چي عزيز؟واقعیت داره پس؟
باسلام
پس این مرحله 7 تا 10 طول می کشه؟
آیا نام این مرحله در طول این مدت تغییر می کنه یا اینکه تا آخر همین باقی می مانه؟
این سوال کردم چون از زمان قرار داد یک هفته می گذره و من امروز برای پیگیری زنگ زدم گفتند فرستادند.در صورتیکه تا قبل از زنگ زدنم این پیغام داده می شد:درخواست شما در مرحله انتظار حسابدار فروش ميباشد.
و تازه بعد از زنگ زدنم اونم بعد یک هفته این پیغام: درخواست شما در مرحله انتظار رانژه ميباشد داده شد.
internet Dial up = internet ADSL 64k
من نمیدونم به چیه این میگن اینترنت پر سرعت؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
خوب ماهی 10 تومن هم چیز زیادی نیست!ضمن اینکه سرعت دانلوئد من در بهترین شرایط با دایل آپ 3 بود اما الان روی 7.9 هست!!!!
ضمن اینکه هر ماه 12-13 تومن پول کارت می دادم(به غیر از پول تلفن و اشغالی خط)
پس می بینی که می ارزه!:happy:
ممنون از پاسختاناگه مودم لن هست . و كارت لن سيستم مشكلي نداشته باشه و تو ويستا كار كنه، ديگه مشكلي نخواهد بود.
تنظيمات لن رو درست وارد كردين؟
......................؟آقا جريان قراداد مجاني چيه؟؟
من که الان 256 دارم ، تورنت ها که کلا تعطیله (میانگین همون 5-6) ... من تو منطقه امامتم ، سرعت Browse کردن که یه ماهی هست افتضاحه ... ولی با اکانت رپیدشیر و Flashget دانلود رو حسابی ازش میکشم (میانگین 25 ، به دلیل استفاده از 10 کانکشن همزمان به سرور) ... البته دانلودهای تک کاناله از سرورهای معمولی ، وضعیتی مشابه P2P ها داره !!! من حالم دیگه داره به هم میخوره .... واقعا مدیراش خیلی بی شعور و احمقند (بلانسبت حاضرین) . بدبختانه ، ISP های دیگه هم وضعشون کمابیش همینه و مجبورم روی همین آسیاتک مذخرف بمونم ):من الان اسیاتک تازه گرفتم از اون 128 مجانی سرعتش خوبه فقط یه کم نه خیلی سرعتش تو p2p کمه واگرنه سرعتش بین 13-16 هستش می خواستم آیا من اگه 256 یا 512 بگیرم هم همین سرعت خوب رو میده یا نه موندم چیکار کنم ؟