• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دوست عزیز آساتک پورت های تورنت و ... رو بسته و محدودیت روش اعمال کرده.

من نمی دونم تا کی باید وضعیت اینترنت در ایران به این شکل باشه.

همه می خوان دزدی کنن و سره مشتری رو کلاه بزارن و فقط به سود خودشون فکر می کنن.
مرسی ... پس کلا اینطوریه ...

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
برای زمانی که مودم اتوماتیک خودش کانکت میکنه PPPOE و زمانیکه از کانکشن استفاده میکنم Bridge

الان روی Bridge گذاشتم و USB. از صبح چندین دفعه دیسکانکت کردم. فعلا که مشکلی نیست.
در هر صورت فکر نکنم با بریج مشکلی داشته باشه

smaeel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان

1- ممنون از اینکه یه جایی هست که بشه اطلاعاتی در این مورد بدست آورد و چیزهایی بیان کرد.

2- من سرویس آسیاتک دارم 1 ماه اول 128

3- بابت مودمها و ...دریافت پولشون یک روزه انجام شد.وصل شدن خط 40 روز طول کشید.بعد از تماسهای مکرر من که دوستان میدونند با چه زحمتی است و از سر واکردن پشتیبانی و هی مساله رو گردن سیم کشی و اسپلیتر و ... انداختن آخرش یه آدم دلسوز پیدا شد که مساله رو پیگیری کرد فهمیدیم مخابرات اشتباها dsl یه شماره دیگه رو راه انداخته.

4- اینجا درست نیست اسم ببرم ولی اون شخص به همه اون تشکیلات میارزه و من ممنون ایشون هستم.

5- سرعت و دانلود و ping و p2p و فیلتر و ... رو دوستان کمابیش میدونن و به نظر من همون 64 آن هم نمیارزد چون عملا نمیشه حتی همون استفاده رو کرد و اگه هدف یه چک کردن email و باز کردن چند صفحه و مطالعه و ... باشه که 64 جواب میده خرید یه کارت چند ساعته که کار آدم رو راه میاندازه بسیار بهتر و سریعتر و کم هزینه تر است.

6- همیشه هیچ ارزونی بی علت نیست من هم میخواستم این سرویس رو تست کنم چون قبلا خیلی تعریفش رو میکردن و به عینه دیدم چیه.قبلا هم فکر کنم تو همین فروم گفتم تنها کار موثر این است که بتونیم جلو خودمون رو بگیریم و ازشون اشتراک نگیریم و پول مفت به این کیفیت نامطلوب ندیم.

سوالات من
1- یه نفر هست که از مودم lan استفاده کنه بتونه تنظیماتش رو کامل بگه چون خود پشتیبانی آسیاتک هم درست نمیدونن و میگن با نصب هماهنگ کن نصب هم تا حالا چند جور جواب من رو داده البته وصل میشه و کار میکنه ولی چه سرعتی.من یه توضیح در مورد کلیه موارد تنظیم میخوام اگه ممکن باشه ممنون میشم.

2- کسی هست که مودم رو امانی گرفته و بعد از استفاده برگردونده باشه.کار به چه صورت اسنت و هزینه هاش چطور است چون حقیقتا عطای این سرویس رو به لقایش میخواهم ببخشم.

من حرفهام رو زدم چون وظیفه میدونم دیگران آگاه بشن حالا خود دانید میخواهید گول تبلیغات رو بخورید و سرمایه و وقت و اعصابتون رو هدر بدید بفرمایید.راه باز است.

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از توضیحاتتون، قطعا موثر خواهد بود.

poopak

Registered User
لایک‌ها
27
دوستان بالاحره من اين سرويس 64 اسيا تك را بگيرم يا به فكر يك شركت ديگه باشم . پيش شماره 3316 منطقه محابراتي اشرفي اصفهاني مورد مصرفم هم دانلود مي باشد :blush::blush::blush:

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان

من الان تقریبا سه روز هستش که یه مشکل نادر برام پیش اومده که تو این مدت که از اسیاتک استفاده میکردم هیچ وقت این جور مشکل رو نداشتم

ماجرا از اینجا شروع شد که من ساعت 10 صبح سه روز پیش در حالی که داشتم از اینترنت استفاده میکردم یه دفعه اینترنت دیسکانکت شد و من طبق معمول دوباره کانکت کردم ولی دیدم که اصلا اینترنت مثل قبل دیسکانت شدن نیست چراغ tx/rx مدمم که در حالاتی که من قبلا با سرویس 256 با سرعت 28 دانلود میکردم تقریبا به صورت ثابت روشن میشد حالا با سرعت دانلود 4 ثابت روشن میمونه و سرعت اینترنت هم به شکل افتضاحی کمه

