• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
دوستا ن عزیزی که مشکل با آسیا تک دارن میشه لطف کنن و منطقه مخابراتیشون رو هم بگن تا بتونیم یه جمع بندی کلی داشته باشیم .فکر کنم این مشکلات قسمتیش به خود مخابرات هم برمیگرده با اون سامانه ی عهد عتیقشون ! آدم رو یاد رامسس دوم میندازه ! :cool:

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
دوستا ن عزیزی که مشکل با آسیا تک دارن میشه لطف کنن و منطقه مخابراتیشون رو هم بگن تا بتونیم یه جمع بندی کلی داشته باشیم .فکر کنم این مشکلات قسمتیش به خود مخابرات هم برمیگرده با اون سامانه ی عهد عتیقشون ! آدم رو یاد رامسس دوم میندازه ! :cool:

weblogger

Registered User
لایک‌ها
6
مشکل من که با ایمیل خراب آسیا تک بوده که 2-3 هفته سرکار بودیم

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
مشکل از خود آسیاتکه چون من و یکی دوستانم هم اینجور مشکلات و داریم

اگر مشکل از اسیا باشه برای همه پیش میاد....نه برای چند نفر خاص
مشکل از ترافیک روی سوییچ ها در مناطق مخابراتی هست...

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
ممنون NEO جان . راستش برای من هم گاهی مشکل Send /Recieve پیدا می کنه از دیشب اینجوری شده
ولی در کل خوبه . مرکز نهری

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
ممنونم از شما دوست عزیز که لطف فرمودید و نام مرکز مخابراتی تون رو نوشتید . از مدیر محترم این بخش تقاضا میکنم که یک نظر سنجی برای وضعیت مخابراتی تهران بذاره که بفهمیم کدوم مرکز مخابراتی از همه بهتر و کدوم از همه داغون تره تا بتونیم با دلایل مستدل بریم و رئیس مرکز مخابراتی مربوطه رو خفت بکنیم تا جوابگو باشه و اینهمه پول یا مفت که از ملت میگیره رو یه جوری تلافی بکنه . !!! تا ببینیم نظر بقیه ی دوستان چی باشه ؟؟؟:cool::cool::cool:

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
برای منم دو روز قطعی مکرر داره یعنی 3 یا 4 ساعت خوبه یهو 10 تا 15 دقیقه قطع میشه، دیشب ساعت 12 باز این اتفاق افتاد زنگ زدم پشتیبانی خیلی هم قاطی حرف زدم طرف گفت مشکل فنی داریم و از این حرفا داریم سعی میکنیم درستش کنیم! 10 دقیقه دیگه وصل میشه.

الانم از 9 شب آنلاینم 3 بار هر دفعه 5 تا 10 دقیقه قطع شده. در ضمن من مرکز مخابرات شهید سعادتمند هستم قبلا هم اصلا از این مشکلات نداشتم و خیلی راضی بودم فکر کنم اینم موقت باشه و حل بشه یعنی امیدوارم.

alivb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...
اميدوارم كه حالتان خوب باشد...
من يك كمي گيج شدم!:wacko:
من ديروز (4 شنبه) زنگ زدم گفتن فردا يعني امروز مودم را مياورند 32 هزار تومان...
حالا چند تا سوال:
دوستاني كه از سرويس آسياتك در منطقه پيروزي استفاده مي كنند مشكلي ندارند؟
هزينه*ي مودم را به پيك بدم؟...مدارك (مثل قبض تلفن و...) را هم به پيك بدهم؟...
اگر نكته*ي مهمي هم يادتان است ممنون مي*شوم در اختيارم قرار دهيد...

ممنون...

alivb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستي چند تا سوال ديگه:
مودم LAN خود آسياتك بهتره يا ASUS با 52 هزار تومان قيمت؟...مودم USB آسياتك چه مشكلي داره؟
اگر مودم USB خوشم نياد پس مي*گيرن بعد LAN بدن؟
آخه من گفتم USB بيان ساعت 12 هم ميارن...مودمم گفتم مي*خرم...

alivb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشيد!
چند تا سوال ديگه:
من ميتونم هزينه*ي نصب رو ندم و زنگ بزنم پشتيباني با راهنمايي اين عزيزان!! خودم نصب كنم!...يا حتما بايد خوشون نصب كنن...يكي از دوستام مي*گفت پول بي*خودي مي*گيرن...
قيمت مودم ASUS را گرفتم 50 تومان بود...شما قيمت نداريد؟

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
سلام...
اميدوارم كه حالتان خوب باشد...
من يك كمي گيج شدم!
من ديروز (4 شنبه) زنگ زدم گفتن فردا يعني امروز مودم را مياورند 32 هزار تومان...
حالا چند تا سوال:
دوستاني كه از سرويس آسياتك در منطقه پيروزي استفاده مي كنند مشكلي ندارند؟
هزينه*ي مودم را به پيك بدم؟...مدارك (مثل قبض تلفن و...) را هم به پيك بدهم؟...
اگر نكته*ي مهمي هم يادتان است ممنون مي*شوم در اختيارم قرار دهيد...

ممنون...

هم هزینه ی مودم رو به پیک بدید هم مدارک رو بعد هم قرار داد رو امضا کنید و البته حواستون باشه که یک برگ از قرار داد رو باید به شما بدن.

