• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما نفهميديم بلاخره اسيا تك خوبه يا نه يكي ميگه بگير خوبه يه نف ميگه بده . من نميدونم آخه من الان صبا دارم خوبه خونمون رو داريم عوض ميكنيم احتمالا اگه اونجايي كه بخواهيم بگيريم بشه اسيا فقط سرويس ميده مجبوريه

راستي چرا سرعت گرفتيد isp رو اسيا تك نزده؟؟؟ اسم ديگه اي زده ؟!

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
اون که اسم آی اس پی نیست اسم دیتاسنتری هست که ازش دانلود کردن و تست گرفتن

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
آقا ما نفهميديم بلاخره اسيا تك خوبه يا نه يكي ميگه بگير خوبه يه نف ميگه بده . من نميدونم آخه من الان صبا دارم خوبه خونمون رو داريم عوض ميكنيم احتمالا اگه اونجايي كه بخواهيم بگيريم بشه اسيا فقط سرويس ميده مجبوريه

راستي چرا سرعت گرفتيد isp رو اسيا تك نزده؟؟؟ اسم ديگه اي زده ؟!

سرعت بالایی که نتونی دانلود کنی به چه درد میخوره سرویس های صبا رو دست من بدید ده روز نمیکشه که تمومش کنم البته بازم بستگی داره که کارتون با اینترنت چی باشه برای وب گردی سریع و مطالعاتی بنظرم خیلی عالیه ولی بشرط اینکه سایت های ویدئویی و سنگین کمتر برید اما آسیا تک برای کسانی خوبه که همیشه انلاین بودن براشون مطرحه و تا حدودی دانلود دارن البته اینم بگم با سرویس 128 حدود 10 گیگ در ماه میتونید دانلود کنید با سرویس 10 گیگ صبا که حدود 29 در میاد , میبینید که خیلی هم فرق نمیکنه چون اندازه این ده تومن باید پول برق و روشن بودن سیستم و محاسبه کنیم ..:)

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سرعت بالایی که نتونی دانلود کنی به چه درد میخوره سرویس های صبا رو دست من بدید ده روز نمیکشه که تمومش کنم البته بازم بستگی داره که کارتون با اینترنت چی باشه برای وب گردی سریع و مطالعاتی بنظرم خیلی عالیه ولی بشرط اینکه سایت های ویدئویی و سنگین کمتر برید اما آسیا تک برای کسانی خوبه که همیشه انلاین بودن براشون مطرحه و تا حدودی دانلود دارن البته اینم بگم با سرویس 128 حدود 10 گیگ در ماه میتونید دانلود کنید با سرویس 10 گیگ صبا که حدود 29 در میاد , میبینید که خیلی هم فرق نمیکنه چون اندازه این ده تومن باید پول برق و روشن بودن سیستم و محاسبه کنیم ..:)

البته من دارم تغيير مكان ميدم بايد ببينم كجا خونه ميگيرم و چه شركتي سرويس ميده ولي اسيا ميخوام ببينم خوبه بگيرم اخه بعضي ميگن خوبه بعضي بده از نظر همون وب گردي سرعت باز كردن صفحات وب سريع هستش؟؟ سرعت دانلود خوبه؟!! البته يكي از دوستان گفت 128 اداري خوبه
بعد من مودمم براي صبا هستش قبول ميكنن يا بايد مودم خودشون باشه البته مودم من خيلي خوبه همينجا هم تحقيق كردم ولي اين isp ها درامدشون از مودم هستش بازم ماه اول سرويس مجاني ميدن؟!!!

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون که اسم آی اس پی نیست اسم دیتاسنتری هست که ازش دانلود کردن و تست گرفتن

اخه اونجا زده Isp براي منم اونجا اسم شركت رو ميزنه صبا ندا گستر ولي براي اسيا چيزه ديگه زده شايد براي اينه كه ميگن از خارج سرويس ميده از همينجا شنيدم نميدونم!!

