• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تنظیمات را روی مودم انجام دادم تا دیگه نیازی به استفاده از کانکشن نباشه. ساعت 4 بعد از ظهر که مودم را خاموش کردم ، 12:20 بامداد روشنش کردم ولی باز هم یوزرم آنلاین مونده بود. پس با تنظیمات مودم هم مشکل آنلاین بودنم حل نشد.

تا اینکه دوباره زنگ زدم 1844. علتش را پرسیدم قبلا که میگفتن برو میکروفیلتر بخر ، ولی این دفعه گفتن که بعضی از مودمهای LAN این مشکل را داره و اگر از USB استفاده کنید این مشکل حل میشه. الان دیگه از USB استفاده میکنم .
. هر چند که فکر میکنم مشکل از LAN بود. چون تا چند هفته ی پیش فقط از USB استفاده میکردم و اصلا این مشکل را نداشتم.

نتیجش را اعلام میکنم ، امیدوارم این تجربیات به درد دوستان بخوره. مودم هم Symphony sy800c

خوب حل نشد که نشد. برای اینکه هر دفعه بخوام کانکت کنم باید یکبار زنگ بزنم پشتیبانی.

تنظیمات مودم را هم برگردوندم به حالت استفاده از کانکشن. چون با این راه حداقل یکی دوبارش دیسکانکت واقعی میکنه.

دوستان راه حلی به نظرشون میرسه؟

دوست عزيز اين مشكل از خود اسيا هستش خودشونم به من گفتن ولي همشون با هم مچ نيستن بعضي وقتها زنگ ميزنم منو قطع كنن ميگه از مودم هستش در صورتي كه مودم هيچ مشكلي نداشت . گفتن حل ميشه ولي هنوز حل نشده

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من الان تقریبا سه روز هستش که یه مشکل نادر برام پیش اومده که تو این مدت که از اسیاتک استفاده میکردم هیچ وقت این جور مشکل رو نداشتم

ماجرا از اینجا شروع شد که من ساعت 10 صبح سه روز پیش در حالی که داشتم از اینترنت استفاده میکردم یه دفعه اینترنت دیسکانکت شد و من طبق معمول دوباره کانکت کردم ولی دیدم که اصلا اینترنت مثل قبل دیسکانت شدن نیست چراغ tx/rx مدمم که در حالاتی که من قبلا با سرویس 256 با سرعت 28 دانلود میکردم تقریبا به صورت ثابت روشن میشد حالا با سرعت دانلود 4 ثابت روشن میمونه و سرعت اینترنت هم به شکل افتضاحی کمه

بعد با شماره 1844 تماس گرفتم و با کلی صحبت به این نتیجه رسیدیم که مدم رو ببرم شرکت برای config کردم تا مشکلم حل بشه و من هم مدم رو برداشتم و رفتم اونجا یه خانمی به نام خانم شهیدی مدم من رو config کرد و من به خیال اینکه دزست شده اودم خونه ولی دیدم که هیج تغییری نکرده که هیچ دیگه کانکت هم نمیشه که باز با پشتیبانی تماس گرفتم که با یه سری تغییرات بار تونستم با تون سرعت خیلی پایین به اینترنت وصل شم

بعد چند با تماس گرفتم با شرکت باز برادران و خواهران پشتیبانی به این نتیجه رسیدن که مشکل از مدم هستش و شما هم که بیکاری پاشو مدم رو بردار بیار برات تست کنیم من هم باز رفتم شرکت یه اقایی اونجا برام یه سری از چیزهای مدم رو چک کرد و دا اخر گفت مدم به نظر من هیچ مشکلی نداره ولی چون ما اینجا خط مستقیم برای چک کردن داخل اینترنت ندارم شما برو و شنبه تماس بگیر که ما یه مامور رو بفرستیم در خونه تا اونجا کاملا مشکل رو تشخیص بده

این بود قضیه این 4 روز من . میخواستم بدونم که کس دیگه ای از دوستان همچین مشکلی مثل من داره یا نه

مدم من comtrend ct507 و منطقه مخابراتیم حکمت شعار

اینم عکس مدم

product13_sm.jpg

اینم سرعتم تو این سه روز

2000520263663862522_rs.jpg

ممنون میشم راهنماییم کنید

شما اين تست سرعت رو از كجا آوردي برنامه خاصي داري؟؟؟؟

واقعا از كجا بفهميم سرويس واقعي دارن ارائه ميدن؟؟؟ مال من كه از speedtest ميگيرم به 64 ميخوره تا 128

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من سرويس 128 دارم از اسيا الان ببينيد چه وضعيه آخه اين سرويس 64 هستش تا 128 درزدي ميكنن اينا هيچ قائده و قانوني هم نداره

من مركز مخابراتي فرد اسدي هستم .

