• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
3 برگ هست که امضا میکنید و یک برگش پیش شما می مونه. با شرکت تماس بگیرید .

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.شما مطمئني كه صبانت اولين سرويسش 256 هست؟ چون ديگه هيچ شركتي به كاربر خانگي 256 نميده.اگه مطمئني به ما هم اطلاع بده.با سپاس

آره براي من 256 هستش تازه به 512 هم ميرسيه با speedtest هم گرفتم در ضمن شما تو سايتش بري اولين سرويسش براي سفارش آنلاين 256 هستش با 2 گيگ ترافيك ولي قطعي به هبچ عنوان نداشتم

kongkido

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.كسي از دوستان ميدونه كه ؛ وقتي ميگن ؛ امکانسنجی خط تلفن مشترک جهت آنکه خط PCM ,PGS و ... نباشد ؛ يعني چي؟ باسپاس

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
آقا ما دیروز پریروز زنگ زدیم واسه تمدید اشتراک، بعد سئوال کردم که این حق نسب به من تعلق نمی گیره دیگه!؟ مسئول فروش میگه نه این به همه تعلق میگیره جز یی از تعرفه های شرکت هستش! میگم خانوم من بابت سرویسی که تگرفتم هم باید پول بدم؟ فرمودن دست ما نیست سیاست شرکته!

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
سلام.كسي از دوستان ميدونه كه ؛ وقتي ميگن ؛ امکانسنجی خط تلفن مشترک جهت آنکه خط PCM ,PGS و ... نباشد ؛ يعني چي؟ باسپاس

ببین تا جایی که من می دونم البته شایدم اشتباه توضیح بدم PCM یعنی حالتی که مرکز مخابرات شما روی یک کابل معمول به دلیل تراکم بالا در منطقه شما 8 خط تلفن رو واگذر کرده باشه در این حالت به دلیل نویز بسیار بالا روی این دسته از خطوط و سایر اشکالات فنی امکان ارائه سرویس ADSL وجود نداره.

در صورتی که قبلا با دایال آپ با سرعتی بیشتر از 42 می تونستید کانکت بشید خیالتون از این بابت راحت باشه.

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما دیروز پریروز زنگ زدیم واسه تمدید اشتراک، بعد سئوال کردم که این حق نسب به من تعلق نمی گیره دیگه!؟ مسئول فروش میگه نه این به همه تعلق میگیره جز یی از تعرفه های شرکت هستش! میگم خانوم من بابت سرویسی که تگرفتم هم باید پول بدم؟ فرمودن دست ما نیست سیاست شرکته!

آقا يعني چي حق نسب ميگيرن؟؟؟ يعني منم الان فقط بخوام اشتراك بگيرم پول اضافه بر سازمان ميگيرن؟!!!

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من الان خونه جديد گرفتيم تو منطقه طرشت كه فكر ميكنم فرد اسدي باشه مركز مخابراتي ميخوام از اسيا بگيرم الان مودم دارم شركت صبانت بهم داده البته سرم كلاه رفتش چون خود شركت گفت بايد از مابگيري حالا فهميدم خودمونم ميگيرفتيم پورت pppoe داشته باشه حله البته مودم اينجا گفتن خوبه ولي خوب فقط يه پورت Lan داره فقط usb نداره 60000 تومن باهام حساب كردن حالا بماند الان بخوام از اسيا بگيرم نميشه از سايت درخواست داد پول ريخت به حساب وصل كنن چون من از صبا اينجوري گرفتم سفارش آنلاين. بعد من الان مودم دارم فقط سرويس ميگيرم هزينه سرويس رو ازم ميگيرن؟؟؟ يا هزينه ديگه اي هم داره؟؟؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
عجب خوش انصافایی هستند ... این از اون کارا بود .

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
بچه ها من الان خونه جديد گرفتيم تو منطقه طرشت كه فكر ميكنم فرد اسدي باشه مركز مخابراتي ميخوام از اسيا بگيرم الان مودم دارم شركت صبانت بهم داده البته سرم كلاه رفتش چون خود شركت گفت بايد از مابگيري حالا فهميدم خودمونم ميگيرفتيم پورت pppoe داشته باشه حله البته مودم اينجا گفتن خوبه ولي خوب فقط يه پورت Lan داره فقط usb نداره 60000 تومن باهام حساب كردن حالا بماند الان بخوام از اسيا بگيرم نميشه از سايت درخواست داد پول ريخت به حساب وصل كنن چون من از صبا اينجوري گرفتم سفارش آنلاين. بعد من الان مودم دارم فقط سرويس ميگيرم هزينه سرويس رو ازم ميگيرن؟؟؟ يا هزينه ديگه اي هم داره؟؟؟

شما تلفنی زنگ بزن سفارش بده ماه اول مجانی و چون خودت هم مودم داری قرار داد رو میفرستن در خونه ات امضا میکنی هیچ پولی هم نمی خواد بدی از ماه های بعدی هم که دیگه هزینه همون ماه رو میده.;)

