دوستان وضعیت دانلود شما چطوره ؟ سرعت دانلود من خیلی متغییره یعنی بین 16 تا 6 مدام کم و زیاد میشه . کاش لااقل روی 14 ثابت میموند
سرعت 512 ش الان چنده؟
دوستان من هم از آسیا تک 64 دارم.(مرکز تلفن حکمت شعار ) توی این دوهته ی آخر اینقدر قطع شده که حالم داره به هم میخوره.
از دیشب دیگه کامل قطع شده و اخطار 678 میده. بیشتر از ده دفعه هم با پشتیبانی تماس گرفتم ولی جوابهای بیخود مثل همیشه. مطمئنم که مشکل از خودشون+ه (یا از پهنای باند یا از مخابرات.)
![]()
قبلاً هم این طوری میشد ولی زود مشکل حل میشد.
9 ماه پارس آنلاین داشتم یکبار این طوری نشد.
دیگه نمیدونم چی کار کنم. اگر این طوری پیش بره کنسلش میکنم میرم از یه خراب شده ی دیگه میگیرم.
دوستان من هم از آسیا تک 64 دارم.(مرکز تلفن حکمت شعار ) توی این دوهته ی آخر اینقدر قطع شده که حالم داره به هم میخوره.
از دیشب دیگه کامل قطع شده و اخطار 678 میده. بیشتر از ده دفعه هم با پشتیبانی تماس گرفتم ولی جوابهای بیخود مثل همیشه. مطمئنم که مشکل از خودشون+ه (یا از پهنای باند یا از مخابرات.)
![]()
قبلاً هم این طوری میشد ولی زود مشکل حل میشد.
9 ماه پارس آنلاین داشتم یکبار این طوری نشد.
دیگه نمیدونم چی کار کنم. اگر این طوری پیش بره کنسلش میکنم میرم از یه خراب شده ی دیگه میگیرم.
یکی از دوستان من آسیاتک 128 کیلو داره و میگه که تورنت رو بیشتر از 5-6 کیلوبایت در ثانیه بهش سرعت دانلود نمیده ... شما به چنین مشکلی خوردید یا نه ؟ ... پورت خاصی رو می شناسید که کارش رو راه بندازه ؟ ...
مرسی ...
پی نوشت : خونه شون سمت میدون سپاهه ...
شما در مودم چه نوع کانکشنی رو ست کردی؟ bridge or pppoe?خوب حل نشد که نشد. برای اینکه هر دفعه بخوام کانکت کنم باید یکبار زنگ بزنم پشتیبانی.
تنظیمات مودم را هم برگردوندم به حالت استفاده از کانکشن. چون با این راه حداقل یکی دوبارش دیسکانکت واقعی میکنه.
دوستان راه حلی به نظرشون میرسه؟
شما در مودم چه نوع کانکشنی رو ست کردی؟ bridge or pppoe?