يه سرويس خوب و نامحدود و ارزون از كجا بگيريم بهتر از آسيا باشه كسي در فرد اسدي داره ؟!!! ميدان ازادي - استاد معين

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها يه ISP خوب كه ارزون هم باشه تقريبا سراغ ندارين اين آسيا ديگه اعصاب مارو خورد كرده فايده نداره. الان 128 داده سرعت من با دانلود منيجر رو 10 هستش آخه اين چه وضعي هستش از كجا بدونيم واقعا دارن 128 ميدن؟؟؟ هيچ قانوني نداره مسخره بازيه بابا . يه شركت خوب نيستش؟؟؟ من مركز مخابراتي فرد اسدي هستم.

در ضمن مركز مخابراتي شهيد نهري كسي هستش؟؟؟ چه شركتي خوبه اونجا؟؟؟؟

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در هر صورت فکر نکنم با بریج مشکلی داشته باشه

دوست عزيز براي من هر سري كامپيوتر رو ريست ميكنم مياد بالا وارد نميشه 691 ميده آنلاين ميمونه زنگ ميزنم اونجا قطع ميكنن 1 ماه اول مشكل نداشتم با اسيا پشتيباني ميگفت كه بايد ديسكانكت كني ولي با صبانت كار ميكردم اصلا ديسكانكت نميكردم همينطور خاموش ميكردم ولي مشكلي نداشت تا اينكه پشتيباني گفت مشكل از اكانتينگ ماست اين مشكل عمومي هستش حل ميشه ولي هنوز نشده البته من مودم رو خاموش ميكنم فرداش روشن ميكنم باز هم 691 ميده بعضي وقتها كابل شبكه رو در ميارم بعد 5min ميزنم داخل مودم و مودم رو 10 دقيقه خاموش ميكنم روشن ميكنم درست ميشه با اونكه قبلشم 121 ساعت خاموش بوده ولي بعضي وقتها هم اصلا درست نميشه با خاموش كردن در آوردن كابل شبكه زنگ ميزنم قطع ميكنن. الان مودم من تنظيماتش روي pppoe هستش Bridge چه فرقي داره بايد رو اون باشه؟؟؟ اين مودم من وقت نكردم ببرم صبانت تنظيم كنه چون قبلا صبا داشتم از اونا گرفتم خودشونم نيومدن درست كنن بيخودي 10 هزار هم پول نصب دادم. الان من يه فايل .Bit ساختم برنامه نويسي گذاشتم داخل استارت آپ بالا مياد اتوماتيك كانكت ميكنه خود مودم هر كاري كردم نشد هم كانكشن اسيا رو كانكت ميكنه پشت سرش كانكشن *** رو حالا من تنظيمات رو چيكار كنم

smaeel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من هم ممنونم که نظرم رو خوندی.

با توضیحات اخیر بله، در این زمینه با شما موافقم:

خدا را شکر
اقلا تا حدی با بنده موافقید.

ولی دوستان تازمانیکه ما از خودمان شروع نکنیم
حاظر نباشیم برای هدف بزرگتر قید این مسایل پیش پا افتاده را لااقل تا مدتی محدود بزنیم.(منظور من chat و امثال آن است دوستانی که کارهای تخصصی میکنند به دل نگیرند)
بخواهیم مشکلاتمان را با اعتراضهای بچگانه و بی نتیجه به مسئولینی که بلد هستند چطور ما را سرکار بگذارند حل کنیم
مساله لااقل در مورد کیفیت نامطلوب اینترنت adsl همین است و چه بسا بدتر هم خواهد شد.

متاسفانه من ندیدم یا به چشمم نخورد که لااقل به عنوان یک نمونه در یکی از انجمنها یا صفحات وب چنین پیشنهادی شود.چیزی که در خیلی جاهای دنیا شاهد هستیم.مثلا من شنیدم با گران شدن قیمت یک قلم ماده غذایی مانند مرغ در کشور آلمان فردای آن روز خانمهای خانه دار بدون اینکه حتی به یکدیگر بگویند در یک حرکت به قول دوستمان خودجوش چگونه عمل میکنند و نتیجه آن هم مشخص است.
حالا ما چطور عمل میکنیم.اگر قبلا یکی میخریدیم حالا دو تا با این قیمت گران میخریم مبادا پس فردا گرانتر شود.
تازه افزایش قیمتها در چنان کشورهایی بر مبنای یک اقتصاد علمی و حساب شده است و مال ما را هم که خودتان میدانید.

