• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان وضعیت دانلود شما چطوره ؟ سرعت دانلود من خیلی متغییره یعنی بین 16 تا 6 مدام کم و زیاد میشه . کاش لااقل روی 14 ثابت میموند

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
دوستان وضعیت دانلود شما چطوره ؟ سرعت دانلود من خیلی متغییره یعنی بین 16 تا 6 مدام کم و زیاد میشه . کاش لااقل روی 14 ثابت میموند

دقیقا همین طور هست. سرعت متغییر هست من 128 دارم مابین 7تا 16 بازی می کنه.

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
دانلود شما تو ساعتهای مختلف روز چطوره ؟
مال من شبها بهتر میشه ولی در روز سرعت متوسط دانلودم زیر 10 هست . روزی 2 -3 بار هم سندو رسیو کامل قطع میشه .

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
سند من كه كلا تعطيله يه فايل 300 كيلوبايتي اپلود نميشه
سرعت رو 14 ولي هر 1 دقيقه 2 3 ثانيه صفر ميشه

a_mehrabi_70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
برا من که 128 سرعتم از دوهفته پیش از 10 بالا تر نرفته

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
سرعت 512 ش الان چنده؟

برای من هم چند روزه که افتضاح شده . قکر میکردم مشکل از من هست ولی ظاهرا همه ی دوستان همین مشکل رو دارند . امیدوارم که به زودی وضعیت مثل سابق بشه این یه ماه تابستون رو ازش استفاده کنیم . :rolleyes:

joeguitar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
آقا یک یکی و دو روزی است که فیلتر شرکت فعال شده.آخه یکی و دو هفته ایی که استفاده می کردم اصلا فیلتر نبود.
آیا این مسئله چیز تازه اییه یا اینکه به دلیل مشکل در این یکی دو هفته وجود نداشت.
باتشکر

:wacko::f34r:

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من هم از آسیا تک 64 دارم.(مرکز تلفن حکمت شعار ) توی این دوهته ی آخر اینقدر قطع شده که حالم داره به هم میخوره.

از دیشب دیگه کامل قطع شده و اخطار 678 میده. بیشتر از ده دفعه هم با پشتیبانی تماس گرفتم ولی جوابهای بیخود مثل همیشه. مطمئنم که مشکل از خودشون+ه (یا از پهنای باند یا از مخابرات.)
2001004524463089898_rs.jpg

قبلاً هم این طوری میشد ولی زود مشکل حل میشد.

9 ماه پارس آنلاین داشتم یکبار این طوری نشد.

دیگه نمیدونم چی کار کنم. اگر این طوری پیش بره کنسلش میکنم میرم از یه خراب شده ی دیگه میگیرم.

رفيق اين خطا براي 2 حالت هستش يكي اينكه پهناي باند مركز مخابراتي تموم شده باشه كه منم اينجوري شده بودم البته همه خطا ميده يه خطا نميده ولي بيشتر اين رو ميده و يكي هم يه بار برق مخابرات ما رفته بوده اينجوري ميشد هي زنگ زدم تا برداشتن گفتن مركز فرد اسدي هستي گفتم اره گفتن كه برق اونجا رفته درست ميشه.

الان من مشكل 691 دارم هر وقت مودم رو قطع ميكنم يا DC ميكنم اكانتينگ اونا قطع نميكنه اولا نميدونستن ميگن مودم شما نميتونه قطع كنه گفتم چرا 1 ماه اول اينجوري نبودش يا صبانت داشتم اينجوري نبودش صبانت داشتم اصلا DC نميكردم همينطور قطع ميكردم دوباره وصل ميشد اين ميگه بايد حتما كانكشن رو قطع كني اين چه جورشه ديگه حالا گفتن كه اشكال از اكانتينگ ماست و عمومي هستش درست ميشه تا حالا كه درست نشده دوباره زنگ زدم كه kill كنن گفت از مودم گفتم همكارانتون گفتن از شماست گفت آهان پس چك ميكنيم بابا اصلا رسيدگي نميكنن فقط مودب هستن بعدشم من بايد هر سري زنگ بزنم تا كي گوشي رو بردارن بگم من رو از سرور kill كنن چون يوزر آنلاين ميمونه بعضي وقتها اينقدر زنگ ميزنم آخر هم كسي بر نميداره . امروز بهشون گفتم گفتم اينجوري خسارت ميزنيد

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امان از بي پولي اگه پول داشتيم ميرفتيم سپنتا ميگرفتيم راحت ميشديم.بچه ها اينا دارن دزدي ميكنن پهناي باند رو به خيلي ها ميدن همشون اين كار رو ميكنن مملكت دزد پرور اسلامي هستش ديگهه

ROUZBEH graphic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من هم از آسیا تک 64 دارم.(مرکز تلفن حکمت شعار ) توی این دوهته ی آخر اینقدر قطع شده که حالم داره به هم میخوره.

از دیشب دیگه کامل قطع شده و اخطار 678 میده. بیشتر از ده دفعه هم با پشتیبانی تماس گرفتم ولی جوابهای بیخود مثل همیشه. مطمئنم که مشکل از خودشون+ه (یا از پهنای باند یا از مخابرات.)
2001004524463089898_rs.jpg

قبلاً هم این طوری میشد ولی زود مشکل حل میشد.

9 ماه پارس آنلاین داشتم یکبار این طوری نشد.

دیگه نمیدونم چی کار کنم. اگر این طوری پیش بره کنسلش میکنم میرم از یه خراب شده ی دیگه میگیرم.

