• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
شعبه های ارزی اکثر بانک ها باید داشته باشن، من پارسیان چند سال پیش رفته بودم یادم مونده که حتی در صد سودش برای ارز های مختلف هم فرق داره. مثلا در صد سود دلار با درهم متفاوته. اون موقع بین ۳ تا ۵ در صد سود میداد، الان اطلاعی ندارم.
اگر کسی اطلاعات داره لطفا بگه.:rolleyes:
3تا 5 درصد در ماه يا سال سود ميداد؟

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
هر نوبت چند درصد؟
پیامک بانک پولی اجباری چی شد؟

هم اکنون جای بهتری برای سرمایه گذاری می شناسید؟

موسسه ملل به مبلغ شما سود روزشمار بیشتری میده.
بدون مسدودی،همراه با کارت شتابی.
صندوق که نیست؟

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
در مورد ملک! چند آپارتمان نوساز اطراف تهران دارم از سال 92 تقریبا قیمت هیچ تغییری نکرده! مستهلک شدن ساختمان به کنار... خریدار هم به هیچ عنوان نیست...
اگر سال 92 حتی زیر قیمت فروخته بودم و تو بانک گذاشته بودم الان حداقل سرمایه من دوبرابر شده بود...
ملک تو اغما بدی رفته و حالا حالاها تغییری نخواهد کرد...
اگه همون ملک رو سال 89 خریده باشید ، تا الان قیمتش حداقل 3 برابر شده. کدوم سپرده بانکی رو سراغ دارید که طی 6 سال پول شما رو 3 برابر کنه؟! تازه ، اجاره ای که از ملک میتونستید تو این 6 سال در بیارید رو هم به اون مبلغ ارزش افزوده اضافه کنید تا خودتون تفاوت رو احساس کنید. حساب دو دو تا چهارتاست.
خود من سال 89 یک آپارتمان خریدم 97 میلیون . تو بدترین حالت الان راحت میتونم 305 بفروشم هرچند که قیمتش بالاتره ، یعنی اگه صبر کنم برای فروش ، با قیمت بالاتر هم میشه فروخت. مشتریش هم هست چون متراژش پایینه. تو این 6 سال هم حدود 75 میلیون هم پول اجاره گرفتم.
208 تومن رفته رو پول اولیه که داشتم. 75 میلیون هم حداقل اجاره بها گرفتم. یعنی میشه 283 میلیون تومن ارزش افزوده. اون 97 میلیون که در سال 89 داشتم ، الان در اصل شده 380 میلیون یعنی نزدیک 4 برابر.
اگه بانکی رو سراغ دارید که میتونه اینطوری به پول شما ارزش افزوده ببخشه لطفاً دریغ نکنید و به من هم اطلاع بدید!

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
3تا 5 درصد در ماه يا سال سود ميداد؟
۵ در صد در سال
ریالی سالی حدود ۲۰ در صد میده که بئشترش به خاطر تورم میپره، حساب های ارزی قطعا سود عددی کمتری دارن.
:) البته بنظرم الان وقت خرید ارز نیست، مگه ارز بیکار داشته باشی.
این لینک رو هم پیدا کنم
https://www.sb24.com/Fa/BankAssistant/sood.html

doctorehsan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
بحران موسسه کاسپین خیلی جدیه، پولمون رفت ای خدا

شمایی که تو این سایت کلی میگفتین سرمایه تونو بیارین تو کاسپین مجازه، الان شما پول منو میدین!؟ کل سرمایه م 80 میلیون بود از کوثر خارج کردم اول سال گذاشتم کاسپین الان پولم کووو؟ نه پولمو میدن نه سودش رو نه حتی خبری میدن
رییسا هم انگار فرار کردن

نظرات یکی از سایت ها هم حرفای منو ثابت میکنه:
اقا كسي ميدونه تكليف كسايي كه موسسه كاسپين پولشون رو نميده چيه؟ مگه اين موسسه مجوز نداره؟ مگه نبايد بانك مركزي بهش كمك كنه؟ چرا هيچكس هيچي نميگه ؟با اين شرايط كسي نميره پول بذاره تو اين موسسه، اينا قراره پول ما رو از كجا بيارن بدن؟

در حال حاضر هیچکدوم از روسای شعبه ها سره کار نمیان و به کارمندا هم گفتن که با مشتریا رفتاره سردی داشته باشن . هر کدام از دوستان به صحبتهای بنده شک داره پنجشنبه صبح در شعبة میدان فرخی یزدی در خدمتم . حتی حتی یک میلیون تومن هم نمیدن

