• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

xfaild

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
موسسه نور حساب دارید؟ یک سوال..
گویا داستان اینجوری شده که واسه حسابهای قدیمی سود ماه آذر تا پایان سال رو از 25 به 23 درصد کاهش دادن.
برای همه این طور بوده یا بعضی شعبه ها؟

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
موسسه نور حساب دارید؟ یک سوال..
گویا داستان اینجوری شده که واسه حسابهای قدیمی سود ماه آذر تا پایان سال رو از 25 به 23 درصد کاهش دادن.
برای همه این طور بوده یا بعضی شعبه ها؟
برای همه کم شده از 3 تا 150 میلیون اینطوری حساب می کنن

f3er

Registered User
لایک‌ها
165
جدید باز کنید هم ۱۸هست

Sent from my MI 5 using Tapatalk

من امروز حساب باز کردم . همون 18 درصد . مسئول باجه گفت تقریبا هر ماه 30 روزه . به ازای هر 1 میلیون تومن 14700 تومن سود واریز میکنن . 31 روزه 15200 فکر کنم .

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
دادستان تهران افزود: حسب اعلام بانک مرکزی، تعاونی اعتبار فرشتگان بیش از 8 هزار میلیارد تومان سپرده‌های مردم را جذب نموده و در حال حاضر 4000 میلیارد تومان کسری و زیان دارد و در این گونه پرونده‌ها، دادستانی با افرادی مواجه است که وجوه خود را با هر هدفی از جمله جذب سود بیشتر به این تعاونی اعتبار سپرده‌اند، اما استرداد وجوه خود را از دادستانی مطالبه می‌نمایند.

جعفری دولت آبادی اعلام کرد با تشکیل پرونده در دادسرای پولی-بانکی دو نفر از مدیران این تعاونی اعتبار دستگیر و بازداشت شده‌اند.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13950906001181

امضای تاپاتاک :
چیزی که به التماس آلوده باشد نمیخواهم . هرچه باشد ... حتی زندگی .
چگوارا

ali700

Registered User
لایک‌ها
35
دادستان تهران افزود: حسب اعلام بانک مرکزی، تعاونی اعتبار فرشتگان بیش از 8 هزار میلیارد تومان سپرده‌های مردم را جذب نموده و در حال حاضر 4000 میلیارد تومان کسری و زیان دارد و در این گونه پرونده‌ها، دادستانی با افرادی مواجه است که وجوه خود را با هر هدفی از جمله جذب سود بیشتر به این تعاونی اعتبار سپرده‌اند، اما استرداد وجوه خود را از دادستانی مطالبه می‌نمایند.

جعفری دولت آبادی اعلام کرد با تشکیل پرونده در دادسرای پولی-بانکی دو نفر از مدیران این تعاونی اعتبار دستگیر و بازداشت شده‌اند.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13950906001181

امضای تاپاتاک :
چگوارا
سلام اقا این قضیه خیر و شر در فضای مجازی چیه میشه یه مختصر توضیح بدین

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
خبر بد :D
دادستان تهران خبر داد:

دستگیری 2 نفر از مدیران تعاونی اعتباری فرشتگان

خبر خوب :D

مدیرعامل جدید موسسه اعتباری نور،
در جلسه معارفه ی خود که با حضور معاونان و مدیران ارشد در ساختمان مرکزی این موسسه برگزار شد. اعلام کرد:
به زودی موسسه اعتباری نور به بانک تبدیل می شود.

sarasoleymani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تعاونی اعتباری فرشتگان الان وجود دارد؟!!! پارسال فرشتگان با چند موسسه مگر ادغام نشد و تبدیل شد به کاسپین؟الان این خبر مربوط به کاسپین هست یا موسسه دیگر؟

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
گویا یکسری از شعب هنوز با نام قدیم فعالیت میکنن به اسم آرمان یا فرشتگان و . . . و هنوز تابلو کاسپین ندارند ، مشکل اونها هستند ، اگر پولتون تو شعبه ای هست که سر در آن موسسه کاسپین نوشته چون مجوز داره مشکلی نیست ، ولی اگر بالاش نوشته آرمان یا فرشتگان یا . . . بدونید کلاهبرداریه و به مشکل میخورید

