• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
dooste aziz khate ertebatit ro ye chek bekon
man pishnahad mikonam az dare khoone ke behet mokhaberat sim dade ye kable shild dar bebari ta poshte modeme adsl et va bad vasl koni be micro filter injoori dige az daste noise khate dakhele khoone rahat mishi va faghat mimoone markaze mokhaberatit va keyfiyate service ro oon markaz
zemnan ye zang bezan be asiatak begoo noise khateto ye chek konan zarar nadare
zemnan noe modem kheyli moememan vaghty mikhastam modem bekharam az 35 toman be bala bood yadet bashe hamishe har cheghadar pool bedi hamoonghadar ash midan va ye marki mesle masalan 3com,level one,asus va ... alaki nemiyad maroof ya geroon beshe
yadet bashe modeme adsl ro felana lazem dari chon mikhay bahash internet begiri va ba har shabakeyi mikhay javab bede pas ye marke maroof begir
man khodam 3com gereftam va vaghean raziyam
albate alan level one ham to iran namayandegi zade va 5 sal garanty mide ke fekr konam ali bashe chon tajhizate shabakash aliye
zemnan behtare yemodemi begiri ke ADSL 2+ ham support kone chon kheyli shabakeha age zang bezani va beporsi migan ke ma in estandard ham support mikonim ke bara kasayi ke yekam az mokhaberateshoon fasele daran in standard kheyli behtare (albate asia tak hanooz az in system support nemikone vali ba modemaye ADSL 2 + mishe be shabakehaye adsl mamooli ham vasl shod

آره بابا من همه این کارارو کردم. همون روز اول اسپلیتر رو گذاشتم سر خط و یه سیم جدا کشیدم به مودم از این نظرات تو این 5-6 ماه که آسیاتک دارم مشکلی نداشتم. مودم هم ایسوز 604 هست که راضی ام. مشکل از آسیاتک هست که جدیدا هی دیسکانکت میشه و وقتی به پشتیبانی میگم قبول می کنن اشکال از خودشونه.
البته خطم یه کم نویز داره که دست من نیست، امروز زنگ زدم، مقدار ریت آپلود رو پشتیبانی برام کرد 256 و دانلود هم 512. الان خوب شده ولی قضیه دیسکانکت همچنان وجود داره.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
اصلا ترسی نداره آقا شما از هر شرکت دیگه یی هم بگیری این مشکلات رو داره که هیچ از اینا بدترشم داره اینجا ایرانه
آخه موضوع اینه که من از سپنتا داشتم! احتمالا تا فردا جمع میشه :دی

راستش رو بگم شاید در کل 1 بار قطع شد و از اسفند تا حالا مشکل خاصی نداشت

حالا بیام آسیاتک ببینیم چی میشه
نترس انقد ها هم که ما می گیم بد نیست! لااقل نسبت به بقیه و قیمتش و در مجموع قابل قبوله. یه ماه که بگذره ترست میریزه
من خودم مشوق یکی از دوستام بودم که از تابستون پارسال از آسیاتک گرفت

تقریبا توی ریز مشکلات هستم . ولی این چند روزه توی همین تاپیک انقدر بد گفتین که من به شک افتادم

فعلا که ماهه اول رایگانه تا بعد چی بشه..........

iriaf2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم صالح طبری هستم. روزی چند بار هم دیسکانکت میشه ولی هر بار حدود 5 دقیقه بیشتر طول نمی کشه. ممکنه اشکال از مودمت باشه. ببین اون موقه که سند و رسیو قطع میشه، می تونی تو صفحه کانفیگ مودم برای یا نه. اگه تو اون صفحه نمی رفت اشکال از مودم هست.

pirate123 ممنون . زنگ زدم پشتیبانی فنی نه پشتیبانی فعلا مشکل حل شده . اشکال از مودم نبوده گفت مخابرات یه کاری کرده بوده ما که نفهمیدیم که به کی شد.
ولی در کل آسیاتک می ارزه به نسبت قیمتش .

kss pt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1. مودم در نهایت چی بگیرم؟ ASUS AM602 ؟ اصلا Lan یا USB? تفاوت کیفیت چقدره؟!
2. کیفیت adsl آسیاتک در شهید کاظمیان(4431) چطوریه؟! کسی اصلا داره؟!!

