• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

aminkhaki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
من از سرویس اسیا تک ناراضی هستم البته بگم من از اردیبهشت پارسال فکر کنم از این شرکت adslگرفتم تا حالا هم با هم کنار اومدیم من بیشتر game بازی میکنم بسیار ناراضی هستم داتک برای بازی بهتره راستی اینجا کسی گفت مودم ASUS 604g رو خریده چند خریده از کجا و با کی تو پشتیبانی صحبت کرده بود که براش درستش کردن الان از مودمت راضی هستی راستی یه دوستی گفت مرکز توحید هستش من هم توحیدم فکر کنم جزو 3 نفر اولی که تو توحید از این شرکت گرفتن باشم اگر سوالی دارین بپرسین من تا سه شنبه نیستم

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام
AM-604G یه مدتی تو بازار نبود تازه اومده .... با یه تفاوت که سرعت وایرلسش 125 مگابیت در ثانیه ست قیمتش هم حدود 130 تومنه ...
چیز خیلی خوبیه من خودم استفاده کردم ....
تو پاساژ پایتخت فروشگاه ماه رایانه .... طبقه دوم .... شماره ش 265 هست

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
برای من هم حدود 10روز گذشته ولی هنوز تماس نگرفتن برای تمدید ایمیل هم نزدن
ولی در کل خوب بوده دانلود از 50شروع میشه تا روی 16 که ثابت میشه ولی جدیدا قطعی زیاد داره
مرکز نهری
:)

h_reza

Registered User
لایک‌ها
0
برا من خطم رانژه شده ولی وقتی یورزنیم و پسورد رو می زنم این عکس می یاد . لطفاٌ راهنماییم کنید مودمم Planet Adu2110 USB هست

دست عزيز يه سري تنظيمات هست که در اين مودم بايد به صورت دستي وارد کني

AccessRunner Control Panel رو باز کن وبعد ALT + P رو بزن تا وارد قسمت تنظيمات بشي

در قسمتprotocol setup :

VPI =0
VCI =35
Encapsulation = گزينه آخر رو انتخاب کن

charshakh.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
يه كلمه !
افضاح !!
اصلا مشهدي ها نگيرن !
از گلد نت كه گندش رو در آورده !
همش قطع !
با 128 من دانلودم با پرميوم از رپيد به 10 نرسيده ! مي دونيد يعني چي !
1 ماه طول دادن نصب كنن اينم از سرويس دهشون

joeguitar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام

اینترنت من هیچ مشکل خاصی نداره و به اینترنت متصل می شم و آیکون مربوطه سبز رنگه و از این لحاظ مشکلی نیست.ولی وقتی متصل می شم سرعت یا 1mbps و یا 8mbps بطوریکه هیچ صفحه ایی لود نمی شه و نمی تونم از اینترنت استفاده کنم.در ضمن آیکون(اون دو مانیتور تسکبار مربوط به لن یک علامت تعجب! داره).مشکل از کجاست؟

مودمم usb است.

باتشکر

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
یه مسئله ای با این ADSL آسیاتک دارم.... چرا آی پی هیچ سایتی رو نمیتونه پیدا کنه؟

روز اول می تونست، کمکم دیگه حتی Google.com رو هم نمیتونه پیدا کنه.
DNS هاش فوق العاده احمقانه کش میکنن. شما همچین مشکلی رو ندارین؟ تنظیم خاصی انجام دادین؟

--------------
اصلاحات: joeguitar جان مشکل شما رو بنده هم مطرح کردم. منظورم اینه که مشکل شما هم ممثل منه؛ DNS ها یا کار نمیکنن یا Cache اشتباهی دارن یا.... خلاصه ایراد از DNS ها هستش.

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
البته در مورد اون علامت تعجب روی Local Connection کنار ساعت چیزی نمی دونم.

joeguitar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
ببین بعضی از سایت ها را با سرعت خوبی می آره.ولی بعضی دیگر را اصلا نمی آره.مثل سایت msn .
تازه بامزه تر اینکه سایت اگر ایرانی باشه سرعتش زیادتره.
:lol::blink:

راستی یادم رفت اینرا بگم تو دانلود مشکلی نداره و باتوجه به سرعت 64 من بین 7-8 دانلود می کنه!

joeguitar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
آیا تنظیماتی برای مودم وجود داره؟
چون تازه همین دیروز اینترنتم وصل شد.و من با صحنه بامزه ایی روبه رو شدم.
تعدادی از وب سایت ها مثل همین سایت با سرعت می آره ولی خیلی از سایت های دیگه مخصوصا خارجی را اصلا لود نمی کنه!
واقعا عجیبه!

