تایید میشه!اين اسياتك اعصابمون خرد كرده...در روز 20 -30 بار ديسكانكت ميشم يعني اول چراغ Adsl روشن ميشه بعد ژيغام a cable network is unplugged ميده و ديسكانكت ميشه بعد 5 دقيقه ديگش چراغ adsl روشن ميشه بازدوباره..
سه شنبه كه چراغ Adsl روشن نشد از ساعت 6 بعدازظهر تا 5 بعدازظهر فرداش...
نميدونم مشكلش چيه؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد..
د رضمن 3 روز ديگه يه ماه رايگان من تموم ميشه..اگر بخوام تمديد كنم 16 تومن بايد بدم ديگه؟
نميشه بهشون بگم يه مودم ديگه بيارن؟
باسلام
شمایی که اینترنت از آسیا تک داری و از مودم این شرکت استفاده می کنی.
آیا مودمش خوبه؟با چه سرعتی فایل دریافت می کنی؟
آیا برای کانکت شدن زمان زیادی صرف می کنی؟
و آیا کانکشن مدام قطع می شه؟
باتشکر از شما
نه عزيز...منطقه ما حكمت شعار هست...4-5 تا از دوستام تو اينترنت تو همين منطقه هستن و اين مشكل با اسياتك ندارن...
باسلام
مودم این شرکت نوع usb با ویندوز vista مشکلی نداره؟چون درایور عرضه شده در cd اون تا ویندوز xp بیشتر ساپورت نمی کنه؟
در ضمن من هر چی گشتم برای vista چیزی پیدا نکردم.
باتشکر
نه به غير از 5 تومن نصب 5 تومن ديگه هم ميگيرن...
اگه مودم لن هست . و كارت لن سيستم مشكلي نداشته باشه و تو ويستا كار كنه، ديگه مشكلي نخواهد بود.كسي از دوستان تونسته تو ويستا با ADSL به اينترنت وصل بشه من كه هر كاري كردم نشد . آيا تنظيمات خاصي داره؟
مودم من LAN و مدل آن D-Link مي باشد و از آسياتك سرويس مي گيرم.
تایید میشه!
منم یه هفته دیگه قرار دادش که ماهه اول مجانیه تموم میشه!موندم بگیرم یا نه!
هفته اولش خیلی عالی بود بدون دیسکانکتی!الان 2 هفته است هر روز قطع میشه!لینک استتتوس چشمک میزنه یه دو ثانیه بعد ثابت میشه! یا باید مودم رو روشن خاموش کنم یا بعضی وقتا هم که روشن خاموش کردنش جواب نمیده زنگ بزنم پشتیبانی از اوونجا درست کنن!:hmm:
منطقه عاطف هستم!فاصله از مخابرات 1KM هستش!ساپورتشون افتضاحه!یکی میگه از منطقه هست و به ما مربوط نیست!اووون یکی میگه مودمت خرابه بردار بیار درستش کنیم !گفتم من تا چند ماه پیش 512 داتک داشتم بدون دیسکانکتی! یکی میگه از مخابرات مشکل تا یه هفتخ دیگه حل میشه....هر کودوم یه حرفی میزنن!مودمم هم AM602 asuse هستش!![]()
به به هم محلی خودمونی که
من که اصلا مشکلی ندارم خیلی هم راضیم
راستی کدوم محله ای؟
بستگي به منطقه داره...براي من كه 4-5 روزه وصل كردن...شما هم ديگه نهايتش 4-5 روز ديگه وصل ميكنن...--------------------------------------------------------------------------------
باسلام
معمولا چند روز بعد از قرار داد و تحویل مودم شرکت آسیا تک ایترنت را راه اندازی می کنه؟
چون با مراجعه به سایت شرکت 1844.ir و پیگیری سفارش این پیغام داده می شه:درخواست شما در مرحله انتظار حسابدار فروش ميباشد
باتشکر
خدا از دهنت بشنوه![]()
2-3 روز ديگه رديفه....برا من اینو می زنه یعنی چی ؟ :
مرحله بعد
انتظار تماس
زمان مورد نياز براي انجام مرحله
0 - 1 روز
درخواست شما در مرحله انتظار فعال سازي اوليه ميباشد