• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
احیاناً به گردوخاک روی مانیتور ربط نداره ؟!!!!
biggrinsmiley.gif

smaeel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگر قراره 4 دانلود کنم خوب میرم 64 میگیرم چه فرقی با 128 داره ؟

دوست من اون موقع نه 4 بلکه 1.5 دانلود خواهی داشت.

شما مودمت رو 24 ساعت خاموش کن بعد روشن کن سرعتت خوب می شه
سرویس پک ویندوزت هم عوض کن
ممکنه اشکال از در سی دی رامت هم باشه.
خلاصه اینکه به شبکه ربطی نداره و اونجا همه چیز اکی هست.:cool:

دمت گرم دوست عزیز خوب گفتی.
امیدوارم سطح دانش کاربران کم کم به حدی برسه که دیگه پشتیبانی نتونه به خودش اجازه بده با این اراجیف مشتری رو سر کار بگذاره.چون این عین توهین است.توهین که حتما نباید فحش و فحش کاری باشه.امیدوارم دوستان این حقایق را درک کنند.

ولی شما به اعتراض سازنده خودتون ادامه بدید.ولی شارژ آخر ماه هم یادتون نره ها.

حق یاورتان

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
ماههای پیش 64 داشتم ، سرعتم نسبت به الان که 128 دارم بهتر بود.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
آقا آسیاتک یه شاهکار دیگه زده! الان دو ساعته جی میل فیلتر شده :(

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه هايي كه آسياتك منطقه فرد اسدي هستن يه ايميل به [email protected] بزنيد و نام مشترك و شماره اي دي اس ال رو بگين و مشكلتون رو بگين كه سرعت خيلي پايينه چون گفتن فرد اسدي مشكل داره داريم حل ميكنيم بعد يه مدت مجاني ميدن چون من 128 دارم سرعت دانلود روي 3 هستش آخه اين چه وضعي هستش 64 بگيرم بهتره پس

من نميدونم چرا اينجوريه كه 128 ميگيريم حدالق نصفشم نداريم روي 20 يا 30 كه بايد باشه همينم نيستش اين واقعا دزديه. جالب اينجاست چرا براي كاربر خانگي بايد بين 8 نفر شير بشه اداري بين 3 نفر؟؟؟؟ چرا اداري رو به خانگي نميدن 128 رو ؟؟؟ عجب بدبختيه ها. يكي ميگفت من گرفتم

من كه ميگم همه كساني كه ناراضي هستيد ايميل بزنيد بگيد كه خيلي بده شركت هاي ديگه بهتر هستن ما فسخ قرارداد ميكنيم. براي يه بار هم كه شده بياييد متحد بشيد بابا

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
بچه هايي كه آسياتك منطقه فرد اسدي هستن يه ايميل به [email protected] بزنيد و نام مشترك و شماره اي دي اس ال رو بگين و مشكلتون رو بگين كه سرعت خيلي پايينه چون گفتن فرد اسدي مشكل داره داريم حل ميكنيم بعد يه مدت مجاني ميدن چون من 128 دارم سرعت دانلود روي 3 هستش آخه اين چه وضعي هستش 64 بگيرم بهتره پس

من نميدونم چرا اينجوريه كه 128 ميگيريم حدالق نصفشم نداريم روي 20 يا 30 كه بايد باشه همينم نيستش اين واقعا دزديه. جالب اينجاست چرا براي كاربر خانگي بايد بين 8 نفر شير بشه اداري بين 3 نفر؟؟؟؟ چرا اداري رو به خانگي نميدن 128 رو ؟؟؟ عجب بدبختيه ها. يكي ميگفت من گرفتم

من كه ميگم همه كساني كه ناراضي هستيد ايميل بزنيد بگيد كه خيلي بده شركت هاي ديگه بهتر هستن ما فسخ قرارداد ميكنيم. براي يه بار هم كه شده بياييد متحد بشيد بابا

من که یه دونه ایمیل با موضوع پیشنهاد برای این ایمیل فرستادم. حالا این ایمیل برای کی هست؟

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قابل توجه دوستان :

کسانی که از سرویس مزخرف آسیاتک به تنگ آمده اند.

شرکتی رو پیدا کردم که مدعی هست سرویس 512 کیلو به مشترکین می ده به قیمت : 12 هزار تومان شارژ+3600

تومان هزینه آبونمان مخابرات .

برای اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه کنید : http://www.prfco.com/adsl

فكر كنم محدوديت داره و مربوط به صبانت هستش چون اكانتينگ ميره به قسمت اكانتينگ صبانت. در كل يه شركت خوب واقعا نيستش قيمتشم خوب باشه اسياتك واقعا خراب كرده چون همينجور ب رميداره ميده بد ميگه پر شده. اخه كجارو ديدين شما يه پهناي باند رو به 8 نفر بده بعدشمچرا خانگي بايد به 8 نفر شير بشه اداري به 3 نفر. آخه 128 گرفتم سرعت دانلودم روي 3 هستش اين واقعا انصافههههه؟؟؟؟؟ حداقل بايد روي 50 باشهه آخه با 64 چه فرقي داره پولم حرو ميشه

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
من رفتم واسه فسخ قرار داد با 512 شما که 128 بیشتر نیستی این جوری میشه مشت محکم زد میرم داتک فقط همین

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
آقایون من شاید فردا برم شرکت . نتیجه شو بهتون میگم . بالاخره اینطوری نمیشه پینگ من عصرها میرسه به 2000 و صفحه با زور باز میشه . یا درستش می کنن یا فسخ می کنم

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
اون ضرغامی رو من میشناسم پسر خوبی هست ولی از دستش کاری بر نمیاد برید فسخ کنید هی وعده می دن من با 512 فسخ کردم این هم از اتحاد ما

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
راستی تو ساختمان مرکزی اصلاً کسی رو حضوری می پذیرن ؟

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
من برای شارژ این ماه حضوری رفتم شرکت. طبقه ی اول مربوط به شارژ بود.بقیش را نمیدونم.

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
ممنونم امکانش هست آدرس دقیق به من بدید ؟ کجای بهشتیه دقیقاً ؟

بالا