• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها الان 2 هفته اي هستش كه وقتي اينترنت رو قطع ميكنم فرداش ميخوام وصل بشم خطاي 691 ميده يعني يوزر من آنلاين ميمونه تو سرور هر سري زنگ زدم من رو kill كردن من وصل شدم اولا نميدونستن چيه ميگفتن شايد از اسپيليتر باشه يه خانومه ميگفت ولي خوب جديدا همشون ميگن كه اين مشكل عمومي هستش و مشكل از اكانتينگ ماست كه تا چند روز ديگه درست ميشه. پدرمن درومده وقتي خطاي 691 ميده هي بايد زنگ بزنم خيلي وقتها اصلا جواب نميدن تو فاصله زماني مختلف ميزنم تا بلاخره جواب بدن. كاش دستگاه داشتن كه شماره خطا رو ميگفتي خودش حل ميكرد سريع :p

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
عجیبه! برای من تا حالا پیش نیومده، ولی خوب توصیه ی خوبی بود.

"دوستان حتما قبل از خاموش کردن سیستم، ارتباط رو قطع کنید" ;)

amirkpe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه های برای سرویس 256 کسی بدون نامه دانشگاه و نامه مهر شده شرکت تونسته بگیره ؟

والا ما کلی برای رییس شرکت دستمال به دست گرفتیم .. آخرش هم بهم گفت خودت می دونی که ما به همه سرویس شرکتی می دیم شما هم اگه نیاز داری پهنای باند می تونی سرویس شرکتی بگیری ماهی 40 تومان.
ما هم گفتیم باشه .. رفتیم که حساب کنیم یه خانم عزیزی بودن که اعصابشون خورد بود حواسش نبود گفت 23 تومان لطف کنید ... منم که ذوق زده شدم از 40 تومنی که آماده کرده بودم 23 تاشو دادیم به ایشون و خلاصه سرویس ما شد 256.
ولی در کل واقعا آسیا تک جدیدا در همه جهت افت داشته .
اولا که از نظر پشتیبانی که دیگه بزور کسی جواب میده ...قبلا 4 صبح هم زنگ میزدی با نهایت احترام جواب میدادند .. ولی یاد باد آن روزگاران یاد باد.
و همینطور قطعی بسیار بالا رفته ( منطقه شیخ فضل الله) و برای من که مهمه بعضی ساعات رو حتما دسترسی داشته باشم ناراحت کنندست.
از نظر سرعت هم میانگینی که من داشتم ماه اول تقریبا 28 تا 30 بود . ولی همینطور افت کرد .. و الان دیگه 25 که میشه باید جشنی بر پا کنیم.

--
من الان با *** هم از تورنت نمی تونم استفاده کنم .. کسی می تونه بگه راهی دیگه هست یا نه ؟
--

joeguitar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
اتفاقا من هم همین سوال را داشتم.آیا اونهایی که آسیاتک دارن می تونن از نرم افزارهای p2p و تورنت استفاده کنن یا اینکه بسته شدند.
آیا راه حلی وجود نداره؟

:(:hmm:

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
باسلام
اتفاقا من هم همین سوال را داشتم.آیا اونهایی که آسیاتک دارن می تونن از نرم افزارهای p2p و تورنت استفاده کنن یا اینکه بسته شدند.
آیا راه حلی وجود نداره؟

:(:hmm:

خیلی وقته که p2p وتورنت تعطیله و *** هم جواب نمیده و راهی هم براش پیدا نشده. تو روحشون با این ADSL نکبتشون فقط ارزونه و هیچ مزیت دیگه ای نداره.

julian.mercer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها ولی خداوکیلی از یه هفته پیش تو منطقه ما (امامت) یه کار هایی مثل اینکه کردن ، همه چی به حالت عادی و خیلی خوب برگشته ... (البته بعد از دو سه ماه زجر و بد بختی !!!)

الان من سرعتم با اشتراک 256 ، در طول روز کاملا یکنواخته و حتی شب ها (8 شب تا 1 صبح) ، بهتر هم میشه !!!
تورنت ها هم بسته نیست ، ولی ماکزیمم سرعتی که می تونم ازش بگیرم 20 کیلوبایت در ثانیه است ولی سرعت دانلود عادیم (بدون Download Accelerator) ، روی 25-26 کیلوبایت در ثانیه هست ... امیدوارم ، این بار دیگه کار اساسی کرده باشن و موقتی نباشه !!

