----------
سلام برو بچ
منم کلاه اسیا تک رفته سرم
خوب من راضیم...
سلام به هم محلی محترم
امیدوارم خوش و سلامت باشی و از این اینترنت راضی...
1- من که زیاد اطلاع ندارم ولی در دانلود فکر نمیکنم سرعت کامپیوتر چندان موثر باشه حداقل کامپیوتری که بشه روش windows xp نصب کرد تو دانلود نباید زیاد مشکل داشته باشه.webpage ها با script های پیچیده و فونتهای فارسی و ... شاید ولی دانلود نه.
2- پورت usb دارای وضع به قول شما افتضاع در انتقال دیتا نیست.هر پورتی مناسب کارش طراحی شده.محض اطلاع پورت ( USB 2.0 ( Intel دارای سرعت 480 Mbps میباشد که حتی از 100Base-T که معمولا در network connections
استفاده میشود بیشتر است.با فرض قدیمی بودن سیستم شما و حتی استفاده از USB at low data transfer rate
که فکر میکنم usb1 باشد و نه 1.1 - سرعت آن 1.5Mbps میباشد. آنرا با اشتراک 128kbs که به کاربران خانگی داده میشود مقایسه بفرمایید. پس حالا حالا جوابگو است.
3- من آخر نفهمیدم با بسته بودن p2p ها توسط این شرکت محترم آدم دلش رو به دانلود چی باید خوش کنه؟
4- فکر نمیکنم مخابرات از ترافیک در سیستم dialup یا هر سرویس دیگرش بدش بیاد.البته افت کیفیت و افزایش خطا و ... در اثر ترافیک امر دیگری است که فکر نکنم مخابرات در این رابطه ککش هم بگزه.در اینجا فقط درآمد است که حرف اول رو میزنه.
5-اینکه یه شرکت مطابق برنامه زمانی که خودش ارایه میده عمل نمیکنه و شما رو مجبور به تماسهای مکرر میکنه از نکات مثبت یه شرکت سرویس دهنده به شمار نمیاد.شما این پست
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1364115&postcount=673
رو بخون یا پست من رو اگر پیدا کردی.در صورتیکه بخش فروش به شما میگه 1 تا 2 هفته.
6- حالا که پیدات کردم یه زحمتی بکش.حالا که تو منطقه مخابراتی من هستی در شرایطی که فکر میکنی سرعت خوبه یه ip رو ping و بعد هم trace کن.خواهشا این لطف رو بکن و اگر میشه نتایجش رو اینجا بگذار.من خیالم راحت شه که دیگه تمدید نکنم.
لطفا این ip رو 192.9.9.3
این هم دستوراتش :
ping 192.9.9.3
tracert 192.9.9.3
ممنون از زحمتت.بقیه دوستان هم اگر محبت بفرمایند ممنون میشوم.