lord_alone_dark
Registered User
برای مبالغ میلیاردی نیستاگه باشه برای مبالغ میلیاردی هست.
برای مبالغ میلیاردی نیستاگه باشه برای مبالغ میلیاردی هست.
من باز کردم همین امروز صد و پنجاه ملیون دادم 22 درصد تو سپرده ام هم نوشت سودشم میریزن سر هر ماه تو کارت تجارتم ، بالا صد باز میکنن تا دیماه ، بازم میگم بعض جاها خبر ندارن ، میرداماد خبر داشت
برای من با خودکار نوشته زیرش 22 درصد ، تو دومرحله گویا میدن ولی میدن نگران نباشید دروغ نمیگن اون 14 درصده شمت درست گفتی برای مرکزیهدوست عزیز تو سپرده تون نوشته 22 درصد ؟
من باز کردم تو سپرده نوشته 14/5 ولی گفت 22 میریزیم
این 14/5 واسه بستن دهن بانک مرکزیه
کاسپین یا همون آرمان سابق یا همون فرشتگان و فردوسی و ......... مجموعه ی یک مشت تعاونی ورشکستست که از سود ۳۲٪ که پرداخت میکنه و مجوز مشروط که ۱ سال هم هنوز نشده با زیان 4.000.000.000.000 تومنی فقط ۱ تعاونی اوضاعش معلومه
شاید بدترین جا باشه برای سرمایه گذاری ریسکی تو شرایطی که حتی بانک های مهم کشور زیان ده شدند
معلومه مثل چند سال گذشته که فرشتگان بیمجوز از سر کمبود منابع التماس میکرد مردم سپرده افتتاح کنند تا بتونه سود سپرده گذاران قبلیش رو پرداخت کنه ، امروز هم که کاسپین شده هنوز اوضاع بدی داره که به آب و آتیش میزنه سپرده جذب کنه
از طرفی دیگه شعب این موسسه همیشه خالی از مشتری هستند من به شخصه در شلوغ ترین نقاط تهران هم که دیدم شعبش مگس میپرونند
به شتاب و ساتنا و پایا و... هم که وصل نیست بگیم خیلی مشتری داره اما از امکانات غیر حضوری استفاده می کنند
به شخصه سعی میکنم در جایی که بدهی انباشه فراوان داره هیچ وقت نه سرمایه گذاری کنم نه دیگران رو تشویق به این کار کنم.
دوستان الان دوباره بهترین فرصت برای سپرده باز کردن در فرشتگان ( کاسپین ) است. واقعا شرایط استثنایی بوجود اومده. هم مجوز داره و هم داره افزایش سرمایه میده و این 32% که میخواد به سپرده من و شما بده براش بهتر از وام گرفتن از بانک مرکزی تموم میشه.
من یکشنبه میرم شعبه و اگه این نرخ بود یه 50 دیگه باز میکنم.
تو سیستم بانکی چیزی به اسم مجوز مشروط نداریم. در سایت بانک مرکزی هم جزء موسسات دارای مجوز ذکر شده بدون هیچ قید وشرطی.مجوز مشروط چیه؟
خوب سود اضافه تری که میده برای جبران نداشتن همین امکاناتهکاسپین عضو شتاب نیست درسته؟ گویا اینترنت بانک هم نداره؟ اینجوری برداشت سودش خیلی دردسره که.
سودش رو کجا میریزه؟ روی خود سپرده میاد یا میره به یه حساب دیگه؟ اونوقت این حساب دوم چند درصده؟
اقا چیزی که نمیدونید رو اینجا نگید که باعث گمراهی امثال من میشه.صبح رفتم نمایندگی گفتن سود رو مثل بانک پرداخت میکنن و روزهای تعطیل هم جزو همین سود حساب میشه.فقط از زمان انصراف سود پرداخت نمیشه که حدود یک درصد از سود کم میکنه حدوداایران خودرو فقط روز کاری را حساب میکند . یعنی حداقل 1/7 سود کمتر از بانک میده.اگر به تعطیلات نوروز و غیره را حساب کنید خیلی کمتر میشه.
