mr-mostafa
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 360
- لایکها
- 0
تنظیمات را روی مودم انجام دادم تا دیگه نیازی به استفاده از کانکشن نباشه. ساعت 4 بعد از ظهر که مودم را خاموش کردم ، 12:20 بامداد روشنش کردم ولی باز هم یوزرم آنلاین مونده بود. پس با تنظیمات مودم هم مشکل آنلاین بودنم حل نشد.
تا اینکه دوباره زنگ زدم 1844. علتش را پرسیدم قبلا که میگفتن برو میکروفیلتر بخر ، ولی این دفعه گفتن که بعضی از مودمهای LAN این مشکل را داره و اگر از USB استفاده کنید این مشکل حل میشه. الان دیگه از USB استفاده میکنم .
. هر چند که فکر میکنم مشکل از LAN بود. چون تا چند هفته ی پیش فقط از USB استفاده میکردم و اصلا این مشکل را نداشتم.
نتیجش را اعلام میکنم ، امیدوارم این تجربیات به درد دوستان بخوره. مودم هم Symphony sy800c
خوب حل نشد که نشد. برای اینکه هر دفعه بخوام کانکت کنم باید یکبار زنگ بزنم پشتیبانی.
تنظیمات مودم را هم برگردوندم به حالت استفاده از کانکشن. چون با این راه حداقل یکی دوبارش دیسکانکت واقعی میکنه.
دوستان راه حلی به نظرشون میرسه؟
دوست عزيز اين مشكل از خود اسيا هستش خودشونم به من گفتن ولي همشون با هم مچ نيستن بعضي وقتها زنگ ميزنم منو قطع كنن ميگه از مودم هستش در صورتي كه مودم هيچ مشكلي نداشت . گفتن حل ميشه ولي هنوز حل نشده