واقعا بحرانیه ؟بله روزشمار
مشکلش یه سرچ در مورد اختلاس صندوق ذخیره فرهنگیان بکنین
چند درصد استاگر عجله نداری،موسسات نور و کاسپین با خوابودن ۴-۵ ماه پول ۴-۵ برابر مبلغ رو وام میدن
Sent from my MI 5 using Tapatalk
نور یه طرح داره که با توجه به مدت اچند درصد است
مطمئن است؟
درود بر شمادرود
عزیزان بانکی سراغ دارید با خوابوندن 5 تومان حدود 20 تومان وام بدهد
من یه مدت پیش بانک دی بودم با 4 تومان میتونین 20 تومان وام بگیرین.
دیگه شرایط رو از شعبه برین بپرسین بهتره.
هیچ اتفاقی نمی افته مردم علاقه به داستان سرایی و شایعه دارن.واقعا وضعیت بانک سرمایه خرابه؟
یعنی ممکنه پولای مردم را بالا بکشه؟
مگه بانک نیست؟ مگه تحت حمایت نیست؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
اینطور که یادمه گفتن تا 5 برابر سرمایه ـتون 18% و 5 ساله، که البته یک روز بعد از افتتاح/واریز ظاهرا میشه وام رو دریافت کرد !باید چند ماه بخوابونی ؟
والا من نمیدونمواقعا بحرانیه ؟
یعنی پول نزاریم توی سرمایه؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
بنده دوسال تو قوامين سپرده داشتم 24 درصد که برگ سپرده نوشت 20 درصد ولي 24 رور ريخت و هيچوقت دبه در نياورد حتي وقتي سود به 15 درصد رسيد ...اين تجربه من بودامروز یه حساب یکساله 20 درصدی (15+5 ) قوامین باز کردم.
یه چیزی مشکوکم کرده اما نمیدونم این شک درسته یا نه ؛
هیچ جای برگ سپرده ذکر نشده که سود 20 درصده. 2 مرتبه هم از متصدی باجه که حساب رو برام باز کرد پرسیدم گفت خیالتون راحت این حساب شما به مدت یکسال سودش همین 20 درصده و کمتر نمیشه.
حالا با توجه به اینکه جایی از برگ سپرده مقدار سود رو ذکر نکرده ایا این امکان وجود داره که بعد از گذشت 2-3 ماه سودشون رو کم کنن و همون 15 درصد برام بریزن ؟ اینجوری منم هیچ اعتراضی نمیتونم داشته باشم چون درصد سود رو تو برگ سپرده برام ننوشتن
راستش من که اعتماد کردم و تو صندوق تجربه ايرانيان بانک اينده سپرده گذاشتم 23 درصد هرسه ماه يه بار و البته دقت کردم ديدم تو قراردادش دقيقاً سود 23 درصد ساليانه را قيد کرده است به شرط اينکه تا يکسال پولتو برنداري ... استقبال خوبي هم از اين صندوق شده ...الله اعلمسلام
امروز اول آذر ۹۵ به چند بانک و موسسه سر زدم
اینطور که متوجه شدم شرایط بعضی بانکها و موسسات نسبت به ماه های گذشته تغییر پیدا کرده!
مثلا موسسه کوثر سود روزشمار کوتاه مدت ۱۸/۵ درصد و سود با پرداخت ۳ ماهه ۲۰ درصد و پرداخت سود در سررسید یکساله ۲۳ درصد
این مربوط به حساب کلید طلایی میشه
صندوق سرمایه گذاری هم داره با سود ۱۹ تا ۲۱ درصد (یعنی متغیر هست , ممکنه یکماه ۱۹ بده ممکنه یکماه ۲۰ یا بیشتر)
صندوق بانک شهر هم ۲۰درصد
متن قرارداد چند بانک و موسسه را دیدم هیچکدوم در مورد میزان سود و نحوه ابطال اوراق صحبتی نکرده (قرارداد خلاصه و کلی نوشه شده )
یعنی برای افتتاح حساب بیشتر باید اعتماد کنی , قرارداد شفاف و مکتوبی وجود نداره
بنظر حقیر بعد از کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که قید یکی دودرصد سود این صندوقهارو بزنم و در همون حساب سپرده معمولی سرمایه گذاری کنم
مخصوصا که به هر بانک و موسسه که مراجعه میکنی مدیر بانک خیلی خیلی اصرار میکنه که تو صندوق سرمایه گذاری کنی !!!
راستش من که اعتماد کردم و تو صندوق تجربه ايرانيان بانک اينده سپرده گذاشتم 23 درصد هرسه ماه يه بار و البته دقت کردم ديدم تو قراردادش دقيقاً سود 23 درصد ساليانه را قيد کرده است به شرط اينکه تا يکسال پولتو برنداري ... استقبال خوبي هم از اين صندوق شده ...الله اعلم
منم اون حساب 24% داشتم.قوامین خوش حسابه..بنده دوسال تو قوامين سپرده داشتم 24 درصد که برگ سپرده نوشت 20 درصد ولي 24 رور ريخت و هيچوقت دبه در نياورد حتي وقتي سود به 15 درصد رسيد ...اين تجربه من بود