• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام . :D
من با آسیا تک قرار داد بستم ( البته هنوز رانژه نشده ، توی مرحله عدم رانژه است . ) 2 تا سوال داشتم :
اول اینکه اونایی که می گن رانژه کردن خطشون تا 1 ماه هم طول کشیده :eek: ، مگه یه رانژه کردن چیه ؟ ممکنه این طول کشیدن برای pcm بودن خط باشه ( مثل خط من :( ) ؟
سوال دوم اینکه من برای نصب مودم corecess مشکل دارم ، یعنی نصب که نه ، خود مودم install میشه ، ولی یه برنامه توی سی دی هست که برای نمایش کانکشن هست (adsl 504 status ) وقتی این برنامه نصبش تموم میشه ، برای باز کردن error می ده و بازش نمی کنه . از فایل setup ایراد میگیره و می گه خرابه . . . :blink:
توی اینترنت هم سرچ کردم به چیزی نرسیدم . . . :wacko:
کسی اگه چیزی می دونه راهنمایی کنه . مرسی :cool:

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان من الان 1 ساعت هستش نمیتونم از رپیدشیر دانلود کنم

شما مشکل ندارید؟

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
بچه ها ببخشید پا برهنه پریدم وسط حرفتان
یک سوال با یک جواب یک کلمه ای داشتم
ایا اسیا تچ وحدودیت داره؟مثلا 1 گیگ؟

نخیر محدودیت دانلود ندارید منتها شرکت ها دو نوع اند یا سرعت بلا میدن با محدودیت دانلود مثل صبانت و ... یا سرعت پایین میدن بدون محدودیت دانلود مثل آسیاتک و سپنتا و داتک و پارس انلاین و...

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
این قضیه تعرفه اداری و تعرفه خانگی چی هست؟
اینکه میگن سرویس های اداری Share نمیشه حقیقت داره؟
کسی تا حالا تست کرده ببینه تفاوت سرعت سرویس اداری و خانگی چقدر هست؟

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان من الان 1 ساعت هستش نمیتونم از رپیدشیر دانلود کنم

شما مشکل ندارید؟

من مشکل خاصی ندارم همین الان هم از رپید یه فایل 30 مگ رو دانلود کردم.

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام .
من با آسیا تک قرار داد بستم ( البته هنوز رانژه نشده ، توی مرحله عدم رانژه است . ) 2 تا سوال داشتم :
اول اینکه اونایی که می گن رانژه کردن خطشون تا 1 ماه هم طول کشیده ، مگه یه رانژه کردن چیه ؟ ممکنه این طول کشیدن برای pcm بودن خط باشه ( مثل خط من ) ؟
سوال دوم اینکه من برای نصب مودم corecess مشکل دارم ، یعنی نصب که نه ، خود مودم install میشه ، ولی یه برنامه توی سی دی هست که برای نمایش کانکشن هست (adsl 504 status ) وقتی این برنامه نصبش تموم میشه ، برای باز کردن error می ده و بازش نمی کنه . از فایل setup ایراد میگیره و می گه خرابه . . .
توی اینترنت هم سرچ کردم به چیزی نرسیدم . . .
کسی اگه چیزی می دونه راهنمایی کنه . مرسی

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
کسی اگه چیزی می دونه راهنمایی کنه . مرسی

یه CD آسیاتک به منم داده و تقریبا نصب عجیب غریبی داره :) ولی نمیدونم که شما هم اونو داری بهرحال میگم شاید تونستم کمکت کنم و بدردت بخوره.
تو CD یک فولدر به نام ADSL Modem drive هستش و داخل فولدر هم یک فایل zip به همین نام یعنی ADSL Modem drive وجود داره که توی این فایل زیپ تمام چیزهایی که برای نصب احتیاج داری هست، فایل zip را در یک درایوی که میخوای باز میکنی و از اونجا setup رو اجرا میکنی بعد از هم یک بار سیستم رو ریست کن تا درایور کاملا نصب بشه. تمام :D

saminoooooooooo

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
از دوستان کسی اطلاع داره سرویس آسیا تک برای پونک(مکز مخابرات یزدان پناه) اوضاعش چطوره؟

wireless شون چطوره؟(تعرفه و برد و ...)

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
آسیاتک وایرلس هم داره؟

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
من هم از داتک استفاده کردم و هم از اسیاتک ولی در کل من از اسیاتک رضایت بیشتری دارم هم از نظر سرعت و هم از نظر پشتیبانی و هم قیمتش بهتره

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
من هم از داتک استفاده کردم و هم از اسیاتک ولی در کل من از اسیاتک رضایت بیشتری دارم هم از نظر سرعت و هم از نظر پشتیبانی و هم قیمتش بهتره
در کدوم مرکز هستید؟
از لحاظ قطع و وصلی چطور؟
من قدیم که از پارس استفاده میکردم وقتی سیستم قطع و وصل میشد زود ارتباط با شبکه برقرار میشد اما با آسیاتک اینطور نیست و باید بعد از یک قطعی که مثلا به دلیل برق رفتن بوده مودم بعد از 5 دقیق روشن بشه تا ADSL راه بیافته نمیدونم این چه صیقه ایه!

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
در کدوم مرکز هستید؟
از لحاظ قطع و وصلی چطور؟
من قدیم که از پارس استفاده میکردم وقتی سیستم قطع و وصل میشد زود ارتباط با شبکه برقرار میشد اما با آسیاتک اینطور نیست و باید بعد از یک قطعی که مثلا به دلیل برق رفتن بوده مودم بعد از 5 دقیق روشن بشه تا ADSL راه بیافته نمیدونم این چه صیقه ایه!

شاید اشکال از مودم باشه:eek: برای من کمتر از 15 ثانیه وصل میشه.;)

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
راستی دوستان اون سری من با مسئول فروش حرف زدم و گفت حق نصب رو همه باید بدن! ولی امروز که صورتحساب واسه من اومده بود، فقط حق اشتراک توش بود و خبری از 5 تومن حق نصب نبودش :)

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
آقا اینکه میگن پورتهای P2P آسیاتک بستس و نمیشه از تورنت دانلود داشت راستکیه ؟ چون من میخوام آساتک بگیرم . اگه اینطوری که اون نامحدود بودن دانلودش به درد نمیخوره که ! دوستان کی دقیق این موضوع رو میدونه ؟

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
در کدوم مرکز هستید؟
از لحاظ قطع و وصلی چطور؟

من هم همین مشکل رو داشتم یه سری زنگ زدم پشتیبانی گفت که شما هنوز از مرکز دیسکانکت نشدی هر وقت اینجوری شد زنگ بزن دیسکانکتت کنم بعد سریع وصل شو

ولی با داتک من یه جور دیگه وصل بودم احتیاج به کانکشن نداشت

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
در کدوم مرکز هستید؟
از لحاظ قطع و وصلی چطور؟

تا دلت بخواد قطع بعد دوباره وصل، بعد از هر قطعی 10دقیقه ای دیگه وصل بشو نیست.
من واقعا برام شده سوال که آیا این قطع و وصلی ها عادی هستش یا اینکه اشکال از ماست یا از اونهاست ؟؟؟؟ :hmm:

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
البته برای من گاهی اوقات 2 یا 3 ساعتی قطع نمیشه ولی بعضی موقعها تو یک ساعت 10 یا 15 باری قطع میشه:eek:

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی می دونه این قطع شدن ها به مرکز مخابراتی استفاده شده ربط داره یا نه کسی از آسیاتک 256 گرفته ؟ سرعتش تا چقدر میاد؟

بالا