• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74

oonja_dot_com

Registered User
لایک‌ها
1
آسياتك يا داتك براي مركز مخابراتِ نبوت؟
تازه اين درست؟‌ V
بعد آسیاتک از لحاظ پهنای باند در رده پنجم و ششم هست. اول پارس آنلاین هست و دوم صبانت از نظر میزان پهنای باند.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
Mahdy2021 شما کاسه از آش داغتري يا دايه عزيزتر از مادر ؟
بهتره يه تماس با اين شماره بگيري 22354300 بعد اينجا بگي ميده يا نميده .
من ميگم ميده چرا ؟
چون خودم دارم 256 استفاده مي کنم بدون هيچ محدوديتي

من امروز باید اشتراک تمدید میکردم اولا که دهنم پشت این خط 1844 سرویس شد بعدم گفتم بذار ببینم این دوستمون شاید راست بگه گفتم 256 میدین گفتن نه، بیشتر از 128 میخواین چیکار :)!!

دوست عزیز شما این اطلاعات رو از کجا آوردید.

بعد آسیاتک از لحاظ پهنای باند در رده پنجم و ششم هست. اول پارس آنلاین هست و دوم صبانت از نظر میزان پهنای باند.

والا حالا منم قبول دارم شاید پارس آنلاین بنا بر نفوذی که داره شاید از نظر پهنای باند اول باشه ولی آسیاتک با این همه یوزرش نمی تونه کمتر از پارس باشه، هر چند که سرویس هر دوشون آش دهن سوزی نیست و اول و آخر ما کاربرا رو میدوشن!!

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
آسياتك يا داتك براي مركز مخابراتِ نبوت؟

آقا شما سه تا گزینه داری:
اول 5-6 تا کاربر مرکز نبوت گیر بیاری تا مطمئن شی ببینی وضعیت سرویس این دو تا شرکت در چه حاله اونجا. یه کم سخته این.
دوم از آسیاتک یه ماه مجانی بگیری تست کنی ببینی اوضاع چطوره، خوب بود که نیگرش میداری، نبود پس میدی. منتها اینجا علافی از رانژه در اومدن خط رو باید تحمل کنی.
سوم صاف بری سراغ داتک که در اونصورت دیگه بازگشت به آسیاتک چندان ساده نیست.

به نظرم گزینه دوم بهتره شما فعلا یه ماه 128 مجانی رو بگیر (که معمولا همه بین 45 روز تا دو ماه) براشون مجانی میوفته بعد اگه راضی نبودی شرکت رو عوض میکنی (فقط یه هفته ای باز باید دایال آپ رو تحمل کنی مگر اینکه یه خط دیگه واسه رانژه داشته باشی)، کلا هم در شرایط فعلی آسیاتک توی خیلی از مناطق به داتک برتری داره، مثلا توی منطقه ما داتک تورنت رو 12 ساعت تو روز میبنده ولی آسیاتک 24 ساعته بازه (البته تو بعضی مناطق هم تورنت از طرف آسیاتک کل 24 ساعت بسته است)، سرعت دانلود توی شب و روز تفاوتش زیاد محسوس نیست یعنی مثلا من با 64 توی روز 6.3 تا 6.5 دانلود میکنم و شب هم معمولا 6.5 تا 7.2 البته قدیم اینطوری نبود هم نوسان سرعت خیلی زیاد بود هم اینکه توی روز سرعت همیشه 3 کیلو بایت از شب کمتر بود، همسایمون داتک داره و از تفاوت سرعتش توی روز نسبت به شب که نزدیک به 5 کیلو خیلی شاکیه پشتیبانی شون هم زنگ زده میگه از خط تونه! البته در مجموع اینا هیچ کدوم برتری نسبت به هم ندارن و در نهایت انتخاب بین بد و بدتر هستش.

البته اینا همش نظر من بود بهتر نظر بقیه رو هم بشنوید بعد از روی مجموع نظرات تصمیم گیری کنید.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
من بعد از 2 ماه 128 مجانی ! این ماه رو بخاطر کنکور 64 شارژ کردم .
دیگه 64 ماهیانه تمدید نمی کنن باید پول 2 ماه رو بدی .
در سرعت تورنت تغییر محسوسی نسبت به 128 نمی بینم . سرعت دانلود از رپید و مگا آپلود هیچوقت بیشتر از 4.5 نمیشه !
در کل از افتضاح یکم اونور تره !

آقا با 128 سرعت دانلودت از تورنت چقد بود؟ با 64 چقدره؟!