من ٢٩ ميليون تو موسسه كاسپين پول دارم الان بيشتر از يكماهه ميرم واسه پولم همش امروز و فردا ميكنن حتي دو يا سه ميليون هم نميدن البته پول من كه رقمي نيست يه عده بالاي ٦ ميليارد اونجا سپرده دارن كه احتمالا به فنا رفتن اخه اين چه سيستم و نظارتي هستش كه بانك مركزي داره اعمال ميكنه مگه سر گردنه است كه موسسه پول مردم رو نميده واقعا قراره چه اتفاقي بيفته واسه پول هاي مردم
قطع به يقيين ديگه كسي تو اين موسسه سپرده باز نميكنه و در نتيجه اونها هم پولي ندارن كه به مردم بدن واقعا تكليف سپرده هاي مردم چي ميشه اين وسط؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همین الان من از شعبه کاسپین میام هر هفته دارم میرم دیگه اعصاب ندارم . حتی یک میلیون هم نمیدن میگم کی درست میشه میگن خدا میدونه و از نگاهشون معلومه که تو بحرانن . میگن والا به ما هم نگفتن چی میشه ... شما حتی برو تو سایت کاسپین اصلا بروز رسانی نمیشه ولش کردن به امان خدا . بصورت خیلی تابلو ... احتمالا دارن منابع مالی رو منتقل میکنن

سلام
کاربران عزیز،‌سپرده گذاران محترم کاسپین یا همون تعاونی منحله فرشتگان، سرتون کلاه رفته، سر منم هم کلاه رفته!
ببینین تعاونی فرشتگان پارسال توسط بانک مرکزی منحل شده، ما همه الان حسابمون توی تعاونی فرشتگانی هست که منحل شده، فقط دفترچه خالی رو همین ماه عوض کردن به کاسپین، هنوز کاسپین تشکیل نشده، اون مجوز بانک مرکزی هم در صورتی حقیقت داره (طبق آخرین بیانیه بانک مرکزی ) که تعاونی منحله فرشتگان و بقیه تعاونی های مشکل دار دیگه عضو کاسپین بشن تا رسما کارش شروع بشه و بتونه قرض و قوله های خودش رو با پولای ما بده...
الان کاسپین حتی غیرمجاز هم نیست، کاسپین و فرشتگان منحل شدن،‌ سرمایه ما هم رو هواست، امروز فردا هم میکنن یک ساله...
الانم دقیقا از یک ماه و 5 روز پیش یک ریالی نتونستم بگیرم، همش میگن تحمل کنین تحمل کنین ... ما مجوز داریم، آخه عزیزم تو که تمام اموال موسسه ات بنام فرشتگان منحل شدس...!!!

شیرعلی راست میگه منم از اول ماه گذشته تا حالا چندبار فیش پر کردم از شعبه گیشا که حدود 300 میلیون حساب دارم ولی هنوز چیزی دستم رو نگرفته فقط سود واریز شده ولی روی برگه، یعنی پول هوتوتو

آقا من امروز شعبه بودم، با حرفایی که از رئیس شعبه شنیدم، پول هممون رفته. شدیم مثل ثامن.
خدایا خودت رحم کن به خانوادم

واقعاً من وقتی کامنت های مثبت در مورد کاسپین میبینم یاد 37 سال پیش میوفتم که ملت در صحنه همینجوری میمونن حتی وقتی پرده هارم پایین میکشن باز ملت در صحنه دارن هنر نمایی میکنن
http://www.iranjib.ir/shownews/31875/تعلل-موسسه‌های-مالی-در-پیوستن-به-شتاب/

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
در مورد ملک! چند آپارتمان نوساز اطراف تهران دارم از سال 92 تقریبا قیمت هیچ تغییری نکرده! مستهلک شدن ساختمان به کنار... خریدار هم به هیچ عنوان نیست...
اگر سال 92 حتی زیر قیمت فروخته بودم و تو بانک گذاشته بودم الان حداقل سرمایه من دوبرابر شده بود...
ملک تو اغما بدی رفته و حالا حالاها تغییری نخواهد کرد...

