آقا یکی به من بگه که چطوری میشه از راپیدشیر درست و حسابی دانلود کرد ؟ من هر چی رو که شروع میکنم تا وسطهاش خوب دانلود میکنه ولی از نصفه به بعد قطع میشه . بقیه ی دانلود ها مشکلی نداره . همین الان 150مگ از یه سایت دانلود کردم .
سلام بر تمامی دوستان
من از ISP سپنتا در خواست ADSL دادم امروز امدن و قرارداد ها رو امضا کردن بعد گفتن مودمTP-Link TD8811 می دن
به نظر شما دوستان این مودم خوبیه؟ از نوع ADSL2 هست . از این سایت هم میتونین شکل و اطلاعات شو ببینید سایت
http://www.interprojekt.pl/katalogw....dTPLINK-TD8811
لطفا جواب من رو بیدن مودم خوبیه یا نه میشه از بقیه ISP هم استفاده کنیم کارکردش خوبه
ممنون
در ضمن قیمت هم گفتن 45000 تومان
دوست عزیز چرا شایعه درست میکنی! البته من فکر کنم این رو شما از جایه دیگه کپی کردی!
من از چند روز پیش تا الان از صبح تا شب توی نتم هم یاهو وصل میشه هم خیلی از سایتهای خارجی که من باهاشون کار میکنم!!!
ولی باری اطلاع شما بگم که 2-3 روز پیش دوستم که آسیاتک داشت میگفت یاهو لوگین نمیشه ! مشکل آسیا تک رو به همه جا ربط ندید
خبر جدید داره مشکلات حل می شه دارن تو 90 درصد مراکز تا اخر این هفته پهنای باند هارو دو برابر می کنند
خبر دقیق می باشد ول کنید که پشتیبانی چی می
خبر جدید داره مشکلات حل می شه دارن تو 90 درصد مراکز تا اخر این هفته پهنای باند هارو دو برابر می کنند
خبر دقیق می باشد ول کنید که پشتیبانی چی میگه:f34r:
اين اسياتك اعصابمون خرد كرده...در روز 20 -30 بار ديسكانكت ميشم يعني اول چراغ Adsl روشن ميشه بعد ژيغام a cable network is unplugged ميده و ديسكانكت ميشه بعد 5 دقيقه ديگش چراغ adsl روشن ميشه بازدوباره..
سه شنبه كه چراغ Adsl روشن نشد از ساعت 6 بعدازظهر تا 5 بعدازظهر فرداش...
نميدونم مشكلش چيه؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد..
د رضمن 3 روز ديگه يه ماه رايگان من تموم ميشه..اگر بخوام تمديد كنم 16 تومن بايد بدم ديگه؟
نميشه بهشون بگم يه مودم ديگه بيارن؟
اخه بعضي ها ميگفتن به جز 16 تومن و 4 تومن ماليات و عوارض 5 تومن ديگه هم ميگيرن...اگر سرویس 128 اش رو می خواین بگیرین شامل مالیات و عوارض هم میشه و باید 20 تومن بدین! مودم رو هم اگر امانی گرفتین برگردونین یه مودم خودتون از بیرون تهیه کنید.
اين اسياتك اعصابمون خرد كرده...در روز 20 -30 بار ديسكانكت ميشم يعني اول چراغ Adsl روشن ميشه بعد ژيغام a cable network is unplugged ميده و ديسكانكت ميشه بعد 5 دقيقه ديگش چراغ adsl روشن ميشه بازدوباره..
سه شنبه كه چراغ Adsl روشن نشد از ساعت 6 بعدازظهر تا 5 بعدازظهر فرداش...
نميدونم مشكلش چيه؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد..
د رضمن 3 روز ديگه يه ماه رايگان من تموم ميشه..اگر بخوام تمديد كنم 16 تومن بايد بدم ديگه؟
نميشه بهشون بگم يه مودم ديگه بيارن؟
اخه بعضي ها ميگفتن به جز 16 تومن و 4 تومن ماليات و عوارض 5 تومن ديگه هم ميگيرن...