• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
سلام.بالاخره با هر زحمتي بود مودم را وصل كردم.ولي در حال كشت وگذار در اينترنت اين پيغام ها را ميده و نميشه چيزي دانلود كرد.
4pvapg9.jpg

ممکنه مودمت خراب باشه و احتمالش هم اصلا ضعیف نیست! به منم اولش یه کورسس لن دادن که از همون اولش هم خراب کار می کرد و ظرف 3-4 روز سوخت و رفتم پرت کردم جلوشون:D
ممکن هم هست درایور مودم خوب نصب نشده باشه، یه سر اینجا بزن اگه مشکلت حل نشد ببر آسیاتک بهشون پس بده که هرچی بیشتر وقتت تلف بشه به ضررت در میاد.

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
pirate123 جان روی کانکشن شبکه کلیک سمت راست کن و در قسمت General زیر توضیح Description دو تا گزینه وجود داره که یکیشون نوشته :
(Notify me when this connection has limited ....)
رو تیکش رو بردار و یک بار ارتباط رو قطع و بعد وصل کن که درست بشه، این مورد از شبکه نیست و از تنظیمات خودت هست که شما این کانکشن رو محدود کرده بودید همین :)

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
بالاخره آسیا تک P2P رو بسته یا از مراکز مخابراتی هستش، برای من که نه DC++ کار میکنه نه kazza و اصلا نمیتونه وصل بشه :(

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
اگه مشکلت حل نشد ببر آسیاتک بهشون پس بده که هرچی بیشتر وقتت تلف بشه به ضررت در میاد.

منم از مودمم اصلا راضی نیستم البته کارایی مودم های دیگه رو ندیدم ولی به نسبت قطع و وصل های پشت سرهم فکر کنم از مودم باشه ،میتونم به آسیا تک پسش بدم یعنی مثلا بگم مودم قاطی هستش که پس بگیرن :D

kongkido

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.آقا من امروز اي دي اس ال را نصب كردم (آسياتك) ولي سرعت فوق العاده پايين هست.اصلا تفاوتي با دايال آپ نداره.به نظر شما مشكل از چيه؟

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
والا اون مشکل من نبود. می دونم که باید آی پی ثابت داد. من الام مودم ایسوز دارم و خیلی راضی هستم. شما هم اگه مودمت مشکلی داره اینا موظفن پی بگیرن و عوض کنن چون تو سایتش نوشته کلیه مودم ها یک سال گارانتی دارن. فقط باید اصرار کنی چون تلفنی قبول نمی کنن. اگه هم ماه اول هست و ودیعه ای گرفتی که سر ماه پس بده و یه مودم خوب بگیر.

kongkido

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.دوستان ؛ من وقتي با اي دي اس ال وصل هستم .(آنلاين هستم).وقتي گوشي تلفن را برميدارم ؛ صداي خش خش ميده (نويزداره) به نظر شما طبيعي هست؟ با تشكر

ColdWorld

Registered User
لایک‌ها
6
یه چند وقت اینطوریه درست میشه!(واسه من چند وقت اینطوری بود درست میشه)
راستی آدرس یا شماره تلفن بخش فروشش چنده

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
سلام.دوستان ؛ من وقتي با اي دي اس ال وصل هستم .(آنلاين هستم).وقتي گوشي تلفن را برميدارم ؛ صداي خش خش ميده (نويزداره) به نظر شما طبيعي هست؟ با تشكر

یا اسپلیتر نداری یا درست وصل نکردی یا از مخابرات درست خط رانژه نشده چون یه اسپلیتر هم تو مخابرات سر خط می ذارن.

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
والا من در تعجب هستم که میگید مشکل دارید
من قبلا 128 داشتم الان هم 256 دارم و از نظر سرعت هم تاحالا مشکل نداشتم
emule هم راحت کار میکنه
مودم هم من 3COM ADSL Wireless 108Mbps 11g Firewall Router
مدل 3CRWDR200A-75 گرفتم واقعا راضی هستم (البته من چون 2 تا pc مجزا دارم این مدل با روتر رو نیاز داشتم که مثل Asus Am606g وایرلس هم داره​

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
کسی خبر نداره اصفهان می دهند یا نه؟
یعنی چه وقت می خواهند افتتاح کنند؟

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
والا من در تعجب هستم که میگید مشکل دارید
من قبلا 128 داشتم الان هم 256 دارم و از نظر سرعت هم تاحالا مشکل نداشتم
emule هم راحت کار میکنه
مودم هم من 3COM ADSL Wireless 108Mbps 11g Firewall Router
مدل 3CRWDR200A-75 گرفتم واقعا راضی هستم (البته من چون 2 تا pc مجزا دارم این مدل با روتر رو نیاز داشتم که مثل Asus Am606g وایرلس هم داره

این بیشتر به مراکز مخابراتی مربوط میشه که دوستان ازش سرویس میگیرن! من خودم مثلا همیشه با کیفیت یکسانی دارم سرویس میگیرم به ندرت افت سرعت دارم ولی با تورنت کماکان مشکل دارم.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
کسی خبر نداره اصفهان می دهند یا نه؟
یعنی چه وقت می خواهند افتتاح کنند؟

من مطمئن نیستم یا شایدم دارم اشتباه میکنم ولی آسیاتک انگار اصفهان دفتر داشت ولی جم شدش! بازم میگم شاید اشتباه میکنم و شهر دیگه یی بود.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من مطمئن نیستم یا شایدم دارم اشتباه میکنم ولی آسیاتک انگار اصفهان دفتر داشت ولی جم شدش! بازم میگم شاید اشتباه میکنم و شهر دیگه یی بود.

آسیا تک تا اکنون که من اینجا نشستم و خبر دارم نمایندگی اصفهان نداشته و ندارد .

من خودم پیگیر بودم نمایندگی بگیرم ... پشیمون شدم

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان چند تا سوال داشتم ازتون:

1- رانژه كردن كلا چي هستش توضيح كامل در باره اين سرويس. فقط ميدونم تجهيزات رو خط ميزارن ولي چي هستش چقدر طول ميكشه هر سري از جايي بخواي بگيري مصيبت هستش!!! من مستجر هستم الان خونه قبلي صبانت گرفتم از اونجا بلند شديم اين منزل جديد آسيا سفارش دادم فردا ميشه 1 هفته ولي زنگ نزدم صبا نت بگم از اونجا پاشديم .

2- آسيا تو قراردادش 256 خانگي هم نوشته پس چرا ميگين نميده و مجوز ميخوادش؟؟؟؟؟

3- كسي تو مركز فرد اسدي هستش كه استفاده كنه و چطوري هستش سرويس دهي آسيا؟!!!!

ممنون از همگي

ColdWorld

Registered User
لایک‌ها
6
زنگ زدم گفت شماره موبایلت رو بده تا بعدا تماس بگیرم فرم رو پر کنن؟؟؟؟؟؟
حالا کی تماس می گیرن؟؟؟

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
آسیا تک تا اکنون که من اینجا نشستم و خبر دارم نمایندگی اصفهان نداشته و ندارد .

من خودم پیگیر بودم نمایندگی بگیرم ... پشیمون شدم

اوکی پس من اشتباه میکنم.

بالا