• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بلاخره وصل شدممممممممممممممم سرعتش خوبه البته دانلود رو هنوز تست نکردم
مرکز تلفن: فرد اسدی
الان آسیا خوبه فقط از سایت speedtest گرفتم ببینید چی داده سرویس من 128 هستش ولی باید یه قانونی باشه بدونیم واقعا دارن 128 میدن تو سایت مخابرات هم نوشته بود این رو که داریم قانون میذاریم شرکتها به کاربرا اطمینان بدن سرویس مورد نظر چه سرویسی هستش

152506879.png

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
الان آسیا خوبه فقط از سایت speedtest گرفتم ببینید چی داده سرویس من 128 هستش ولی باید یه قانونی باشه بدونیم واقعا دارن 128 میدن تو سایت مخابرات هم نوشته بود این رو که داریم قانون میذاریم شرکتها به کاربرا اطمینان بدن سرویس مورد نظر چه سرویسی هستش
الان این سرویس شما 128 هست؟

این که 41 نوشته ! برای 128 حداقل باید 100-105 تا باشه

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
لطفا يكي از دوستان بگه قضيه اين جمله زير كه در سايت آسيا تك نوشته شده چيه؟؟؟؟؟؟؟

فقط در سرویس 5%، 128Kbps مالیات ، 1% عوارض و مبلغ 30,000 هزار ریال بایت آبونمان شرکت مخابرات به هزینه های اشتراک ماهیانه اضافه می گردد.

in maliyat dar service haye dige az ghabl lahaz shode be onvane mesal dar factore service 256 kb man injoori neveshte
gheymate service 197462
tajmie avarez va maliyat 11858
aboonman 30000

شما چرا قانون فوروم رو رعایت نمیکنی ؟ فارسی بنویس آقا جان ! مگه زبون ما چه عیبی داره که ور میداری با یه خط بیگانه تایپش میکنی ؟ وطن پرستیتون کجا رفته ایها الناس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek::eek::eek::eek::eek::eek::blink::blink::blink::blink::blink:

dooste aziz sharmande man type farsi balad nistam vagar na zaboone farsi behtarin zaboone

julian.mercer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها کسی ip proxy خوب برای دانلود از تورنت سراغ نداره ؟؟ الان من با 256 ، متوسط 10-11 کیلوبایت در ثانیه دانلود دارم ، ولی میخوام از تمام پهنای باند استفاده کنم ...

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
in maliyat dar service haye dige az ghabl lahaz shode be onvane mesal dar factore service 256 kb man injoori neveshte
gheymate service 197462
aboonman 30000

آقا فكر كنم من نفر N ام باشم به شما دارم ميگم فارسي بنويس، برادر من فارسي بنويس! بعدم اينكه بله در همه سرويس ها اين ماليات و عوارض از قبل لحاظ شده ولي در تعرفه 128 قيمتي كه در سايت آسياتك اعلام شده بدون لحاظ كردن اين ماليات و عوارض هستش و اين موارد به صورت جداگانه محاسبه ميشن.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
آقا این Torrent آسیاتک بالاخره بسته هست یا باز؟

براي اكثريت مراكز مخابراتي بسته است ولي هنوز هم در بعضي از مراكز مخابراتي محدود نشده :) شما بايد ببيني مركز مخابراتيت در چه حاله!

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
براي اكثريت مراكز مخابراتي بسته است ولي هنوز هم در بعضي از مراكز مخابراتي محدود نشده :) شما بايد ببيني مركز مخابراتيت در چه حاله!

من زنگ زدم به بخش فنی و گفت که فقط محدود شده و پورت P2P بازه . :):rolleyes::D:blush:

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
دوستان یک نکته ای که هست.
که چند بار دیدمش اینه که سرعتی که برای ADSL محاسبه و اعلام میشه بر حسب بیت هست یعنی فرضا 64 کیلو بیت که بعضی از دوستان میگن 64 کیلوبایت که این صحیح نیست.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
من زنگ زدم به بخش فنی و گفت که فقط محدود شده و پورت P2P بازه .

آره خوب راست گفته! ولی محدود کردنشون با بستن فرقی نداره! 128 که داشتم حداکثر 5 دانلود میکرد الان هم که 64 دیگه اصلا تعطیل شده!

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
gheymate service 197462
aboonman 30000

dooste aziz sharmande man type farsi balad nistam vagar na zaboone farsi behtarin zaboone
از برنامه En2Fa استفاده کن. توش پينگليش بنويس، فارسی تحويلت ميده.