دوست عزیز این مشکل از تنظیمات مودم هم میشه 98% که با تنظیم صحیح و دادن ip مشکل حل میشه . حالا شما نوع مودمتون رو هم بفرمایید تا اگه مشکلتون ادامه داره کمک کنیم (البته اگه بتونیم.).

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
امروز بعد از 2 هفته الافي كه براي قطع شدن سرويس پارس آنلاين و رانژه شدن آسيا تك به ADSL (128)وصل شد تو مركز مخابرات كاطميان.چيزي كه تو 7-8 ساعت فهميدم اينه كه واقعا مزخرفه اولا پينگش كه مرتب بالا پايين ميشه و هر 10 ثانيه يك بار Timeout ميزنه كه كاملا نامناسبه براي بازي.براي دانلود هم به همين دليل خوب عمل نميكنه هي كم و زياد ميشه سرعتش در نتيحه اندازه 64 هم نيست حتي.
البته ماه اول كه مجاني گرفتم مودم اينا هم داشتم اگه تا آخره ماه همينطوري بمونه ماه بعد ميرم از شهراد ميگيرم.كسي از شهراد گرفته ميدونه وضعيتش چطوريه؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
یکی از دوستان من آسیاتک 128 کیلو داره و میگه که تورنت رو بیشتر از 5-6 کیلوبایت در ثانیه بهش سرعت دانلود نمیده ... شما به چنین مشکلی خوردید یا نه ؟ ... پورت خاصی رو می شناسید که کارش رو راه بندازه ؟ ...

مرسی ...

پی نوشت : خونه شون سمت میدون سپاهه ...

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
یکی از دوستان من آسیاتک 128 کیلو داره و میگه که تورنت رو بیشتر از 5-6 کیلوبایت در ثانیه بهش سرعت دانلود نمیده ... شما به چنین مشکلی خوردید یا نه ؟ ... پورت خاصی رو می شناسید که کارش رو راه بندازه ؟ ...

مرسی ...

پی نوشت : خونه شون سمت میدون سپاهه ...

دوست عزیز آساتک پورت های تورنت و ... رو بسته و محدودیت روش اعمال کرده.

من نمی دونم تا کی باید وضعیت اینترنت در ایران به این شکل باشه.

همه می خوان دزدی کنن و سره مشتری رو کلاه بزارن و فقط به سود خودشون فکر می کنن.

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
تنظیمات را روی مودم انجام دادم تا دیگه نیازی به استفاده از کانکشن نباشه. ساعت 4 بعد از ظهر که مودم را خاموش کردم ، 12:20 بامداد روشنش کردم ولی باز هم یوزرم آنلاین مونده بود. پس با تنظیمات مودم هم مشکل آنلاین بودنم حل نشد.

تا اینکه دوباره زنگ زدم 1844. علتش را پرسیدم قبلا که میگفتن برو میکروفیلتر بخر ، ولی این دفعه گفتن که بعضی از مودمهای LAN این مشکل را داره و اگر از USB استفاده کنید این مشکل حل میشه. الان دیگه از USB استفاده میکنم .
. هر چند که فکر میکنم مشکل از LAN بود. چون تا چند هفته ی پیش فقط از USB استفاده میکردم و اصلا این مشکل را نداشتم.

نتیجش را اعلام میکنم ، امیدوارم این تجربیات به درد دوستان بخوره. مودم هم Symphony sy800c

خوب حل نشد که نشد. برای اینکه هر دفعه بخوام کانکت کنم باید یکبار زنگ بزنم پشتیبانی.

تنظیمات مودم را هم برگردوندم به حالت استفاده از کانکشن. چون با این راه حداقل یکی دوبارش دیسکانکت واقعی میکنه.

دوستان راه حلی به نظرشون میرسه؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
افتضاحه واقعاً . با خط 128 دانلود در روز 8 در شب 6 ! پینگ هم که رو سفید کرده مارو 700 تا 800 !
پشتیبانی هم میگه پهنای باند منطقه شما پر شده و فعلاً برنامه ای برای افزایش نداریم !!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
خوب حل نشد که نشد. برای اینکه هر دفعه بخوام کانکت کنم باید یکبار زنگ بزنم پشتیبانی.

تنظیمات مودم را هم برگردوندم به حالت استفاده از کانکشن. چون با این راه حداقل یکی دوبارش دیسکانکت واقعی میکنه.

دوستان راه حلی به نظرشون میرسه؟
شما در مودم چه نوع کانکشنی رو ست کردی؟ bridge or pppoe?

joeguitar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
آقا یک یکی و دو روزی است که فیلتر شرکت فعال شده.آخه یکی و دو هفته ایی که استفاده می کردم اصلا فیلتر نبود.
آیا این مسئله چیز تازه اییه یا اینکه به دلیل مشکل در این یکی دو هفته وجود نداشت.
باتشکر

:wacko::f34r:

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
آره دوست عزیز.... کاملا طبیعیه. اصلا خودت رو ناراحت نکن.

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
شما در مودم چه نوع کانکشنی رو ست کردی؟ bridge or pppoe?

برای زمانی که مودم اتوماتیک خودش کانکت میکنه PPPOE و زمانیکه از کانکشن استفاده میکنم Bridge

الان روی Bridge گذاشتم و USB. از صبح چندین دفعه دیسکانکت کردم. فعلا که مشکلی نیست.

بالا