• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
اگر عجله نداری،موسسات نور و کاسپین با خوابودن ۴-۵ ماه پول ۴-۵ برابر مبلغ رو وام میدن

Sent from my MI 5 using Tapatalk

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
چند درصد است
مطمئن است؟
نور یه طرح داره که با توجه به مدت ا
سودش از ۱۲-۱۷% میشه و مدت بازپرداخت تا ۵ سال؛حداکثر مبلغ تا ۵۰میلیون؛
شرایطش انعطاف پذیره و به شعب مراجعه کنی بهت میگن؛
مطمئن که هست و جزو موسسات مجاز هست؛راحت هم وام کیدن زیاد بهانه نمیارن؛فقط شرایط ضامن ها رو بپرس

Sent from my MI 5 using Tapatalk

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
درود
عزیزان بانکی سراغ دارید با خوابوندن 5 تومان حدود 20 تومان وام بدهد
من یه مدت پیش بانک دی بودم با 4 تومان میتونین 20 تومان وام بگیرین.
دیگه شرایط رو از شعبه برین بپرسین بهتره.

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
واقعا وضعیت بانک سرمایه خرابه؟
یعنی ممکنه پولای مردم را بالا بکشه؟
مگه بانک نیست؟ مگه تحت حمایت نیست؟

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
هیچ اتفاقی نمی افته مردم علاقه به داستان سرایی و شایعه دارن.
خیلی از بانک ها صورت مالی خوبی ندارن ،این مسائل به سهام دارها برمیگرده نه سپرده گذار خرد.

ehsan640

Registered User
لایک‌ها
87
واقعا بحرانیه ؟
یعنی پول نزاریم توی سرمایه؟

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
والا من نمیدونم
هر کسی یه چیزی میگه
خودم چون آرامش و خیال راحت برام مهمتره قید اون 2.5 درصد سود بیشترو زدم نبردم سرمایه
تا اخرین لحظه هم دو دل بودم چون اگه گذاشته بودم سرمایه ماهی 600 تومن به نفعم بود

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
دوستان یه سوالی
با توجه به شرایط فعلی و البته انتخابات سال آینده ، سپرده کردن پول برای یکسال معقولانه هست یا خیر ؟
منظورم از شرایط فعلی اینه که الان اکثر بانکها قانون 15 درصدی سود بلندمدت اعلام شدن رو یجوری دور زدن و دارن سود دلخواه خودشون رو میدن

Dr attari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان صندوق ارمان شهر چه مشکلی داره تازه سودشم ۲۰ روزشماره!!!!

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
امروز یه حساب یکساله 20 درصدی (15+5 ) قوامین باز کردم.
یه چیزی مشکوکم کرده اما نمیدونم این شک درسته یا نه ؛
هیچ جای برگ سپرده ذکر نشده که سود 20 درصده. 2 مرتبه هم از متصدی باجه که حساب رو برام باز کرد پرسیدم گفت خیالتون راحت این حساب شما به مدت یکسال سودش همین 20 درصده و کمتر نمیشه.
حالا با توجه به اینکه جایی از برگ سپرده مقدار سود رو ذکر نکرده ایا این امکان وجود داره که بعد از گذشت 2-3 ماه سودشون رو کم کنن و همون 15 درصد برام بریزن ؟ اینجوری منم هیچ اعتراضی نمیتونم داشته باشم چون درصد سود رو تو برگ سپرده برام ننوشتن

artinartin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
امروز اول آذر ۹۵ به چند بانک و موسسه سر زدم
اینطور که متوجه شدم شرایط بعضی بانکها و موسسات نسبت به ماه های گذشته تغییر پیدا کرده!

مثلا موسسه کوثر سود روزشمار کوتاه مدت ۱۸/۵ درصد و سود با پرداخت ۳ ماهه ۲۰ درصد و پرداخت سود در سررسید یکساله ۲۳ درصد
این مربوط به حساب کلید طلایی میشه
صندوق سرمایه گذاری هم داره با سود ۱۹ تا ۲۱ درصد (یعنی متغیر هست , ممکنه یکماه ۱۹ بده ممکنه یکماه ۲۰ یا بیشتر)

صندوق بانک شهر هم ۲۰درصد

متن قرارداد چند بانک و موسسه را دیدم هیچکدوم در مورد میزان سود و نحوه ابطال اوراق صحبتی نکرده (قرارداد خلاصه و کلی نوشه شده )
یعنی برای افتتاح حساب بیشتر باید اعتماد کنی , قرارداد شفاف و مکتوبی وجود نداره

بنظر حقیر بعد از کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که قید یکی دودرصد سود این صندوقهارو بزنم و در همون حساب سپرده معمولی سرمایه گذاری کنم
مخصوصا که به هر بانک و موسسه که مراجعه میکنی مدیر بانک خیلی خیلی اصرار میکنه که تو صندوق سرمایه گذاری کنی !!!