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان این سرویس شما 128 هست؟

این که 41 نوشته ! برای 128 حداقل باید 100-105 تا باشه

والا من الان ماه اول هستش که مجانی هستش دارم استفاده میکنم ولی گفتم 128 حالا نمیدونم مجانی 128 میدن یا چیزه دیگه ولی قانونا باید همون سرویسی که میخواهیم رو بدن تا ببینیم چجوری هستش حالا کسانی که وارد هستن باید بگن ماه اول رو چه سرویسی میدن !

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها کسی ip proxy خوب برای دانلود از تورنت سراغ نداره ؟؟ الان من با 256 ، متوسط 10-11 کیلوبایت در ثانیه دانلود دارم ، ولی میخوام از تمام پهنای باند استفاده کنم ...

آقا ماهی 3500 بده *** بگیر خیال خودت رو رتحت کن .خواستی به آی دی [email protected] ÷یغام بده بگو از طرف Mr-MostafA هستم منو معرفی کرده بهت میده اگه خواستی من تعرفه هاش رو برات میدم هر کدوم رو خواستی بگیری ماهی 1500 هم داریم ولی 3500 برای peer2peer و تورنت و rapidshare خوبه چون local هستش آس ÷ی رو عوض میکنه

weblogger

Registered User
لایک‌ها
6
اقا من هنوز نگرفتنم بعد 1 ماه

julian.mercer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ماهی 3500 بده *** بگیر خیال خودت رو رتحت کن .خواستی به آی دی [email protected] ÷یغام بده بگو از طرف Mr-MostafA هستم منو معرفی کرده بهت میده اگه خواستی من تعرفه هاش رو برات میدم هر کدوم رو خواستی بگیری ماهی 1500 هم داریم ولی 3500 برای peer2peer و تورنت و rapidshare خوبه چون local هستش آس ÷ی رو عوض میکنه

Mr-MostafA جون ، ممنون میشم برای خرید *** مناسب راهنمائیم کنی ... آخه یه بار از یکیشون تست گرفتم ، سرعتش افتضاح بود ، حتی Browse کردن عادی هم کند بود ... حالا شما اگه میشه ، بگید کدوم خوبه ؟ (میخوام تو تورنت قشنگ 24-25 کیلوبایت در ثانیه رو داشته باشم (روی 256k)) ...

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
Mr-MostafA جون ، ممنون میشم برای خرید *** مناسب راهنمائیم کنی ... آخه یه بار از یکیشون تست گرفتم ، سرعتش افتضاح بود ، حتی Browse کردن عادی هم کند بود ... حالا شما اگه میشه ، بگید کدوم خوبه ؟ (میخوام تو تورنت قشنگ 24-25 کیلوبایت در ثانیه رو داشته باشم (روی 256k)) ...

منم دنبال همچین *** ی بودم ولی 4-5 موردی که تست کردم جواب نمیداد. اگه پیدا بشه منم می خوام.

CaPiTaN_JaCk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من از آسیاتک سرویس 128 گرفتم سرعتش بد نیست ولی همش قطع می شه یعنی نهایت 1 ساعت بیشتر وصل نیست.منطقه هم شهید محلاتی هست.
به پشتیبانی هم که زنگ می زنی می گن ایراد از خطتون نویز داره یکیشون می گه اسپلیتر رو وصل کن خوب میشه یکی می گه اسپلیتر رو بکن نویز ایجاد می کنه:blink::wacko:
خلاصه ما موندیم کسی دیگه هم هست که همچین مشکلی داشته باشه ؟؟؟

SHAH_RAM

Registered User
لایک‌ها
1
آقا ما کلمه سایت رو تو این تاپیک سرچ کردم سایت آسیا تک رو پیدا نکردم
تو گوگل هم فارسی زدم آسیاتک اینجارو پیدا کرد گفتم خسته نباشی گوگولی
یه نفر آدرس سایت آسیاتک رو بده میخوام ببینم سلمان فارسی ساپورت میکنه یا نه....
خدا اجر این کارتونو بهتون بده ایشالاه

شرمنده بعد از این که این تاپیک رو زدم یه لامپ تو مخم روشن شد که اینگیلیش سرچ کنم پیدا کردم خودم سایت رو میذارم ثوابش واسه خودم!

http://www.asiatech.ir/

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

رفیق هر چی که بخوای میتونی بگیری من الان دارم سرعتش خوبه صبح تا شب وصل هستم. به Id yahoo: H.Rasti پیغام بده حتما باید بگی Mr-MostafA منو معرفی کرده درخواست *** بدی بهت میده بهش بگی میگه چه چیزی بگیری خوبه.
در خدمتم

بالا