• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میخوام میوه فروشی بزنم ...

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
چیزی که من فکر میکنم اجاره چنین مغاره ای در بالاشهر بالای ماهی15-20 میلیون هست
در تهران ، جای خوب ، مغازه با متراژ حدود 200 متر زیر 80-70 میلیون اجارش نیست. تازه حدود 300-200 تا هم باید پیش بدی.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
داداش من چند ماهه میوه فروشی زده خواب و خوراک براش نمونده

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
خوش اخلاق باشید و محصول خوب بیارید و سود منطقی بگیرید و اجازه بدهید مشتری به سلیقه خودش میوه رو انتخاب کنه و خرید کنه

این مواردی که من خودم اهمیت می دهم

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
سلام راستش بنده اصلا هیچ آگاهی ای در این زمینه ندارم منتها خواستم نظر بدم شاید بدرد خورد شاید هم نخورد ولی از یه میوه فروش که در بازار میوه ی تهران هست پرسیدم گفت:
خوبی این کار اینه که اکثر میوه هایی که میمونند این قابلیت را دارن که به سرکه تبدیل بشن
گوجه هم که رب میشه
پیازها هم که اکثرا رو به خرابی میره پیاز سرخ کرده میکنن و میفروشن
سیب زمینی هم که مرگ نداره
دیگه چیزی نمیمونه کلا مابقی به استثنای چند مورد خاص سرکه میشن

ایده ی عالی ای هست
فقط به شرط اینکه راه پیوسته و همیشگی ای باشه نه اینکه اولش عالی و تمیز و خوش برخورد و با سرعت نور حرکت روبه جلو اما بعد از مدتی افت کیفیت و قیمت و...
الان توی این وضعیت اقتصادی مردم خیلی بیشتر از قبل به قیمت و بعد کیفیت اهمیت میدن در صورتی که قبلا اول کیفیت بود آخر قیمت بود مردم خیلی به اتیکت قیمت ها توجه میکنن و کیفیت کار را خیلی خوب بررسی میکنن مخصوصا خانم ها توی این زمینه خیلی با وسواس بیشتری هستند
متاسفانه تقلب هم در این صنف زیاد هست با صداقت باشید عالیه و سعی کنید چند نوع کیفیت کار موجود کنید چون قطعا همه ی مشتری های شما قشر مرفه جامعه نیستند و بقیه هم گذری میان البته بنده در جریان شرایط اقتصادی بالاشهر اهواز نیستم اما اگر تهران بود بحثش جدا بود

سرکه !! من چیزی راجبش نمیدونم ولی حتمن میرم دنبالش ... اگر اینطور باشه که خیلی علی میشه

خودم هم تمام سعی و تلاشم اینه که اون مواردی رو که شما هم عنوان کردید رعایت کنم ... ممنونم

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
داداش من چند ماهه میوه فروشی زده خواب و خوراک براش نمونده

درسته کار خیلی سنگینیه و تا روی غلتک بیفته خیلی اذیت میکنه ... البته من نیروی کاری دور و برم دارم که بخوام روشون حساب کنم

ممنون میشم از برادرتون در مورد تجربیاتش تو این چند ماهه و نکات مهمی که باید رعایت کنم در ابتدای کار سوال بپرسید

دوستان من بواسطه ی شغلم اهواز ساکن هستم ولی از گرما و گرد و خاک و شرایط بد آب و هوایی اینجا خسته شدم واسه همین میخوام توی شهر خودمون این میوه فروشی رو بزنم ... اونجا هم کرایه یه مغازه ی 150 تا 200 متری نهایتن 40 الی 50 ملیون با ماهیانه 4 الی 5 ملیون هست بهترین خیابونش

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
یه سوال هم دارم ... من اگر مغازه رو هر جایی کرایه کنم با چه شرط و شروطی باید کرایه کنم که هم مغازه دار زیر بار بره و هم نخوام بعد از یه مدت کوتاه که تازه کار داره جا میفته جابجا کنم ؟

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
سرچ زدم راجب سرکه

انگور و خرما و سیب رو میشه باهاشون سرکه درست کرد

cake1.png

چقدرم رنگش قشنگ در میاد :)

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
سنگ بزرگ نشانه نزدن است
همچین سنگ بزرگ هم نیست

منتها دارم از همین الان برنامه ریزی میکنم که همین سرمایه ی اندکی که خیلیش وام هم هست رو براحتی از دست ندم

شما دعا کن انشالله استارت کار رو که زدیم (که البته استارت واقعی همین تحقیقات ابتدایی مثل همین کاری که الان داریم میکنیم هست) دوستان رو در مورد مراحل کار و مواردی که باهاش روبرو میشم و ... برای مشاوره و همفکری قرار میدم ...

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
درسته کار خیلی سنگینیه و تا روی غلتک بیفته خیلی اذیت میکنه ... البته من نیروی کاری دور و برم دارم که بخوام روشون حساب کنم

ممنون میشم از برادرتون در مورد تجربیاتش تو این چند ماهه و نکات مهمی که باید رعایت کنم در ابتدای کار سوال بپرسید

دوستان من بواسطه ی شغلم اهواز ساکن هستم ولی از گرما و گرد و خاک و شرایط بد آب و هوایی اینجا خسته شدم واسه همین میخوام توی شهر خودمون این میوه فروشی رو بزنم ... اونجا هم کرایه یه مغازه ی 150 تا 200 متری نهایتن 40 الی 50 ملیون با ماهیانه 4 الی 5 ملیون هست بهترین خیابونش
یکی از تجربیاتش اینه که توی میدون سرتو برگردونی میوه ها تو برداشتن و رفتن حتی خود بار فروش ها!

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
چی شد داداش هایپر مارکت رو زدی یا نه؟
البته مطمینم که نزدی

lordmmb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک مقاله خوب برای این موضوع اینجا هست شاید بدرد بخوره

alimnf

Registered User
لایک‌ها
98
فکر نکنم تو ایران کسی بتونه بسازه با این ظرافت ... میخوام دکورش عالی باشه ... تو اهواز والا من هر چیزی سپردم دست هر کسی گند زد توش
اهواز هستین؟
میخواین چه منطقه ای مغازه رو بزنید؟

بالا