• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

smaeel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
زنگ میزنم به 1844 بعد از نیم ساعت پخش انواع موسیقی های محلی و ملی و خارجی و ...

سلام به همگی

آقا من به شخصه کلی با این گفته شما حال کردم و خندیدم.فکر کنم بهترین درمون برای هر کسی که کفرش از وضعیت این سرویس درامده باشه.

1- من یه درخواست کتبی دادم بهشون خواستم خیرش رو از سرم باز کنند.احتمالا کمتر بیام.از آشنایی با عزیزان این انجمن هم خوشحال شدم.امیدوارم به اعتراضات ادامه دهند تا به نتیجه برسد ان شاء ا... من هم دعاتون میکنم.

2- در مورد مودم usb یا Ethernet توضیحات فنی رو دوستان دادند.من چون از هر دو برای این سرویس استفاده کردم خدمت دوستان عرض کنم برای کارهای خانگی مودم usb مناسب تر است و لاغیر.شک نکنید.

3- اقلا یه چیز از آسیاتک یاد گرفتم.ادب و خونسردی پاسخ دهندگان.من بیشتر با بخش فروش و حسابداری سر و کار داشتم.خداییش انسانهای شریفی هستند منتهی به دلیل سیاست نادرست مدیرانشان که فقط به سود بیشتر با هر قیمتی فکر میکنند باید سرکوفت و بی احترامی کلی user عصبانی را تحمل کنند. من به شخصه همواره با احترام با آنها رفتار کردم و از همه عزیزان هم چنین تقاضایی دارم.دوستان توجه فرمایید آنها یکسری کارمند و حقوق بگیر هستند.شما اگر حقیقتا قصد اعتراض موثر دارید آنرا با یک مقام مسئول مثل مدیر یک قسمت مثل هیات مدیره یا مدیر عامل مطرح بفرمایید لا اقل تشریف ببرید حضورا به انها اعتراض کنید اقلا بفهمند معترض هستید.یا مثل من صورت مساله رو پاک کنید برید سر یه کار مفیدتر.

4- یه چیز این آسیا تک به درد من خورد.هر وقت دلم گرفت یه زنگ به 1844 میزنم مخصوصا خارج از وقت اداری یا روزهای تعطیل چون میدونم احدی جواب نمیده.و کلی موزیک محلی و ملی و خارجی گوش میدم.

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آفرین به این میگن فرهنگ اینترنتی امیدوارم همه مردم روز به روز به سطح درک و سوادشون بیشتر بشه و به نظر بنده هم بهترین راه برای برخورد کردن با این موارد نه تنها داد و بیداد و فحش و فحش کاری نیست( که بیشتر شخصیت خود آدم رو کوچیک می کنه) بلکه مثل کشورهای پیشرفته وقتی یه سرویسی خوب نیست به راحتی ازش صرف نظر کنیم و بریم سراغ یه سرویس بهتر.
در مورد موسیقی هاشون هم من هفته پیش که پیش دوستم بودم از شانس بد ما:p تا یه کم موسیقی پخش میشد می گفت برای پیغام دکمه فلان و برای پایان دکمه فلان را بزنید و (دودر) میشدیم.

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
قابل توجه دوستان :

کسانی که از سرویس مزخرف آسیاتک به تنگ آمده اند.

شرکتی رو پیدا کردم که مدعی هست سرویس 512 کیلو به مشترکین می ده به قیمت : 12 هزار تومان شارژ+3600

تومان هزینه آبونمان مخابرات .

برای اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه کنید : http://www.prfco.com/adsl

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
قابل توجه دوستان :

کسانی که از سرویس مزخرف آسیاتک به تنگ آمده اند.

شرکتی رو پیدا کردم که مدعی هست سرویس 512 کیلو به مشترکین می ده به قیمت : 12 هزار تومان شارژ+3600

تومان هزینه آبونمان مخابرات .

برای اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه کنید : http://www.prfco.com/adsl
سرعت کانکشن که ملاک نیست ! همین الان من با 1 مگابیت کانکت میشم . باید ببینی چقدر دانلود میده .