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان مشكلي براي من پيش اومده لطفا راهنمايي كنيد.

من ديروز نميتونستم هيچ صفحه اي رو باز كنم و به پشتيباني هم زنگ زدم و گفتند مشكل احتمالا از مودم هست.

بعدش ويندوز رو عوض كردم و تنظيمات مودم رو ريست كردم. وبراي وصل شدن از كانكشن استفاده كردم و خوشبختانه مشكل حل شده و به راحتي ميتونم صفحات رو باز كنم. ولي بعضي اوقات يك ايراد ميگيره:

6fi2tzt.jpg

حالا نميدونم چه مشكلي هست ولي مشكلي در ديدن صفحات و دانلود كردن ندارم. ميترسم دوباره زنگ بزنم پشتيباني و تنظيمات مودم رو بگيرم و دوباره به مشكل برخورد كنم.

لطفا راهنمايي كنيد چطوري ميتونم اين مشكل رو حل كنم.

این Erorr میگه ip شما به یک نفر دیگه هم داده شده ، من با ADSL تاحالا ندیده بودم شاید برای شبکه است ، ip ها رو دستی مثل هم ندادین؟

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
جلل خالق. تو این تاپیک آدم به چه مشکلاتی که بر نمی خوره. منم ندیده بودم مودم ADSL کانفیلیکت بده. البته ممکنه اگه 2 تا کامپیوتر یه آی پی بدن اینجوری بشه ولی آخه از 0 تا 255 بعیده دو تاش مثل هم بشه. حالا شما اگه مودمت به 2 تا کامپیوتر وصل هست اون رقم آخر آی پی رو نباید یکی بدی. بعدش هم نذار کارت شبکه خودش اتوماتیک آی پی بده و دستی یه آی پی ثابت به کارت شبکت بده.

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
سلام یک دوست خوب پرسید چطوری 512 داری من از بچه های قدیمی هستم اکانتم ماله قبل از کا هش سر عت
ها است ماهی 40000 تومان میدم پارتیم هم بد نیست اگه سوالی هست در خدمتم

kss pt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تکرار :

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
تکرار :

modem say kon lan begiri chon USB gahi oghat alaki ghat mishe va bazi shabakeha ham yekam bahash moshkel daran
Asus Am602 ham khoobe
dar morede soale dovometam sharmande man markazam shahid bahonare

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
آره بابا من همه این کارارو کردم. همون روز اول اسپلیتر رو گذاشتم سر خط و یه سیم جدا کشیدم به مودم از این نظرات تو این 5-6 ماه که آسیاتک دارم مشکلی نداشتم. مودم هم ایسوز 604 هست که راضی ام. مشکل از آسیاتک هست که جدیدا هی دیسکانکت میشه و وقتی به پشتیبانی میگم قبول می کنن اشکال از خودشونه.
البته خطم یه کم نویز داره که دست من نیست، امروز زنگ زدم، مقدار ریت آپلود رو پشتیبانی برام کرد 256 و دانلود هم 512. الان خوب شده ولی قضیه دیسکانکت همچنان وجود داره.

yani alan service shoma motegharen nist
?
kodoom yek az in service ha ro gerefty
?
http://asiatech.ir/pricetehran.html

chon man service 512/256 nadidam asiatech dashte bashe
?

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
yani alan service shoma motegharen nist
?
kodoom yek az in service ha ro gerefty
?
http://asiatech.ir/pricetehran.html

chon man service 512/256 nadidam asiatech dashte bashe
?

شما چرا قانون فوروم رو رعایت نمیکنی ؟ فارسی بنویس آقا جان ! مگه زبون ما چه عیبی داره که ور میداری با یه خط بیگانه تایپش میکنی ؟ وطن پرستیتون کجا رفته ایها الناس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek::eek::eek::eek::eek::eek::blink::blink::blink::blink::blink:

julian.mercer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من سه چهار روزه مودمم هی جریان دیتا رو گم می کنه (چراغ ثابته ولی دیتا نمیاد) باید همش reboot و خاموش روشن کنم تا درست شه ، سرعت هم افت شدیدی کرده و نوسان داره ... مشکل از کجاست ؟ من خیلی بعید می دونم مودمم مشکل داشته باشه (Asus 604g) ... خبر ندارید از خود آسیاتکه یا نه ؟

julian.mercer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ocean13

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان مشكلي براي من پيش اومده لطفا راهنمايي كنيد.