دقیقا با شما موافقم، منم اپارتمان خریده بودم سال ۸۸ ، پارسال با بدبختی فروختم همه چی فول بود اگر سال 91 -92 فروخته بودم از اون حساب های ۵ ساله که اون موقع بانک ها تا ۳۰-۲۸ درصد هم سود میدادند خیلی سودش بیشتر بود در ضمن خود اپارتمان هم اون موقع بیشتر میخریدن تا الان! الان بازار کشش نداره هرچقدرم که گرون بشه مشتری کمه، در ضمن استهلاک هم خوب اشاره کردین مستاجر خونه میزنه میترکونه در عمل اجاره مقداریش هر سال برای تعمیر و مخارج دیگه اپارتمان میره، و از همه بدتر اپارتمان کوچک مثل قدیم پول نقد نیست که هر وقت خواستیم به قیمت دلخواه بفروشیم باید منتظر موند اخرش هر قیمتی مشتری اومد فروخت.

Sent from my iPhone using Tapatalk

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
شمایی که تو این سایت کلی میگفتین سرمایه تونو بیارین تو کاسپین مجازه، الان شما پول منو میدین!؟
شما خودت تصمیم گیرنده بودی و نباید پولت رو در یک موسسه بی اعتبار و بی سابقه سپرده گذاری میکردی. اکثر کاربران اینجا افرادی هستند که دانش و تجربه خاصی در رابطه با امور مالی و سرمایه گذاری ندارند و از عوام هستند. به همین خاطر شما میبایست با افراد خبره مشورت میکردید قبل از اینکه تصمیمی بگیرید. به هر حال امیدوارم پولتون برگرده.

goleyakh_86

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
هر نوبت چند درصد؟
پیامک بانک پولی اجباری چی شد؟

هم اکنون جای بهتری برای سرمایه گذاری می شناسید؟

موسسه ملل به مبلغ شما سود روزشمار بیشتری میده.
بدون مسدودی،همراه با کارت شتابی.

کلید طلایی-ارکیده جمعا 19.5 درصد رو در 2 نوبت واریز کرد

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
دوستان کسی نیست ج مارو بده میگم بانگ قوامین از لحاظ اعتبار چطوریه
شما خودت تصمیم گیرنده بودی و نباید پولت رو در یک موسسه بی اعتبار و بی سابقه سپرده گذاری میکردی. اکثر کاربران اینجا افرادی هستند که دانش و تجربه خاصی در رابطه با امور مالی و سرمایه گذاری ندارند و از عوام هستند. به همین خاطر شما میبایست با افراد خبره مشورت میکردید قبل از اینکه تصمیمی بگیرید. به هر حال امیدوارم پولتون برگرده.
دوست عزیز چند بار سوال کردم کسی نیست ج بده خوب دوستانی که اطلاع بیشتر یا سرمایه گذاری کردند تو بانک قوامین ج سوال مارو بدن تا ما هم تصمیمی بگیریم
بانک قوامین از لحاظ اعتبار چطوریه .. ایا این درسته اونایی که اسم بانک رو دارن اعتبار بیشترو امکان برشکستی ندارن تا موسسه ها

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438

شمایی که تو این سایت کلی میگفتین سرمایه تونو بیارین تو کاسپین مجازه، الان شما پول منو میدین!؟ کل سرمایه م 80 میلیون بود از کوثر خارج کردم اول سال گذاشتم کاسپین الان پولم کووو؟ نه پولمو میدن نه سودش رو نه حتی خبری میدن
رییسا هم انگار فرار کردن
سلام.
به خودت استرس وارد نکن،درسته که به مشکل خوردن و فعلا پول نمیدن ولی شمایی که زیر 100 میلیون پول داری نباید نگران باشی،در بدترین حالت اوناییی که میلیاردی پول داخلش دارن به مشکل میخورن .
فردا زنگ بزن روابط عمومی بانک مرکزی،اونا بهت میگن که درحال حل مشکل هستن.
فرشتگان درحال انحلال و ادغام با کاسپین هست و فعلا حساباش برای حسابرسی مسدوده.باید دادستانی ادغامش با کاسپین رو تایید کنه.بعد از تایید دادستانی مشکلات حل میشه.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
2 ماه نزدیک 1.5 نیم ضرر کردم ! مهر اقتصاد 320 تومن پولم رو 18 درصد سود میداد از ماه دومش گفتم میبرم جای دیگه گفت درستش می کنیم و ... این ماه رو هم 18 زد رفتم انتقال بدم تجارت گفت از این ماه 20.5 بهتون سود میدیم و این چند وقت هم منتظر جلسه مدیران بودیم چندین حساب استان فارس بهشون معرفی شده بود که قرار بود در مورد افزایش سودش تصمیم بگیرن ! بلاخره ....