در ضمن این سوال رو باز هم تکرار می کنم :
دوستان IP شما ثابته یا متغییره ؟ زمان کانکت شدن با چه سرعتی کانکت می شید ؟

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
سرعت کانکشن که ملاک نیست ! همین الان من با 1 مگابیت کانکت میشم . باید ببینی چقدر دانلود میده .

در ضمن این سوال رو باز هم تکرار می کنم :

خدمتتون عرض کنم : اون شرکت مدعی هست که با سرعت 512 می ده یعنی سرعت دانلود روی 50 حالا چقدر واقعیت داشته باشه نمی دونم. ولی محدودیت حجمی داره 2 گیگ در ماه. مثل صبانت.

در مورد سوال دوم : ip ما ثابت هست یعنی هر موقع که به اینترنت وصل می شیم یک ip ثابت داریم و مثل dail up هر دفعه ip عوض نمی شه. ولی نکته در اینجا هست که این ip اختصاصی ما نیست و این ip با چندین مشترک دیگر به اشتراک گذاشته می شه.

بعد با چه سرعتی کانکت می شی منظور شما اون سرعتی هست که ویندوز نشون می ده یا سرعت لحظه ایی هست.

128 قاعدتا باید سرعت دانلود 14 تا 16 داشته باشه ولی خوده شما بهتر می دونید الان سرعت دانلود با ویندوز حول و حوش 1.5 کیلو تا حداکثر 7 هست. مگر اینکه 1.5 شب به بعد وصل بشی تا سرعت به 10 تا 14 برسه.

در ضمن من از طریق lan وصل می شم.

اگر بازم سوالی بود در خدمتم.

a_mehrabi_70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ping رو چجوری می شه فهمید چنده ؟ می شه بگید ؟

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
من از دست اسیا تک خسته شدم اول مهر می خوام برم داتک من 512 هستم می رم یک 128 میگیرم خیالمو راحت می کنم با این پینگ 2000 تو توحید شما هم بیکار نشینید یک کاری بکنید اعتراضی چیزی بکنید

alivb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من امروز به مشكل جديدي از هزاران مشكل اين آسياتك ع و ض ي گرفتار شدم. (ببخشيد)

تا اينترنت رو قطع ميكنيم و ميخوايم دوباره كانكت كنيم ارور 734 ميده و زنگ ميزنم پشتيباني آسياتك و ميگه كه مودمت هنگ كرده. بعدش هم ميگن كدوم منطقه مخابراتي هستي و بعد ميگن 20 دقيقه مودم رو خاموش كن و درست ميشه....20 دقيقه بدون اينترنت!!!!!!:blink:

اينم عكس Error 734 :

Error_734.JPG

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
The remote access server requires encryption, but your connection is not enabled for encryption. See To configure identity authentication and data encryption settings for a dial-up connection and To configure identity authentication and data encryption settings for a *** connection.

چیزی به ذهنم نمیرسه

مگر اینکه به تنظیمات ور رفته باشی

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
یه دونه فایل 3 مگابایتی را از ساعت 10 تا 12 نتونستم با 128 آسیاتک بگیرم
54.gif

سرعت 128 با 64 برای من که هیچ تفاوتی نکرده. از ماههای بعد هم 64 میگیرم.

a_mehrabi_70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من ماهه اول که رایگان بود 128 داشتم ولی سرعتم از 9 بالاتر نمی رفت بعدش که ماه اول تموم شد زنگ زدم شارژ کنه برام ، همون لحظه وصل کرد و پول رو هم چند ساعت بعد اومد گرفت . الان سرعتم تا 19 هم میره با همین 128 اسیاتک ولی مشکلک الان با تورنت هست . می تونم ازش دانلود کنم ولی با سرعت خیلی خیلی پایین حتی پایین تر از دیال اپ . هیچ راهی برای زیاد کردن سرعت تورنت نیست ؟

CaPiTaN_JaCk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آسیاتک مزخرفترین ADSL رو می ده
حیف اون 24 تومنی که دادیم به 256 که سرعتش از مودم هم کمتره
پشتیبانیش هم که زنگ می زنی طرف با مامانش صبح دعوا کرده سر ما خالی می کنه دوزار تربیت نداره.
خلاصه اگه می خواین پولتون رو بریزین دور برین از آسیاتک ADSL بگیرین.
:D

