• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
بنده دوسال تو قوامين سپرده داشتم 24 درصد که برگ سپرده نوشت 20 درصد ولي 24 رور ريخت و هيچوقت دبه در نياورد حتي وقتي سود به 15 درصد رسيد ...اين تجربه من بود

منم اون حساب 24% داشتم.قوامین خوش حسابه..
ممنون
آخه برای من تو برگ سپرده هیچ نرخی رو واسه سود ذکر نکردن فقط نوشته شده "یکساله عادی"
متصدی باجه گفت اول 15 درصد سود برات واریز میشه بعد از گذشت نهایتا یک روز 5 درصد بقیه سود
حالا من رفتم تو این فکر که نکنه بعد از یه مدت اون 5 درصد رو حذف کنن و فقط 15 درصد بهم بدن. تو برگ سپرده هم هیچ نرخ سودی برام ذکر نکردن پس عملا دستم به هیچ جا بند نیست
شرایط حسابشونم جوری نیست که بتونم قبل از سررسید سالانه ببندم و جریمه نشم

Ramkal

Registered User
لایک‌ها
1
امروز یه حساب یکساله 20 درصدی (15+5 ) قوامین باز کردم.
یه چیزی مشکوکم کرده اما نمیدونم این شک درسته یا نه ؛
هیچ جای برگ سپرده ذکر نشده که سود 20 درصده. 2 مرتبه هم از متصدی باجه که حساب رو برام باز کرد پرسیدم گفت خیالتون راحت این حساب شما به مدت یکسال سودش همین 20 درصده و کمتر نمیشه.
حالا با توجه به اینکه جایی از برگ سپرده مقدار سود رو ذکر نکرده ایا این امکان وجود داره که بعد از گذشت 2-3 ماه سودشون رو کم کنن و همون 15 درصد برام بریزن ؟ اینجوری منم هیچ اعتراضی نمیتونم داشته باشم چون درصد سود رو تو برگ سپرده برام ننوشتن

حساب معمولی باز کردید؟ قابل برداشت هست تو 1 سال؟
من تو مهراقتصاد حساب دارم سود 15 درصد داره بهم میده! یعنی جمع کنم ببرمشون تو قوامین؟

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
حساب معمولی باز کردید؟ قابل برداشت هست تو 1 سال؟
من تو مهراقتصاد حساب دارم سود 15 درصد داره بهم میده! یعنی جمع کنم ببرمشون تو قوامین؟
بلندمدت یکساله
قابل برداشت هست اما خب باید مبلغی رو بعنوان جریمه پرداخت کنید قبل از سررسید یکساله
15 درصد مهر اقتصاد به هیچ وجه ارزش نداره بنظرم چون بانک ایران زمین کوتاه مدتش با مسدودی 100 هزار تومن 18 درصده
اگر به پولتون تا قبل از یکسال نیاز ندارین میتونید یکساله 20 درصدی قوامین باز کنید

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
امروز زنگ زدم از دوتا شعبه بانک قوامین درمورد اینکه چرا نرخ سود سپرده تو برگ سپرده ذکر نشده سوال کردم ؛
هر دوتا شعبه گفتن اصولا ذکر نمیشه چون اینجور حسابها جز حسابای داخلی بانک هستن اما تا یکسال طبق قراردادی که بانک با شما داره بهتون 20 درصد میده.
شعبه ای هم که افتتاح حساب کرده بودم گفت ما کلا یه حساب 18 درصدی برای +20 و یه حساب 20 درصدی برای +50 داریم پس اگه مبلغ پول شما بالای 50 بوده قطعا 20 درصده.

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
سلام دوستان
من 23 آبان حساب 17% قوامین باز کردم. همون که 2 میلیون مسدودی داره
حتی دقیق پرسیدم که روز واریز سود چندم ماهه؟ گفت اول ماه
2 آذر هم تموم شد و هیچ سودی واریز نشده! کسی می دونه ماجرا چیه؟
فکر کنم فردا یا پس فردا باید برم ببینم چیکار کردن؟!؟!

sarve-azad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان
یک دی بهتون سود میدن
تا سی روز تکمیل نشه سود نمیدن