بعد با شماره 1844 تماس گرفتم و با کلی صحبت به این نتیجه رسیدیم که مدم رو ببرم شرکت برای config کردم تا مشکلم حل بشه و من هم مدم رو برداشتم و رفتم اونجا یه خانمی به نام خانم شهیدی مدم من رو config کرد و من به خیال اینکه دزست شده اودم خونه ولی دیدم که هیج تغییری نکرده که هیچ دیگه کانکت هم نمیشه که باز با پشتیبانی تماس گرفتم که با یه سری تغییرات بار تونستم با تون سرعت خیلی پایین به اینترنت وصل شم

بعد چند با تماس گرفتم با شرکت باز برادران و خواهران پشتیبانی به این نتیجه رسیدن که مشکل از مدم هستش و شما هم که بیکاری پاشو مدم رو بردار بیار برات تست کنیم من هم باز رفتم شرکت یه اقایی اونجا برام یه سری از چیزهای مدم رو چک کرد و دا اخر گفت مدم به نظر من هیچ مشکلی نداره ولی چون ما اینجا خط مستقیم برای چک کردن داخل اینترنت ندارم شما برو و شنبه تماس بگیر که ما یه مامور رو بفرستیم در خونه تا اونجا کاملا مشکل رو تشخیص بده

این بود قضیه این 4 روز من . میخواستم بدونم که کس دیگه ای از دوستان همچین مشکلی مثل من داره یا نه

مدم من comtrend ct507 و منطقه مخابراتیم حکمت شعار

اینم عکس مدم

product13_sm.jpg

اینم سرعتم تو این سه روز

2000520263663862522_rs.jpg

ممنون میشم راهنماییم کنید

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان

من الان تقریبا سه روز هستش که یه مشکل نادر برام پیش اومده که تو این مدت که از اسیاتک استفاده میکردم هیچ وقت این جور مشکل رو نداشتم

ماجرا از اینجا شروع شد که من ساعت 10 صبح سه روز پیش در حالی که داشتم از اینترنت استفاده میکردم یه دفعه اینترنت دیسکانکت شد و من طبق معمول دوباره کانکت کردم ولی دیدم که اصلا اینترنت مثل قبل دیسکانت شدن نیست چراغ tx/rx مدمم که در حالاتی که من قبلا با سرویس 256 با سرعت 28 دانلود میکردم تقریبا به صورت ثابت روشن میشد حالا با سرعت دانلود 4 ثابت روشن میمونه و سرعت اینترنت هم به شکل افتضاحی کمه

بعد با شماره 1844 تماس گرفتم و با کلی صحبت به این نتیجه رسیدیم که مدم رو ببرم شرکت برای config کردم تا مشکلم حل بشه و من هم مدم رو برداشتم و رفتم اونجا یه خانمی به نام خانم شهیدی مدم من رو config کرد و من به خیال اینکه دزست شده اودم خونه ولی دیدم که هیج تغییری نکرده که هیچ دیگه کانکت هم نمیشه که باز با پشتیبانی تماس گرفتم که با یه سری تغییرات بار تونستم با تون سرعت خیلی پایین به اینترنت وصل شم

بعد چند با تماس گرفتم با شرکت باز برادران و خواهران پشتیبانی به این نتیجه رسیدن که مشکل از مدم هستش و شما هم که بیکاری پاشو مدم رو بردار بیار برات تست کنیم من هم باز رفتم شرکت یه اقایی اونجا برام یه سری از چیزهای مدم رو چک کرد و دا اخر گفت مدم به نظر من هیچ مشکلی نداره ولی چون ما اینجا خط مستقیم برای چک کردن داخل اینترنت ندارم شما برو و شنبه تماس بگیر که ما یه مامور رو بفرستیم در خونه تا اونجا کاملا مشکل رو تشخیص بده

این بود قضیه این 4 روز من . میخواستم بدونم که کس دیگه ای از دوستان همچین مشکلی مثل من داره یا نه

مدم من comtrend ct507 و منطقه مخابراتیم حکمت شعار

اینم عکس مدم

product13_sm.jpg

اینم سرعتم تو این سه روز

2000520263663862522_rs.jpg

ممنون میشم راهنماییم کنید

البته احتمال اینکه سرویس شما 64 شده باشه هست شما میبایست با با بخش تمدید تماس بگیری ازشون بپرسی چه سرویسی با چه سرعتی براتون ست کردن ( بدون اینکه حرفی از سرعتتون بزنید ) اگر گفت 256 بهشون بگید پورت شما رو یدور ریست کنن احتمالا حل میشه اگر نشد ممکنه ایراد خیلی چیزا باشه کمبود پهنای باند مرکز شما نویز خط ( که احتمالش کمه ) و نوع شر شدن سرویس شما خلاصه مشکل مودم بعیده معمولا یا کار میکنه یا نمیکنه البته من روز اول مشکلی که داشتم این بود که NAT رو فعال نکرده بودم تو مسیر یابی و کلا سرعت افتضاح شده بود شما ببینید فعال هست یا نه ؟

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
دوستان بالاحره من اين سرويس 64 اسيا تك را بگيرم يا به فكر يك شركت ديگه باشم . پيش شماره 3316 منطقه محابراتي اشرفي اصفهاني مورد مصرفم هم دانلود مي باشد :blush::blush::blush:

دوست عزیز من 128 دارم در حد 64 هست. حالا شما می خواهی با 64 دانلود داشته باشی به نظرم منصرف بشی بهتره.

