• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

من از شركت آسيا تك مودم corecess گرفتم كه از سري lan هست.

يك نفر اومد و مودم رو نصب كرد و بهش يك ip داد ( نميدونم درست داد يا نه) به راحتي وصل شد و سرعت خوبي دارم ولي در حين كار يك پيغام خطا ميده:

windows system error

there is an ip address conflict with another system on the network

هر چند دقيقه اين پيغام رو ميده. زنگ زدم پشتيباني گفتند كه بايد
روي Local Area Connection كليك راست كنم و به قسمت اينترنت پرتوكل برم و ip رو روي اتوماتيك بذارم.
با اين كار اون پيغام قبلي برطرف شد ولي يك پيغام ديگه ميده:

this connection has limited or no connecting

you might not be abel to access the internet

or some network resourses.

لطفا من رو راهنمايي كنيد كه بايد چي كار كنم.:(:(:(:(

آقا شما احتمالا تنظیمات مودمت درست انجام نشده اون بابایی که اومده واست تنظیم کرده گلابی تشریف داشته! زنگ بزن پشتیبانی بگو میخوام مودمم رو تنظیم کنم مراحلی که بهت میگن رو دنبال کن مشکلت به احتمال قوی حل میشه.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
البته برای من گاهی اوقات 2 یا 3 ساعتی قطع نمیشه ولی بعضی موقعها تو یک ساعت 10 یا 15 باری قطع میشه:eek:

فکر میکنم به مرکز مخابرات مربوط میشه توی این دو ماه و اندی که من ازشون دارم سرویس میگیرم قطعی اش مجموعا به نیم ساعت هم برای من نمی رسه:cool: معمولا اگر خودم کانکشن رو قطع کنم یا مودم رو خاموش کنم یا اصلا نوسان برق پیش بیاد همونطوری که گفتم مودم زیر 15 ثانیه دوباره لینکش ثابت میشه و اوضاع به حالت عادی بر میگرده.

خدا رو شکر واسه من اینجوری نیست والا یا خودم و آتیش میزدم یا شرکت رو!;)

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
مال من هم اوایل قطعی داشت . ولی بعد از یک ماه کلا حل شد. چند بار زنگ زدم اسیا تک گفت از مخابراته.

و فکر هم کنم انطوری بود .چون دوست منم که صبا داشت همچنین مشکلاتی داشت

به هر حال باید با مخابراتی ها کنار اومد دیگه

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
فکر میکنم به مرکز مخابرات مربوط میشه توی این دو ماه و اندی که من ازشون دارم سرویس میگیرم قطعی اش مجموعا به نیم ساعت هم برای من نمی رسه:cool:

من هم مطمئنم که از مرکز مخابرات چون یکی از دوستان من کرج زندگی میکنه و میگه اصلا برای من تاحالا قطعی نداشته حالا اون کرج باشه قطعی نداره ولی ما که تهران هستیم انقدر بدبختی داریم :) در ضمن میگه سرعت من همیشه رو 256هستش و بالاتر نمیره ولی برای ما که هر دفعه یک چیزه حتی یک بار برای من زد 2.5mbps :D

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
آقا کسی نبود جواب ما رو بده ؟ این پورت های P2P آسیا تک بازه یا بستس ؟ من میخوام دانلود کنم بترکونمش میشه یا نه ؟:rolleyes:

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
آقا کسی نبود جواب ما رو بده ؟ این پورت های P2P آسیا تک بازه یا بستس ؟ من میخوام دانلود کنم بترکونمش میشه یا نه ؟

نه عزیز جان بسته است! منتها فقط آسیاتک بسته نیست الان اکثر سرویس دهنده هایی که توی تهران دانلود نامحدود میدن P2P رو بستن ولی البته در مورد رپید شیر و اینا فعلا مشکل خاصی نیست.

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
نه عزیز جان بسته است! منتها فقط آسیاتک بسته نیست الان اکثر سرویس دهنده هایی که توی تهران دانلود نامحدود میدن P2P رو بستن ولی البته در مورد رپید شیر و اینا فعلا مشکل خاصی نیست.

من هم از ایمیوا اساقاده می کنم هم از بیت تورنت تقریبا هر شب یه فیلم هم دانلود می کنم مشکلی هم ندارم:happy:

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
من هم از ایمیوا اساقاده می کنم هم از بیت تورنت تقریبا هر شب یه فیلم هم دانلود می کنم مشکلی هم ندارم

یوزر آسیاتک هستید؟! کدوم مرکز مخابرات؟

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
آقا بالاخره یکی تکلیف ما رو روشن کنه که P2P بسته است یا بازه ؟اگر بازه برم یکی بخرم .:cool:

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
آقا بالاخره یکی تکلیف ما رو روشن کنه که P2P بسته است یا بازه ؟اگر بازه برم یکی بخرم .:cool:

مشکل همین جاست که برای همه بسته نیست. الان یکی از دوستام تو یه مرکز مخابرات دیگست و پورتش محدود نیست. باید به آسیاتک اعتراض کنیم یا برای همه رو محدود کنه که خیلی کار زشتیه یا همه رو باز کنه.

