• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
همیشه بهترین گزینه خود بانکها بودن با دریافت سود بیشتر سرمایه خودتون رو به خطر نیاندازید

یاد زمانی می افتم که شرکتهایی اومده بودن و سود ماهیانه تا 30% پرداخت می کردند و پول خیلی از مردم رو خوردند و رفتند .....

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
همیشه بهترین گزینه خود بانکها بودن با دریافت سود بیشتر سرمایه خودتون رو به خطر نیاندازید

یاد زمانی می افتم که شرکتهایی اومده بودن و سود ماهیانه تا 30% پرداخت می کردند و پول خیلی از مردم رو خوردند و رفتند .....
يعني وقتي اسم يه بانك توي سايت بانك مركزي باشه و اون بانك ورشكست بشه پول مردم پس داده نميشه؟

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
بستگی به ریسک پذیری خودتون داره
درمورد سرمایه این مسئله رو درنظر داشته باشید که بیش از اونی که اون اختلاس براش مشکل ایجاد کنه ، شایعات ریز و درشت مردم مشکل ایجاد کرده. خودم تو سرمایه پول دارم و شنبه هفته اینده در سررسید ماهانش میخوام برم پولم رو بگیرم. درنظر داشته باشید که شاید بانک سرمایه کوچیکترین مشکلی از بابت پولهای مردم نداشته باشه اما حقیقتش من خودم شخصا حوصله استرس و اینارو ندارم. تازه سرمایه +50 رو 18.5 درصد میده که همچین سود وسوسه کننده هم نیست.
درمورد کوثر نظر خاصی ندارم. من تا یکی دو سال پیش از موسسات خیلی خوشم میومد و مبالغ بالایی رو هم توشون سرمایه گزاری میکردم اما الان که فکرشو میکنم میبینم یا خیلی با دل و جرئت بودم یا خیلی احمق :D
قوامین +50 رو 20 درصد میده که انصافا عالیه. بانک هم هست و هیچ مشکلی نداره. خودمم چند روز پیش یه حساب یکساله توش باز کردم. اما حداقلش تا زیر 6 ماه نباید به پولتون دست بزنید چون ضرر میکنید ( بخاطر جریمه )
ضمنا کوتاه مدت روزشمار 18 درصدی ایران زمین رو هم درنظر داشته باشید. این هم حساب بسیار بسیار خوبیه.
من قوامین روز شمار دارم بالای 50 هست 18 درصد میده چرا؟

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
يعني وقتي اسم يه بانك توي سايت بانك مركزي باشه و اون بانك ورشكست بشه پول مردم پس داده نميشه؟
از نظر قانونی شما وقتی در هر بانکی حساب سپرده سرمایه گذاری باز می کنید اگه بانک یا موسسه ورشکست بشه می تونه پول شمارو نده و این مورد هم در قرار داد وقتی حساب باز می کنید ذکر شده. یعنی هم تو سود شریک هستین هم تو ضرر و این ماهیت حساب سرمایه گذاری ( کوتاه مدت یا بلند مدت یا خاص ) هست.
ولی اگه حساب جاری داشته باشید بانک موظف هست در صورت ورشکستگی پول شما رو بهتون بر گردونه.
پس توجه داشته باشید اگه سپرده سرمایه گذاری در بانک یا موسسه ای دارید در صورت ورشکستگی قانونا میتونن پول سپرده شما رو دیگه بهتون ندن.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
از نظر قانونی شما وقتی در هر بانکی حساب سپرده سرمایه گذاری باز می کنید اگه بانک یا موسسه ورشکست بشه می تونه پول شمارو نده و این مورد هم در قرار داد وقتی حساب باز می کنید ذکر شده. یعنی هم تو سود شریک هستین هم تو ضرر و این ماهیت حساب سرمایه گذاری ( کوتاه مدت یا بلند مدت یا خاص ) هست.
ولی اگه حساب جاری داشته باشید بانک موظف هست در صورت ورشکستگی پول شما رو بهتون بر گردونه.
پس توجه داشته باشید اگه سپرده سرمایه گذاری در بانک یا موسسه ای دارید در صورت ورشکستگی قانونا میتونن پول سپرده شما رو دیگه بهتون ندن.
اين كه اصلا خوب نيست تا حالا شده همچين چيزي براي بانكها پيش بياد يعني بانكي ورشكست بشه و پول مردم رو نده؟