موقع دانلود از رپید شیر روی سروری که ازش قرار دانلود کنی توجه داشته باش مثلا من خودم هر وقت از سرور TeliaSonera دانلود میکنم مشکل دارم هم سرعت دانلود خیلی پائینه هم بعضی وقتا دانلود نصفه قطع میشه ولی با Cognet هیچ مشکلی ندارم و با 64 که دانلود میکنم سرعت دانلود در شروع 6.9 هست موقع اتمامش رسیده به 6.3 .

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121

چشم می گم. بفرما آسیاتک رده ششم هست.

pap.jpg

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
آقا با 128 سرعت دانلودت از تورنت چقد بود؟ با 64 چقدره؟!

موقع دانلود از رپید شیر روی سروری که ازش قرار دانلود کنی توجه داشته باش مثلا من خودم هر وقت از سرور TeliaSonera دانلود میکنم مشکل دارم هم سرعت دانلود خیلی پائینه هم بعضی وقتا دانلود نصفه قطع میشه ولی با Cognet هیچ مشکلی ندارم و با 64 که دانلود میکنم سرعت دانلود در شروع 6.9 هست موقع اتمامش رسیده به 6.3 .
هردو بطور متوسط 4.5 تا 5 .

البته رپید خودش بر اساس IP شما و وضعیت مشغولی سرورها خودش بهترین سرور رو پیشنهاد میده ولی من در کل تغییری نمی بینم .

دانلود آسیاتک بستگی به منطقه شما داره

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
چشم می گم. بفرما آسیاتک رده ششم هست.
اتفاقا من خودم این خبر رو توی عصر ارتباط خوندم .
اما در خبر به پورت اشاره شده نه پهنا! پورت میتونه 64 باشه میتونه 2 مگ هم باشه

ولی در کل میشه با حدود یکی 2 تا بالا پایین این آمار رو قبول کرد

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
اتفاقا من خودم این خبر رو توی عصر ارتباط خوندم .
اما در خبر به پورت اشاره شده نه پهنا! پورت میتونه 64 باشه میتونه 2 مگ هم باشه

ولی در کل میشه با حدود یکی 2 تا بالا پایین این آمار رو قبول کرد

خدمت شما عرض کنم که موضوع مهم همون پورت هست. تا زمانیکه isp پورت خالی نداشته باشه چگونه می تونه سرویس بده. بر فرض هم چندین برابر هم پهنای باند داشته باشه .

مثلا دیدی زنگ می زنی isp میگه پورت های منطقه شما پر شده و امکان سرویس دهی به شما امکان نداره.

بعد در ضمن اوضاع پهنای باند آسیاتک که اسفناک هست. خدا می دونه این پهنای باند رو با چند نفر share می کنند.

روزهایی که تعطیل می شه یا جمعه ها وضعیت سرعت رو مشاهده کن.

امیدواریم وضعیت این adsl درست بشه.

یه خبر بدم همین صبانت که به خاطر سرعت بالا 512 به مشترکین خیلی معروف شده بود . مثل اینکه جلوشو گرفتند و محدودش کردند به همون 128 . با اینکه داره حجمی adsl می ده.

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
و ADSL من همچنان قطع است... (مرکز کاظمیان)

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
هردو بطور متوسط 4.5 تا 5 .

البته رپید خودش بر اساس IP شما و وضعیت مشغولی سرورها خودش بهترین سرور رو پیشنهاد میده ولی من در کل تغییری نمی بینم .

دانلود آسیاتک بستگی به منطقه شما داره

آره مثل اینکه منطقه ای هستش چون من خیلی راحت با 64 از تورنت روی 6 یا 7 دانلود میکنم!

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا ما شكايتم كرديم از آسياتك ولي هيچ فرقي نكردش من الان 64 گرفتم سرعتم روي 9 تا 7 هستش اونوقت 128 هم داشتم روي 5 بود خيلي جالبهه نشون ميده اينا كلاه بردارن دزد هستن من تا الان داشتم 10 هزار تومن اضافه بر سازمان ميدادم مديرعامل پارس آنلاين و پسراش دوستاي رفيقم هستم بهش مجاني ميدن كارخانه داره چه سرعتي داره قار شده از اونا بگيرم سپنتا هم خوبه كه گرونه.
آسياتك مزخرفههههههههههههههههه

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
کسی میدونه این سرویس آسیا تک چند روز از زمان امضای قرارداد طول میکشه تا وصل بشه؟؟؟
راستی مشخصات تنظیمات راه اندازی سرویس مثل vci , vpi , ip , ... رو هم اگه دارید ممنون میشم بگید .

