• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

k9k9

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سرعت میانگین دانلود واپلود فایل تورنتشون تو 128 چنده ؟(روزوشب)؟

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
آقا یکی به من بگه که چطوری میشه از راپیدشیر درست و حسابی دانلود کرد ؟ من هر چی رو که شروع میکنم تا وسطهاش خوب دانلود میکنه ولی از نصفه به بعد قطع میشه . بقیه ی دانلود ها مشکلی نداره . همین الان 150مگ از یه سایت دانلود کردم .

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
آقا یکی به من بگه که چطوری میشه از راپیدشیر درست و حسابی دانلود کرد ؟ من هر چی رو که شروع میکنم تا وسطهاش خوب دانلود میکنه ولی از نصفه به بعد قطع میشه . بقیه ی دانلود ها مشکلی نداره . همین الان 150مگ از یه سایت دانلود کردم .

والا اگه میخوای خیلی درست و حسابی دانلود کنی بهتره یه اکانت رپید بگیری قیمتا هم که الان نسبت به قدیم به صرفه هستش.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
سلام بر تمامی دوستان

من از ISP سپنتا در خواست ADSL دادم امروز امدن و قرارداد ها رو امضا کردن بعد گفتن مودمTP-Link TD8811 می دن

به نظر شما دوستان این مودم خوبیه؟ از نوع ADSL2 هست . از این سایت هم میتونین شکل و اطلاعات شو ببینید سایت

http://www.interprojekt.pl/katalogw....dTPLINK-TD8811

لطفا جواب من رو بیدن مودم خوبیه یا نه میشه از بقیه ISP هم استفاده کنیم کارکردش خوبه

ممنون
در ضمن قیمت هم گفتن 45000 تومان

اینجا تاپیک آسیاتک دوست عزیز شما تو تاپیک سپنتا مطرح کنی این موضوع رو فکر کنم سریع تر از طریق بچه هایی که از اونجا اشتراک دارن به جواب برسی.

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز چرا شایعه درست میکنی! البته من فکر کنم این رو شما از جایه دیگه کپی کردی!

من از چند روز پیش تا الان از صبح تا شب توی نتم هم یاهو وصل میشه هم خیلی از سایتهای خارجی که من باهاشون کار میکنم!!!

ولی باری اطلاع شما بگم که 2-3 روز پیش دوستم که آسیاتک داشت میگفت یاهو لوگین نمیشه ! مشکل آسیا تک رو به همه جا ربط ندید

دوست عزيز يكي از بچه هاي شركتهاي isp گفتش من از يكي از شاناهامون تو مخابرات هم شنيدم ولي دارن مشكل رو حل ميكنن

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
خبر جدید داره مشکلات حل می شه دارن تو 90 درصد مراکز تا اخر این هفته پهنای باند هارو دو برابر می کنند
خبر دقیق می باشد ول کنید که پشتیبانی چی میگه:f34r:

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی آشنا تو آسیاتک نداره که اشتراک ما رو به 512 تبدیل کنه یا اکانتی مربوط به این سرعت یا راهی برای تبدیلش یا هر چیزه دیگه ای؟

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
آسيا تك در يك كلمه: مزخرف
خودم الحمد لله نداشتم ولي يكي از آشناهامون داشت و دهنمونو صاف كرد!

soltany

Registered User
لایک‌ها
1
من جز اولین مشتری هاشون بودم
1 سال بیشتره که ازش ای دی اس ال دارم تو این یک ساله عالی بود ولی اول های تابستون امسال خیلی اشغال شد و روزی بود که من 30 باری قطع می شدم ولی دوباره خوب شد .
حتی من یادمه که اولش یک 5 ماهی به من adsl مجانی داد
در کل می تونم بگم که راضی ازش هستم

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
خبر جدید داره مشکلات حل می شه دارن تو 90 درصد مراکز تا اخر این هفته پهنای باند هارو دو برابر می کنند
خبر دقیق می باشد ول کنید که پشتیبانی چی می

خدا از دهنت بشنوه :)

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
فکر کنم این سایت اینجا معرفی نشده باشه http://1844.ir

برای دوستانی که میخوان ثبت نام اینترنتی کنن یا برای کسایی که میخوان ببینن کارشون در چه مرحله ای هست

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تازه از اسیا تک گرفتم به من از این 128 مجانی فعالا دادن می خوام ببینم که سرعت های بالاشم مثل 128 سرعت خودشو میده من الان با 12-16 دان می کنم

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
خبر دقیق می باشد ول کنید که پشتیبانی چی میگه:f34r:

به نظر من که زیاد مهم نیست وضعیت پهنای باند چطوره. مهمتر اینه که وضعیت محدودیت تورنت چطوره. شما که به اخبار دقیق دسترسی داری نمیدونی آیا قراره این محدودیت تورنت را بردارن یا نه؟

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
من با 512 کیلو دارم 20 می گیرم محدودیت رو هم برنمی دارند

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
اين اسياتك اعصابمون خرد كرده...در روز 20 -30 بار ديسكانكت ميشم يعني اول چراغ Adsl روشن ميشه بعد ژيغام a cable network is unplugged ميده و ديسكانكت ميشه بعد 5 دقيقه ديگش چراغ adsl روشن ميشه بازدوباره..
سه شنبه كه چراغ Adsl روشن نشد از ساعت 6 بعدازظهر تا 5 بعدازظهر فرداش...
نميدونم مشكلش چيه؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد..
د رضمن 3 روز ديگه يه ماه رايگان من تموم ميشه..اگر بخوام تمديد كنم 16 تومن بايد بدم ديگه؟
نميشه بهشون بگم يه مودم ديگه بيارن؟

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
اين اسياتك اعصابمون خرد كرده...در روز 20 -30 بار ديسكانكت ميشم يعني اول چراغ Adsl روشن ميشه بعد ژيغام a cable network is unplugged ميده و ديسكانكت ميشه بعد 5 دقيقه ديگش چراغ adsl روشن ميشه بازدوباره..
نميدونم مشكلش چيه؟
د رضمن 3 روز ديگه يه ماه رايگان من تموم ميشه..اگر بخوام تمديد كنم 16 تومن بايد بدم ديگه؟

اگر سرویس 128 اش رو می خواین بگیرین شامل مالیات و عوارض هم میشه و باید 20 تومن بدین! مودم رو هم اگر امانی گرفتین برگردونین یه مودم خودتون از بیرون تهیه کنید.

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
اگر سرویس 128 اش رو می خواین بگیرین شامل مالیات و عوارض هم میشه و باید 20 تومن بدین! مودم رو هم اگر امانی گرفتین برگردونین یه مودم خودتون از بیرون تهیه کنید.
اخه بعضي ها ميگفتن به جز 16 تومن و 4 تومن ماليات و عوارض 5 تومن ديگه هم ميگيرن...

RAMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نميدونم مشكلش چيه؟

احتمالا فاصله شما تا مرکز مخابراتی بیش از 4 کیلومتر هست. اگر اینطور هست با پشتیبانی مطرح کن.

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
نه عزيز...منطقه ما حكمت شعار هست...4-5 تا از دوستام تو اينترنت تو همين منطقه هستن و اين مشكل با اسياتك ندارن...

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
اخه بعضي ها ميگفتن به جز 16 تومن و 4 تومن ماليات و عوارض 5 تومن ديگه هم ميگيرن...

نصب و اگه خودت انجام دادی اون 5 تومن رو نباید بدی ولی اگه از شرکت اومدن برات انجام دادن که خوب باید اون 5 تومن رو بدی!

بالا