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
اين كه اصلا خوب نيست تا حالا شده همچين چيزي براي بانكها پيش بياد يعني بانكي ورشكست بشه و پول مردم رو نده؟
موسسه که زیاد شده و همه هم کارشون قانونی بوده، اگه سپرده سرمایه گذاری بوده پولشون رفته و اگه حساب جاری بوده پولشون بهشون برگشته.
حساب سرمایه گذاری ماهیتش همینه دیگه که هم تو سود شریک هستین هم تو ضرر.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
موسسه که زیاد شده و همه هم کارشون قانونی بوده، اگه سپرده سرمایه گذاری بوده پولشون رفته و اگه حساب جاری بوده پولشون بهشون برگشته.
ميشه حساب سرمايه گذاري رو به حساب جاري تبديل كرد؟آيا هنوز سود بهش تعلق ميگيره؟

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
ميشه حساب سرمايه گذاري رو به حساب جاري تبديل كرد؟آيا هنوز سود بهش تعلق ميگيره؟
نه دیگه نمیشه، حساب جاری باز کردن شرایط خودش رو داره.
ماهیت حساب جاری چیزه دیگه ای هست و هیچ سودی بهش تعلق نمیگیره. حساب سرمایه گذاری بهش سود تعلق می گیره.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
نه دیگه نمیشه، حساب جاری باز کردن شرایط خودش رو داره.
ماهیت حساب جاری چیزه دیگه ای هست و هیچ سودی بهش تعلق نمیگیره. حساب سرمایه گذاری بهش سود تعلق می گیره.
يعني مثلا من 100 ميليون توي يه بانك دارم كه حساب سرمايه گذاري هست اگه بانك ورشكست بشه يعني حتي اصل پول منم بهم نميدن؟

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
يعني مثلا من 100 ميليون توي يه بانك دارم كه حساب سرمايه گذاري هست اگه بانك ورشكست بشه يعني حتي اصل پول منم بهم نميدن؟
بله از نظر قانونی اگه بانک ورشکست بشه میتونه پول شمارو نده

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
تا بحال هیچ موسسه مالی و اعتباری مجوز داری ورشکست نشده؛
اصولا موسسه مالی و اعتباری فقط ۵ تا هستند که همان مجوز دار ها هستند؛

بقیه که تابلو موسسه دارند قانونا بعنوان تعاونی اعتبار ثبت شده اند؛پس فعالیتشون چندان قانونی هم نیست؛
مثالش ثامن الحجج که مجوز نداشت و کار های مغایر با قانون بانکداری‌درش انجام میشد؛وگرنه اگه نظارت داشت و اصولی کار‌میکرد به این راحتی دچار‌بحران نمیشد

Sent from my MI 5 using Tapatalk

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
صندوق ضمامت سپرده ها رو فراموش نکنین که تا ۱۰۰میلیون تومن هر نفر در مجموع هرنوع حسابی در بانک ها و موسسات مجاز رو تضمین میکنه

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
خب این چیه؟ گفته ورشکست بشه تا 100 میلیون رو بر میگردونه. تو سایت بانک مرکزی چیزی نوشته نشده. معلوم نیست اعتبار این موضوع چقدره ولی خب 100 میلیون هم مبلغ زیادی نیست
اصلا معلوم نیست کدوم بانک عضو این صندوق شده کدوم نشده. کدوم زیره پوشش این نهاد هست یا نیست.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
خب این چیه؟ گفته صندوق ورشکست بشه تا 100 میلیون رو بر میگردونه و بیشتر از 100 میلیون میره بابت ضرر صندوق.
خبر ربطی به سپرده بانکی نداره.
خوب دیگه؛سپرده های بانکی رو تا ۱۰۰میلیون ضمانت میکنه

بالا