• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
خوب دیگه؛سپرده های بانکی رو تا ۱۰۰میلیون ضمانت میکنه

Sent from my MI 5 using Tapatalk
یه بانک اصلا حق عضویت نمیده و میگه من عضو نمیشم. چه ضمانت اجرائی وجود داره؟ تا الان کدوم بانک اعلام کرده که عضو این نهاد شده؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
یه بانک اصلا حق عضویت نمیده و میگه من عضو نمیشم. چه ضمانت اجرائی وجود داره؟ تا الان کدوم بانک اعلام کرده که عضو این نهاد شده؟
هیچ بانک و موسسه مجوز داری نیست که عضو این صندوق نباشه؛پس خیالتان راحت
http://www.idgf.ir/ویژه-سپرده-گذاران/بانک-های-عضو

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
هیچ بانک و موسسه مجوز داری نیست که عضو این صندوق نباشه؛پس خیالتان راحت
http://www.idgf.ir/ویژه-سپرده-گذاران/بانک-های-عضو

البته باز به نظر من خیلی قابل اعتماد نیست. چون مصوبه های هیئت وزیران رو میشه به راحتی لغو کرد. مثلا رئیس جمهور بیاد بگه این مصوبه لغو بشه یا مجلس میتونه جلوش رو راحت بگیره. اگه از طریق مجلس و به صورت اساسی به شکل قانون و سیاست مالی در میومد خوب بود ولی مصوبه هیئت دولت اسمش روشه مصوبه هست و هر موقع میشه که لغو بشه.
به شخصه من اعتمادی به این قانون و ضمانت اجرایی این صندوق ندارم
در مواقع بحرانی که بانک ها به مرحله ورشکستگی میرسن دیگه مصوبات دولتی ضمانت اجرایی چندانی ندارن.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
البته باز به نظر من خیلی قابل اعتماد نیست. چون مصوبه های هیئت وزیران رو میشه به راحتی لغو کرد. مثلا رئیس جمهور بیاد بگه این مصوبه لغو بشه یا مجلس میتونه جلوش رو راحت بگیره. اگه از طریق مجلس و به صورت اساسی به شکل قانون و سیاست مالی در میومد خوب بود ولی مصوبه هیئت دولت اسمش روشه مصوبه هست و هر موقع میشه که لغو بشه.
در مواقع بحرانی که بانک ها به مرحله ورشکستگی میرسن دیگه مصوبات دولتی ضمانت اجرایی چندانی ندارن.
پس هیچ راهی نیست؛پول نقد زیر متکا! از همه قابل اعتماد تره

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
شب میان سرتو میبرن و پولارو میبرن [emoji16]

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
پس هیچ راهی نیست؛پول نقد زیر متکا! از همه قابل اعتماد تره

سپرده گذاری در بانک برای کسب سود در همه جای دنیا ریسک داره و سرمایه گذاری بدون ریسک نیست و با ورشکست شدن بانک ها پول ها از بین میره. حالا با تاسیس همچین نهادهایی میخان ریسک سرمایه گذاری رو پایین بیارن.
در ایران به دلیل نبودن ابزارهای مالی متنوع همون باید پولتون رو بزارید زیره متکا.
الان داریم به شوخی میگیم بزاریم زیره متکا، با این روندی اقتصاد ایران داره پیش میره چند سال دیگه میگیم کاش زیره متکا گذاشته بودیم پولامونو!

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
شاید تمام این حرفایی رو که دوستان درمورد ورشکستگی بانکها گفتن درست باشه اما ما حواسمون به این نکته نیست که اگر یه بانک ورزشکت بشه و پولی به کسی برگردونده نشه یا به تعدادی کمی برگشت داده شه عملا اعتماد مردم نسبت به تمامی بانکها ( نه فقط بانک ورشکسته ) از بین میره. برای یه کشوریم مثه کشور ما که کم ریسک ترین راه پول دراوردن سرمایه گزاری در بانک هست و تعداد زیادی از مردم اینکارو انجام میدن ، بروز یه همچین اتفاقی میتونه باعث فاجعه بشه چون در اینصورت اکثریت ترجیح میدن پولشون رو تو همون متکا و تشک زیر پاشون قایم بکنن اما دست بانک نسپارن.
پس نتیجه گیری کلی اینه که تو این شرایط حتی اگه یه بانک در استانه ورشکستگی باشه خود دولت و بانک مرکزی سعی میکنه سرپا نگهش بداره.

f3er

Registered User
لایک‌ها
165
دوستان لطف کنن راهنمایی کنن . من حدود 10-15 میلیون تومن پول دارم که باهاش کار میکنم و نمیتونم ثابت تو بانک بزارم . میتونم فقط 5 میلیون رو توش ثابت بزارم . دوستان چه بانکی و چه مدل سرمایه گزاری کوتاه مدت رو پیشنهاد میدید که من پولم رو قرار بدم ؟