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
درسته، بعد از یه وقفه در سرویس دهی و تغییر عجیب DNS ها همه چی به صورت خیل جالبی در اومده، Torrent بازه و از حدود 1 هفته پیش هیچ قطعی نداشته (مرکز شهید کاظمیان).

a_mehrabi_70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من مرکز مخابراتی نصر الهی هستم . سرعتش واقعا ً گند ( از گند هم گند تر ) من 128 گرفتم سرعت دانلود م حداکثر 10 و حداقل 2 تا 3 . ولی نکته جالب اینه که هیچ فیلتری نداره :D و تا حالا از 5شنبه 2هفته پیش هیچ قطعی نداشتم .
تا 1 هفته پیش نمی تونستم از تورنت دانلود کنم ولی امروز امتحان کردم شد سرعتش هم تا حالا از 5.5 بیشتر نرفته

poopak

Registered User
لایک‌ها
27
لطقا يكي من را راهنمايي منه

ايا از سرويس 64 مي توان براي دانلود , مخصوصا دانلود فيلم استفاده كرد ؟؟؟؟:blush::blush:

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
ابدا... سرعت دانلود متوسط حدود 4 kbs داره که برای دانلود یه فیلم 700 مگابایتی یک روز وقت می خواد، البته به شرط اینکه سرعت ثابت بمونه. و کامپیوتر 24 ساعته روشن باشه.

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
و البته در عمل شاید تا 3 روز هم طول بکشه. اگه این ظمان برات قابل قبوله... اون وقت به درد دانلود فیلم هم می خوره.

alivb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...
من امروز يه ماهم تموم شد كه ADSL از اسياتك گرفتم.
بعد هزينه ي راه اندازي هم ندادم چون مودم و بقيه كارها را خودم كردم.(يعني اسياتك به من گفت اين هزينه ي راه اندازي براي نصب مودم است) حالا امروز زنگ زدم ميگم چرا قطع شده، ميگن خب پول ندادي، بعد گفتم شماره حساب بفرماييد تا پول بريزم، گفتند شما بايد 25 هزار تومان بريزيد تا وصل شود.:blink:
راستي من سرويس 64 گرفتم كه ميشه ماهي 10 هزار تومان.
بعد گفتم چرا 25 هزار تومان، گفتند خب 5 هزار تومان براي نصب كه نداديد.
پول هم بايد 2 ماه 2 ماه بديد كه دو ماهش ميشه 20 هزار.

حالا سوالات من:
1- اين هزينه ي نصب بابت چيه؟؟ (خودشون كه امروز گفتن خب براي رانژه كردن خط)...درست ميگن؟؟:blink:

2- بايد 2 ماه به 2 ماه پول بريزم؟؟
آخه تو قرار داد نوشته كه پول به صورت ماهانه دريافت ميشود. چه جورياست؟؟:blink:

3- بعد اين ماه اول كه ميگن رايگانه راسته؟؟
آخه تو قرار داد نوشته هزينه ي يك سال اشتراك ميشه پرداخت 12 بار در 12 ماه. اين يكي چه جورياست؟؟
اين كه ميشه پول 12 ماه سال رو بديم پس اون يك ماه رايگانه كجا رفت؟؟:blink:

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
احتمالا منظور این بوده که اگه با سرویس یه ماهه حال کردین و خواستین ادامه بدین باید پولشم بدین اگه نه که هیچی. شما رو به خیر و ما رو به سلامت. ;)

ولی تا جایی که شنیدم و دیدم کسی پول ماه اول رو نداده، در واقع ماه اول کاملا رایگانه.

Hossein Best

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دو روزه میخوام با پشتیبانی تماس بگیرم ولی نمیتونم . چون هیچ ادم کودنی نیست گوشی رو برداره .
بامبول جدیدشون هم اینه که فقط دو ماه تمدید میکنن .
سری قبل خواستم تمدید کنم ولی چون از اشتراک قبلیم 2 هفته گذشته بود و تو این مدت دو هفته تمیدید نکرده بودم میخواست 3 تومن اضافه بگیره بابت دیر تمدید کردنم که تا گفتم نمیخوام تمدید کنم زنه گفت چون دفعه اولتونه اشکالی نداره . ولی اگه طرف مرد بود چهار تا فحش اب دار بهش میدادم که اینطوری منت نزاره .
با *** هم به زور از تورنت دانلود میکردیم که اونم الان دیگه جواب نمیده .
دلمون به گیم انلاین خوش بود که تازگیا دستشون درد نکنه پینگ ها در روز حدود 1700 و 1800 هستش که هیچ غلطی نمیشه باهاش کرد .
ولی اگه این مشکلاتشون مخصوصا پینگ حل نشه دیگه اخرین ماه هست که ازشون سرویس میگیرم .
راستی بگم سرویس 128 دارم . ولی خدایی ادم از یه شرکت پدر مادر دار 64 بگیره ولی از اینا کوفت هم نگیره .