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
امروز زنگ زدم از دوتا شعبه بانک قوامین درمورد اینکه چرا نرخ سود سپرده تو برگ سپرده ذکر نشده سوال کردم ؛
هر دوتا شعبه گفتن اصولا ذکر نمیشه چون اینجور حسابها جز حسابای داخلی بانک هستن اما تا یکسال طبق قراردادی که بانک با شما داره بهتون 20 درصد میده.
شعبه ای هم که افتتاح حساب کرده بودم گفت ما کلا یه حساب 18 درصدی برای +20 و یه حساب 20 درصدی برای +50 داریم پس اگه مبلغ پول شما بالای 50 بوده قطعا 20 درصده.
داداش خیالت راحت باشه . سود رو تمام و کمال بهت میدن . من از سال 92 اونجا حساب یکساله دارم سال اول 25 درصد بود که 22 درصد ماهانه داد و سررسید سالانه 3 درصد مابقی رو یکجا داد . سال دوم 24 درصد که 4 درصدش رو اول داد مابقیش رو ماهانه میداد . الان هم که مهر 20 درصد باز کردم ماهانه میده . در کل بانک خوشحسابی هست و دبه درنمیارن و خیالت راحت .

امضای تاپاتاک :
چیزی که به التماس آلوده باشد نمیخواهم . هرچه باشد ... حتی زندگی .
چگوارا

asdf1368

Registered User
لایک‌ها
110
سلام دوستان
1 دی اولین سودت واریز میکنند . 8 روز آبان و 30 روز آذر رو یجا پرداخت میکنند .

farhadii

Registered User
لایک‌ها
173
سود بانکی یه زمانی 15 درصد بود اما به تدریج افزایش یافت!

الان چند ماهه که دارن پله پله سود رو کم میکنن!

به نظر من مدتی پس انتخابات ینگه دنیا!

تغییراتی جهت افزایش بوجود میاد!

پیش بینی کردم !!

Mahdi198843

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام
امروز به چند تا بانک و موسسه سر زدم:
کوثر: کلید‌طلایی و ارکیده تموم شده و حسابها تبدیل به حساب یکساله شده، ۲۱ درصد پرداخت در سررسید سالانه، ۱۹.۵ درصد پرداخت سود سه ماهه، ۱۸.۵ درصد پرداخت سود ماهانه، انتخاب هرکدوم با مشتریه، زودتر از موعد هم بخوای حساب رو ببندی جریمه داره. یه صندوق سرمایه گذاری کوثر یکم هم داره که سودش بین ۱۹ تا ۲۱ متغیره و ماهانه واریز میشه البته توی ماه های گذشته کمتر از ۱۹.۵ درصد پرداختی نداشته (به نقل از دوستان)
سرمایه: سپرده یکساله با سود ۲۰.۵ درصد و پرداخت ماهانه، که البته اصل پولتون بعد از یکماه قابل واریز و برداشت هست بدون جریمه. این خیلی گزینه جذابی میتونه باشه ولی متاسفانه تبلیغات منفی علیه بانک سرمایه الان زیاده واسه همین خودم تردید دارم.
قوامین: روزشمار ۱۸ درصد، شش ماهه ۱۹.۵ درصد و یکساله ۲۰ درصد. البته من برای مبلغ بالای ۱۰۰ پرسیدم. اگه حساب یکساله رو زودتر از موعد بخوای ببندی سودش به ۱۸.۵ درصد تبدیل میشه.
آینده: صندوق سرمایه گذاری یکساله با سود ۲۳ درصد و پرداخت بصورت سه ماه یکبار، درصورتی که زودتر از یکسال بخوای حساب رو ببندی سودش تبدیل به ۱۹ درصد میشه. یه حساب دفترچه ای غیر شتابی یکساله هم‌ دارن با سود ۲۰ درصد و پرداخت ماهانه که اسمش اگه اشتباه نکنم حساب آینده ساز بود و اگه زودتر از یکسال بخوای حساب رو ببندی جریمه داره که میزان جریمه رو فراموش کردم.
کدوم گزینه بهتره؟؟؟