--------------------------------------
این بنده خداهایی که تو کاسپین سپرده دارن تا مشکلشون حل بشه هیچ سودی بهشون تعلق نمی گیره ؟! این رفیق ما هم طمع کرد به مشکل خورد

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
2 ماه نزدیک 1.5 نیم ضرر کردم ! مهر اقتصاد 320 تومن پولم رو 18 درصد سود میداد از ماه دومش گفتم میبرم جای دیگه گفت درستش می کنیم و ... این ماه رو هم 18 زد رفتم انتقال بدم تجارت گفت از این ماه 20.5 بهتون سود میدیم و این چند وقت هم منتظر جلسه مدیران بودیم چندین حساب استان فارس بهشون معرفی شده بود که قرار بود در مورد افزایش سودش تصمیم بگیرن ! بلاخره ....

این بنده خداهایی که تو کاسپین سپرده دارن تا مشکلشون حل بشه هیچ سودی بهشون تعلق نمی گیره ؟! این رفیق ما هم طمع کرد به مشکل خورد
بانک ملی و اینده و .... بیشتر از 18 میدن.یک ثانیه هم مهراقتصاد نزار بمونه.درضمن از بانک مرکزی مجوز هم نداره.

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
بانک ملی و اینده و .... بیشتر از 18 میدن.یک ثانیه هم مهراقتصاد نزار بمونه.درضمن از بانک مرکزی مجوز هم نداره.
دوست عزیز بانک قوامین چی مرود اعتماد است
کسی که ج نمیده

mas-atila

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26

رییسا هم انگار فرار کردن

نظرات یکی از سایت ها هم حرفای منو ثابت میکنه:

دوست عزیز منم مبلغ خیلی زیادی رو اونجا دارم و مثل شما نگرانم و کاملا حالتان را درک میکنم فعلا کاری نمیشه کرد اولا توکل به خدا انسان را ارام میکنه دوما با توجه به اینکه مجوز بانک مرکزی داره و اصولا باید یک سوم سرمایه را در بانک مرکزی داشته باشه امیدبخشه ضمنا شرایط اصلا مثل قضیه پدیده و ثامن نیست چون اونها رو شب ، بانک مرکزی اطلاعیه داد که بدون مجوزند ولی از کاسپین شب ، حمایت کرد . فکرمیکنم چون فقط 5 تا موسسه مجاز داریم و
اگه یکی زمین بخوره مابقی و حتی بعضی از بانکها نیز مانند بازی دومینو سقوط میکنند . عملکرد قبلی موسسه هم بد نبوده و تحقیقی که کردم الان هم وضعش بد نیست فعلا هم که سرپاست و شعبه هاش بازه و این خودش امیدوار کننده است و این موضوع حتی اگه برای بزرگترین بانکهامون هم اتفاق بیفته جمع کردنش سخته و هیچ کدوم نقدینگیشون دست خودشون نیست ......انشالله درست میشه ........من که خودمو با اینها اروم میکنم امیدوارم حداقل شما را هم کمی ارام کنه.

http://www.iranjib.ir/shownews/31875/تعلل-موسسه‌های-مالی-در-پیوستن-به-شتاب/

chama

Registered User
لایک‌ها
241

کاسپین فعلا سود میده اما روی کاغذ،اگر مشکل رفع بشه سودشون را کاملا دریافت می کنند.
شما می توانید حسابتون را ببرید بانک تجارت بدون مدیر و جلسه و داستان حساب 6 ماهه 22درصد باکف صد میل یا اگر روزشمار شتابی نیاز دارید موسسه ملل یا بانک سرمایه
چند ماه دیگه باید گول بخورید ؟ وقتی یک بار به شما دروغ گفتند قطعا قابل اعتماد نیستند.
موسسه ملل (عسکریه سابق) :
بالای یک میلیون تومان : 18
بالای ده میلیون تومان : 19
بالای صد میلیون تومان : 20
بالای سی صد میلیون تومان : 21
بالای هفت صد میلیون تومان : 22
حساب روزشمار هست،بدون مسدودی ،با تغییر مبلغ به شکل خودکار نرخ سود طبق اطلاعات بالا تغییر میکنه.
کارت شتابی و مجوز بانک مرکزی و اعتبار مناسب هم داره.

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98
تو ملک کسایی برنده هستند که بتونند آخرای دوره رکود خرید کنند وگرنه اگر مثل شما در ابتدای رکود خرید بشه سودش از بانکهای دولتی هم کمتر خواهد بود.