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
کسی میدونه این سرویس آسیا تک چند روز از زمان امضای قرارداد طول میکشه تا وصل بشه؟؟؟
راستی مشخصات تنظیمات راه اندازی سرویس مثل vci , vpi , ip , ... رو هم اگه دارید ممنون میشم بگید .

معمولا پنج تا هفت روز کاری (برای خود من پنج روز طول کشید) مشخصات تنظیمات رو هم وقتی خط تون رانژه شد خیلی راحت می تونید از پشتیبانی بگیرید.

mi_ra52

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Mahdy2021 شما اصلا تو باغ ما نيستي .
من کي در مورد آسيا تک صحبت کردم ! يه نگاه به پستاي من بکن .
اون شماره ، شماره شرکت افروز نت .

Neoonline داستان من از اين قراره :
3 هفته پيش تو سايت Internetfinder.ir پيش شمارمون رو سرچ کردم ديدم اِ يه شرکت هست که مرکز مخابراتي ما ADSL ميده ، به همون شماره 22354300 زنگ زدم طرف گوشي رو برداشت :
- شما مرکز قدس ADSL ميدين ؟
+ بله .
- آدرستون چيه بيام براي امضا قرار داد ؟
+ آدرس لازم نيست ، شما اگه سرويس مي خاين به من بگين .
- يه سرويس خانگي 128 مي خوام .
+ بزارين چک کنم ... ( آهنگ بتهون ) ... الو ، اونجا فقط پرت 256 مون خاليه !
0 مگه 256 هم ميدين ؟
+ بله
- اون محدوديت مخابراتي برداشته شده ؟
+ بله ، 2 3 ماهي ميشه .
- بسيار خوب ، پس همينو به من بدين .
+ در خدمتيم
.
.
دو هفته بعدم اومدن و راه انداختن .

armandesign

Registered User
لایک‌ها
6
من پنجشنبه برای خط جدیدی که گرفتم فرم آنلاین اشتراک رو پر کردم ولی تا الان ( شنبه شب ) خبری نشده ! تا دیروز که فقط اشغال بود امروز هم که قسمت فروش اصلآ جواب نمیداد !
به جز 1844 راه دیگه ای واسه ثبت نام نیست ؟ 88523530 هم کسی جواب نمیده !
سرویس دهی بخواد اینجوری باشه میرم همون داتک رو می گیرم !

اینجا کسی از مخابرات شهید زارعی هست ؟

iranbetting

Registered User
لایک‌ها
42
بچه هامن خطم رانژ ولي نمدونم چرا چراغ adsl خاموشه (روي مودم) مدمم كراسز هست به پشتيباني ميگم ميگن بايد 5000 هزار تومن بدي بيام برات درست كنيم مگه چقدر سخته
كسي هست كمك كنه

clapton

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
برام خیلی جالبه بعضی از صحبت های دوستان
من الان 10 ماهه از سرویس آسیا تک استفاده می کنم و تو این مدت کوچکترین مشکلی نداشتم
نسبت به هزینه ای که پرداخت میکنم سرویس فوق العاده ای البته در قیاس با شرکت های که هزینه ی بیشتر میگیرن ولی سرویس مناسبی ارائه نمی کنند
البته زیاده خواهی از خصلت ما ایرانیان است

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان
برام خیلی جالبه بعضی از صحبت های دوستان
من الان 10 ماهه از سرویس آسیا تک استفاده می کنم و تو این مدت کوچکترین مشکلی نداشتم
نسبت به هزینه ای که پرداخت میکنم سرویس فوق العاده ای البته در قیاس با شرکت های که هزینه ی بیشتر میگیرن ولی سرویس مناسبی ارائه نمی کنند
البته زیاده خواهی از خصلت ما ایرانیان است

نخیر زیاده خواهی از خصلت ما ایرانی ها نیست، بلکه فراموش کردن حقوق مون و قانع شدن به کمترین ها از خصلت های ماست.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
بچه هامن خطم رانژ ولي نمدونم چرا چراغ adsl خاموشه (روي مودم) مدمم كراسز هست به پشتيباني ميگم ميگن بايد 5000 هزار تومن بدي بيام برات درست كنيم مگه چقدر سخته
كسي هست كمك كن

اگر چراغ لینک دیگه چشمک زن نیست و ثابت روشن میمونه خط رانژست در غیر اینصورت یا مودم مشکل داره یا خط رانژه نیست. یه کمی به پشتیبانی فشار بیارید تا اول این مشکل رو حل کنن بعدش میتونید تنظیمات رو از خود پشتیبانی بگیرید و دیگه پول اضافی هم ندید.

بالا