ممنون از کمک شما

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
دوستان لطف کنن راهنمایی کنن . من حدود 10-15 میلیون تومن پول دارم که باهاش کار میکنم و نمیتونم ثابت تو بانک بزارم . میتونم فقط 5 میلیون رو توش ثابت بزارم . دوستان چه بانکی و چه مدل سرمایه گزاری کوتاه مدت رو پیشنهاد میدید که من پولم رو قرار بدم ؟

ممنون از کمک شما
سلام
حساب کوتاه مدت بانک ایران زمین سود روزشمار 18 درصد
100 هزار تومن از پولتون مسدود میشه

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
دوستان ورشکستکی برای بانک دارای مجوز وجود ندارد

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
وهرمشکلی پیش بیادبانک مرکزی پاسخگو هست ونمیزارن کسی بفهمه حتی مردم که مشتری اون بانک دارای مجوز هستن چون اگر یه وجب غرق باشن انوقت میشه ۱۰۰وجب پس من شما نمی فهمیم وتوخودشون حل می کنن

f3er

Registered User
لایک‌ها
165
سلام
حساب کوتاه مدت بانک ایران زمین سود روزشمار 18 درصد
100 هزار تومن از پولتون مسدود میشه
تو سایت که زدن 10 درصد ؟؟

http://uupload.ir/files/pvgz_izd.jpg

pvgz_izd.jpg

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
کسانی که جدید بازکنن الان ۱۰درصد کسانی که ازقبل داشتن ۱۸درصد هست ایران یه بام دوهوا

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
کسانی که جدید بازکنن الان ۱۰درصد کسانی که ازقبل داشتن ۱۸درصد هست ایران یه بام دوهوا

جدید باز کنید هم ۱۸هست

mila41

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
دوستان صحبت‌هایی که راجع به ورشکستگی بانک‌ها کرده بودید رو الان که خوندم دیدم به ۱ نکته توجهی نشده که اون سپرده قانونیه

این اعداد کاملا متغیر هستن ولی تقریبا میشه گفت از هر ۱۰۰ هزار تومان واریزی در بانک ۱۰ هزار تومان به حسابی در بانک مرکزی منتقل میشه

یعنی همیشه بین ۱۰ تا ۳۰ درصد واریزی‌ها به بانک مرکزی منتقل میشه

بارها در اخبار گفته شده با توجه به رکود، یا مثلا بخاطر تورم و... بانک‌ها درخواست دریافت وجه از بانک مرکزی کرده‌اند که این از همون سپرده بانک در بانک مرکزی پرداخت میشه

خلاصه کنم
همیشه مقداری از وجه واریزی پیش بانک مرکزی میمونه ، صندوق ضمانت سپرده حکم بیمه برای هم بانک‌ها هم سپرده‌گذاران رو داره

غیر مجازها چون از هر واریز این درصد به سپرده رو در بانک مرکزی نمیخوان پرداخت کنند بدون مجوز موندن و در صورت ورشکستگی بانک مرکزی منبعی نداره به مردم پولی پرداخت کنه.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
دوستان صحبت‌هایی که راجع به ورشکستگی بانک‌ها کرده بودید رو الان که خوندم دیدم به ۱ نکته توجهی نشده که اون سپرده قانونیه

این اعداد کاملا متغیر هستن ولی تقریبا میشه گفت از هر ۱۰۰ هزار تومان واریزی در بانک ۱۰ هزار تومان به حسابی در بانک مرکزی منتقل میشه

یعنی همیشه بین ۱۰ تا ۳۰ درصد واریزی‌ها به بانک مرکزی منتقل میشه

بارها در اخبار گفته شده با توجه به رکود، یا مثلا بخاطر تورم و... بانک‌ها درخواست دریافت وجه از بانک مرکزی کرده‌اند که این از همون سپرده بانک در بانک مرکزی پرداخت میشه

خلاصه کنم
همیشه مقداری از وجه واریزی پیش بانک مرکزی میمونه ، صندوق ضمانت سپرده حکم بیمه برای هم بانک‌ها هم سپرده‌گذاران رو داره

غیر مجازها چون از هر واریز این درصد به سپرده رو در بانک مرکزی نمیخوان پرداخت کنند بدون مجوز موندن و در صورت ورشکستگی بانک مرکزی منبعی نداره به مردم پولی پرداخت کنه.
چجوري ميشه فهميد كه بانكي عوض اين صندوق ضمانت سپرده هست؟

mila41

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
بالا