وقتی میگه یوزر و پس اشتباهه یعنی درست به سرورشون وصل شده و مشکل از همون یوزرنیم و پسورد هستسلام!
من تا چند روزه پیش از سپنتا سرویس داشتم.
بعد با اونها تصفیه حساب کردم و اومدم آسیا تک! امروز به من گفتن خط شما وصل شده و یوزر و پس رو گرفتم!
حالا از ساعت 11 تا الان فقط کاره من شده ور رفتن با مودم و کانکشن ها!
مشکل اصلی ارور 691 معروفه که میگه یوزر و پس اشتباهه ( در حالت بریج در مودم)! اگر هم از داخل مودم pppoe بسازم که اونجا میگه این یوزر نیم و پسورد پذیرفته نمیشه
یوزر و پس رو در انواع مختلف کوچک بزرگ ! حرف اول کوچک و... امتحان کردم ولی :wacko:
100 بار با پشتیبانی و فروش هم تماس گرفتم! میگن پورتت بازه و مشکلی نداره و...
یه بار بخش فنی گفت برو درایور مودم و تمام کانکشنهاتو پاک کن و دوباره از اول نصب کن! ما هم کردیم و تاثیری نداشت
در کل تنظیم خاصه دیگه ای که نداره! ولی من در مورد سپنتا خودم رفتم مودم خریدم و نصب کردم و همون موقع هم مشکلی نداشتم!
من که نمی دونم مشکل کجاست!
اینجا نوشتم ببینیم این اتفاق برای سایرین هم افتاده یانه؟ یا راه حلی کسی داره برای حل این مشکل؟
Modem: asus 602
خیلی ممنون!وقتی میگه یوزر و پس اشتباهه یعنی درست به سرورشون وصل شده و مشکل از همون یوزرنیم و پسورد هست
باید زنگ بزنی سریش بشی تا درستش کنن ، تجربه ثابت کرده اینا همینجوری کار آدمو راه نمیندازن
واقعا؟ پس فقط من نیستم که این مشکل مسخره رو داشتمدوست من زیاد خودترو خسته نکن
این مشکل رو منم داشتم متأسفانه دو سه روز طول میکشه درست بشه
با این شماره تماس بگیر 82144242
راستی من یه سوال داشتم شما از این سرویس های ساعتی سپنتا خبری داری؟
همونی رو رو صفحه فیلترینگش میاد
آخه زده 240 ساعت به بالا در ماه رایگان درسته؟ یا من اشتباه میکنم؟!
من دقیقا عین گفته های شما رفتار کردم ولی مشکل همونطور که دوستان میگن به احتمال زیاد از خود من نیست!ببین دوست من اگر یوزر پسورد داخل مودم ست میکنی دیگه نباید کانکشن بسازی
در ضمن سعی کن با لن وصل بشی در ضمن چون گفتی مودم 602 این روش رو اجرا کن
از قسمت management به restore defualt کنید
ممنون ولی وصل نمیشهبرای من یوزر نیم همون شماره تلفن هست و پسورد هم 4 رقم آخر شماره تلفن. این روش هم امتحان کن شاید پس ورد رو قبول کرد.
بابا این آسیا تک آخرشه برای من که دو هفته رانژه شدن خط طول کشید
دو هفتم طول کشید user , pass بگیرم همش میگفتن مشکل داریم
جالب اینجاست که دو روز پیش که user , pass گرفتم بازم وصل نمیشد
میگفتن مشکل تا دو روزه دیگه حله :happy:
تا اینکه امروز طلسم شکست و بعد از یک ماه وصل شد
جالب اینجاست که الانم با 128 سرعتشون بین 5تا 9 متغیره :blink:
به این میگن اینترنت پر سرعت:wacko:
اون کانکشن که ماله خود روتر هست!دوستان خواهشأ یکی به من بگه این کانکن پایین صفحه چیه؟
من با 128 سرعتم از 7 بالاتر نمیره احتمالش هست از این باشه؟
البته سرعت آپلودمم پایینه به پشتیبانیم زنگ میزنم میگه مشکلی نیست
از جلو درم یه کابل جدا کشیدم بازم سرعت هیچ فرقی نکرد
بابا من اگه جایه شما بودم قسمت فنی رو میوردم پایین! زنگ بزن 1844 داخلی 2 بعد هر کدوم برداشتن انقدر باهاشون بحث کن تا به نتیجه برسی!در مورد سرعت هم باید بگم که اون تازه روزه اول بود الان که دیگه از 7 بالاتر نمیره