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
آسیاتک مزخرفترین ADSL رو می ده
حیف اون 24 تومنی که دادیم به 256 که سرعتش از مودم هم کمتره
پشتیبانیش هم که زنگ می زنی طرف با مامانش صبح دعوا کرده سر ما خالی می کنه دوزار تربیت نداره.
خلاصه اگه می خواین پولتون رو بریزین دور برین از آسیاتک ADSL بگیرین.
:D
دوست عزیز این یه مورد رو من اصلا قبول ندارم. سیستم پشتیبانی آسیاتک واقعا مودبانه برخورد میکنن. هر چه قدر هم که سرویس بدی ارائه بدن، نحوه برخوردشون واقعا مودبانه است.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
دوست عزیز این یه مورد رو من اصلا قبول ندارم. سیستم پشتیبانی آسیاتک واقعا مودبانه برخورد میکنن. هر چه قدر هم که سرویس بدی ارائه بدن، نحوه برخوردشون واقعا مودبانه است.
این به برخورد ما هم بستگی داره.......

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سه روزه مي‌گن خط منو وصل كرده‌ن ولي نمي‌توتم يوزر نيم و پسورد بگيرم!! بس كه اشغاله...

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
من ماهه اول که رایگان بود 128 داشتم ولی سرعتم از 9 بالاتر نمی رفت بعدش که ماه اول تموم شد زنگ زدم شارژ کنه برام ، همون لحظه وصل کرد و پول رو هم چند ساعت بعد اومد گرفت . الان سرعتم تا 19 هم میره با همین 128 اسیاتک ولی مشکلک الان با تورنت هست . می تونم ازش دانلود کنم ولی با سرعت خیلی خیلی پایین حتی پایین تر از دیال اپ . هیچ راهی برای زیاد کردن سرعت تورنت نیست ؟

دوست عزیز اینکه می گید سرعت به 19 می رسه برای من یکی که جای تعجب داره. حتما شما با download manger کار می کنی اصل سرعت دانلود با خود ویندوز هست. مثلا شما بخواهید از سایتی مثل رپیدشر و مشابه آن استفاده کنید تکلیف چی هست. بعد فکر نکنم سرعت دانلود شما ثابت باشه.

برای ما که سرعت دانلود با ویندوز بالای 6 نمی ره.(مثلا 128 داریم)

دوستان یک نکته ایی رو بگم آیا می دونستید شرکت هایی مثل آسیاتک- پارس آفلاین - داتک که مشتری زیاد دارند یک اکانت رو بین 8 نفر به اشتراک می گذارند. اینو از یکی از مدیران داتک شنیدم.

واقعا این شرکت ها کلاهبرداری می کنند. و این کلاهبرداری با هماهنگی با مخابرات هست.

CaPiTaN_JaCk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

معنی مودبانه رو هم فهمیدیم ...
-الو سلام خسته نباشید.
-سلام
-ببخشید من سرویس 256 دارم ولی سایتها بسیار کند باز می شن
- یه پینگ بگیر ببینم
- پینگ رو 384
- طبیعیه به ما ربطی نداره اینجا همه چی خوبه هوا عالیه بچه ها همه خوبن
- چه ربطی داره سرعت من در حد دایل آپ هست
- شما ممکنه دیروز سرما خورده باشی به من چه شما ویندوزت سرویس پک نداره ما داریم 256 می دیم شما تحلیلگر کامپیوترت خرابه !!! مثلا می خواست بگه Browser
-همه یوزرهای ما راضین
- خوب حالا ما باید چه کنیم
- آخرش هم می گه مودم رو 10 دقیقه خاموش کن دوباره روشن کن
نمونه ای بود از برخورد مودبانه پشتیبانی آسیاتک
جالبه فکر می کنه ما صفر کیلومتریم یکی آخه نیست بگه چرا آقای گودرزی رو به شقایقی ربط میدی
سرویس پک ویندوز چه ربطی به سرعت اینترنت داره:wacko:
در ضمن بعضی از گفته های این دوستمون رو سانسور کردم چون اینجا نمیشه گفت

بالا