• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
آقا من میخوام از آسیا تک بگیرم یعنی گرفتم ! مودم رو آوردن قراره تا5 -6 روز دیگه وصل کنن

اما این تاپیک رو که خوندم یه جوری شدم یه حس ناجوری بهم دست داد ( مودمش رو هم 30 تومن دادم خریدم ..)

چه کنم ؟؟؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
اسماعیل جان حق با شماست تو قرارداد گفته بخاطر امنیت ! یا بهره وری مناسب شبکه میتونه محدود کنه . اما باز اینا هیچکدوم دلیل نمیشه بیاد پورتهای محبوب ترین کانال دانلود رو ببنده چون توش ممکنه فایل نامناسب باشه .

در مورد پول نگرفتن هم اتفاقاً تو قرارداد اومده مشکلات ناشی از مخابرات رو جوابگو نیست ! اما منه یوزر با مخابرات طرف نیستم ! من آسیاتک رو میشناسم . اینو خودشون هم میدونن ... اون روز که من رفتم اتفاقا یارو گفت بخاطر حفظ مشتری داریم سرویس رایگان میدیم .

در نهایت اگر ببینیم مسئله داره ادامه پیدا می کنه خوب میریم فسخ می کنیم دیگه . مرگ یه بار شیون یه بار !

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
آقا من میخوام از آسیا تک بگیرم یعنی گرفتم ! مودم رو آوردن قراره تا5 -6 روز دیگه وصل کنن

اما این تاپیک رو که خوندم یه جوری شدم یه حس ناجوری بهم دست داد ( مودمش رو هم 30 تومن دادم خریدم ..)

چه کنم ؟؟؟
ماه اول هنوزم مجانی میده !؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74

چه کنم ؟؟؟
مهدی جان اول میخری بعد میای مشورت میکنی؟
39.gif

به نظر من اگر امانی میگرفتی بهتر بود چون مدل دی-لینک و ایسوس بهتر از همه مدلیها هستن

در مورد آسیا هم که ماه رایگان من بالای 7 دانلود نکرد که نکرد.این اولین ماه پولی من 128 نوسان داره ولی بیشتر همون حول 12 هست.

بیشتر به منطقه ی شما برمیگرده.شاید بهتر باشه شاید بدتر
38.gif

smaeel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اسماعیل جان حق با شماست تو قرارداد گفته بخاطر امنیت ! یا بهره وری مناسب شبکه میتونه محدود کنه . اما باز اینا هیچکدوم دلیل نمیشه بیاد پورتهای محبوب ترین کانال دانلود رو ببنده چون توش ممکنه فایل نامناسب باشه .

در مورد پول نگرفتن هم اتفاقاً تو قرارداد اومده مشکلات ناشی از مخابرات رو جوابگو نیست ! اما منه یوزر با مخابرات طرف نیستم ! من آسیاتک رو میشناسم . اینو خودشون هم میدونن ... اون روز که من رفتم اتفاقا یارو گفت بخاطر حفظ مشتری داریم سرویس رایگان میدیم .

در نهایت اگر ببینیم مسئله داره ادامه پیدا می کنه خوب میریم فسخ می کنیم دیگه . مرگ یه بار شیون یه بار !

PHA جان با نظرت موافقم.
ولی چی تو این مملکت از روی دلیل و منطق است که این دومیش باشه.
تازه اینها خوبه یه قراردادی میبندن و در اون ذکر میکنن بعد میبندن.البته احتمالا قرارداد دوستمون behzad_vision یا قدیمیه یا با مال ما فرق داره که در آن ذکر نکردند.
دوست عزیز جناب behzad_vision همانطور که عرض کردم در فرم قرارداد که به وضوح نمینویسند شرکت حق دارد پورتهای p2p را ببندد و ... جناب PHA بیان کردند به چه صورت است که p2p و هر پورت دیگری که دلشون بخواد رو شامل میشه و همانطور که قبلا عرض کردم در مورد این شرکت اینکار بیشتر برای حفظ پهنای باند است تا موارد فیلترینگ.کلا قرارداد را که بخوانید تماما حق را به شرکت میده که هر کاری میخواد میتونه بکنه و شما حق اعتراض ندارید.به این میگن قرارداد عادلانه.علاوه بر این شما برای قطع اشتراک اگر فرم قرارداد را مطالعه کنی (البته اگر در قرارداد شما باشه) حتی لازم نیست با بخش فروش تماس بگیری ، در صورت نپرداختن حق اشتراک اتوماتیک بعد از فکر کنم 15 روز خط شما از رانژه خارج خواهد شد. بنده که رفتم دفتر آسیاتک برای فسخ قرارداد و تحویل مودم ودیعه و پس گرفتن مبلغ ودیعه بود.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
مهدی جان اول میخری بعد میای مشورت میکنی؟
39.gif

به نظر من اگر امانی میگرفتی بهتر بود چون مدل دی-لینک و ایسوس بهتر از همه مدلیها هستن

در مورد آسیا هم که ماه رایگان من بالای 7 دانلود نکرد که نکرد.این اولین ماه پولی من 128 نوسان داره ولی بیشتر همون حول 12 هست.

بیشتر به منطقه ی شما برمیگرده.شاید بهتر باشه شاید بدتر
38.gif

:wacko::wacko::wacko:

در ضمن 128 به پایین ماه اول مجانی هست

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
:wacko::wacko::wacko:

در ضمن 128 به پایین ماه اول مجانی هست

یعنی ماه اول برای تست فقط 128 و 64 میدن؟

فکر کنم برای اینکه گندش در نیاد و طرف نفهمه که سرعتش چه جوریاست ، یک ماه اول را 64 کنند و بعدش هم که اومد 128 گرفت ، تازه میفهمه دنیا دسته کیه.