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان . :)
من تازه هفته پیش با آسیا تک قرار داد بستم ، البته خطم روی pcm هستش ، امیدوارم بتونم مخابرات رو مجبور کنم که درستش کنند :blush: . مودم هم امانی گرفتم . چند تا سوال دارم :
اول این که آیا مودم امانی بهتر است یا این که بروم بخرم ؟ البته برای خرید می خوام asus am 602 بگیرم ( اگه بخوام بخرم ) ، ضمنا این مودم های usb بهتر هستند یا Lan ؟ کسی با این مودم های آسیا تک مشکل نداشته ؟
بعد این که این هزینه نصبی که دوستمون می گفتم چیه ؟
سوم هم این که برای زمانی که سرویس قطع هستش و من شارژ نکردم و خط هم چنان رانژه هستش ، آیا برای تمدید اشتراک یا برای تسویه حساب باید پول اون زمانی که قطع بوده هم بدهم ؟ ( کاری که داتک با ما می کنه با وایرلس :hmm: )
لطفا همه نظر بدهند .
در آخر هم اگه راهنمایی هست بکنید .مرسی :D

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام
دوستان من به تازگی از آسیا تک سرویس ADSL گرفتم و چند تا مشکل دارم، به خاطر اینکه من اکثرا از Dialup استفاده میکردم زیاد در مورد وضعیت سرویس ADSL نمیدونستم البته منظورم به کار کردن هستش :)
در هر صورت میخواستم بدونم برای دوستان هم ناگهان سرویس قطع میشه و اگر قطع میشه مشکل از کجاست؟

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
راستی من مودم usb رو از آسیا تک خریدم و 30 تومن هم پول گرفتن به اسمه مودم ایسوز اما یک مودم مشکی رنگ که اسمی روش نداره ولی وقتی نصب میکنی به GlobespanVirata شناخته میشه!!!
جربان چیه؟ :D

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
سلام دوستان . :)
من تازه هفته پیش با آسیا تک قرار داد بستم ، البته خطم روی pcm هستش ، امیدوارم بتونم مخابرات رو مجبور کنم که درستش کنند :blush: . مودم هم امانی گرفتم . چند تا سوال دارم :
اول این که آیا مودم امانی بهتر است یا این که بروم بخرم ؟ البته برای خرید می خوام asus am 602 بگیرم ( اگه بخوام بخرم ) ، ضمنا این مودم های usb بهتر هستند یا Lan ؟ کسی با این مودم های آسیا تک مشکل نداشته ؟
بعد این که این هزینه نصبی که دوستمون می گفتم چیه ؟
سوم هم این که برای زمانی که سرویس قطع هستش و من شارژ نکردم و خط هم چنان رانژه هستش ، آیا برای تمدید اشتراک یا برای تسویه حساب باید پول اون زمانی که قطع بوده هم بدهم ؟ ( کاری که داتک با ما می کنه با وایرلس :hmm: )
لطفا همه نظر بدهند .
در آخر هم اگه راهنمایی هست بکنید .مرسی :D

برای نصب مجدد به هیچ عنوان پول نمیگیرند.
من وقتی که برای اشتراک این سری یک هفته وقفه افتاد تا بگم وصل کنند. با کلی معذرت خواهی به من که ما نباید بیخبر قطع میکردیم و این حرفها به من گفتند. در عرض 5 دقیه هم وصل شد و پول اشتراک جدید رو هم خدا میدونه کی بیان بگیرند.

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
سلام
دوستان من به تازگی از آسیا تک سرویس ADSL گرفتم و چند تا مشکل دارم، به خاطر اینکه من اکثرا از Dialup استفاده میکردم زیاد در مورد وضعیت سرویس ADSL نمیدونستم البته منظورم به کار کردن هستش :)
در هر صورت میخواستم بدونم برای دوستان هم ناگهان سرویس قطع میشه و اگر قطع میشه مشکل از کجاست؟

این قطع شدن مال مخابراته. مخابراتی ها یکم قد هستند و از این مدل کارا میکنند ولی کلا زیاد سخت نگیر.
منم اوایل اعصابم خورد میشد ولی به هر حال باید ساخت دیگه :happy:

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
این قطع شدن مال مخابراته. مخابراتی ها یکم قد هستند و از این مدل کارا میکنند ولی کلا زیاد سخت نگیر.
منم اوایل اعصابم خورد میشد ولی به هر حال باید ساخت دیگه :happy:

یعنی شما هم العان قطعی داری، برای من که قطع میشه دیگه رفت تا 10 یا 15 دقیقه دیگه وصل بشه و اصلا نمیتونه کانکت کنه.:)

kongkido

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی من مودم usb رو از آسیا تک خریدم و 30 تومن هم پول گرفتن به اسمه مودم ایسوز اما یک مودم مشکی رنگ که اسمی روش نداره ولی وقتی نصب میکنی به GlobespanVirata شناخته میشه!!!
جربان چیه؟ :D
سلام.به من هم همچين مودمي دادند كه اسمش Corecess 3112 هست و مشكيه.البته هنوز امتحان نكردم.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
یعنی شما هم العان قطعی داری، برای من که قطع میشه دیگه رفت تا 10 یا 15 دقیقه دیگه وصل بشه و اصلا نمیتونه کانکت کنه.:)

درسته ... فقط وقتی ip تغییر داده میشه موقتی مشکل حل میشه. با بخش ساپورت حرف میزدم ظاهرا اینها یک سری پورتهای بالای 1000 رو محدود کردن یا بستن.

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
آقا اینا مودم LAN دیگه نمیدن که شما USB گرفتین من از USB های آسیاتک خیلی بد شنیدم.

aliali1

Guest
لایک‌ها
0
بچه ها ببخشید پا برهنه پریدم وسط حرفتان
یک سوال با یک جواب یک کلمه ای داشتم
ایا اسیا تچ وحدودیت داره؟مثلا 1 گیگ؟

بالا