در ضمن دوست عزیز مساله فیلتر در اینچنین جامعه ای با یک حکومت مذهبی چیزی عجیب و دور از ذهن نیست. اصلا خاص چنین نگرشی اصل سانسور و فیلترینگ است و شما نمیتوانی یه اصل را بپذیری و سایر شاخه ها را که از آن منتج میشود نخواهی و قاعدتا با اعتراض به مسئول پشتیبانی یک شرکت ارایه دهنده سرویس قادر به حل مشکل نخواهی بود.خواهشمندم در این باره بحث نفرمایید.

موفق و پیروز باشید

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
خدا را شکر
اقلا تا حدی با بنده موافقید.

ولی دوستان تازمانیکه ما از خودمان شروع نکنیم
حاظر نباشیم برای هدف بزرگتر قید این مسایل پیش پا افتاده را لااقل تا مدتی محدود بزنیم.(منظور من chat و امثال آن است دوستانی که کارهای تخصصی میکنند به دل نگیرند)
بخواهیم مشکلاتمان را با اعتراضهای بچگانه و بی نتیجه به مسئولینی که بلد هستند چطور ما را سرکار بگذارند حل کنیم
مساله لااقل در مورد کیفیت نامطلوب اینترنت adsl همین است و چه بسا بدتر هم خواهد شد.

متاسفانه من ندیدم یا به چشمم نخورد که لااقل به عنوان یک نمونه در یکی از انجمنها یا صفحات وب چنین پیشنهادی شود.چیزی که در خیلی جاهای دنیا شاهد هستیم.مثلا من شنیدم با گران شدن قیمت یک قلم ماده غذایی مانند مرغ در کشور آلمان فردای آن روز خانمهای خانه دار بدون اینکه حتی به یکدیگر بگویند در یک حرکت به قول دوستمان خودجوش چگونه عمل میکنند و نتیجه آن هم مشخص است.
حالا ما چطور عمل میکنیم.اگر قبلا یکی میخریدیم حالا دو تا با این قیمت گران میخریم مبادا پس فردا گرانتر شود.
تازه افزایش قیمتها در چنان کشورهایی بر مبنای یک اقتصاد علمی و حساب شده است و مال ما را هم که خودتان میدانید.

در ضمن دوست عزیز مساله فیلتر در اینچنین جامعه ای با یک حکومت مذهبی چیزی عجیب و دور از ذهن نیست. اصلا خاص چنین نگرشی اصل سانسور و فیلترینگ است و شما نمیتوانی یه اصل را بپذیری و سایر شاخه ها را که از آن منتج میشود نخواهی و قاعدتا با اعتراض به مسئول پشتیبانی یک شرکت ارایه دهنده سرویس قادر به حل مشکل نخواهی بود.خواهشمندم در این باره بحث نفرمایید.

موفق و پیروز باشید

دوست عزیز با صحبت های شما تا حدودی موافقم.

ولی نکته ایی را به دوستان گوشزد می کنم. حتی اون یک اعتراض به بخش پشتیبانی هم موثر هست.

اگر همه احساس مسئولیت کنند و منتظر کسی نباشند همین یک نفر ها تبدیل به یک اعتراض گسترده می شه.

قضیه همون من اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه بر می خیزنند هست.

mazi6565

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز. کسی جواب برای مشکل ما نداره؟

53gpo35.jpg

اینو چند بار باید روی ری دایلش کلیک کنم تا بلاخره یه بارش وصل بشه به شبکه. مشکلم رو صفحه قبل نوشتم. ممنون میشم یکی بهم جواب بده. اینم لینکش:

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1355811&postcount=657

ضمنا سرعت دانلود من با سرویس 64 آسیا تک حدودا 4.5 کیلوبایت بر ثانیه هست. در حالی که با 64 پارس آنلاین حدود 6.5 الی 7 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دانلود داشتم.

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
برق منطقه مخابراتی تون رفته !!
icon10.gif

این جوابیه که پشتیبانی بهت میده .

