خوب منم دقیقاً منظورم همینه شما اینجا فقط incomming connections رو تغییر میدید ! یعنی پورت کامپیوتر خوتون رو !توی تورنت و میری قسمت کانکشن اونجا وارد می کنی.
option>preference>connection>random port
البته زیاد فرقی نکرد سرعت دانلود فقط پورت ok داد.
مال منم بازه ولی حداکثر مجموع سرعت دانلودها همون 5-6 هست .تورنت من بازه. با 6 کیلو دانلود میکنه(البته با 128 تا 12 هم میرفت).
من تو مرکز ایت با 128 میانگین حداقل 9 حداکثر 11 کیلو بایت رو تو تورنت دارم
من که تصمیم به تعویض شرکت گرفتم می رم از صبا می گیرم از این اسیا تک راحت بشم
تایید میشه. چند روزه مدام قطع میشه. ای کاش از رانژه خارج کردن و دوباره رانژه کردن یک هفته انجام میشد.با این وضع من که باید بسازم.
عجیبه الان که همه ناراضی هستند مال من وضعیت سرویسم تقریبا عالیه!!! هم تورنت بازه هم سرعت دانلود نسبتا مناسبه بین 6.5 تا 7!!!! قطعی هم اصلا در کار نیست.
طبق دستور وزیر نه!یه سوال هم داشتم : شرکتی هست که 256 بدون محدودیت دانلود به کاربر خونگی بده؟
طبق دستور وزیر نه!
مگر 2 حالت:
1- گواهی تحصیلی(که دانشجو هستی)
2- صاحب شرکت باشی. که بچه ها میگن سند ثبت شرکت آشنایان رو میرن میدن بعضی شرکتها کاری با آدرس شرکت ندارن
همه باید بدن! ولی آسیاتک رو مطمئنمبا این شرایط کدوم شرکت 256 میده؟ همین آسیاتک چی؟
عجیبه الان که همه ناراضی هستند مال من وضعیت سرویسم تقریبا عالیه!!! هم تورنت بازه هم سرعت دانلود نسبتا مناسبه بین 6.5 تا 7!!!! قطعی هم اصلا در کار نیست.
من بالاخره 1 ماه مجانی رو تموم کردم و سرویس 64 گرفتم.جالبه که سرعتش از 7 پایین تر نمیاد. توی اون 1 ماه هم 2 بار بیشتر قطعی نداشتم.به هر حال من که راضیم.
یه سوال هم داشتم : شرکتی هست که 256 بدون محدودیت دانلود به کاربر خونگی بده؟
اولا که مناطقش خیلی محدوده : ADSL2+++ (OnlyADSL Provider AT:Sadat-Abad,Pasdaran, Nahri)AmirKhanTala شرکت افروز نت بدون هيچ محدوديتي سرويس 512 هم ميده منتها بسيار گرونه مثلا 256 ماهي 100 تومن ، 512 ماهي 250 . سايتش : http://afrooz.net/webdesign.html
تقصیر خود بی جنبمونه...یعنی یکی دانشجو نباشه و شرکت هم نداشته باشه ولی در حال تحقیق باشه یا مثلا پروژه ایی داشته باشه که نیازش باشه سرعت بالاتر از 128 داشته باشه باید بره بمیره!؟ قبلا می گفتن میشه با نامه یی از یه شرکت که نیاز شما رو به سرعت بالا تائید کنه گرفت، میشه؟ نمیشه؟
از کدوم مرکز مخابرات مشترک هستید؟