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
دو روزه میخوام با پشتیبانی تماس بگیرم ولی نمیتونم . چون هیچ ادم کودنی نیست گوشی رو برداره .
بامبول جدیدشون هم اینه که فقط دو ماه تمدید میکنن .
سری قبل خواستم تمدید کنم ولی چون از اشتراک قبلیم 2 هفته گذشته بود و تو این مدت دو هفته تمیدید نکرده بودم میخواست 3 تومن اضافه بگیره بابت دیر تمدید کردنم که تا گفتم نمیخوام تمدید کنم زنه گفت چون دفعه اولتونه اشکالی نداره . ولی اگه طرف مرد بود چهار تا فحش اب دار بهش میدادم که اینطوری منت نزاره .
با *** هم به زور از تورنت دانلود میکردیم که اونم الان دیگه جواب نمیده .
دلمون به گیم انلاین خوش بود که تازگیا دستشون درد نکنه پینگ ها در روز حدود 1700 و 1800 هستش که هیچ غلطی نمیشه باهاش کرد .
ولی اگه این مشکلاتشون مخصوصا پینگ حل نشه دیگه اخرین ماه هست که ازشون سرویس میگیرم .
راستی بگم سرویس 128 دارم . ولی خدایی ادم از یه شرکت پدر مادر دار 64 بگیره ولی از اینا کوفت هم نگیره .

به نظر من که الان آسیاتک 128 اش نسبت به 64 نمی ارزه 64 اش هم فقط به درد چت می خوره! یادش بخیر یه موقه با همین 64 کلی در ماه از تورنت دانلود داشتم. افسوس که دیگه بعیده آسیاتک به اون روزای خوبش برگرده.

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
دوستان سرویس adsl آسیا تک و سیاست شرکت خیلی افتضاح شده.

به دلیل زیاد شدن user دیگه برای مشتری تره هم خورد نمی کردن. تا 2 ماه قبل ... مالی مشتری رو می کردن ولی الان دیگه با وقاحت جواب مشتری رو نمی دن.

برای تماس با بخش پشتیبانی - تمدید اشتراک - فروش باید از 8 صبح تماس بگیری شاید 8 شب موفق بشی.

این قضیه 2 ماه به این علت هست که در ماه مهر مشتری هاشون نصف می شه و از دوباره باید ... مالی مشتری رو بکنن به همین دلیل جلو جلو پولو می گیرن.

واقعا تف به این شرکت آسیا تک و تمامی شرکت های ایرانی که چنین سیاستی رو دنبال می کنند.

نمونه اش رو چند ماه قبل دیدیم شرکت داتک بود اول سرویس خوب می داد همین که مشتری زیاد شد کیفیت و پشتیبانی افتضاح شد و از دوباره مشتری کم شد که مجبور شدن برای جلوگیری از ضرر از تاکتیک هایی مثل یک ماه اینترنت رایگان و ... استفاده می کنند.

این راهی رو که آسیاتک می ره دقیقا به همون سرنوشت داتک دچار می شه.

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
دوستان سرویس adsl آسیا تک و سیاست شرکت خیلی افتضاح شده.

به دلیل زیاد شدن user دیگه برای مشتری تره هم خورد نمی کردن. تا 2 ماه قبل ... مالی مشتری رو می کردن ولی الان دیگه با وقاحت جواب مشتری رو نمی دن.

برای تماس با بخش پشتیبانی - تمدید اشتراک - فروش باید از 8 صبح تماس بگیری شاید 8 شب موفق بشی.

این قضیه 2 ماه به این علت هست که در ماه مهر مشتری هاشون نصف می شه و از دوباره باید ... مالی مشتری رو بکنن به همین دلیل جلو جلو پولو می گیرن.

واقعا تف به این شرکت آسیا تک و تمامی شرکت های ایرانی که چنین سیاستی رو دنبال می کنند.

نمونه اش رو چند ماه قبل دیدیم شرکت داتک بود اول سرویس خوب می داد همین که مشتری زیاد شد کیفیت و پشتیبانی افتضاح شد و از دوباره مشتری کم شد که مجبور شدن برای جلوگیری از ضرر از تاکتیک هایی مثل یک ماه اینترنت رایگان و ... استفاده می کنند.

این راهی رو که آسیاتک می ره دقیقا به همون سرنوشت داتک دچار می شه.
کاملا تایید میشه:cool::cool::cool:

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان من هم از آسیا تک 64 دارم.(مرکز تلفن حکمت شعار ) توی این دوهته ی آخر اینقدر قطع شده که حالم داره به هم میخوره.

از دیشب دیگه کامل قطع شده و اخطار 678 میده. بیشتر از ده دفعه هم با پشتیبانی تماس گرفتم ولی جوابهای بیخود مثل همیشه. مطمئنم که مشکل از خودشون+ه (یا از پهنای باند یا از مخابرات.)
2001004524463089898_rs.jpg

قبلاً هم این طوری میشد ولی زود مشکل حل میشد.

9 ماه پارس آنلاین داشتم یکبار این طوری نشد.

دیگه نمیدونم چی کار کنم. اگر این طوری پیش بره کنسلش میکنم میرم از یه خراب شده ی دیگه میگیرم.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
عجب !! منم الان زنگ زدم بخش فروش گفتم میخوام شارژ کنم گفتن پول دو ماه و باید بدی!!! ولی نکته جالبش اینجا بود گفت یک ماه براتون شارژ میکنیم ولی باید هزینه پیک و خودتون بدین !!!!!

بالا