راستي چند تا سوال ديگه:
مودم LAN خود آسياتك بهتره يا ASUS با 52 هزار تومان قيمت؟...مودم USB آسياتك چه مشكلي داره؟
اگر مودم USB خوشم نياد پس مي*گيرن بعد LAN بدن؟
آخه من گفتم USB بيان ساعت 12 هم ميارن...مودمم گفتم مي*خرم

مودمهای ASUS از نظر کارایی و عملکرد چندان تفاوتی با مودم های LAN آسیاتک ندارن تنها فرقشون اینه که هم LAN دارن و هم USB و از سرویسهایی مثل ADSL2 هم پشتیبانی میکنند. مودمهای USB آسیاتک چندان کیفیت مناسبی ندارن زیاد دیده شدن دوستانی که از این مدل مودم استفاده کردن به اشکالاتی مثل قطعی های پی در پی برخوردند که عامل اصلیش مودم بوده و با تعویض این مشکل حل شد. اگر مودم رو خریداری کردید که بعید میدونم پس بگیرن یا تعویض کنن بهتره قبل از اینکه مودم رو تحویل بگیرید زنگ بزنید و برای دریافت مودم LAN هماهنگی کنید.

ببخشيد!
چند تا سوال ديگه:
من ميتونم هزينه*ي نصب رو ندم و زنگ بزنم پشتيباني با راهنمايي اين عزيزان!! خودم نصب كنم!...يا حتما بايد خوشون نصب كنن...يكي از دوستام مي*گفت پول بي*خودي مي*گيرن...
قيمت مودم ASUS را گرفتم 50 تومان بود...شما قيمت نداري

بله مودم رو که آوردن اون رو به خط تلفنتون نصب کنید به قاعده زمانی که خط شما رانژه بشه و آماده ی سرویس دهی چراغ لینک مودم از حالت چشمک زن به حالت ثابت در میاد همون موقع می تونید با پشتیبانی تماس بگیرید ضمن گرفتن یوزر و پسورد نحوه Config کردن مودم رو هم بپرسید. :) اینجوری از هزینه نصب خلاص می شید.

alivb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...
خيلي ممنون پس بگم LAN بيارن...

alivb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..
زنگ زدم گفتم لن بيارن گفت چند دقيقه صبر كنيد بعد از اون ور گفتن الو گوشي بعد گوشي را كوبيد چند بار همين جوري شد خيلي بي ادب هستند...
تنها فرقشون اینه که هم LAN دارن و هم USB و از سرویسهایی مثل ADSL2 هم پشتیبانی میکنند.
راستي اين امكانات براي لن اسيا است يا ASUS؟؟؟...

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
سلام..
زنگ زدم گفتم لن بيارن گفت چند دقيقه صبر كنيد بعد از اون ور گفتن الو گوشي بعد گوشي را كوبيد چند بار همين جوري شد خيلي بي ادب هستند...

راستي اين امكانات براي لن اسيا است يا ASUS؟؟؟...

در کل مودم های کورسس آسیاتک نسبت به ایسوز کیفیت خوبی ندارن. حالا اگه ودیعه ای برای یه ماه گرفتی عیب نداره سر ماه بهشون پس بده برو خودت ایسوز بگیر.

alivb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..
خيلي ممنون از راهنمايي
من كارت شبكه ندارم مودمم گفتم لن بيان با كارت در مياد 45 تومان(البته حدودا")
ASUS معمولي چنده...پورت USB است.

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
سلام..
خيلي ممنون از راهنمايي
من كارت شبكه ندارم مودمم گفتم لن بيان با كارت در مياد 45 تومان(البته حدودا")
ASUS معمولي چنده...پورت USB است.

پس برات مودم ایسوز 602 خوبه که هم لن داره هم usb قیمت دقیقشو نمی دونم ولی حدود 40-50 تومانه.

orbit-8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
میخواستم ببینم قبل از اینکه خط رانژه بشه چراغ مودم باید چشمک بزنه یا نه؟
من یه مودم usb دارم الان فقط چراغ usb روشنه

alivb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...
از دوستاني كه راهنمايي ميكنند تشكر مي*كنم...
زنگ زدم گفتم LAN بيارن بعد پشيمون شدم زنگ زدم گفتم USB بيارن گفتن پيك رو فرستاديم نميشه...ديگه منم يك بار دعوا كردم و داد وبيداد كردم...آمارم.......شد!!
ديگه LAN گرفتم 39 تومان(يعني خريدم)...برم كارت شبكه هم بگيرم...بعد ما كي وصل ميشيم...؟؟
راستي يك سري پورت پشت مودم3115 نداره جاش خاليه...يعني 4 تا:
1- PHONE
2- USB
3- CONSOL!
4- (F/G)
تو توضيحات دفترچه هم نوشته كه Optional است...راستي CD باهاش نميدن...فكر كنم با USB بدن...درسته؟؟
آقا با اين مودم ديگه مشكل ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا اين كه ميگن از سر خط يك سيم بكشيم به چه درد ميخوره؟؟؟...كمي تا حدودي گيج شدم!:wacko:

پيك موتوري گفت خودت وصل كن تو دفترچه هم توضيح داده...خيلي سادست...ديگه 5 هزار تومان را ندم؟؟؟
2 تا از دوستان بنده در منطقه پيروزي سرويس گرفتن(منطقه مخابراتي پيروزي) ميگن با هيچ سايتي مشكل دانلود ندارن 128 دارن...ميگن همه مشله راپيد از 14 پايين تر نمياد...!!!!!!!!!!!:blink:

kongkido

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من كورسس 3112 دارم.بسيار ساده و خوبه.هيچ مشكلي هم باهاش ندارم.زياد فرقي هم با مودم هاي ديگه نداره.

بالا