arianarvin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
امروز یه حساب یکساله 20 درصدی (15+5 ) قوامین باز کردم.
یه چیزی مشکوکم کرده اما نمیدونم این شک درسته یا نه ؛
هیچ جای برگ سپرده ذکر نشده که سود 20 درصده. 2 مرتبه هم از متصدی باجه که حساب رو برام باز کرد پرسیدم گفت خیالتون راحت این حساب شما به مدت یکسال سودش همین 20 درصده و کمتر نمیشه.
حالا با توجه به اینکه جایی از برگ سپرده مقدار سود رو ذکر نکرده ایا این امکان وجود داره که بعد از گذشت 2-3 ماه سودشون رو کم کنن و همون 15 درصد برام بریزن ؟ اینجوری منم هیچ اعتراضی نمیتونم داشته باشم چون درصد سود رو تو برگ سپرده برام ننوشتن
بنده دوسال تو قوامين سپرده داشتم 24 درصد که برگ سپرده نوشت 20 درصد ولي 24 رور ريخت و هيچوقت دبه در نياورد حتي وقتي سود به 15 درصد رسيد ...اين تجربه من بود

arianarvin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
سلام
امروز اول آذر ۹۵ به چند بانک و موسسه سر زدم
اینطور که متوجه شدم شرایط بعضی بانکها و موسسات نسبت به ماه های گذشته تغییر پیدا کرده!

مثلا موسسه کوثر سود روزشمار کوتاه مدت ۱۸/۵ درصد و سود با پرداخت ۳ ماهه ۲۰ درصد و پرداخت سود در سررسید یکساله ۲۳ درصد
این مربوط به حساب کلید طلایی میشه
صندوق سرمایه گذاری هم داره با سود ۱۹ تا ۲۱ درصد (یعنی متغیر هست , ممکنه یکماه ۱۹ بده ممکنه یکماه ۲۰ یا بیشتر)

صندوق بانک شهر هم ۲۰درصد

متن قرارداد چند بانک و موسسه را دیدم هیچکدوم در مورد میزان سود و نحوه ابطال اوراق صحبتی نکرده (قرارداد خلاصه و کلی نوشه شده )
یعنی برای افتتاح حساب بیشتر باید اعتماد کنی , قرارداد شفاف و مکتوبی وجود نداره

بنظر حقیر بعد از کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که قید یکی دودرصد سود این صندوقهارو بزنم و در همون حساب سپرده معمولی سرمایه گذاری کنم
مخصوصا که به هر بانک و موسسه که مراجعه میکنی مدیر بانک خیلی خیلی اصرار میکنه که تو صندوق سرمایه گذاری کنی !!!
راستش من که اعتماد کردم و تو صندوق تجربه ايرانيان بانک اينده سپرده گذاشتم 23 درصد هرسه ماه يه بار و البته دقت کردم ديدم تو قراردادش دقيقاً سود 23 درصد ساليانه را قيد کرده است به شرط اينکه تا يکسال پولتو برنداري ... استقبال خوبي هم از اين صندوق شده ...الله اعلم

artinartin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
راستش من که اعتماد کردم و تو صندوق تجربه ايرانيان بانک اينده سپرده گذاشتم 23 درصد هرسه ماه يه بار و البته دقت کردم ديدم تو قراردادش دقيقاً سود 23 درصد ساليانه را قيد کرده است به شرط اينکه تا يکسال پولتو برنداري ... استقبال خوبي هم از اين صندوق شده ...الله اعلم

بنظرم در شرایط کنونی نقد شوندگی اهمیت زیادی داره
توی سپرده های معمولی هر زمان که لازم داشته باشید میتونید نقد بشید یا وجه خودتون رو به حساب دیگه انتقال بدید یکی از مهمترین مزایا همین کارت شتابی هست که به سپرده تعلق میگیره یا انتقال از طریق ساتنا پایا و ....
با مدیر چند تا بانک در مورد نحوه برداشت از صندوق صحبت کردم , گفتن که باید از زمان درخواست ۲ روز کاری بگذره !!

البته به شرایط سپرده گذار هم مربوط میشه' شاید کسی سرمایه ثابتی داشته باشه که تا چند سال بهش نیازی نداشته باشه
ولی برای خودم که هر لحظه ممکنه به پولم نیاز داشته باشم یا انتقال بدم سپرده معمولی رو بهتر دیدم

artinartin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
یک مطلبی در رابطه با شرایط جدید موسسه اعتباری کوثر از قلم افتاد

کل سپرده ها یکساله شده و به گفته رییس شعبه اگر زودتر از یکسال اقدام به بستن حساب یا برداشت بخشی از موجودی کنید , نسبت به مبلغ برداشتی ۱۰ درصد جریمه تعلق میگیره

دوستان توجه کنند که از ابتدای آذر شرایط برخی بانک ها و موسسات تغییر پیدا کرده , حتما با شعبه خودشون تماس بگیرن !

armit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
42
بنده دوسال تو قوامين سپرده داشتم 24 درصد که برگ سپرده نوشت 20 درصد ولي 24 رور ريخت و هيچوقت دبه در نياورد حتي وقتي سود به 15 درصد رسيد ...اين تجربه من بود
منم اون حساب 24% داشتم.قوامین خوش حسابه..

بالا