آسياتك يا داتك براي مركز مخابراتِ نبوت؟
آقا شما سه تا گزینه داری:
اول 5-6 تا کاربر مرکز نبوت گیر بیاری تا مطمئن شی ببینی وضعیت سرویس این دو تا شرکت در چه حاله اونجا. یه کم سخته این.
دوم از آسیاتک یه ماه مجانی بگیری تست کنی ببینی اوضاع چطوره، خوب بود که نیگرش میداری، نبود پس میدی. منتها اینجا علافی از رانژه در اومدن خط رو باید تحمل کنی.
سوم صاف بری سراغ داتک که در اونصورت دیگه بازگشت به آسیاتک چندان ساده نیست.
به نظرم گزینه دوم بهتره شما فعلا یه ماه 128 مجانی رو بگیر (که معمولا همه بین 45 روز تا دو ماه) براشون مجانی میوفته بعد اگه راضی نبودی شرکت رو عوض میکنی (فقط یه هفته ای باز باید دایال آپ رو تحمل کنی مگر اینکه یه خط دیگه واسه رانژه داشته باشی)، کلا هم در شرایط فعلی آسیاتک توی خیلی از مناطق به داتک برتری داره، مثلا توی منطقه ما داتک تورنت رو 12 ساعت تو روز میبنده ولی آسیاتک 24 ساعته بازه (البته تو بعضی مناطق هم تورنت از طرف آسیاتک کل 24 ساعت بسته است)، سرعت دانلود توی شب و روز تفاوتش زیاد محسوس نیست یعنی مثلا من با 64 توی روز 6.3 تا 6.5 دانلود میکنم و شب هم معمولا 6.5 تا 7.2 البته قدیم اینطوری نبود هم نوسان سرعت خیلی زیاد بود هم اینکه توی روز سرعت همیشه 3 کیلو بایت از شب کمتر بود، همسایمون داتک داره و از تفاوت سرعتش توی روز نسبت به شب که نزدیک به 5 کیلو خیلی شاکیه پشتیبانی شون هم زنگ زده میگه از خط تونه! البته در مجموع اینا هیچ کدوم برتری نسبت به هم ندارن و در نهایت انتخاب بین بد و بدتر هستش.
البته اینا همش نظر من بود بهتر نظر بقیه رو هم بشنوید بعد از روی مجموع نظرات تصمیم گیری کنید.