سلام راستش بنده اصلا هیچ آگاهی ای در این زمینه ندارم منتها خواستم نظر بدم شاید بدرد خورد شاید هم نخورد ولی از یه میوه فروش که در بازار میوه ی تهران هست پرسیدم گفت:
خوبی این کار اینه که اکثر میوه هایی که میمونند این قابلیت را دارن که به سرکه تبدیل بشن
گوجه هم که رب میشه
پیازها هم که اکثرا رو به خرابی میره پیاز سرخ کرده میکنن و میفروشن
سیب زمینی هم که مرگ نداره
دیگه چیزی نمیمونه کلا مابقی به استثنای چند مورد خاص سرکه میشن
ایده ی عالی ای هست
فقط به شرط اینکه راه پیوسته و همیشگی ای باشه نه اینکه اولش عالی و تمیز و خوش برخورد و با سرعت نور حرکت روبه جلو اما بعد از مدتی افت کیفیت و قیمت و...
الان توی این وضعیت اقتصادی مردم خیلی بیشتر از قبل به قیمت و بعد کیفیت اهمیت میدن در صورتی که قبلا اول کیفیت بود آخر قیمت بود مردم خیلی به اتیکت قیمت ها توجه میکنن و کیفیت کار را خیلی خوب بررسی میکنن مخصوصا خانم ها توی این زمینه خیلی با وسواس بیشتری هستند
متاسفانه تقلب هم در این صنف زیاد هست با صداقت باشید عالیه و سعی کنید چند نوع کیفیت کار موجود کنید چون قطعا همه ی مشتری های شما قشر مرفه جامعه نیستند و بقیه هم گذری میان البته بنده در جریان شرایط اقتصادی بالاشهر اهواز نیستم اما اگر تهران بود بحثش جدا بود