• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
آقا جريان قراداد مجاني چيه؟؟

joeguitar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
با مراجعه به سایت این پیغام در قسمت پیگیری سفارش آمد: درخواست شما در مرحله انتظار رانژه ميباشد.
حالا دو تا سوال داشتم:
1-آیا این پیغام بعد از مرحله تست است و نشان می ده خط مشکلی نداره؟
2-چند روز دیگه(اگر مشکل خاصی پیش نیاد)اینترنتم وصل می شه؟
باتشکر از شما
;):blink:

neda61h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
internet Dial up = internet ADSL 64k
من نمیدونم به چیه این میگن اینترنت پر سرعت؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

CANOR

Registered User
لایک‌ها
26
آدرس سایت آسیاتک چیه؟

joeguitar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام

پس این مرحله 7 تا 10 طول می کشه؟

آیا نام این مرحله در طول این مدت تغییر می کنه یا اینکه تا آخر همین باقی می مانه؟

این سوال کردم چون از زمان قرار داد یک هفته می گذره و من امروز برای پیگیری زنگ زدم گفتند فرستادند.در صورتیکه تا قبل از زنگ زدنم این پیغام داده می شد:درخواست شما در مرحله انتظار حسابدار فروش ميباشد.

و تازه بعد از زنگ زدنم اونم بعد یک هفته این پیغام: درخواست شما در مرحله انتظار رانژه ميباشد داده شد.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
باسلام

پس این مرحله 7 تا 10 طول می کشه؟

آیا نام این مرحله در طول این مدت تغییر می کنه یا اینکه تا آخر همین باقی می مانه؟

این سوال کردم چون از زمان قرار داد یک هفته می گذره و من امروز برای پیگیری زنگ زدم گفتند فرستادند.در صورتیکه تا قبل از زنگ زدنم این پیغام داده می شد:درخواست شما در مرحله انتظار حسابدار فروش ميباشد.

و تازه بعد از زنگ زدنم اونم بعد یک هفته این پیغام: درخواست شما در مرحله انتظار رانژه ميباشد داده شد.

این پیغام یعنی اینکه در خواست شما رفته مخابرات و مخابرات الان باید تجهیزات لازم جهت لینک شدن شما به آسیاتک رو نصب کنه معمولا این مرحله 3 تا 4 روز اداری زمان میبره وبعدش باید پیغام در انتظار مرحله فعال رو دریافت کنی به محض دریافت این پیغام مودمت رو چک کن ببین اگر چراغ لینک فیکس هستش و دیگه چشمک نمیزنه یعنی همه چی حله زنگ بزن پشتیبانی و اطلاعات لازم جهت کانفیگ مودم و همینطور یوزر و پسوردت رو بگیر.

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
این آسا تک شدیدا به منطقه بستگی داره، منطقه ما امامت هست ولی منطقه دوستم که تازه گرفته سمت فلکه دوم تهرانپارس که اسمه منطقه مخابراتیشو یادم نیست، خدایی برای اون با من زمین تا آسمون فرق میکنه، خیلی سرعتش بالاتر از منه؟
به نظرتون مشکل از کجاست از منطقه هستش یا خود شرکت ؟

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
internet Dial up = internet ADSL 64k
من نمیدونم به چیه این میگن اینترنت پر سرعت؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

خوب ماهی 10 تومن هم چیز زیادی نیست!ضمن اینکه سرعت دانلوئد من در بهترین شرایط با دایل آپ 3 بود اما الان روی 7.9 هست!!!!
ضمن اینکه هر ماه 12-13 تومن پول کارت می دادم(به غیر از پول تلفن و اشغالی خط)
پس می بینی که می ارزه!:happy:

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
خوب ماهی 10 تومن هم چیز زیادی نیست!ضمن اینکه سرعت دانلوئد من در بهترین شرایط با دایل آپ 3 بود اما الان روی 7.9 هست!!!!
ضمن اینکه هر ماه 12-13 تومن پول کارت می دادم(به غیر از پول تلفن و اشغالی خط)
پس می بینی که می ارزه!:happy:

