من الان اسیاتک تازه گرفتم از اون 128 مجانی سرعتش خوبه فقط یه کم نه خیلی سرعتش تو p2p کمه واگرنه سرعتش بین 13-16 هستش می خواستم آیا من اگه 256 یا 512 بگیرم هم همین سرعت خوب رو میده یا نه موندم چیکار کنم ؟
من که الان 256 دارم ، تورنت ها که کلا تعطیله (میانگین همون 5-6) ... من تو منطقه امامتم ، سرعت Browse کردن که یه ماهی هست افتضاحه ... ولی با اکانت رپیدشیر و Flashget دانلود رو حسابی ازش میکشم (میانگین 25 ، به دلیل استفاده از 10 کانکشن همزمان به سرور) ... البته دانلودهای تک کاناله از سرورهای معمولی ، وضعیتی مشابه P2P ها داره !!! من حالم دیگه داره به هم میخوره .... واقعا مدیراش خیلی بی شعور و احمقند (بلانسبت حاضرین) . بدبختانه ، ISP های دیگه هم وضعشون کمابیش همینه و مجبورم روی همین آسیاتک مذخرف بمونم ):
بنظر من تنها سرویسی ارزش هزینه دادن داره 64 اشه برای دانلود که 256 هم کمه ارزش هزینه بیشتر و نداره
سلام
بچه ها به نظرتون بار اول اگه خودشون بیان نصب کنن بهتره یا خودم میتونم این کار رو بکنم؟
برای اینکار چه اطلاعاتی لازمه؟خودشون تلفنی میگن؟من که خودم نصب کردم فکر نکن اگر خودشون بیان خیلی خوبه، نه بابا، فقط پول هزینه رو بیخودی خرج میکنی.
دوستان سلام
من یه مشکلی دارم وقتی که میخوام از رپید دان کنم میگه شما با این آی پی الان داری دان میکنی یا یه زمان فضایی میگه باید صبر کنی :blink:
خوب میخواستم ببینم که به این معنی که دو نفر دارن از یه آی پی استفاده میکنند؟
راستی سرعتمم از 7 بالاتر نمیره زنگ بزنم کاری میکنن؟:wacko:
p2p که تعطیله سرعت صفره برای شمام همینطوره؟
این کانکشنی که پایین صفحه افتاده به چه معنی هستش؟
راستی من شهید نهری هستم بچه های اونجا شاید بهتر بتونن کمک کنن
كدوم منطقه مخابرات هستي؟من امروز یه 64 گرفتم...سرعت دانلودم روی 7 هست....برواز من خیلی عالیه...تورنت هم6 می گیرم...
عزيز اصلا به سايتش توجه نكن...دوستان من الان 4-3 روزه اینترنتم وصل شده
ببینید تو سایتشون چه پیغامی میده
مرحله بعد
انتظار نصب
زمان مورد نياز براي انجام مرحله
0 - 2 روز
درخواست شما در مرحله انتظار تماس ميباشد :blink:
:lol:
مسخرس
خوب شما از داخل wan setup میبایست حالت PPoE رو انتخاب میکنید بعد یوزر پسورد رو میزنید یوزر شماره تلفن شما پسورد هم با حروف کوچکه معمولا اول اسم شما و عدد و و ایناست....سلام!
من تا چند روزه پیش از سپنتا سرویس داشتم.
بعد با اونها تصفیه حساب کردم و اومدم آسیا تک! امروز به من گفتن خط شما وصل شده و یوزر و پس رو گرفتم!
حالا از ساعت 11 تا الان فقط کاره من شده ور رفتن با مودم و کانکشن ها!
مشکل اصلی ارور 691 معروفه که میگه یوزر و پس اشتباهه ( در حالت بریج در مودم)! اگر هم از داخل مودم pppoe بسازم که اونجا میگه این یوزر نیم و پسورد پذیرفته نمیشه
یوزر و پس رو در انواع مختلف کوچک بزرگ ! حرف اول کوچک و... امتحان کردم ولی :wacko:
100 بار با پشتیبانی و فروش هم تماس گرفتم! میگن پورتت بازه و مشکلی نداره و...
یه بار بخش فنی گفت برو درایور مودم و تمام کانکشنهاتو پاک کن و دوباره از اول نصب کن! ما هم کردیم و تاثیری نداشت
در کل تنظیم خاصه دیگه ای که نداره! ولی من در مورد سپنتا خودم رفتم مودم خریدم و نصب کردم و همون موقع هم مشکلی نداشتم!
من که نمی دونم مشکل کجاست!
اینجا نوشتم ببینیم این اتفاق برای سایرین هم افتاده یانه؟ یا راه حلی کسی داره برای حل این مشکل؟
بله درست میفرمایید!خوب شما از داخل wan setup میبایست حالت PPoE رو انتخاب میکنید بعد یوزر پسورد رو میزنید یوزر شماره تلفن شما پسورد هم با حروف کوچکه معمولا اول اسم شما و عدد و و ایناست....
بعد حتما NAT رو فعال میکنید و سیو میکنید تمام.
مودم میبایست حتما یدور خاموش کنید و بعد 4-5 دقیقه دوباره روشن کنید