برادر چرا راه چاه رو به مردم نشون میدی ؟!دوستان الان دوباره بهترین فرصت برای سپرده باز کردن در فرشتگان ( کاسپین ) است. واقعا شرایط استثنایی بوجود اومده. هم مجوز داره و هم داره افزایش سرمایه میده و این 32% که میخواد به سپرده من و شما بده براش بهتر از وام گرفتن از بانک مرکزی تموم میشه.
امروز سپرده جدید باز کردید ؟؟من یکشنبه میرم شعبه و اگه این نرخ بود یه 50 دیگه باز میکنم.
سوداش چند درصدده داداش ؟اقا چیزی که نمیدونید رو اینجا نگید که باعث گمراهی امثال من میشه.صبح رفتم نمایندگی گفتن سود رو مثل بانک پرداخت میکنن و روزهای تعطیل هم جزو همین سود حساب میشه.فقط از زمان انصراف سود پرداخت نمیشه که حدود یک درصد از سود کم میکنه حدودا
کاسپین عضو شتاب نیست درسته؟ گویا اینترنت بانک هم نداره؟ اینجوری برداشت سودش خیلی دردسره که.
سودش رو کجا میریزه؟ روی خود سپرده میاد یا میره به یه حساب دیگه؟ اونوقت این حساب دوم چند درصده؟
اینجا تو صد تا برگ مینویسن ۲۰ اخرش ۱۸ میدنبرای من با خودکار نوشته زیرش 22 درصد ، تو دومرحله گویا میدن ولی میدن نگران نباشید دروغ نمیگن اون 14 درصده شمت درست گفتی برای مرکزیه
چون دوروز دیگه موعد دادن سودشه اون موقع همه چی معلوم میشه پارسالم مشابهه همین داشت کاملا رقم درست رو ریخت نمیان به این تابلویی دروغ بگن خب آدم سرماه نشده پولشو میگیره و بانک رو بدنام میکنه ، تا حالا تجارت بدنام نشده این سپرده هم شش ماه بیشتر نیستاینجا تو صد تا برگ مینویسن ۲۰ اخرش ۱۸ میدن
شما از کجا مطمئنید ؟
بانک تجارت داره چیکار میکنه ؟
نه صدایی ازش در میاد نه تیزر تلویزیونی نه هیچ چی
به ۱۰۰ تا چقدر سود میدهچون دوروز دیگه موعد دادن سودشه اون موقع همه چی معلوم میشه پارسالم مشابهه همین داشت کاملا رقم درست رو ریخت نمیان به این تابلویی دروغ بگن خب آدم سرماه نشده پولشو میگیره و بانک رو بدنام میکنه ، تا حالا تجارت بدنام نشده این سپرده هم شش ماه بیشتر نیست
حدودا به صدتا تو ماههای سی روزه000، 1،830 میدهبه ۱۰۰ تا چقدر سود میده
ماهانس دیگه؟
موقع سپرده بازکردن میتونی یه شماره حساب از هر بانکی معرفی کنی خودشون ماه به ماه برات پایا میزنن. نیازی نیست بری شعبه. برای من که توی این دوسال اینجوری بوده.کاسپین عضو شتاب نیست درسته؟ گویا اینترنت بانک هم نداره؟ اینجوری برداشت سودش خیلی دردسره که.
برادر چرا راه چاه رو به مردم نشون میدی ؟!
بذارید اول تکلیف سپرده های قبلی مشخص بشه بعد تشویق به سپرده گذاری کنید...!
امروز سپرده جدید باز کردید ؟؟
یعنی دقیقا چن درصدحدودا به صدتا تو ماههای سی روزه000، 1،830 میده
یعنی چی؟ 22 درصد میدن دیگه ، میریزن سودشو تو تجارت کارت کوتاه مدتت، مبلغ صدتا همون میشه که گفتمیعنی دقیقا چن درصد
به یه حساب میریزن ؟؟