( دیگه تمام ارور های رو حفظ شدم! )

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
آقا منطقه ما چند روزیه سرعت Browse کردن به نسبت خیلی خوب شده و سرعت دانلود هم متوسط روی 7 هستش (سرویس 64 دارم) بزنم به تخته چشم نخوره! (منطقه مخابراتی شهید سعادتمند)

mazi6565

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا منطقه ما چند روزیه سرعت Browse کردن به نسبت خیلی خوب شده و سرعت دانلود هم متوسط روی 7 هستش (سرویس 64 دارم) بزنم به تخته چشم نخوره! (منطقه مخابراتی شهید سعادتمند)

موافقم. منم به مدت 48 ساعت هست که سرعت دوباره مثل یکی دو روز اولی که سرویس 64 رو تحویل گرفتم شده. (مركز تلفن شهيد نصر الهي-شیخ فضل الله)

اینم تست اسپیدم:

178847765.png

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
دوست عزیز با صحبت های شما تا حدودی موافقم.

ولی نکته ایی را به دوستان گوشزد می کنم. حتی اون یک اعتراض به بخش پشتیبانی هم موثر هست.

اگر همه احساس مسئولیت کنند و منتظر کسی نباشند همین یک نفر ها تبدیل به یک اعتراض گسترده می شه.

قضیه همون من اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه بر می خیزنند هست.
كاملا موافقم...

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من ديروز تا حالا خطاي 619 ميداد بعد هي وصل ميشد قطع ميشد زنگ زدم پشتيباني گفت اين كار و كن اينجوري كن نشد كه نشد خودم ميدونستم مشكل از مخابراته چون سري قبل هم كه پهناي باند نبود اينجوري ميشد بعد گفت آنتي ويروس چيه گفتم kaspersky گفتش كه از همونه پاكش كن چون قوي هستش بعد macafee بريز در صورتي كه چند سال دارم با اين آنتي ويروس كار ميكنم مشكلي نداره خلاصه آخرشم از مخابرات بود نبودن پهناي باند چون الان بعد از 20 ساعت درست شدش اين خيلي بده بهشون گفتم شما وظيفه داريد سريع اضافه كنيد گفت چند جا رو كرديم گفتم من كاراي شركت ميكنم adsl گرفتم هميشه دسترسي داشته باشم نه اينكه اينجوري بشه.

ولي الان كه پهناي باند زياد شد وصل شدم سرعت خيلي خوبه

ali850

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وضعیت سرویس دهی آسیاتک واقعا افتضاحه!
اون از پاسخگویی و دروغ پردازیشون که یه ماه تموم ما رو مسخره خودشون کرده بودنو منتظر بودیم تا سرویس وصل بشه ... و هر چی زنگ می زدیم هر دفعه یه دروغ بارمون می کردن ...
تا اینکه بعد از یک ماه بالاخره گفتن وصل شده اما هنوز از وصل شدن خبری نبود !
میگفتن مشکل از کابل کشی خونه تونه ! مشکل از مودمتونه! و ....
هر چی میگفتیم مشکل از خودتونه قبول نمیکردن ...
تا اینکه بالاخره اومدن خونه و چک کردن دیدن بله ...
بعد از یه هفته دیگه بالاخره سرویس وصل شد و فرداییش دوباره قطع شد ...
دوباره مشغول زنگ زدن شدیم از صبح تا شب و باز گفتن مشکل از خونه تونه و از ما انکار که بابا همین پریروز اومدین خونه رو چک کردین و با هزار بار اصرار بالاخره راضی شدن مخابرات رو چک کنن و فهمیدن که بله اشتباها کلهم سرویس رو از خط قطع کرده بودن!!
خلاصه بالاخره بعد 2 روز دیگه سرویس وصل شد ...
منتها با چه سرعتی ؟؟؟
حداکثر سرعت از 7 بالاتر نمیره ...
مثلا سرویس 128 هست !
دو هفته است که هر چی زنگ میزنم هی امروز فردا میکنن میگن پهنای باند رو اضافه می کنیم و وعده سر خرمن میدن و ....
خلاصه کلام به نظر من که سرویس های آسیاتک رو باید نصف در نظر گرفت ...
پشتیبانی شون هم که دیگه نوبره! و اصلا نمیشه روش حساب کرد ...
همش تبلیغات دروغینه ...
حالا اینکه شرکتای دیگه چه جورین و از اینا بدتر هستن یا بهتر رو نمیدونم ...
گرچه حدس میزنم بقیه هم فرق چندانی با اینا نداشته باشن ...
چون شنیدم پشتیبانی داتک هم افتضاحه ...
پارس آن لاین هم مشکلات خاص خودشو داره و قطعی اش به نسبت زیاده و ...

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
این آسیاتک چشه ! ؟
زنگ میزنی بعد از کلی بدبختی یه نفر جوابتو میده !

