarvin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
بانک آينده يه صندوقي داره بنام "تجربه ايرانيان" که اونم هر سه ماه يه بار سود ميده و البته برخلاف صندوقاي ديگه تو برگه‌اي که داده ميشه دقيقاً سود 23 درصد را ذکر کرده که البته اگه زير يکسال حساب و ببندي 19 درصد محاسبه ميشه که البته همينم تو سندي که داده ميشه ذکر شده است . براي کساني که مبلغ بالاي 50 ميليون دارن و يکسال به پولشون نياز نداشته باشند اين صندوق گزينه‌ي خوبي مي تونه باشه.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762

ولی اگه این قضیه کلاه برداری و ... درست نباشه فقط باید بگیم لعنت به اونایی که این شایعه ها رو درست و خبرگزاری هایی که اینارو تیتر میکنن.

خوب دادا دندون طمع چند درصد سود بیشتر را بکشید تو بانکی پول بگذارید که مجوز داره.چند درصد سود بیشتر ارزش استرس و نگرانی را ندارد

• Like
Reactions: Eh3

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
بانک آينده يه صندوقي داره بنام "تجربه ايرانيان" که اونم هر سه ماه يه بار سود ميده و البته برخلاف صندوقاي ديگه تو برگه‌اي که داده ميشه دقيقاً سود 23 درصد را ذکر کرده که البته اگه زير يکسال حساب و ببندي 19 درصد محاسبه ميشه که البته همينم تو سندي که داده ميشه ذکر شده است . براي کساني که مبلغ بالاي 50 ميليون دارن و يکسال به پولشون نياز نداشته باشند اين صندوق گزينه‌ي خوبي مي تونه باشه.
3ماه یکبار پرداخت فکر کنم تقریبا همون 21درصد سپرده بشه که خودتون هر ماه پول را وارد حساب 20درصد کنید درسته؟

این بانک سرمایه هم داره دائما smsتیلیغاتی می فرسته مثل اینکه بدجور پول لازمه:D

arianarvin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
3ماه یکبار پرداخت فکر کنم تقریبا همون 21درصد سپرده بشه که خودتون هر ماه پول را وارد حساب 20درصد کنید درسته؟

این بانک سرمایه هم داره دائما smsتیلیغاتی می فرسته مثل اینکه بدجور پول لازمه:D
والا من با لحاظ اينکه هر سه ماه وايز مي کنه، حساب کردم ميشه ماهانه 22 درصد ... چون سود سپرده هم سره يک ماه مي ريزن و صندوق سره سه ماه يعني تفاوت عملاً 2 ماه هست نه 3 ماه ....

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
مجوز دار غیر مجوز دار نداره
مملکتی که هر ساعت یک قانون داره...

اینکه دیگه بانک وای به حال موسسه...
مجبورید 35 تا بانک درست کنید و بعد به چه کنم چه کنم بیفتید

انحلال یا ادغام بانک صنعت و معدن
http://banker.ir/m?newsid=177105

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518

سپرده با ارزش رو به خاطر یه شایعه اونم تو سایت دست چندم بستید؟ اشتباه کردی بردار گرامی

بالا