• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
سلام به همه بچه های اسیا تک
راستی تا بستان می خوایید چی کار کنید کسی اینجا هست که256 یا بالاتر داشته باشه من صحبت کردم واسه تا بستون 256 رو بکنن 512 گردو خاک کنیم کسی اینجا مودم ایسوز داره بگه چطوره راضی هست من می خوام یک 604g بگیرم:f34r:

a_mehrabi_70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
می تونم از مودم Planet 2110a استفاده کنم ؟ هر کی داره یا می دونه خیلی سریع بگه

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
یک سوال :
آقا من امروز زنگ زدم به بخش فروش گفتن خط شما رانژه شده منتظر باشید بچه های نصب با هاتون تماس بگیرن

خوب مودم من USB هست و خودم نصبش کردم . کسی از بچه ها در مورد کانفیگ کردن مودم و User Name و Pass
برای Connection اطلاعاتی داره . ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
یک سوال :
آقا من امروز زنگ زدم به بخش فروش گفتن خط شما رانژه شده منتظر باشید بچه های نصب با هاتون تماس بگیرن

خوب مودم من USB هست و خودم نصبش کردم . کسی از بچه ها در مورد کانفیگ کردن مودم و User Name و Pass
برای Connection اطلاعاتی داره . ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

زنگ بزن پشتیبانی خودشون راهنمایی کافی رو بهت میدن نیازی هم نیست معطل نصب و این برنامه ها بشی و الکی هزینه نصب بدی.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
روی Browser این Ip رو وارد کنید: 192.168.1.1 باید صفحه ای باز شه که در اون تنظیمات رو شامل user , pass قرار میدید و لاگین میکنید.

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
آدرس رو وارد کردم یه صفحه Search Result تو گوگل باز شد !! امروز زنگ زدم امور مشترکین گفت خط رانژه شده . User , Pass هم بهم داد منتهی چراغ ADSL خاموشه فقط یه چند بار چشمک زد ، بعد دوباره خاموش شد. به پشتیبانی هم زنگ میزنم میگه رانژه نشده زنگ بزنن بچه های نصب بیان ببینن .نمیدونم این بچه های نصبشون قراره چه کار کنن که به خود من نمیگن!!!؟؟؟؟

Rooney 8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یک مودم USB دارم.
من یک مشکل دارم.
زنگ زدم گفتن خطت رانژه شده.
من زدم ولی چراغ ADSL روشن نشد.
حالا یکی کمک کنه بگه این سیم ها چه طوری وصل میشه یعنی هر کدام کجا قرار میگیره.
من خودم به این شکل وصل کردم:
1- یک سر سیم که در پریز تلفن است و آن سر دیگر بر روی اسپیلیتر روی قسمت PHONE است.
2- سیم دوم یک سرش بر روی مودم و آن سر دیگر روی اسپیلیتر در قسمت MODEM است.
3- روی اسپیلیتر قسمت LAN خالی است.
آیا درست وصل کرده ام.و آیا مدل LAN هم به همین شکل وصل میشود.
6gvve49.jpg

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
آدرس رو وارد کردم یه صفحه Search Result تو گوگل باز شد !! امروز زنگ زدم امور مشترکین گفت خط رانژه شده . User , Pass هم بهم داد منتهی چراغ ADSL خاموشه فقط یه چند بار چشمک زد ، بعد دوباره خاموش شد. به پشتیبانی هم زنگ میزنم میگه رانژه نشده زنگ بزنن بچه های نصب بیان ببینن .نمیدونم این بچه های نصبشون قراره چه کار کنن که به خود من نمیگن!!!؟؟؟؟
والا هنوز تکلیف خط شما کاملا مشخص نشده نمیدونم چی بگم من تا به حال با usb وصل نکردم.

من یک مودم USB دارم.
من یک مشکل دارم.
زنگ زدم گفتن خطت رانژه شده.
من زدم ولی چراغ ADSL روشن نشد.
حالا یکی کمک کنه بگه این سیم ها چه طوری وصل میشه یعنی هر کدام کجا قرار میگیره.
من خودم به این شکل وصل کردم:
1- یک سر سیم که در پریز تلفن است و آن سر دیگر بر روی اسپیلیتر روی قسمت PHONE است.
2- سیم دوم یک سرش بر روی مودم و آن سر دیگر روی اسپیلیتر در قسمت MODEM است.
3- روی اسپیلیتر قسمت LAN خالی است.
آیا درست وصل کرده ام.و آیا مدل LAN هم به همین شکل وصل میشود.
این Lan نیست همون Line هست که باید خط تلفنتون رو واردش کنید. به phone هم میتونید گوشی تلفن وصل کنید.
مودم هم به مودم وصله!

kongkido

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من يه مودم USB3112UG دارم.كانفيگش بايد روي چي تنظيم باشه؟ ممنون ميشم.الان اين جور هست.