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
البته من دارم تغيير مكان ميدم بايد ببينم كجا خونه ميگيرم و چه شركتي سرويس ميده ولي اسيا ميخوام ببينم خوبه بگيرم اخه بعضي ميگن خوبه بعضي بده از نظر همون وب گردي سرعت باز كردن صفحات وب سريع هستش؟؟ سرعت دانلود خوبه؟!! البته يكي از دوستان گفت 128 اداري خوبه
بعد من مودمم براي صبا هستش قبول ميكنن يا بايد مودم خودشون باشه البته مودم من خيلي خوبه همينجا هم تحقيق كردم ولي اين isp ها درامدشون از مودم هستش بازم ماه اول سرويس مجاني ميدن؟!!!

سرویس نسبتا خوبیه راضی میشید :) اما در مورد مودم باید عرض کنم معمولا پروتکلی که شرکت ها استفاده میکنن اکثر شبیه همه و معمولا هم اکثر مودم ها رو ساپورت میکنن بنابراین زیاد نگران نباشید قبلشم میتونید از مدیر فنی آسیا تک سوال کنید که مودم باید چه پروتکل هایی رو ساپورت کنه تا سرویس بهتون ارائه بدن من خودم روز اول یه مودم asus فول ساپورت گرفتم خیالم راحته از هر جا بخوام میتونم سرویس بگیرم از نظر قیمت هم بصرفه تر برام دراومد قبلا سپنتا استفاده میکردم که فوق العاده استاندارد و با کیفیته و البته گرون ولی آسیا تک هم کیفیتش معمولی در حد کاربری که یوزر خوننگیه من که تو یه ماه اول تقریبا راضی بودم بستگی به محل و تعداد مشترکین اون محل داره

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سرویس نسبتا خوبیه راضی میشید :) اما در مورد مودم باید عرض کنم معمولا پروتکلی که شرکت ها استفاده میکنن اکثر شبیه همه و معمولا هم اکثر مودم ها رو ساپورت میکنن بنابراین زیاد نگران نباشید قبلشم میتونید از مدیر فنی آسیا تک سوال کنید که مودم باید چه پروتکل هایی رو ساپورت کنه تا سرویس بهتون ارائه بدن من خودم روز اول یه مودم asus فول ساپورت گرفتم خیالم راحته از هر جا بخوام میتونم سرویس بگیرم از نظر قیمت هم بصرفه تر برام دراومد قبلا سپنتا استفاده میکردم که فوق العاده استاندارد و با کیفیته و البته گرون ولی آسیا تک هم کیفیتش معمولی در حد کاربری که یوزر خوننگیه من که تو یه ماه اول تقریبا راضی بودم بستگی به محل و تعداد مشترکین اون محل داره

همون ديگه تجربه نداشتم از هركسي هم پرسيدم جواب نداد همينجا كسي نگفت خودت برو بخر اخرش خود صبا مودمش رو به من 60000 تومن حساب كرده مودم خوبيه ولي usb نداره فقط Ethernet هستش ديگه هم نميشه كاريش كرد

mghomeishy2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي از يوزراي آسياتك هست كه بتونه Blogger رو باز كنه؟
من كه هركاري ميكنم نميشه :(

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
همون ديگه تجربه نداشتم از هركسي هم پرسيدم جواب نداد همينجا كسي نگفت خودت برو بخر اخرش خود صبا مودمش رو به من 60000 تومن حساب كرده مودم خوبيه ولي usb نداره فقط Ethernet هستش ديگه هم نميشه كاريش كرد

اترنت که خیلی خوبه بهتر از usb ولی اینا ربطی به پیکر بندی خود مودم نداره منظور من پروتکل هایی که باید ساپورت ست که یکم فنی میشه ولی شما اگر خواستید از شرکت دیگه هم بگیرید مدل مودمتو بگید شما رو راهنمایی میکنن که ساپورت میکنه سرویس رو یا خیر در 90 درصد موارد مشکلی نداره و ساپورت میشید ..

