• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
تورنت من بازه. با 6 کیلو دانلود میکنه(البته با 128 تا 12 هم میرفت).

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
توی تورنت و میری قسمت کانکشن اونجا وارد می کنی.

option>preference>connection>random port

البته زیاد فرقی نکرد سرعت دانلود فقط پورت ok داد.
خوب منم دقیقاً منظورم همینه شما اینجا فقط incomming connections رو تغییر میدید ! یعنی پورت کامپیوتر خوتون رو !
نه اون چیزی که مد نظر شماست
اگر هم این پورت بسته باشه ، نرم افزارهای خودتون این پورت رو بستن و ربطی به مخابرات یا Isp نداره .
اون پورتی که نظر شماست رو خودتون نمی تونید تغییر بدید و isp هم اگر بخواد راحت میتونه ببنده .
یه netstat بگیرید تا متوجه منظورم بشید .

k9k9

Registered User
لایک‌ها
0
من تو مرکز ایت با 128 میانگین حداقل 9 حداکثر 11 کیلو بایت رو تو تورنت دارم

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
من تو مرکز ایت با 128 میانگین حداقل 9 حداکثر 11 کیلو بایت رو تو تورنت دارم

کلا تورنت همینه یعنی همیشه سرعت دانلود شما از تورنت پائین تر از سرعت دانلودتون از اینترنت هستش یعنی اگر با اشتراک 64 بتونید با سرعت 6 دانلود کنید و یا با 128 بتونید با سرعت 12 - 13 دانلود کنید نسبتا سرعت خوبی دارید.

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
آسیاتک که این چند روزه کولاک کرده . جشنواره قطعی راه انداخته.

من با پورت های تورنت مشکل دارم. و یک مثلث زرد در داخل برنامه هست. مثلث زرد برای چی هست.

soltany

Registered User
لایک‌ها
1
من که تصمیم به تعویض شرکت گرفتم می رم از صبا می گیرم از این اسیا تک راحت بشم

Erin_brakovic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که تصمیم به تعویض شرکت گرفتم می رم از صبا می گیرم از این اسیا تک راحت بشم

من هم احتمالا همین کار رو بکنم !! ۵-۶ ماهه دهن ما رو سرویس کرده این آسیاتک .. به تمام معنا دزدن ... خدا ازشون نگذزه !!!! :p

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
تایید میشه. چند روزه مدام قطع میشه. ای کاش از رانژه خارج کردن و دوباره رانژه کردن یک هفته انجام میشد.با این وضع من که باید بسازم.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
تایید میشه. چند روزه مدام قطع میشه. ای کاش از رانژه خارج کردن و دوباره رانژه کردن یک هفته انجام میشد.با این وضع من که باید بسازم.

عجیبه الان که همه ناراضی هستند مال من وضعیت سرویسم تقریبا عالیه!!! هم تورنت بازه هم سرعت دانلود نسبتا مناسبه بین 6.5 تا 7!!!! قطعی هم اصلا در کار نیست.

AmirKhanTala

Registered User
لایک‌ها
4
عجیبه الان که همه ناراضی هستند مال من وضعیت سرویسم تقریبا عالیه!!! هم تورنت بازه هم سرعت دانلود نسبتا مناسبه بین 6.5 تا 7!!!! قطعی هم اصلا در کار نیست.

من بالاخره 1 ماه مجانی رو تموم کردم و سرویس 64 گرفتم.جالبه که سرعتش از 7 پایین تر نمیاد. توی اون 1 ماه هم 2 بار بیشتر قطعی نداشتم.به هر حال من که راضیم.
یه سوال هم داشتم : شرکتی هست که 256 بدون محدودیت دانلود به کاربر خونگی بده؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
طبق دستور وزیر نه!
مگر 2 حالت:
1- گواهی تحصیلی(که دانشجو هستی)

2- صاحب شرکت باشی. که بچه ها میگن سند ثبت شرکت آشنایان رو میرن میدن بعضی شرکتها کاری با آدرس شرکت ندارن

AmirKhanTala

Registered User
لایک‌ها
4
طبق دستور وزیر نه!
مگر 2 حالت:
1- گواهی تحصیلی(که دانشجو هستی)

2- صاحب شرکت باشی. که بچه ها میگن سند ثبت شرکت آشنایان رو میرن میدن بعضی شرکتها کاری با آدرس شرکت ندارن

با این شرایط کدوم شرکت 256 میده؟ همین آسیاتک چی؟

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
یعنی یکی دانشجو نباشه و شرکت هم نداشته باشه ولی در حال تحقیق باشه یا مثلا پروژه ایی داشته باشه که نیازش باشه سرعت بالاتر از 128 داشته باشه باید بره بمیره!؟ قبلا می گفتن میشه با نامه یی از یه شرکت که نیاز شما رو به سرعت بالا تائید کنه گرفت، میشه؟ نمیشه؟

darklord

Registered User
لایک‌ها
1

من بالاخره 1 ماه مجانی رو تموم کردم و سرویس 64 گرفتم.جالبه که سرعتش از 7 پایین تر نمیاد. توی اون 1 ماه هم 2 بار بیشتر قطعی نداشتم.به هر حال من که راضیم.

از کدوم مرکز مخابرات مشترک هستید؟

mi_ra52

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
AmirKhanTala شرکت افروز نت بدون هيچ محدوديتي سرويس 512 هم ميده منتها بسيار گرونه مثلا 256 ماهي 100 تومن ، 512 ماهي 250 . سايتش : http://afrooz.net/webdesign.html

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
AmirKhanTala شرکت افروز نت بدون هيچ محدوديتي سرويس 512 هم ميده منتها بسيار گرونه مثلا 256 ماهي 100 تومن ، 512 ماهي 250 . سايتش : http://afrooz.net/webdesign.html
اولا که مناطقش خیلی محدوده : ADSL2+++ (OnlyADSL Provider AT:Sadat-Abad,Pasdaran, Nahri)

دوما : کجاش گفته میده؟ دستور وزیر اینه که بالای 128 ندن! غیر از اونایی که حجمی میدن .... وگرنه این شرکت بسته میشه

سوما : زیاد گرون هم نیست.چون آیپیش استاتیک هست

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
یعنی یکی دانشجو نباشه و شرکت هم نداشته باشه ولی در حال تحقیق باشه یا مثلا پروژه ایی داشته باشه که نیازش باشه سرعت بالاتر از 128 داشته باشه باید بره بمیره!؟ قبلا می گفتن میشه با نامه یی از یه شرکت که نیاز شما رو به سرعت بالا تائید کنه گرفت، میشه؟ نمیشه؟
تقصیر خود بی جنبمونه...
از بس فیلم ... دانلود و پخشش زیاد شد بعد همه موقع بازجویی گفتن ما خودمون از اینترنت دانلود می کردیم و یا بعضی کارای سیاسی و....

انقدر به وزیر و دولت سایر نهادها فشار آوردن که این دستور رو داد.میدونین الان چقدر برای مخابرات ضرره

9000 مگابیت در ثانیه پهنای باند کشور به زحمت یک چهارمش داره استفاده میشه

AmirKhanTala

Registered User
لایک‌ها
4
از کدوم مرکز مخابرات مشترک هستید؟

امامت

این هم مطلب کوتاهی که در روزنامه همشهری چاپ شده بور.

359k84y.jpg

بالا