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
خبر بد :D
دادستان تهران خبر داد:

دستگیری 2 نفر از مدیران تعاونی اعتباری فرشتگان

خبر خوب :D

مدیرعامل جدید موسسه اعتباری نور،
در جلسه معارفه ی خود که با حضور معاونان و مدیران ارشد در ساختمان مرکزی این موسسه برگزار شد. اعلام کرد:
به زودی موسسه اعتباری نور به بانک تبدیل می شود.
من کرمان بازکردم موسسه فرشتگان شعبه مهدیه خودم الان یک شهر دیگم
فکر میکنم کاسپین شد مطمئن نیستم اونموقع فرشتگان بود

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
امروز تو یکی از شعبات بانک سرمایه کار داشتم ظاهرا سود جدید برای سپرده های کوتاه مدت درنظر گرفته بود که واقعا وسوسه کنندس.
کوتاه مدت با قابلیت واریز و برداشت برای مبلغ +50 سود 20 درصد روزشمار و تا یکسال هم این سود رو ضمانت میکنه. برای بالای 100 میلیون اگه اشتباه نکنم 20.5 درصد بود. برای مبالغ بالاتر هم همینجوری تصادفی بالاتر میرفت. متاسفانه گوشیم همراهم نبود وگرنه عکس میگرفتم از اون ابلاغیه جدیدشون.
اینکه میگن بانک سرمایه میخواد ورشکست بشه بنظرم کذب محضه ؛ اما با این شرایط سوددهی که درنظر گرفته بودن چیزی که از ظاهر قضیه مشخصه اینه که میخوان سپرده گذار جمع کنن تا احیانا اگر کمبود منابع دارن اینجوری جبران بشه.

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
قبلا چندتا از مدیرای بانک ملت هم دستگیر شدن ولی اتفاقی برای سپرده گزاران نافتاد.
به نظرم دادستانی میخواد تلافی قضیه لورفتن حسابهای قوه قضاییه رو دربیاره وگرنه اکثر موسسات و بانکها با کمبود منابع روبه رو هستن.

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
دوستان اینطور که بوش میاد اوضاع قمر در عقربه همگی پول ها را از حساب ها خارج و به داخل پشتی ها منتقل نمائید دستور از بالا اومده:general403:
با این اوضاع بد و مدیران و روسای دزد بانکها پول آدم توی پشتی باشه امن تره:general404:
تازه شب به شب روش میخوابیم صاف و اتو کشیده میشه واسه عیدی دادن هم خوبه:D
خاک تو سر این مدیرای بانکا که با حقوقای نجومی باز هم دزدی میکنن:mad:نمونش و آخرینش همین فرشتگان:general211:که باید اسمش را میزاشت شیاطین:general605:

:general208:

mila41

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
امروز تو یکی از شعبات بانک سرمایه کار داشتم ظاهرا سود جدید برای سپرده های کوتاه مدت درنظر گرفته بود که واقعا وسوسه کنندس.
کوتاه مدت با قابلیت واریز و برداشت برای مبلغ +50 سود 20 درصد روزشمار و تا یکسال هم این سود رو ضمانت میکنه. برای بالای 100 میلیون اگه اشتباه نکنم 20.5 درصد بود. برای مبالغ بالاتر هم همینجوری تصادفی بالاتر میرفت. متاسفانه گوشیم همراهم نبود وگرنه عکس میگرفتم از اون ابلاغیه جدیدشون.
اینکه میگن بانک سرمایه میخواد ورشکست بشه بنظرم کذب محضه ؛ اما با این شرایط سوددهی که درنظر گرفته بودن چیزی که از ظاهر قضیه مشخصه اینه که میخوان سپرده گذار جمع کنن تا احیانا اگر کمبود منابع دارن اینجوری جبران بشه.

