برای همه کم شده از 3 تا 150 میلیون اینطوری حساب می کننموسسه نور حساب دارید؟ یک سوال..
گویا داستان اینجوری شده که واسه حسابهای قدیمی سود ماه آذر تا پایان سال رو از 25 به 23 درصد کاهش دادن.
برای همه این طور بوده یا بعضی شعبه ها؟
جدید باز کنید هم ۱۸هست
Sent from my MI 5 using Tapatalk
سلام اقا این قضیه خیر و شر در فضای مجازی چیه میشه یه مختصر توضیح بدیندادستان تهران افزود: حسب اعلام بانک مرکزی، تعاونی اعتبار فرشتگان بیش از 8 هزار میلیارد تومان سپردههای مردم را جذب نموده و در حال حاضر 4000 میلیارد تومان کسری و زیان دارد و در این گونه پروندهها، دادستانی با افرادی مواجه است که وجوه خود را با هر هدفی از جمله جذب سود بیشتر به این تعاونی اعتبار سپردهاند، اما استرداد وجوه خود را از دادستانی مطالبه مینمایند.
جعفری دولت آبادی اعلام کرد با تشکیل پرونده در دادسرای پولی-بانکی دو نفر از مدیران این تعاونی اعتبار دستگیر و بازداشت شدهاند.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13950906001181
امضای تاپاتاک :
چیزی که به التماس آلوده باشد نمیخواهم . هرچه باشد ... حتی زندگی .
چگوارا
من کرمان بازکردم موسسه فرشتگان شعبه مهدیه خودم الان یک شهر دیگمخبر بد
دادستان تهران خبر داد:
دستگیری 2 نفر از مدیران تعاونی اعتباری فرشتگان
خبر خوب
مدیرعامل جدید موسسه اعتباری نور،
در جلسه معارفه ی خود که با حضور معاونان و مدیران ارشد در ساختمان مرکزی این موسسه برگزار شد. اعلام کرد:
به زودی موسسه اعتباری نور به بانک تبدیل می شود.
امروز تو یکی از شعبات بانک سرمایه کار داشتم ظاهرا سود جدید برای سپرده های کوتاه مدت درنظر گرفته بود که واقعا وسوسه کنندس.
کوتاه مدت با قابلیت واریز و برداشت برای مبلغ +50 سود 20 درصد روزشمار و تا یکسال هم این سود رو ضمانت میکنه. برای بالای 100 میلیون اگه اشتباه نکنم 20.5 درصد بود. برای مبالغ بالاتر هم همینجوری تصادفی بالاتر میرفت. متاسفانه گوشیم همراهم نبود وگرنه عکس میگرفتم از اون ابلاغیه جدیدشون.
اینکه میگن بانک سرمایه میخواد ورشکست بشه بنظرم کذب محضه ؛ اما با این شرایط سوددهی که درنظر گرفته بودن چیزی که از ظاهر قضیه مشخصه اینه که میخوان سپرده گذار جمع کنن تا احیانا اگر کمبود منابع دارن اینجوری جبران بشه.
ممنون دوست گراميبه لینک اعضا صندوق مراجعه کنید:
http://www.idgf.ir/ویژه-بانک-ها-و-موسسات-اعتباری/موسسات-عضو
من تو اين بانك حساب دارم به نظرتون انتقال بدم مبلغ حسابم رو؟سود بالا از نظر من یعنی کمبود منابع اگر مشکل تامین منابع نداشته باشند به من و شما باج نمیدن
با اتفاقاتی که اخبارش میرسه به نظر من سمتش نرید ، چون پشیمونی سودی نداره
خودمم امروز رفتم پولام رو بگیرمسود بالا از نظر من یعنی کمبود منابع اگر مشکل تامین منابع نداشته باشند به من و شما باج نمیدن
با اتفاقاتی که اخبارش میرسه به نظر من سمتش نرید ، چون پشیمونی سودی نداره
خودمم امروز رفتم پولام رو بگیرم
البته اگر سود خوبی بهم میداد خیلی به این خبرایی که از اینور اونور به گوش میرسه توجه نمیکردم اما خب سود خیلی دلچسبی هم نداشت
به این مسئله ورشکستگی بانک سرمایه خیلی پروبال داده شد و این مسئله گنده تر از اون چیزی که بود جلوه کرد
تو همین تاپیک بارها درمورد تبعات منفی ورشکستگی بانکها اشاره شده و خیلی خیلی بعید بنظر میرسه که درمورد سرمایه چنین اتفاقی رخ بده
پ.ن : تو پست قبلیم نمیدونم چرا " تصاعدی " رو نوشتم " تصادفی "ویرایششم نمیشه کرد . البته الان که فکرشو میکنم همون تصاعدی هم کلمه مناسبی نبود
بهتر بود بگم " سود متغییر "
![]()
یعنی 17.6% با اسم 18%من امروز حساب باز کردم . همون 18 درصد . مسئول باجه گفت تقریبا هر ماه 30 روزه . به ازای هر 1 میلیون تومن 14700 تومن سود واریز میکنن . 31 روزه 15200 فکر کنم .
یعنی 17.6% با اسم 18%
با روش درست حساب کنید همون 18 درصدهیعنی 17.6% با اسم 18%