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
سلام. این دوستایی که میگن اینترنت 256 گرفتن، می خواستم بپرسم خونگی هست یا اداری؟ منظورم به قیمت 24 تومان گرفتید یا 40 تومان. اگه 24 تومان گرفتید آیا نامه از دانشگاه برای کارای تحقیقاتی بردید؟ چون الان که زنگ زدم آسیاتک گفتند فقط به کسایی که نامه آوردن اینترنت 256 دادن.

weblogger

Registered User
لایک‌ها
6
در مورد آسیاتک بگم که من 22 خرداد قرارداد بستم هنوز وصل نشده! پیگیری کردم دیدم که مدارکی رو که با ایمیل فرستادم نرسیده گفتند دوباره بفرست دوباره فرستادیم باز فرداش زنگ زدم گفت نرسیده ببیت چقدر باحاله قضیه که جایی که کار IT می‌کنه ایمیلش کار نکنه خلاصه گفت میتونی فکس کنی گفتم اره و فکس کردم دیگه زدم اشغال بود نمیدونم گرفته نگرفته این خانم آشوری یا نه تا الان 3هفته گذشته هیچی به هیچی

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
شرکت آسیا تک وابسته یا بهتر بگم متعلق به بزرگترین شرکت خصوصی صنایع و معادن به نام مبین می باشد که 2 سالی میشه که راه اندازی شده. من 512 شو دارم که راضی هستم البته ماله من مجانی است من عموم معاون شرکتمبین هست برای همین مجانی دارم ولی در کل راضی هستم

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
شرکت آسیا تک وابسته یا بهتر بگم متعلق به بزرگترین شرکت خصوصی صنایع و معادن به نام مبین می باشد که 2 سالی میشه که راه اندازی شده. من 512 شو دارم که راضی هستم البته ماله من مجانی است من عموم معاون شرکتمبین هست برای همین مجانی دارم ولی در کل راضی هستم
سلام

خوب شما اگر یکمی در مورد این شرکت بیشتر به ما اطلاعات بدی بد نیست!

در کل اگر در نظر بگیریم با توجه به کیفیت و... داره نسبت به سایر شرکتها ارزونتر خدمات میده و خوب این جای سواله؟؟؟؟

ممنون

iriaf2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
من یه 64/64 از آسیاتک گرفتم تقریبا سه ماهه اما یک مشکل بزرگ دارم اونم این هست که send&recieve قطع میشود بدون اینکه مودم Disconnect شود.مودمم Asus usb AAM6000UG است.تمام حالات ممکنه مثل از سر خط گرفتن ، برداشتن splitter از سر راه ، امتحان کردن با یک لپ تاپ و یک مودم دیگر، انجام دادم. باز هم مسئله حل نشد که نشد فکر می کنید مشکل از کجاست؟

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
من چندتا مشكل دارم لطفا راهنمايي كنيد:

الان 2 روز كه اكثر اوقات اينترنت قطع ميشه. زنگ زدم پشتيباني نميدونم چي كار كرد درست شد ولي بعد از 30 دقيقه
دوباره قطع شده .دوباره زنگ زدم و درست شد و بعد دوباره قطع شد.........اين داستان ادامه داشت تا ساعت 3 كه دوباره وصل شد و تا 8:15 صبح خوب بود ولي دوباره قطع شد. الان هم كه دارم پست ميدم بعد از 30 دقيقه دوباره وصل شد. من بايد چي كار كنم؟؟؟( مودم من corecess 3115 از سري lan هست و اينترنتم 128)

سوال ديگم اينه اگر بخوام از isp هاي ديگه اينترنت بگيرم ميتونم از همين مودم استفاده كنم يا بايد دوباره پول مودم بدم؟

لطفا راهنمايي كنيد.
مرسي
قطعی آسیا به نسبت بقیه شرکت ها کمتره.....گاهی هم اینجوری می شه
شدیدا توصیه می کنم از جای دیگه اینترنت نگیری چون بهتر از اسیا فعلا نیست

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
سلام به همه دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
من یه 64/64 از آسیاتک گرفتم تقریبا سه ماهه اما یک مشکل بزرگ دارم اونم این هست که send&recieve قطع میشود بدون اینکه مودم Disconnect شود.مودمم Asus usb AAM6000UG است.تمام حالات ممکنه مثل از سر خط گرفتن ، برداشتن splitter از سر راه ، امتحان کردن با یک لپ تاپ و یک مودم دیگر، انجام دادم. باز هم مسئله حل نشد که نشد فکر می کنید مشکل از کجاست؟
مشکل از مخابراته

iriaf2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل از مخابراته

دوست عزیز مخابرات میگه مشکلی نیست، آسیا تک هم میگه مشکلی و نویزی ما نمی بینیم.یک نفر از پشتیبانی گفت شاید اصلا مشکلت حل نشه چون بعضی وقتها پیش می یاد!!

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
مشکل از خود آسیاتکه چون من و یکی دوستانم هم اینجور مشکلات و داریم

بالا