من ديروز نميتونستم هيچ صفحه اي رو باز كنم و به پشتيباني هم زنگ زدم و گفتند مشكل احتمالا از مودم هست.

بعدش ويندوز رو عوض كردم و تنظيمات مودم رو ريست كردم. وبراي وصل شدن از كانكشن استفاده كردم و خوشبختانه مشكل حل شده و به راحتي ميتونم صفحات رو باز كنم. ولي بعضي اوقات يك ايراد ميگيره:

6fi2tzt.jpg

حالا نميدونم چه مشكلي هست ولي مشكلي در ديدن صفحات و دانلود كردن ندارم. ميترسم دوباره زنگ بزنم پشتيباني و تنظيمات مودم رو بگيرم و دوباره به مشكل برخورد كنم.

لطفا راهنمايي كنيد چطوري ميتونم اين مشكل رو حل كنم.

من موقعی که از Torrent استفاده میکنم زیاد این error رو میده .من از مودم روتر با پورت اترنت استفاده میکنم برای شیر بین دو تا کامپیوتر ولی کلا مشکلی با این error ندارم .

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
آقا من یکی دو روزه سرعتم افت شدید کرده، از 46 اینا بالا نمیره قبلا همیشه روی 60 تا 64 بود! کسی مشکل نداره؟!

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمی دونم دوستان می تونید کمکم کنید یا نه من هفته پیش سرویس خودم را در صبا انلاین درخواست قطع کردن دادم
اول این هفته که پیگیری کردم مخابرات گفتند قطع کردن در ضمن همون هفته از اسیا تک اینترنت گرفتم اونها هم قبل از اینکه من بگم قطع شده یا نه نامه برای وصل دادن من روی مودم هنوز چراغ ای دی اس ال روشن هست و شبها با اکانت شب صبا می تونم وارد بشم می خواستم بدونم ممکنه اکانت شب صبا روی اسیا تک کار کنه یا نه؟

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
نمی دونم دوستان می تونید کمکم کنید یا نه من هفته پیش سرویس خودم را در صبا انلاین درخواست قطع کردن دادم
اول این هفته که پیگیری کردم مخابرات گفتند قطع کردن در ضمن همون هفته از اسیا تک اینترنت گرفتم اونها هم قبل از اینکه من بگم قطع شده یا نه نامه برای وصل دادن من روی مودم هنوز چراغ ای دی اس ال روشن هست و شبها با اکانت شب صبا می تونم وارد بشم می خواستم بدونم ممکنه اکانت شب صبا روی اسیا تک کار کنه یا نه؟

فکر نمی کنم و در ضمن اگر هنوز می تونید به سرویس صبا وصل بشید به این معنی که هنوز خطتون روی سرویس صبا رانژه هست و صبا تجهیزاتش رو از روی خط شما جمع آوری نکرد و آسیاتک هم تجهیزاتش رو نصب نکرده.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
لطفا يكي از دوستان بگه قضيه اين جمله زير كه در سايت آسيا تك نوشته شده چيه؟؟؟؟؟؟؟

فقط در سرویس 5%، 128Kbps مالیات ، 1% عوارض و مبلغ 30,000 هزار ریال بایت آبونمان شرکت مخابرات به هزینه های اشتراک ماهیانه اضافه می گردد.

خیلی ساده است یعنی در سرویس 128 شما علاوه بر مبلغ شارژ ماهیانه سرویس این مالیات و عوارض رو هم پرداخت میکنی که فکر میکنم جمعش با مبلغ ماهیانه میشه 20 هزار تومان ولی در پلنهای دیگه یا سرعت های دیگه شما فقط همون شارژ ماهیانه تون رو میدید.

sepehr650

Guest
لایک‌ها
0
من موقعی که از Torrent استفاده میکنم زیاد این error رو میده .من از مودم روتر با پورت اترنت استفاده میکنم برای شیر بین دو تا کامپیوتر ولی کلا مشکلی با این error ندارم .

آقا این Torrent آسیاتک بالاخره بسته هست یا باز؟

بالا