3 برگ هست که امضا میکنید و یک برگش پیش شما می مونه. با شرکت تماس بگیرید .
سلام.شما مطمئني كه صبانت اولين سرويسش 256 هست؟ چون ديگه هيچ شركتي به كاربر خانگي 256 نميده.اگه مطمئني به ما هم اطلاع بده.با سپاس
سلام.كسي از دوستان ميدونه كه ؛ وقتي ميگن ؛ امکانسنجی خط تلفن مشترک جهت آنکه خط PCM ,PGS و ... نباشد ؛ يعني چي؟ باسپاس
آقا ما دیروز پریروز زنگ زدیم واسه تمدید اشتراک، بعد سئوال کردم که این حق نسب به من تعلق نمی گیره دیگه!؟ مسئول فروش میگه نه این به همه تعلق میگیره جز یی از تعرفه های شرکت هستش! میگم خانوم من بابت سرویسی که تگرفتم هم باید پول بدم؟ فرمودن دست ما نیست سیاست شرکته!
عجب خوش انصافایی هستند ... این از اون کارا بود .آقا ما دیروز پریروز زنگ زدیم واسه تمدید اشتراک، بعد سئوال کردم که این حق نسب به من تعلق نمی گیره دیگه!؟ مسئول فروش میگه نه این به همه تعلق میگیره جز یی از تعرفه های شرکت هستش! میگم خانوم من بابت سرویسی که تگرفتم هم باید پول بدم؟ فرمودن دست ما نیست سیاست شرکته!
بچه ها من الان خونه جديد گرفتيم تو منطقه طرشت كه فكر ميكنم فرد اسدي باشه مركز مخابراتي ميخوام از اسيا بگيرم الان مودم دارم شركت صبانت بهم داده البته سرم كلاه رفتش چون خود شركت گفت بايد از مابگيري حالا فهميدم خودمونم ميگيرفتيم پورت pppoe داشته باشه حله البته مودم اينجا گفتن خوبه ولي خوب فقط يه پورت Lan داره فقط usb نداره 60000 تومن باهام حساب كردن حالا بماند الان بخوام از اسيا بگيرم نميشه از سايت درخواست داد پول ريخت به حساب وصل كنن چون من از صبا اينجوري گرفتم سفارش آنلاين. بعد من الان مودم دارم فقط سرويس ميگيرم هزينه سرويس رو ازم ميگيرن؟؟؟ يا هزينه ديگه اي هم داره؟؟؟
سلام دوستان .
من تازه هفته پیش با آسیا تک قرار داد بستم ، البته خطم روی pcm هستش ، امیدوارم بتونم مخابرات رو مجبور کنم که درستش کنند :blush: . مودم هم امانی گرفتم . چند تا سوال دارم :
اول این که آیا مودم امانی بهتر است یا این که بروم بخرم ؟ البته برای خرید می خوام asus am 602 بگیرم ( اگه بخوام بخرم ) ، ضمنا این مودم های usb بهتر هستند یا Lan ؟ کسی با این مودم های آسیا تک مشکل نداشته ؟
بعد این که این هزینه نصبی که دوستمون می گفتم چیه ؟
سوم هم این که برای زمانی که سرویس قطع هستش و من شارژ نکردم و خط هم چنان رانژه هستش ، آیا برای تمدید اشتراک یا برای تسویه حساب باید پول اون زمانی که قطع بوده هم بدهم ؟ ( کاری که داتک با ما می کنه با وایرلس :hmm: )
لطفا همه نظر بدهند .
در آخر هم اگه راهنمایی هست بکنید .مرسی![]()
سلام
دوستان من به تازگی از آسیا تک سرویس ADSL گرفتم و چند تا مشکل دارم، به خاطر اینکه من اکثرا از Dialup استفاده میکردم زیاد در مورد وضعیت سرویس ADSL نمیدونستم البته منظورم به کار کردن هستش
در هر صورت میخواستم بدونم برای دوستان هم ناگهان سرویس قطع میشه و اگر قطع میشه مشکل از کجاست؟
این قطع شدن مال مخابراته. مخابراتی ها یکم قد هستند و از این مدل کارا میکنند ولی کلا زیاد سخت نگیر.
منم اوایل اعصابم خورد میشد ولی به هر حال باید ساخت دیگه :happy:
سلام.به من هم همچين مودمي دادند كه اسمش Corecess 3112 هست و مشكيه.البته هنوز امتحان نكردم.راستی من مودم usb رو از آسیا تک خریدم و 30 تومن هم پول گرفتن به اسمه مودم ایسوز اما یک مودم مشکی رنگ که اسمی روش نداره ولی وقتی نصب میکنی به GlobespanVirata شناخته میشه!!!
جربان چیه؟![]()
یعنی شما هم العان قطعی داری، برای من که قطع میشه دیگه رفت تا 10 یا 15 دقیقه دیگه وصل بشه و اصلا نمیتونه کانکت کنه.![]()
سلام.به من هم همچين مودمي دادند كه اسمش Corecess 3112 هست و مشكيه.البته هنوز امتحان نكردم.