من که اشتباه کردم 128 گرفتم.از ماه دیگه هم 64 میگیرم.

اگر برای دانلود فیلم و ... ADSL میگیرید، آسیاتک یک ریال هم نمی ارزه.

حال و حوصله ی از رانژه خارج کردن را ندارم وگرنه عوضش میکردم.

a_mehrabi_70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
فکر می کنم ماه اول مجانی رو عمداً سرعتش رو پایین می دن .
چون من هم داشتم ماه اول سرعتم خیلی گند بود به 8-9 هم نمی رسید ولی الان به 14-16 هم حتی میرسه البته با IDM. در ضمن سرعت من 128 است .

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فعلن اینا خوب هستند : شاتل - سپنتا - صبانت.

صبا و شاتل كه محدوديت دارن البته صبا بهتر از شاتل هستش. سپنتا هم كه گرونه وگرنه خوبه

البته سرعت دانلود من الان 2روز هستش كه رفته روي 16 الي 20 جالبه بعضي وقتها سرعتش ميشه 40 بعدمياد پايين روي 14 سرويس من 128 هستش تازه مركز مخابراتي ما مشكل پهناي باند هم داره قرار بود درست كنن نميدونم شده يا نه هنوز؟؟؟؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
تایید میشه . منم سرعتم در روز به 9 می رسه . در شب هم حدود 15 دانلود می کنم .

( داداش قربونت یکم سایز فونتتو بیار پایین ! آرومتر هم بگی میشنویم !)

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
البته سرعت دانلود من الان 2روز هستش كه رفته روي 16 الي 20 جالبه بعضي وقتها سرعتش ميشه 40 بعدمياد پايين روي 14 سرويس من 128 هستش تازه مركز مخابراتي ما مشكل پهناي باند هم داره قرار بود درست كنن نميدونم شده يا نه هنوز؟؟؟؟

آقا شما خیلی خوشحال نباش، الان اول ماهه آسیاتک سهمیه پهنای باندش رو تازه گرفته از 10 ام یا 15 ام تا آخر ماه دوباره همون میشه.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
نه خودشون نگفتن، ولی تجربه ی من این رو میگه همیشه آسیا تک از اول تا دهم پانزدهم ماه سرویسش کیفیت نسبتا قابل قبولی داره ولی از این تاریخ به بعد هزار و یک عیب پیدا میکنه و این روند هی تکرار میشه البته ناگفته نماند برای من الان دو ماهه که آسیا تک همچین وضعیتی داره.

تا همین دیروز پریروز برای دانلود از رپید شیر مشکل داشتم ولی الان تقریبا با 6.5 دانلود میکنم (با اشتراک 64) ماه پیش و ماه قبلیشم همین مشکلات ره روی همین روالی که گفتم داشتم.

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
من دندونه لقو کندم رفتم 512 رو دادم 128 داتک گرفتم خیالم راحت شد

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
من می خوام 512 بگیرم ازشون چه بکنم ؟/ الان 128 دارم راضی ام ( نوسان خیلی داره اما چه کنیم دیگه ..)

داش حسین

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون خانومها سلام,نوکریم.منم میخواستم به جمع adslها بپیوندم.میخواستم بدونم از آسیاتک بگیرم یا نه؟ بعد یه سوال دیگه: این یه ماه مجانی که میدن راسته یا نه سرکاریه ؟ بعد اگه من درخواست بدم چند روزه کل کارها تموم میشه و میتونم ازش استفاده کنم؟ بعد شماره من تو مرکز شهیدکرمیه میخواستم ببینم کسایی هم که تو این مرکز تلفن اند بپرسم ببینم وضعیتشون چطوره؟ من فقط همین سوالا برام پیش اومده بود زیاد تو این مسایل وارد نیستم به خاطر همین هم از اساتید و کهنه های این کار درخواست کنم یه توضیحک مختصر و مفید به من بدن؟
پیشاپیش هم از جوابهایی که میدید ممنونم.
قربون همه ی بروبچ persiantools .موفق باشید.
فعلا" بای

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
داش حسین یه ماه مجانی میده ولی از دماغ آدم درمیاره !
138fs989577.gif

بهتره با بچه هایی که تو منطقه شما ADSL دارن صحبت کنی تا وضعیت منطقه تون دستت بیاد .

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
آقایون خانومها سلام,نوکریم.منم میخواستم به جمع adslها بپیوندم.میخواستم بدونم از آسیاتک بگیرم یا نه؟ بعد یه سوال دیگه: این یه ماه مجانی که میدن راسته یا نه سرکاریه ؟ بعد اگه من درخواست بدم چند روزه کل کارها تموم میشه و میتونم ازش استفاده کنم؟ بعد شماره من تو مرکز شهیدکرمیه میخواستم ببینم کسایی هم که تو این مرکز تلفن اند بپرسم ببینم وضعیتشون چطوره؟ من فقط همین سوالا برام پیش اومده بود زیاد تو این مسایل وارد نیستم به خاطر همین هم از اساتید و کهنه های این کار درخواست کنم یه توضیحک مختصر و مفید به من بدن؟
پیشاپیش هم از جوابهایی که میدید ممنونم.
قربون همه ی بروبچ persiantools .موفق باشید.
فعلا" بای
ساده ترین جواب!
1 ماه بگیر ...
در عرض این 1 ماه سعی کن ببینی توی منطقتون کیا از آسیا تک غیر رایگان دارن.
الان ما بعضی مناطق داریم پینگ بالاس و سرعت خیلی پایینه و بعضی بسیار عالیه

پس نمیشه اظهار نظر قطعی کرد

بالا