داشتم دنبال سرویس دهندگان adsl می گشتم به شرکتی برخوردم به نام افروز.
قیمت هاش در حد سر گردنه هست . یک نگاهی بندازید.
سرویس 128 رو می ده ماهی 70 هزار تومن.
http://www.afrooz.com/webdesign.html
علت گرونیش هم مثل اینکه توی منطقه پاسداران - سعادت آباد و نهری فقط این isp سرویس adsl2+ می ده.
آسیاتک امروز یکی از بدترین روزهای خودش رو گذروند، بیشتر از هفت هشت بار قطعی های 10 تا 30 دقیقه ای! سرعت هم که افتضاح پینگ هم برابر با n شده.
امروز برای دوماه 64 تمدید کردم. دیگه سرعتش از 5 کیلو بیشتر نمیشه. حیف که نمیتونم منتظر از رانژه خارج شدن خط باشم
5 روز
حداقل سیستم را یکبار ریست کنید.من که بیشتر از 24 ساعت نمیتونم تحمل کنم و باید یکبار ریست کنم.
************************************************** *************************************
جالبه امروز پیک اومد پول بگیره. 20 تومان دادم ، میگه پایین برگه را بخون. به سرویسهای 64 پیک رایگان نمیدیم. گفتم من ماه پیش که 128 شارژ کردم اومدم شرکت . حالا که دوماه 64 شارژ کردم 2 تومان پول پیک بدم؟
گفت برو 128 بگیر خیالت را راحت کن. گفتم 128 داشتم سرعتش با 64 هیچ فرقی نمیکنه. گفت اصلا قراره 64 از برنامه حذف بشه.
یکی نیست به اینها بگه شما اول پهنای باند مناطق را درست کنید بعد فکر اجبار کردن برای 128 باشید.
یکسال نگذشته آسیاتک بدتر از پارس و امثالش شد.الان میشه سیاستهای شرکتشون را فهمید. مشتری جمع کن بعد تا جایی که راه داره بکن تو پاچش.
همشون الیاس را توی حروم خوری درس میدن.
دیگه حالم از آسیا تک به همیخوره.
واقعاً برای خودمون متاسفم. چه کنیم ما از دست اینها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/
QUOTE]
عجب! خوب ایشالا به سلامتی اگر 64 اشون رو حذف کنن من یکی که میرم سراغ یه شرکت دیگه، خوشبختانه چهارتا خط تلفن دارم الافی واسه از رانژه در اومدن نخواهم داشت. جهنم حالا تا یکی دیگه از خطا رانژه بشه 6 7 روز دایال آپ استفاده میکنم.
5 روز![]()
جالبه امروز پیک اومد پول بگیره. 20 تومان دادم ، میگه پایین برگه را بخون. به سرویسهای 64 پیک رایگان نمیدیم. گفتم من ماه پیش که 128 شارژ کردم اومدم شرکت . حالا که دوماه 64 شارژ کردم 2 تومان پول پیک بدم؟
گفت برو 128 بگیر خیالت را راحت کن. گفتم 128 داشتم سرعتش با 64 هیچ فرقی نمیکنه. گفت اصلا قراره 64 از برنامه حذف بشه.
یکی نیست به اینها بگه شما اول پهنای باند مناطق را درست کنید بعد فکر اجبار کردن برای 128 باشید.
یکسال نگذشته آسیاتک بدتر از پارس و امثالش شد.الان میشه سیاستهای شرکتشون را فهمید. مشتری جمع کن بعد تا جایی که راه داره بکن تو پاچش.
همشون الیاس را توی حروم خوری درس میدن.![]()
![]()
![]()
دیگه حالم از آسیا تک به همیخوره.![]()
واقعاً برای خودمون متاسفم. چه کنیم ما از دست اینها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی همینجا بگو که همه استفاده کنند
در تهران وضع آسیا تک چطوره؟
سرویسه 64 چنده؟
در زنجان ماهی پارس آنلاین 20
آسیا تک 16
(بدون هزینه مخابرات)
واسه همین که از ارزانتر حمایت کنیم رفتم آسیا تک گرفتم ولی فکر کنم بیشتر قطعی داره
هر چند ساعت چند دقیقه قطعه؟
یا اینکه از مخابرات زنجانه؟
دوستان در تهران وضعش چطوره؟
با کدوم نرم افزار کار می کنید و این پورت رو کجا وارد می کنید ؟پورت 5566
با کدوم نرم افزار کار می کنید و این پورت رو کجا وارد می کنید ؟
احیاناً تو incomming connections وارد می کنید ؟