:eek:

مودمم همان مودم usb شرکت آسیا تک.

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
دقیقا مشکل همونیه که گفتم.

آدرس هایی مثل Google.com قبل از اینکه بتونن پیدا بشن و صفحه مربوط به اونهالود بشه اول باید به یه عدد 12 رقمی ترجمه بشن اینجوری: 064.233.187.099 و این کار ر و DNS انجام میده، البته DNS آسیا تک به شدت داره بد عمل میکنه.
اینکه سایت های ایرانی رو میاره واسه اینه که دوستان زیادی دارن از این سایت ها بازدید میکنن و IP این سایت ها در Cache جناب DNS وجود داره ولی کلی از سایت هایی که من می خوام برم اصلا قابل بازیابی نیستن.

این خیلی بده...
احتمالا آسیا تک داره از یه سری DNS مجانی استفاده میکنه مثل OpenDNS برای همینه که ما این مشکلات رو داریم.

البته الآن باید خیلی ها این مشکل رو داشته باشن.

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
حدسم درست بود، این یه مشکل سراسریه برای تمام کسانی که دارن از آی پی های Invalid استفاده میکنن این مشکل وجود داره.

به تغییر DNS روی یکی از Free DNS های موجود مشکل تاحدودی مرتفع میشه.

ScrubIt
a) 67.138.54.100
b) 207.225.209.66

OpenDNS
=======
a) 208.67.222.222
b) 208.67.220.220

vnsc-pri.sys.gtei.net
=========
a) 4.2.2.1
b) 4.2.2.2
c) 4.2.2.3
d) 4.2.2.4
e) 4.2.2.5
f) 4.2.2.6

joeguitar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام دوست عزیز
چون تازه اینترنتم وصل شده من چیز زیادی در این مورد نمی دونم.
اون لیست IP را باید کجا وارد کرد.در قسمت lan یا قسمت تماس(منظورم کدام دو مانیتور تسکبار lan یا آن مانیتور به اسم تماس ما)و در کجا؟
باتشکر

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
باسلام دوست عزیز
چون تازه اینترنتم وصل شده من چیز زیادی در این مورد نمی دونم.
اون لیست IP را باید کجا وارد کرد.در قسمت lan یا قسمت تماس(منظورم کدام دو مانیتور تسکبار lan یا آن مانیتور به اسم تماس ما)و در کجا؟
باتشکر

روی اون مونیتوری که علامت تعجب نداره دابل کلیک کن و بعدش مثل فیلم attach شده انجام بده.
در انتها ارتباط رو قطع و مجددا وصل کن.

البته، مشکل به طور کامل رفع نمیشه. فقط کمی بهتر میشه.

فایل های ضمیمه

• DNS config_DarkLord.rar
    135.6 KB · نمایش ها: 23

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
دقیقا مشکل همونیه که گفتم.

آدرس هایی مثل Google.com قبل از اینکه بتونن پیدا بشن و صفحه مربوط به اونهالود بشه اول باید به یه عدد 12 رقمی ترجمه بشن اینجوری: 064.233.187.099 و این کار ر و DNS انجام میده، البته DNS آسیا تک به شدت داره بد عمل میکنه.
اینکه سایت های ایرانی رو میاره واسه اینه که دوستان زیادی دارن از این سایت ها بازدید میکنن و IP این سایت ها در Cache جناب DNS وجود داره ولی کلی از سایت هایی که من می خوام برم اصلا قابل بازیابی نیستن.
از دیروز این مشکل برای منم اتفاق افتاده و هر چی زنگ میزنم پشتیبانی اشغاله!

من 3-4 روزه سرویسسم وصل شده! اون از علاف کردن ما مقع وصل کردن!
اون از اشتباه بودن یوزر و پس در 3-4 روز اول
بعد که وصل شده میبینیم 5 یا 6 یا حداکثذ 7 دانلود میکنه! به بدبختی زنگ زدم میگم این که به من دادید 64 هست نه 128.... میگه شاید خط شما نویز داره!!!!!! بابا من قبلش از سپنتا داشتم حداقل 13 دانلود بود! در عرض همین 2-3 هفته نویزی شد!!!!