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام
امروز به چند تا بانک و موسسه سر زدم:
کوثر: کلید‌طلایی و ارکیده تموم شده و حسابها تبدیل به حساب یکساله شده، ۲۱ درصد پرداخت در سررسید سالانه، ۱۹.۵ درصد پرداخت سود سه ماهه، ۱۸.۵ درصد پرداخت سود ماهانه، انتخاب هرکدوم با مشتریه، زودتر از موعد هم بخوای حساب رو ببندی جریمه داره. یه صندوق سرمایه گذاری کوثر یکم هم داره که سودش بین ۱۹ تا ۲۱ متغیره و ماهانه واریز میشه البته توی ماه های گذشته کمتر از ۱۹.۵ درصد پرداختی نداشته (به نقل از دوستان)
سرمایه: سپرده یکساله با سود ۲۰.۵ درصد و پرداخت ماهانه، که البته اصل پولتون بعد از یکماه قابل واریز و برداشت هست بدون جریمه. این خیلی گزینه جذابی میتونه باشه ولی متاسفانه تبلیغات منفی علیه بانک سرمایه الان زیاده واسه همین خودم تردید دارم.
قوامین: روزشمار ۱۸ درصد، شش ماهه ۱۹.۵ درصد و یکساله ۲۰ درصد. البته من برای مبلغ بالای ۱۰۰ پرسیدم. اگه حساب یکساله رو زودتر از موعد بخوای ببندی سودش به ۱۸.۵ درصد تبدیل میشه.
آینده: صندوق سرمایه گذاری یکساله با سود ۲۳ درصد و پرداخت بصورت سه ماه یکبار، درصورتی که زودتر از یکسال بخوای حساب رو ببندی سودش تبدیل به ۱۹ درصد میشه. یه حساب دفترچه ای غیر شتابی یکساله هم‌ دارن با سود ۲۰ درصد و پرداخت ماهانه که اسمش اگه اشتباه نکنم حساب آینده ساز بود و اگه زودتر از یکسال بخوای حساب رو ببندی جریمه داره که میزان جریمه رو فراموش کردم.
کدوم گزینه بهتره؟؟؟
سلام
بستگی به ریسک پذیری خودتون داره
درمورد سرمایه این مسئله رو درنظر داشته باشید که بیش از اونی که اون اختلاس براش مشکل ایجاد کنه ، شایعات ریز و درشت مردم مشکل ایجاد کرده. خودم تو سرمایه پول دارم و شنبه هفته اینده در سررسید ماهانش میخوام برم پولم رو بگیرم. درنظر داشته باشید که شاید بانک سرمایه کوچیکترین مشکلی از بابت پولهای مردم نداشته باشه اما حقیقتش من خودم شخصا حوصله استرس و اینارو ندارم. تازه سرمایه +50 رو 18.5 درصد میده که همچین سود وسوسه کننده هم نیست.
درمورد کوثر نظر خاصی ندارم. من تا یکی دو سال پیش از موسسات خیلی خوشم میومد و مبالغ بالایی رو هم توشون سرمایه گزاری میکردم اما الان که فکرشو میکنم میبینم یا خیلی با دل و جرئت بودم یا خیلی احمق :D
قوامین +50 رو 20 درصد میده که انصافا عالیه. بانک هم هست و هیچ مشکلی نداره. خودمم چند روز پیش یه حساب یکساله توش باز کردم. اما حداقلش تا زیر 6 ماه نباید به پولتون دست بزنید چون ضرر میکنید ( بخاطر جریمه )
ضمنا کوتاه مدت روزشمار 18 درصدی ایران زمین رو هم درنظر داشته باشید. این هم حساب بسیار بسیار خوبیه.

Mahdi198843

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام
بستگی به ریسک پذیری خودتون داره
درمورد سرمایه این مسئله رو درنظر داشته باشید که بیش از اونی که اون اختلاس براش مشکل ایجاد کنه ، شایعات ریز و درشت مردم مشکل ایجاد کرده. خودم تو سرمایه پول دارم و شنبه هفته اینده در سررسید ماهانش میخوام برم پولم رو بگیرم. درنظر داشته باشید که شاید بانک سرمایه کوچیکترین مشکلی از بابت پولهای مردم نداشته باشه اما حقیقتش من خودم شخصا حوصله استرس و اینارو ندارم. تازه سرمایه +50 رو 18.5 درصد میده که همچین سود وسوسه کننده هم نیست.
درمورد کوثر نظر خاصی ندارم. من تا یکی دو سال پیش از موسسات خیلی خوشم میومد و مبالغ بالایی رو هم توشون سرمایه گزاری میکردم اما الان که فکرشو میکنم میبینم یا خیلی با دل و جرئت بودم یا خیلی احمق :D
قوامین +50 رو 20 درصد میده که انصافا عالیه. بانک هم هست و هیچ مشکلی نداره. خودمم چند روز پیش یه حساب یکساله توش باز کردم. اما حداقلش تا زیر 6 ماه نباید به پولتون دست بزنید چون ضرر میکنید ( بخاطر جریمه )
ضمنا کوتاه مدت روزشمار 18 درصدی ایران زمین رو هم درنظر داشته باشید. این هم حساب بسیار بسیار خوبیه.
درمورد صندوق های سرمایه گذاری چی؟ ۲۳ درصدی بانک آینده خیلی استقبال شده، شعبه تهرانپارس بودم توی نیم ساعت چند نفر رو دیدم که میومدن و شرایطش رو میپرسیدن

