• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
والا سرعت من تقریبا مثل همیشه است ولی نکته ی جالب اینه که الان تورنت واسه من بازه و بی هیچ مشکلی دارم دانلود میکنم سرعت دانلودم بین 7.6 تا 6 هستش!! (اشتراک 64 منطقه شهید سعادتمند)

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
آسیاتک امروز یکی از بدترین روزهای خودش رو گذروند، بیشتر از هفت هشت بار قطعی های 10 تا 30 دقیقه ای! سرعت هم که افتضاح پینگ هم برابر با n شده.

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
داشتم دنبال سرویس دهندگان adsl می گشتم به شرکتی برخوردم به نام افروز.

قیمت هاش در حد سر گردنه هست . یک نگاهی بندازید.

سرویس 128 رو می ده ماهی 70 هزار تومن.

http://www.afrooz.com/webdesign.html

علت گرونیش هم مثل اینکه توی منطقه پاسداران - سعادت آباد و نهری فقط این isp سرویس adsl2+ می ده.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
داشتم دنبال سرویس دهندگان adsl می گشتم به شرکتی برخوردم به نام افروز.

قیمت هاش در حد سر گردنه هست . یک نگاهی بندازید.

سرویس 128 رو می ده ماهی 70 هزار تومن.

http://www.afrooz.com/webdesign.html

علت گرونیش هم مثل اینکه توی منطقه پاسداران - سعادت آباد و نهری فقط این isp سرویس adsl2+ می ده.

فکر میکنم شاتل هم تو این مناطق سرویس میده ها! مطمئن نیستم فقط فکر میکنم!

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آسیاتک امروز یکی از بدترین روزهای خودش رو گذروند، بیشتر از هفت هشت بار قطعی های 10 تا 30 دقیقه ای! سرعت هم که افتضاح پینگ هم برابر با n شده.

اره من هم چند لار قطعي داشتم اسيا يخورده سرعتش بهتر شده تو منطقه ما ولي با اين حال فرقي نكرده اينم بخاطر شكايت هاي فراوان و اينكه اكثرا دارن فسخ ميكنن ولي قرار بود مجاني بده نداد بخاطر بد بودن سرويسش در نطقه فرد اسدي ولي همش شعاره. گفت ايميل بزن از خجالتتون د رمياييم الكيه برم سپنتا بگيرم بهتره 64 بگيرم از 128 آسيا بهتره

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
امروز برای دوماه 64 تمدید کردم. دیگه سرعتش از 5 کیلو بیشتر نمیشه. حیف که نمیتونم منتظر از رانژه خارج شدن خط باشم
54.gif

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
امروز برای دوماه 64 تمدید کردم. دیگه سرعتش از 5 کیلو بیشتر نمیشه. حیف که نمیتونم منتظر از رانژه خارج شدن خط باشم

تو روز واسه من روی 5.5 ولی شبا از ساعت 1 اینا قشنگ سرعت دانلود میره بین 6.5 تا 8 ولی خوب بدیش اینه هر سه چهار روز یه بار سکته میزنه و کیفیت سرویس افتضاح میشه فرداش دوباره همین وضعی که گفتم میشه.

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
frizz1.gif

attachment.php

فایل های ضمیمه

• untitled9.JPG
    untitled9.JPG
    21.8 KB · نمایش ها: 62

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
5 روز
211.gif

حداقل سیستم را یکبار ریست کنید.من که بیشتر از 24 ساعت نمیتونم تحمل کنم و باید یکبار ریست کنم.

***************************************************************************************

جالبه امروز پیک اومد پول بگیره. 20 تومان دادم ، میگه پایین برگه را بخون. به سرویسهای 64 پیک رایگان نمیدیم. گفتم من ماه پیش که 128 شارژ کردم اومدم شرکت . حالا که دوماه 64 شارژ کردم 2 تومان پول پیک بدم؟
گفت برو 128 بگیر خیالت را راحت کن. گفتم 128 داشتم سرعتش با 64 هیچ فرقی نمیکنه. گفت اصلا قراره 64 از برنامه حذف بشه.

یکی نیست به اینها بگه شما اول پهنای باند مناطق را درست کنید بعد فکر اجبار کردن برای 128 باشید.

یکسال نگذشته آسیاتک بدتر از پارس و امثالش شد.الان میشه سیاستهای شرکتشون را فهمید. مشتری جمع کن بعد تا جایی که راه داره بکن تو پاچش.

همشون الیاس را توی حروم خوری درس میدن.
49.gif
49.gif
49.gif

دیگه حالم از آسیا تک به همیخوره.
65.gif

واقعاً برای خودمون متاسفم. چه کنیم ما از دست اینها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
5 روز

حداقل سیستم را یکبار ریست کنید.من که بیشتر از 24 ساعت نمیتونم تحمل کنم و باید یکبار ریست کنم.

************************************************** *************************************

جالبه امروز پیک اومد پول بگیره. 20 تومان دادم ، میگه پایین برگه را بخون. به سرویسهای 64 پیک رایگان نمیدیم. گفتم من ماه پیش که 128 شارژ کردم اومدم شرکت . حالا که دوماه 64 شارژ کردم 2 تومان پول پیک بدم؟
گفت برو 128 بگیر خیالت را راحت کن. گفتم 128 داشتم سرعتش با 64 هیچ فرقی نمیکنه. گفت اصلا قراره 64 از برنامه حذف بشه.

