ماه اول هنوزم مجانی میده !؟آقا من میخوام از آسیا تک بگیرم یعنی گرفتم ! مودم رو آوردن قراره تا5 -6 روز دیگه وصل کنن
اما این تاپیک رو که خوندم یه جوری شدم یه حس ناجوری بهم دست داد ( مودمش رو هم 30 تومن دادم خریدم ..)
چه کنم ؟؟؟
مهدی جان اول میخری بعد میای مشورت میکنی؟آقا من میخوام از آسیا تک بگیرم یعنی گرفتم ! مودم رو آوردن قراره تا5 -6 روز دیگه وصل کنن
اما این تاپیک رو که خوندم یه جوری شدم یه حس ناجوری بهم دست داد ( مودمش رو هم 30 تومن دادم خریدم ..)
چه کنم ؟؟؟
اسماعیل جان حق با شماست تو قرارداد گفته بخاطر امنیت ! یا بهره وری مناسب شبکه میتونه محدود کنه . اما باز اینا هیچکدوم دلیل نمیشه بیاد پورتهای محبوب ترین کانال دانلود رو ببنده چون توش ممکنه فایل نامناسب باشه .
در مورد پول نگرفتن هم اتفاقاً تو قرارداد اومده مشکلات ناشی از مخابرات رو جوابگو نیست ! اما منه یوزر با مخابرات طرف نیستم ! من آسیاتک رو میشناسم . اینو خودشون هم میدونن ... اون روز که من رفتم اتفاقا یارو گفت بخاطر حفظ مشتری داریم سرویس رایگان میدیم .
در نهایت اگر ببینیم مسئله داره ادامه پیدا می کنه خوب میریم فسخ می کنیم دیگه . مرگ یه بار شیون یه بار !
مهدی جان اول میخری بعد میای مشورت میکنی؟![]()
به نظر من اگر امانی میگرفتی بهتر بود چون مدل دی-لینک و ایسوس بهتر از همه مدلیها هستن
در مورد آسیا هم که ماه رایگان من بالای 7 دانلود نکرد که نکرد.این اولین ماه پولی من 128 نوسان داره ولی بیشتر همون حول 12 هست.
بیشتر به منطقه ی شما برمیگرده.شاید بهتر باشه شاید بدتر![]()
:wacko::wacko::wacko:
در ضمن 128 به پایین ماه اول مجانی هست
فعلن اینا خوب هستند : شاتل - سپنتا - صبانت.
البته سرعت دانلود من الان 2روز هستش كه رفته روي 16 الي 20 جالبه بعضي وقتها سرعتش ميشه 40 بعدمياد پايين روي 14 سرويس من 128 هستش تازه مركز مخابراتي ما مشكل پهناي باند هم داره قرار بود درست كنن نميدونم شده يا نه هنوز؟؟؟؟
خودشون گفتن ؟الان اول ماهه آسیاتک سهمیه پهنای باندش رو تازه گرفته
ساده ترین جواب!آقایون خانومها سلام,نوکریم.منم میخواستم به جمع adslها بپیوندم.میخواستم بدونم از آسیاتک بگیرم یا نه؟ بعد یه سوال دیگه: این یه ماه مجانی که میدن راسته یا نه سرکاریه ؟ بعد اگه من درخواست بدم چند روزه کل کارها تموم میشه و میتونم ازش استفاده کنم؟ بعد شماره من تو مرکز شهیدکرمیه میخواستم ببینم کسایی هم که تو این مرکز تلفن اند بپرسم ببینم وضعیتشون چطوره؟ من فقط همین سوالا برام پیش اومده بود زیاد تو این مسایل وارد نیستم به خاطر همین هم از اساتید و کهنه های این کار درخواست کنم یه توضیحک مختصر و مفید به من بدن؟
پیشاپیش هم از جوابهایی که میدید ممنونم.
قربون همه ی بروبچ persiantools .موفق باشید.
فعلا" بای
از دماغ ما که در اومد ! بهتره قبل از خرید وضعیت منطقه تون برات مشخص بشه چون تعویض سرویس دهنده ADSL وقت گیره .یعنی چی از دماغ آدم درمیارن؟ چی شده مگه؟