راستی چرا پولشو نمیان بگیرن ! من الان چند ماهه که پول ندادم ! یه دفعه میان آدم بیچاره میشه !

poopak

Registered User
لایک‌ها
27
سلام دو ستان

وضعيت اسيا در منطقه مخابراتي اشرفي اصفهاني چطوره (پيش شماره 3316) ؟

سرعت دانلود با 128 تقريبا چقدر است ؟

من مي خواهم شنبه زنگ بزنم سرويس بگيرم . اگر شما جاي من بوديد كدام را انتخاب مي كرديد . البته براي دانلود مخصوصا دانلود فيلم

اسيا تك - 128/128 – نا محدود – ماهيانه 20 هزار تومان
داتك - 64/64 – نامحدود – ماهيانه 18 هزار تومان
صبا نت – 128 / 128 – 5G – ماهيانه 19 هزار تومان – 3 تا 7 رايگان
شاتل – 64/64 – 5G - ماهيانه 19 هزار توان – 1 تا 7 رايگان

:eek::eek::eek:

mahdi-r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دو ستان

وضعيت اسيا در منطقه مخابراتي اشرفي اصفهاني چطوره (پيش شماره 3316) ؟

سرعت دانلود با 128 تقريبا چقدر است ؟

من مي خواهم شنبه زنگ بزنم سرويس بگيرم . اگر شما جاي من بوديد كدام را انتخاب مي كرديد . البته براي دانلود مخصوصا دانلود فيلم

اسيا تك - 128/128 – نا محدود – ماهيانه 20 هزار تومان
داتك - 64/64 – نامحدود – ماهيانه 18 هزار تومان
صبا نت – 128 / 128 – 5G – ماهيانه 19 هزار تومان – 3 تا 7 رايگان
شاتل – 64/64 – 5G - ماهيانه 19 هزار توان – 1 تا 7 رايگان

:eek::eek::eek:

----------
سلام برو بچ
منم کلاه اسیا تک رفته سرم
خوب من راضیم
تازه با مودم من که usb هست و با این وضع افتضاع اتقال اطلاعات که این پورت داره ازاون ورم سیستم لگن من خوب از طرفی خونه ما تقریبا تا مخابرات محلمون که شهید عاطف تهرانپارسه 700-800 متر بیشتر فاصله نداره یعنی دقیقا ما تو کوچه مخابراتیم
خدائیش تاحالا که تقرییبا یک ماهه وصل شده 4-5 بار بیشتر دی سی نشده اونم بیشتر مواقع سیستم خودم هنگ کرده بوده و انتقال اطلاعات دچار مشکل شده وگرنه در بقیه موارد تاحالا مشکل خاصی نداشتم . خوب سرعت دانلودم هم تقریبا بین 13-14 متغییره . من این چیزا زیاد برام مهم نیست . برای من محدودیت دانلود مهم بود که
اسیا تک نداره .
در کل من راضیم در ضمن آقا یکی چند وقت پیش داشت می گفت گول adsl +2 رو نخورین . چون همچین چیزی وجود نداره .
چند وقت پیشم تو روزنامه ایران یه مطلب نوشته بود رد مورد همین adsl . چیزای که من از این مقاله فهمیدم این بود که این روش که تازه تو ایران فوق پیشرفته ما اومده تقریبا منسوخ شده است و روشهائی دیگری مثل bdsl و cdsl هم وجود داره .
حالا راست و دورغش با خودشون
بالاخره همین که مارو از شر دایال آپ راحت کردن خودش کلی .
در ضمن به نظر من خود مخابرات باید این سیستم رو به مردم مجانی بده چونه به نفع مخابراته . چون سیستم دایال آپ واقعا با اون همه دنگ و فنگش پدر مخابرات رو در میراه اگه همه adsl کانکت شن ترافیک مخابرات خیلای کمتر میشه .
در ضمن یه نکنه هم بگم که دوستان زیاد اشاره کرده بودن اونم زمان وصل شدن سیستم بود . خوب برای من 2 هفته طول کشید . می دونید باید خودتون زنگ بزنید پی گیر باشید .مثلا من خودم زنگ زدم پس ورد و یوزر نیم گرفتم .
نصف کاراش رو من خونه از با تلفن زدن حل کردم . باید رو مخشون اسکی کنید زود راه می ندازن .

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
البته اصولا DSL منسوخ شده و سالهاست BroadBand داره می تازه.

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
منظور اینترنت از طریق شبکه برق یا کابل تلویزیون بود.

بالا