سود بالا از نظر من یعنی کمبود منابع اگر مشکل تامین منابع نداشته باشند به من و شما باج نمیدن

با اتفاقاتی که اخبارش میرسه به نظر من سمتش نرید ، چون پشیمونی سودی نداره

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
ممنون دوست گرامي
بانك سرمايه هم عضوش هست ولي با اين خبرهايي كه ميرسه به نظرتون پولم رو بيرون بكشم ازش؟
سود بالا از نظر من یعنی کمبود منابع اگر مشکل تامین منابع نداشته باشند به من و شما باج نمیدن

من تو اين بانك حساب دارم به نظرتون انتقال بدم مبلغ حسابم رو؟

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574

خودمم امروز رفتم پولام رو بگیرم :D
البته اگر سود خوبی بهم میداد خیلی به این خبرایی که از اینور اونور به گوش میرسه توجه نمیکردم اما خب سود خیلی دلچسبی هم نداشت
به این مسئله ورشکستگی بانک سرمایه خیلی پروبال داده شد و این مسئله گنده تر از اون چیزی که بود جلوه کرد
تو همین تاپیک بارها درمورد تبعات منفی ورشکستگی بانکها اشاره شده و خیلی خیلی بعید بنظر میرسه که درمورد سرمایه چنین اتفاقی رخ بده

پ.ن : تو پست قبلیم نمیدونم چرا " تصاعدی " رو نوشتم " تصادفی " :D ویرایششم نمیشه کرد . البته الان که فکرشو میکنم همون تصاعدی هم کلمه مناسبی نبود :p بهتر بود بگم " سود متغییر " :D

Last edited:

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
خودمم امروز رفتم پولام رو بگیرم :D
البته اگر سود خوبی بهم میداد خیلی به این خبرایی که از اینور اونور به گوش میرسه توجه نمیکردم اما خب سود خیلی دلچسبی هم نداشت
به این مسئله ورشکستگی بانک سرمایه خیلی پروبال داده شد و این مسئله گنده تر از اون چیزی که بود جلوه کرد
تو همین تاپیک بارها درمورد تبعات منفی ورشکستگی بانکها اشاره شده و خیلی خیلی بعید بنظر میرسه که درمورد سرمایه چنین اتفاقی رخ بده

پ.ن : تو پست قبلیم نمیدونم چرا " تصاعدی " رو نوشتم " تصادفی " :D ویرایششم نمیشه کرد . البته الان که فکرشو میکنم همون تصاعدی هم کلمه مناسبی نبود :p بهتر بود بگم " سود متغییر " :D

البته من رفتم این حساب رو باز کنم دقیق از متصدی شرایطش رو پرسیدم. اول اینکه یک میلیون مسدود می کنه، از یک تا 50 میلیون 17.5 درصد و از 50 تا 100 میلیون 20 درصد و 100 به بالا 20.5 بود و مبالغ بالاتر هم سود بیشتر میشد، مثلا 5 میلیارد رو 25 درصد میداد.
ولی محدودیتی که داشت بجز 1 میلیون مسدودی اینه که سود یک ماه رو طبق کمترین مانده در طول اون ماه حساب می کنه. یعنی اگه شما با یک میلیون حساب باز کنی سودش تا ماه بعد 17.5 حساب میشه حتی اگه تو اون ماه موجودیت رو ببری بالای 100 میلیون. یا اگه با 100 میلیون حساب باز کنی و در طول ماه برداشت کنی پولت مثلا بشه 90 میلیون سود اون ماه رو 20 درصد حساب می کنه. این موردش یکم نا امید کننده بود منم بیخیالش شدم.

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
من امروز حساب باز کردم . همون 18 درصد . مسئول باجه گفت تقریبا هر ماه 30 روزه . به ازای هر 1 میلیون تومن 14700 تومن سود واریز میکنن . 31 روزه 15200 فکر کنم .
یعنی 17.6% با اسم 18%

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
قوامین دو سه روز پیش سود حساب یکساله که مهر باز کردم رو ریخت . همون 20 درصد مثل ابان .

امضای تاپاتاک :
چگوارا

بالا