بحران موسسه کاسپین خیلی جدیه، پولمون رفت ای خدا
شمایی که تو این سایت کلی میگفتین سرمایه تونو بیارین تو کاسپین مجازه، الان شما پول منو میدین!؟ کل سرمایه م 80 میلیون بود از کوثر خارج کردم اول سال گذاشتم کاسپین الان پولم کووو؟ نه پولمو میدن نه سودش رو نه حتی خبری میدن
رییسا هم انگار فرار کردن
نظرات یکی از سایت ها هم حرفای منو ثابت میکنه:
دوست عزیز منم مبلغ خیلی زیادی رو اونجا دارم و مثل شما نگرانم و کاملا حالتان را درک میکنم فعلا کاری نمیشه کرد اولا توکل به خدا انسان را ارام میکنه دوما با توجه به اینکه مجوز بانک مرکزی داره و اصولا باید یک سوم سرمایه را در بانک مرکزی داشته باشه امیدبخشه ضمنا شرایط اصلا مثل قضیه پدیده و ثامن نیست چون اونها رو شب ، بانک مرکزی اطلاعیه داد که بدون مجوزند ولی از کاسپین شب ، حمایت کرد . فکرمیکنم چون فقط 5 تا موسسه مجاز داریم و
اگه یکی زمین بخوره مابقی و حتی بعضی از بانکها نیز مانند بازی دومینو سقوط میکنند . عملکرد قبلی موسسه هم بد نبوده و تحقیقی که کردم الان هم وضعش بد نیست فعلا هم که سرپاست و شعبه هاش بازه و این خودش امیدوار کننده است و این موضوع حتی اگه برای بزرگترین بانکهامون هم اتفاق بیفته جمع کردنش سخته و هیچ کدوم نقدینگیشون دست خودشون نیست ......انشالله درست میشه ........من که خودمو با اینها اروم میکنم امیدوارم حداقل شما را هم کمی ارام کنه.
http://www.iranjib.ir/shownews/31875/تعلل-موسسههای-مالی-در-پیوستن-به-شتاب/