یکی نیست به اینها بگه شما اول پهنای باند مناطق را درست کنید بعد فکر اجبار کردن برای 128 باشید.

یکسال نگذشته آسیاتک بدتر از پارس و امثالش شد.الان میشه سیاستهای شرکتشون را فهمید. مشتری جمع کن بعد تا جایی که راه داره بکن تو پاچش.

واقعاً برای خودمون متاسفم. چه کنیم ما از دست اینها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/
QUOTE]

عجب! خوب ایشالا به سلامتی اگر 64 اشون رو حذف کنن من یکی که میرم سراغ یه شرکت دیگه، خوشبختانه چهارتا خط تلفن دارم الافی واسه از رانژه در اومدن نخواهم داشت. جهنم حالا تا یکی دیگه از خطا رانژه بشه 6 7 روز دایال آپ استفاده میکنم.

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
5 روز
211.gif

49.gif
49.gif
49.gif

65.gif

واقعاً برای خودمون متاسفم. چه کنیم ما از دست اینها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دقیقا تایید می شه. فکر می کنی برای چی یک ماه رایگان می دهند. اول دون می پاچن بعد تو پاچه می کنن. حداقل برای رانژه کردن و وصل مجدد یک هفته وقت احتیاج هست که کمتر کسی حاضر می شه یک هفته بدون اینترنت باشه پس محکوم می شه که از دوباره از همین شرکت بگیره.

در ضمن یک نکته ایی رو هم بگم بعد از مدت ها که پورت Utorrent من بسته بود تونستم با یک پورت دیگه باز کنم کسانی که مشکل پورت دارند پیام خصوصی بدهند.

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
مرسی همینجا بگو که همه استفاده کنند

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
این را هم اضافه کنم که توی کشورهای دیگه همیشه حق بامشتریست اینجا همیشه توهین به مشترییست که در الویت قرار میگیره.

a162

Registered User
لایک‌ها
291
در تهران وضع آسیا تک چطوره؟
سرویسه 64 چنده؟
در زنجان ماهی پارس آنلاین 20
آسیا تک 16
(بدون هزینه مخابرات)
واسه همین که از ارزانتر حمایت کنیم رفتم آسیا تک گرفتم ولی فکر کنم بیشتر قطعی داره
هر چند ساعت چند دقیقه قطعه؟
یا اینکه از مخابرات زنجانه؟
دوستان در تهران وضعش چطوره؟

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
در تهران وضع آسیا تک چطوره؟
سرویسه 64 چنده؟
در زنجان ماهی پارس آنلاین 20
آسیا تک 16
(بدون هزینه مخابرات)
واسه همین که از ارزانتر حمایت کنیم رفتم آسیا تک گرفتم ولی فکر کنم بیشتر قطعی داره
هر چند ساعت چند دقیقه قطعه؟
یا اینکه از مخابرات زنجانه؟
دوستان در تهران وضعش چطوره؟

وضعیت آسیاتک که تعریفی نداره . قطعی - محدویت پورت p2p و ...

قیمتش هم (64) ماهی 10 تومن.

128 هست 20 تومن.

الان فقط باید اینترنت ماهواره ایی بگیریم .

256 در می آید 35 تومن و برای سند هم 10 تومن در مجموع 45 تومن.

saeid666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لعنت بر آسياتك
لعنت بر آسياتك
لعنت بر آسياتك

شما رو به خدا يكي به داد من برسه!!!
من از شهرستان از اين آسيا تكي هاي xxxx سرويس 128 گرفتم تقريباً يكي دو روز اول بدون مشكل بود ولي يهو قطع شد بعد از اتصال مجدد ديگه نتونستم حتي يه فايل 2 كيلو بايتي رو هم آپلود كنم اصلاً هيچي رو نميتونم آپلود كنم. نه ميشه پستي توي تالار زد و نه ميشه يه فايل رو به ميل atach كرد!!!
نمايندگي اينجا هم نتونسته به من كمكي بكنه اين شماره كوفتي 1844 رو هم كه روي ما شهرستانيهاي بدبخت بستن و جواب نميدن. به خدا ديگه كلافه شدم
ضمناً من با dial up امتحان كردم و هيچ مشكلي نداشتم و اين پست رو هم با dial up زدم چون با adsl نمي شد.
كسي هست كه بتونه كمكي به من بكنه ميگن يه راهي هست كه ميشه send و recieve رو تنظيم كرد در ضمن مودم من corecess 3112 usb هست.
لطفاً اگه كسي بلده منو راهنمايي كنه.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
عجب! یحتمل این یه پورت رو باز گذاشته بودن واسه دانلود خودشون :) ولی توی شهید سعادتمند که من هستم فعلا خدا رو شکر تورنت بازه.

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
با کدوم نرم افزار کار می کنید و این پورت رو کجا وارد می کنید ؟

احیاناً تو incomming connections وارد می کنید ؟

توی تورنت و میری قسمت کانکشن اونجا وارد می کنی.

option>preference>connection>random port

البته زیاد فرقی نکرد سرعت دانلود فقط پورت ok داد.

بالا