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
خوب اگر ازشون بپرسیم به این موضوع اعتراف میکنن یا اینکه ایراد رو میذارن به چیزای دیگه ؟ در ضمن کسی میدونه مرکز پیام نو(پونک) پورتاش بازه یا بسته ؟:rolleyes::rolleyes::rolleyes::blink::blink:

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
آقا کسی نبود جواب ما رو بده ؟ این پورت های P2P آسیا تک بازه یا بستس ؟ من میخوام دانلود کنم بترکونمش میشه یا نه ؟
خودشون میگن بسته نیست ولی محدود هست چون زیاد از پهنای باند های ما مصرف میکنند. گاهی سرعتش میره بالا گاهی هم پایین میاد فکر میکنم همه ی مراکز بسته نیستن.
...
در مورد سرویس آسیاتک هم احتمال میدم این مشکلات از خودشون باشه و از درست و حسابی نبودن تجهیزات خودشون. بالاخره مجانی بودن و قیمت پایین بی دلیل نمیتونه باشه! (البته این هم درسته که یک بخشی از کار مشکلات خود مخابرات هم هست)

تا دلت بخواد قطع بعد دوباره وصل، بعد از هر قطعی 10دقیقه ای دیگه وصل بشو نیست.
من واقعا برام شده سوال که آیا این قطع و وصلی ها عادی هستش یا اینکه اشکال از ماست یا از اونهاست ؟؟؟؟
به احتمال زیاد از سرویس دهنده هست. بعضی مواقع یک سایت عادی رو هم باز نمیکنه ولی تورنت فعاله. نمیدونم چه مرگشونه اینا.

iman.mu1990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
می دونین که آسیاتک چند وقتی هست که پورت های تورنت و برنامه های P2p رو بسته.(به گفته خودشون محدودیت گذاشتن تا 2 و3 کیلو بایت)
من دیگه طاقتم تموم شد.سرویس 256 گرفتم فقط 10kb می تونم دانلود کنم.
دیگه مسخرشو در اوردن ف ی ل ت ر کردن سایت ها کم بود این پورت ها رو هم بستن.
دوستانی که واردن یک نامه تهیه کنن و بزارن اینجا تا اونایی که مثل من با این محدودیت مخالفن او رو امضا کنند و بفرستیم شرکت شاید یک ترتیب اثری دادن.آخه نمی شه که چون ارزون می دن بیان محدودیت بزارن
مرسی امیدوارم همکاری کنید.باید نشون بدیم هنوزم می تونیم از حقمون دفاع کنیم.

(ببخشید 2 جا این مطلب رو نوشتم):blush:

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
شما اگر خواستی من میتونم یه نامه ی توپ تنظیم کنم . البته این رو باید بروید و تحقیق کنید که به کجا بفرستیم بهتره و جواب بهتری میگیره . برام پی ام بذار که دقیقا چهجوری باشه . من نامه اش رو مینویسم.

kongkido

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.آقا زنگ زدم و آسياتك گفت ؛ وصل كرديم ولي هر كاري ميكنم مودم روشن نميشه .نه چشمك ميزنه ونه روشن ميشه فقط مال يو اس بي روشنه.بچه هاي فني ميگن كه احتمالا رانژه نشده ولي مسؤل ثبت نام ميگه كه رانژه شده.لطفا راهنمايي كنيد.مودم هم سالمه و از نوع كورسس هست.با تشكر

ColdWorld

Registered User
لایک‌ها
6
رانژه نشده !
مگرنه 100 در صد چشمک می زد!
یا شاید هم اشکال از مودمته که بعید می دونم!
رانژه نشده !یادشون رفته

ColdWorld

Registered User
لایک‌ها
6
من که بدبحت شدم!
512 قبلا داشتماز داتک یه چند ماه شارژ نکردم بدون اظلاع من تجهیزاتشون رو از حظم جمع کردن نامردا !
حالا می خوام128 بگیرم !موندم از داتک بگیرم یا از آسیاتک!
تو شهید عاطف هستم!

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
رانژه نشده !
مگرنه 100 در صد چشمک می زد!
یا شاید هم اشکال از مودمته که بعید می دونم!
رانژه نشده !یادشون رفته

تایید میشه، زنگ بزن پشتیبانی یه کمی داد و هوار کن.

kongkido

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.آقا اين آسيا تك پدر منو درآورد.از ديروز دارم زنگ ميزنم ولي جوابگو نيستند.مودم نو ازشون گرفتم ؛ روشن نميشه.مخابرات زنگ زدم ؛ ميگن خط خيلي وقته رانژه شده ؛ بخش فني هم هيچ نداره كه بگه.خلاصه ميگن بيا اينجا مودم را چك كنيم.گفتم من اين همه راه رابيام آنجا ؛ شما كسي را بفرستيد ؛ ميگه بچه ها بيرون هستند.خلاصه هيچ جواب درستي ندادند.چهارتا دختر بچه را گذاشتند اونجا و هيچ .پشيمون شدم از گرفتن اي دي اس ال.با تشكر

kongkido

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.بالاخره با هر زحمتي بود مودم را وصل كردم.ولي در حال كشت وگذار در اينترنت اين پيغام ها را ميده و نميشه چيزي دانلود كرد.
4pvapg9.jpg

بالا