s_violin

Registered User
لایک‌ها
0
آقا چطوره كه من هر موقع فايل تورنت حدود100mb
را دانلود مي كنم سرعتم 13 و 14 است ولي وقتي تورنت 600mb را دانلود مي كنم سرعتم 7 و 8 مي باشد.
سرعت سرويس من 128 مي باشد.
خب اگر پورت ها رو محدود كردن بايد همه تورنت ها رو با سرعت پايين بگيرد ...

ocean13

Registered User
لایک‌ها
4
ببخشید کسی میدونه چطور میشه از آسیاتک سرویس 256k گرفت؟ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.
(در ضمن مرکز مخابراتی که میخوام ازش سرویس بگیرم شهید زارعی هست)

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
آسیاتک از ظهر تا حالا مرکز ما قطع شده میگن مشکل برق و فیوزه معلوم کی درست شه .... شنیدم دوباره فیبر نوری ها قطع شده کسی خبر ی داره ؟ ممکنه باز پهنای باند کم اورده باشن کسی مشکلی داره

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
كسي از يوزراي آسياتك هست كه بتونه Blogger رو باز كنه؟
من كه هركاري ميكنم نميشه :(

ما هم ایضا البته این مشکل من و شما نیست تا جایی که من میدونم الان اکثر ISP های ایران برای باز کردن کامنت بلاگر و یه سری چیزهای دیگه مرتبط به این سرویس مشکل دارند! شاید این سرویس ایرانی ها را فیل - تر کرده.:(

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
آسیاتک از ظهر تا حالا مرکز ما قطع شده میگن مشکل برق و فیوزه معلوم کی درست شه .... شنیدم دوباره فیبر نوری ها قطع شده کسی خبر ی داره ؟ ممکنه باز پهنای باند کم اورده باشن کسی مشکلی داره

منکه صبح از خونه میرفتم بیرون همه چیز خوب بود الان هم ساعت 12/30 تازه رسیدم اومدم پای کامپیوتر همه چیز خوبه!! الباقی رفقا در سایر مراکز مخابراتی اوضاع روبراه هست؟

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها كسي از منطقه طرشت هستش ؟؟؟؟؟ آسيا تك اونجا خوب سرويس ميده يا نه؟؟؟ چون اونجا خونه گرفتيم ميخوام ببينم چي بگيرم

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
بچه ها كسي از منطقه طرشت هستش ؟؟؟؟؟ آسيا تك اونجا خوب سرويس ميده يا نه؟؟؟ چون اونجا خونه گرفتيم ميخوام ببينم چي بگيرم

من طرشت نمی شینم ولی همون حوالی هستم فکر میکنم مرکز مخابراتمون یکی باشه "شهید سعادتمند" الان هم یک ماه و چند روزی میشه آسیاتک گرفتم نمیشه گفت سرویس عالیه ولی به نسبت سه تا شرکت دیگه یی که تو این منطقه سرویس میدن هم از نظر قیمتی و هم از نظر کیفیتی بهتره. با 128 اش من ماه پیش یه چیزی حدود 13 گیگ دانلود کردم.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سلام

بعضی شایعات هست که آسیاتک داره به خانگی 256 میده جدیدا!!! کسی اینو شنیده؟

یا اگر کسی گرفته حدود دانلودش چقدره؟

اگر واقعا 256 بده با محدودیت برای p2p ها میرزه ازش گرفت

Masoud_joker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

بعضی شایعات هست که آسیاتک داره به خانگی 256 میده جدیدا!!! کسی اینو شنیده؟

یا اگر کسی گرفته حدود دانلودش چقدره؟

اگر واقعا 256 بده با محدودیت برای p2p ها میرزه ازش گرفت

من از آسیاتک 256 دارم.
از پورت 80 تقریبآ 30kb
از p2p تقریبآ 25 تا 30 kb ولی الان خیلی کمتره چون خیلی محدودش کردند!
الان معمولآ 10 تا 12 kb !!!!!!!!!!!!
مجبوری از *** استفاده کنی.

بالا