حالا هم که این مشکل جدید دیگه اعصاب نذاشته برای ما! الان فقط میشه توررنت دانلود کرد!همین

=====
ضمنا این فری دی ان اس ها هم برای من یکی تاثیر نداشت! ولی بازم ممنون

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
من که گفتم احتمالا بی تاثیر خواهد بود!

ظاهرا ایراد از IP های INvalide هست چون اونایی که دارن از IP های Valid استفاده میکنن مشکلی ندارن.

a_mehrabi_70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
برا من هم دقیقاً همینو گفت سرعتم هم عین تو

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
متاسفانه در تابستون به دلیل زیاد شدن user های آسیاتک کیفیتش اومده پایین و قطعی خیلی داره.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
من که گفتم احتمالا بی تاثیر خواهد بود!

ظاهرا ایراد از IP های INvalide هست چون اونایی که دارن از IP های Valid استفاده میکنن مشکلی ندارن.
48.gif
48.gif

این آسیاتک کارایی میکنه که آدم حیرون میمونه!!!
مشکل من حل شد اما....

رفتم اسپید تست سرعت تست کنم دیدم منو به جای اینکه از ایران نشون بده گذاشته وسط اروپا
56.gif
55.gif

نمی دونم چرا این آییپی الان من از انگلستان سر در آورده!!! وی پی ان هم ندارما!!!
2002006620331188731_rs.jpg

(توضیح: همیشه این سایت نزدیک ترین سرور تست خودش رو به محل سکونت شما زرد نشون میده و من الان نزدیکترین مکان به لندنم!تهران چقدر نزدیکه
39.gif
)

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
برا من هم دقیقاً همینو گفت سرعتم هم عین تو
یعنی پس برای شمام 64 رنگ کردن جای 128 قالب کردن
57.gif
69.gif

حالا خدایی این چنده؟
169950053.png

یعنی اینهمه اختلاف به خاطر نویز! خودتون خ...
متاسفانه در تابستون به دلیل زیاد شدن user های آسیاتک کیفیتش اومده پایین و قطعی خیلی داره.
منم مثل شما فکر میکردم تا اینکه بعضی دوستان به من گفتن فرق زیادی برای ما نکرده و حتی برای بعضی که تازه 1 ماهه گرفتن دانلود 16 تا 19 هست با همون 128
54.gif

خداییش اگر 256 یا 512 میدادن من سریع میگرفتم تا حداقل 128 بشه

everblue

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من تو تاریخ 21 خرداد سرویس 64 خریدم. بعد از یک‌هفته از سرعتش راضی نبودم کردمش 128. سرعت دانلودم از 7 رسید به 10!
بعد از حدود یکماه زنگ زدیم برای تمدید. گفتن تمدیدش کردیم براتون. حرفی هم از پول نزدن. همون لحظه دیسکانکت شدم و وقتی دوباره وصل شدم سرعت دانلودم رسید به 15! ضمن اینکه همزمان با دانلود تمام صفحه‌ها رو هم باز میکرد. (قبلش باید حتما دانلود رو کنسل میکردی.) چند روز پیش زنگ زدم گفتم نمیخواین پولتون رو بگیرین؟ گفتن ما اکانتهای 64 رو دوماهه شارژ میکنیم. گفتم اکانت من 128 هست. گفن نه الا و بلا مال شما 64 است! منم خندیدم و گفتم اگه اصرار دارین به نفع منه که نصف پول 128 رو بدم. خودتون ضرر میکنین! خلاصه بالاخره صورتحساب دوماهه رو فرستادن که 40000 تومن بود و روش 128 زده بود.
چندتا عامل هم رو سرعت اثر میذاره: یکی فاصله شما تا مرکز مخابراتتون.
یکی تعداد یوزری که از منطقه مخابراتیتون سرویس میگیرن.
مثلا من که تو ****‌آباد هستم متاسفانه یا خوشبختانه! مردمش به نون شب هم محتاجن و اصلا نمیدونن ADSL چیه!
واسه همین سرعتم خوبه و راضیم.
ولی کلا با توجه به قیمت سرویسهای آسیاتک خیلی بهتره...

بالا