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
4 ساله تو بانک سرمایه سپرده دارم..هر ماه بدون مشکل حتی 1 ساعت تاخیر ماهیانرو واریز کردن..این ورشکستگی و این ها تو نت سرچ بزنی برا همه بانک ها هست..مثل
بدهی سنگین بانک مسکن به بانک مرکزی و احتمال ورشکستگی
انهلال بانک قوامین
ماجرای ورشکستگی بانک پارسیان
بانک سامان تا مرز ورشکستگی پیش رفت
ورشکستگی فلان بانک ووو...

از این اخبار تو این 4 سال حول حوش بانک سرمایه بوده و همش چرت محض بوده...رقمی هم که من گذاشتم رقم بالایی بوده...اگر بانکی بخواد به مشکل بخوره قطعا تو واریز سود هم به مشکل میخوره..
در ضمن تا وقتی اسم بانک تو سایت بانک مرکزی هست بدون مشکل سرمایه گزاری کنید هروقت بانک مرکزی حذف کرد بانک رو برید پولاتونو بکشید بیرون یا جدید سرمایه گزاری نکنید...چون معمولا بانکی شدیدا به مشکل بخوره بانک مرکزی بالافاصله اسم بانک رو حذف میکنه از سایت...از سایتم حذف بشه تا به ورشکستگی کامل برسه چند صباحی طول میکشه...به شایعات توجه نکنید ( در مورد بانک ها منظورمه )

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
4 ساله تو بانک سرمایه سپرده دارم..هر ماه بدون مشکل حتی 1 ساعت تاخیر ماهیانرو واریز کردن..این ورشکستگی و این ها تو نت سرچ بزنی برا همه بانک ها هست..مثل
بدهی سنگین بانک مسکن به بانک مرکزی و احتمال ورشکستگی
انهلال بانک قوامین
ماجرای ورشکستگی بانک پارسیان
بانک سامان تا مرز ورشکستگی پیش رفت
ورشکستگی فلان بانک ووو...

از این اخبار تو این 4 سال حول حوش بانک سرمایه بوده و همش چرت محض بوده...رقمی هم که من گذاشتم رقم بالایی بوده...اگر بانکی بخواد به مشکل بخوره قطعا تو واریز سود هم به مشکل میخوره..
در ضمن تا وقتی اسم بانک تو سایت بانک مرکزی هست بدون مشکل سرمایه گزاری کنید هروقت بانک مرکزی حذف کرد بانک رو برید پولاتونو بکشید بیرون یا جدید سرمایه گزاری نکنید...چون معمولا بانکی شدیدا به مشکل بخوره بانک مرکزی بالافاصله اسم بانک رو حذف میکنه از سایت...از سایتم حذف بشه تا به ورشکستگی کامل برسه چند صباحی طول میکشه...به شایعات توجه نکنید ( در مورد بانک ها منظورمه )
داداش بانکهارو فکرنکنم مشکلی براشون بوجود بیادچون بانک مرکزی پشتشونه
ولی موسسه ها هیچ اعتباری ندارن و هر لحظه ممکنه ورشکست یا منهل بشن و پولتون نابود بشه
نمونش همین موسسه ثامن الحجج بود که هنوز مردم دارن دنبال پولشون میدون:(

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
درمورد صندوق های سرمایه گذاری چی؟ ۲۳ درصدی بانک آینده خیلی استقبال شده، شعبه تهرانپارس بودم توی نیم ساعت چند نفر رو دیدم که میومدن و شرایطش رو میپرسیدن
درمورد صندوقها اطلاعی ندارم

ali700

Registered User
لایک‌ها
35
داداش بانکهارو فکرنکنم مشکلی براشون بوجود بیادچون بانک مرکزی پشتشونه
ولی موسسه ها هیچ اعتباری ندارن و هر لحظه ممکنه ورشکست یا منهل بشن و پولتون نابود بشه
نمونش همین موسسه ثامن الحجج بود که هنوز مردم دارن دنبال پولشون میدون:(
خو ثامن الحجج مجوز نداشت که ورشکست شد.

بالا