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
البته احتمال اینکه سرویس شما 64 شده باشه هست شما میبایست با با بخش تمدید تماس بگیری ازشون بپرسی چه سرویسی با چه سرعتی براتون ست کردن ( بدون اینکه حرفی از سرعتتون بزنید ) اگر گفت 256 بهشون بگید پورت شما رو یدور ریست کنن احتمالا حل میشه اگر نشد ممکنه ایراد خیلی چیزا باشه کمبود پهنای باند مرکز شما نویز خط ( که احتمالش کمه ) و نوع شر شدن سرویس شما خلاصه مشکل مودم بعیده معمولا یا کار میکنه یا نمیکنه البته من روز اول مشکلی که داشتم این بود که NAT رو فعال نکرده بودم تو مسیر یابی و کلا سرعت افتضاح شده بود شما ببینید فعال هست یا نه ؟

سلام

ممنون از راهنماییت

زنگ زدم اسیاتک گفت که فردا زنگ بزنید برای ریست پورت میکنیم

انشاالله که درست بشه

بازم ممنون

blues-kambiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام

من تازه میخوام adsl بگیرم لطفا راهنمایی کنید
شهرک غرب هستم و سرعت دانلود برام اهمیت داره

a_mehrabi_70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
راست میگه اگه سرعت می خوای بیخیال اسیا تک شو برا من مثلا 128 ولی از 3هفته پیش سرعت دانلودم از 9 بالاتر نرفته

orbit-8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام

من تازه میخوام adsl بگیرم لطفا راهنمایی کنید
شهرک غرب هستم و سرعت دانلود برام اهمیت داره

اینجا که سرعت خیلی افتضاحه یک ماه سرویس گرفتم هنوز نتونتم یه دانلود درست حسابی بکنم
میانگین سرعتمم رو 10 هستش :blink:

a_mehrabi_70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
باز برا تو که خوبه پس من چی باید بگم که سرعتم از 10 تاحالا بالاتر نرفته

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
گوش شیطون کر ، من 2 روزه دارم 15 دانلود می کنم و کماکان فیلترینگ رو اعصابه !

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
ف/ی/ل/ت/رینگش که خیلی زشته! یه مدت داشتیم زندگی میکردیم... ف/ی/ل/ت/ر نداشت همه سرچ هام به جواب می رسید. کلی سایت درست حسابی علمی رو گرفتن بستن.... اَه....

سرعت دانلودم که الآن 2 روزه از 5!!!!!!!!!!! بالاتر نرفته.... خیر سرش 128 مثلا.

ehsanescence

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان شما که مثلا 128 دارین و سرعت دانلودتون افتضاحه چرا زنگ نمی زنین رو اعصابشون راه برین ...؟!؟
من 64 دارم ...اونم مفتیه یعنی برنده مسابقه جام طلایی پارسال شدم...فقط پول مودم دادم. هر وقت سرعتم کم بشه سریع زنگ میزنم کلافه شون میکنم. به نظرم اگه هر چی سرمون در میارن صدامون در نیاد هر کاری دلشون بخواد میکنن. اگه همه زنگ بزنین اعتراض کنین احتمالا یه فکری برا این کلاه برداریشون میکنن.

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
اینو منم پایم.

دو هفته پیش که اعتراظا برای اون گندکاری از کار افتادن DNS ها بالا گرفت دیدیم که یه هفته اینترنت بدون ف/ی/ل/ت/ر و نسبتا سریع داشتیم. از همین امروز بیاین همه با هم شروع کنیم و از حقیقت کاهش سرعت خط شرکت رو مطلع کنیم (میدونم که میدونن، اسمش رو میزارم اعتراض مودبانه)

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
ای ول.

طی یک تماس کوتاه تلفنی یا یکی از عزیزان بخش فنی اسیاتک ایشون (بسیار انسان صادق و خوش برخوردی بودند) ضمن بیان این نکته که ایشون فقط یک کارمند ساده هستندنه رئیس شرکت، تمامی مشکلات رو بر عهده گرفتن و فرمودن یک تیم تخصصی مشغول بررسی موضوع است ولی با توجه به روند اجرا و پیگیری کارهای فنی (+ اداری)، شاید بچه های ما یا نوادگانمون بتونن نتیجه بررسی ها رو احساس کنند.

بالا