تایید میشه، من بیرون رفته بودم و یک کافی نت سر راهم بود که یه چند دقیقه ای رفتم نشستم که سرعت دیال آپ رو یادم نره :D واقعا غیر قابل تحمل بود، 15 تومن هم هزینه کنی ارزش داره چون بدجور جون آدمو میگرفت تا یک صفحه لود کنه :happy:

s_violin

Registered User
لایک‌ها
0
اگه مودم لن هست . و كارت لن سيستم مشكلي نداشته باشه و تو ويستا كار كنه، ديگه مشكلي نخواهد بود.
تنظيمات لن رو درست وارد كردين؟
ممنون از پاسختان
تنظيمات درسته چون الان تو Xp همين تنظيمات رو انجام دادم درست داره كار مي كنه . تو ويستا هم نشون ميده كه وصله ولي اصلا بايت نمي ده. بايد چي كار كنم؟

a_mehrabi_70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
این پیغام برای قبل رانژه شدنه یا بعدش ؟ :
درخواست شما در مرحله انتظار تماس ميباشد
مرحله بعد
انتظار نصب
زمان مورد نياز براي انجام مرحله
0 - 2 روز

orbit-8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا این آسیا تک آخرشه برای من که دو هفته رانژه شدن خط طول کشید
دو هفتم طول کشید user , pass بگیرم همش میگفتن مشکل داریم
جالب اینجاست که دو روز پیش که user , pass گرفتم بازم وصل نمیشد
میگفتن مشکل تا دو روزه دیگه حله :happy:
تا اینکه امروز طلسم شکست و بعد از یک ماه وصل شد
جالب اینجاست که الانم با 128 سرعتشون بین 5تا 9 متغیره :blink:
به این میگن اینترنت پر سرعت:wacko:

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان اسیاتک تازه گرفتم از اون 128 مجانی سرعتش خوبه فقط یه کم نه خیلی سرعتش تو p2p کمه واگرنه سرعتش بین 13-16 هستش می خواستم آیا من اگه 256 یا 512 بگیرم هم همین سرعت خوب رو میده یا نه موندم چیکار کنم ؟

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
بچه ها به نظرتون بار اول اگه خودشون بیان نصب کنن بهتره یا خودم میتونم این کار رو بکنم؟

julian.mercer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان اسیاتک تازه گرفتم از اون 128 مجانی سرعتش خوبه فقط یه کم نه خیلی سرعتش تو p2p کمه واگرنه سرعتش بین 13-16 هستش می خواستم آیا من اگه 256 یا 512 بگیرم هم همین سرعت خوب رو میده یا نه موندم چیکار کنم ؟
من که الان 256 دارم ، تورنت ها که کلا تعطیله (میانگین همون 5-6) ... من تو منطقه امامتم ، سرعت Browse کردن که یه ماهی هست افتضاحه ... ولی با اکانت رپیدشیر و Flashget دانلود رو حسابی ازش میکشم (میانگین 25 ، به دلیل استفاده از 10 کانکشن همزمان به سرور) ... البته دانلودهای تک کاناله از سرورهای معمولی ، وضعیتی مشابه P2P ها داره !!! من حالم دیگه داره به هم میخوره .... واقعا مدیراش خیلی بی شعور و احمقند (بلانسبت حاضرین) . بدبختانه ، ISP های دیگه هم وضعشون کمابیش همینه و مجبورم روی همین آسیاتک مذخرف بمونم ):

julian.mercer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کسی اینجا سرویس 64 آسیاتک داره ؟؟
می خوام بدونم اگه در حد همون 64 یعنی 7-8 کیلوبایت در ثانیه سرعت میده ، بی خیال این 256 بشم و بیام رو 64 ..
حداقل ماهی 14 تومن از پولم هدر نمی ره ... الان که وضع Browse کردن من روی 256 واقعا ، با Dial-UP فرقی نداره ...

petersool

Registered User
لایک‌ها
0
بله بین 7 یا 8 هست.

بالا