دوست عزیز خودم سازنده بودمو این اخرین ساختمونی بود که ساختم و بعد با توجه به شرایط بازار قید اون کار رو زدم

اگه همون ملک رو سال 89 خریده باشید ، تا الان قیمتش حداقل 3 برابر شده. کدوم سپرده بانکی رو سراغ دارید که طی 6 سال پول شما رو 3 برابر کنه؟! تازه ، اجاره ای که از ملک میتونستید تو این 6 سال در بیارید رو هم به اون مبلغ ارزش افزوده اضافه کنید تا خودتون تفاوت رو احساس کنید. حساب دو دو تا چهارتاست.
خود من سال 89 یک آپارتمان خریدم 97 میلیون . تو بدترین حالت الان راحت میتونم 305 بفروشم هرچند که قیمتش بالاتره ، یعنی اگه صبر کنم برای فروش ، با قیمت بالاتر هم میشه فروخت. مشتریش هم هست چون متراژش پایینه. تو این 6 سال هم حدود 75 میلیون هم پول اجاره گرفتم.
208 تومن رفته رو پول اولیه که داشتم. 75 میلیون هم حداقل اجاره بها گرفتم. یعنی میشه 283 میلیون تومن ارزش افزوده. اون 97 میلیون که در سال 89 داشتم ، الان در اصل شده 380 میلیون یعنی نزدیک 4 برابر.
اگه بانکی رو سراغ دارید که میتونه اینطوری به پول شما ارزش افزوده ببخشه لطفاً دریغ نکنید و به من هم اطلاع بدید!

اینکه تو یه دوره حالا درست یا اشتباه ملک شدیدا رشد داشت و خیلی ها از فرش به عرش رسیدن کسی اینجا منکر شده؟ سال 89 دلار چند بود دوست من؟ بحث اینه ملک بیش از اندازه رشد کاذب داشت... و فعلا هم تو کما بدی رفته... البته نه قیمت مصالح کم شده نه دستمزد کارگز و...
بقدری هم عرضه بالاتر از تقاضا هست که برعکس گذشته این خریداره که طاقچه بالا میزاره... و دنبال ملکی میگرده که طرف پول لازم باشه و زیر قیمت بفروشه...
کور سوی امید و معاملاتی که به عنوان سرمایه گذاری در این بخش میشه ( حداقل همون منطقه که من اطلاع دارم ) رو زمینه...

بنده هم عرض کردم اگر سال 92... حرفی از 91 یا 90...یا 89 نبود... منظور 3 سال گذشته بود

mas-atila

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
کاسپین فعلا سود میده اما روی کاغذ،اگر مشکل رفع بشه سودشون را کاملا دریافت می کنند.
شما می توانید حسابتون را ببرید بانک تجارت بدون مدیر و جلسه و داستان حساب 6 ماهه 22درصد باکف صد میل یا اگر روزشمار شتابی نیاز دارید موسسه ملل یا بانک سرمایه
چند ماه دیگه باید گول بخورید ؟ وقتی یک بار به شما دروغ گفتند قطعا قابل اعتماد نیستند.
یکی از دوستان بنده کارمند بانک هستند در مورد اشخاص مشابه شقبل ما می گفتند اگر شخص ساده باشه زبانی بهش میگم حسابتون درصدش فلان هست ولی در واقع اینطور نیست یا می پرسیم کجا میخوای ببری و بعد میگم اونجا ورشکسته شده و با هر روشی که بتونیم شخص را منصرف می کنیم،چون روی حقوق و پاداش کامندان شعبه موثر هست.
حساب روزشمار هست،بدون مسدودی ،با تغییر مبلغ به شکل خودکار نرخ سود طبق اطلاعات بالا تغییر میکنه.

من قبلا پولم تو ملل بود و بردم کاسپین . موسسه خوبی است ولی بهتره بانک ببری و طمع نکنی چون اگه قضیه کاسپین جدی بشه زودتر از همه به 4 تا موسسه مجاز دیگه سرایت خواهد کرد

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98
بانک آینده خوبه ؟!

اگر کوتاه مدت نمیخوای بزاری و مبلغ بالای 50 تومنه و با 3 ماه یک بار سود گرفتن مشکلی نداری همین فردا صندوق آینده باز کن 23%
بانکش هم شرایط خوبی داره و فعلا ( اینطور که رئیس شعبه یه بانک دیگه گفت ) بزرگترین بانک خصوصی و پنجمین بانک کشور محسوب میشه

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520

همون تجارت می برم فقط بعد از 6 ماه امیدوارم زیاد پایینش نیارن ! با این گرونی 18 درصد واقعا نمیصرفه
از اصل پول هم می تونم برداشت کنم تا وقتی اصل پول بالای 100 میلیون باشه مشکلی نداره ؟؟! یا فقط سود ؟!

بالا