• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
بچه هامن خطم رانژ ولي نمدونم چرا چراغ adsl خاموشه (روي مودم) مدمم كراسز هست به پشتيباني ميگم ميگن بايد 5000 هزار تومن بدي بيام برات درست كنيم مگه چقدر سخته
كسي هست كمك كنه

همه گوشی هایی که بر روی خط هستند را از مدار خارج کن و اگه کالر آی دی هم داری همین کار رو انجام بده باز ببین مشکل باقی میمونه یا نه .

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
نخیر زیاده خواهی از خصلت ما ایرانی ها نیست، بلکه فراموش کردن حقوق مون و قانع شدن به کمترین ها از خصلت های ماست.

کاملاً تایید میشه . متاسفانه تا حدی ما ایرانی ها رو در ایران تو سری خور بار آورده اند که نه به حق و حقوق خود آگاهیم و نه حاضریم برای دفاع از حقمان کوچکترین قدمی برداریم . فراموش نکنیم که این شرکت آسیا تک هستش که در خدمت ماست و سرویس درست دادن ، حداقل وظیفه ای هستش که این شرکت و سایر شرکت ها در برابر مشتریانشون دارن.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سلام دوستان
برام خیلی جالبه بعضی از صحبت های دوستان
من الان 10 ماهه از سرویس آسیا تک استفاده می کنم و تو این مدت کوچکترین مشکلی نداشتم
نسبت به هزینه ای که پرداخت میکنم سرویس فوق العاده ای البته در قیاس با شرکت های که هزینه ی بیشتر میگیرن ولی سرویس مناسبی ارائه نمی کنند
البته زیاده خواهی از خصلت ما ایرانیان است
دوست عزیز بحث نا شکری و زیاده خواهی و کم ارزش جلوه دادن کار دیگران نیست....

عصر حاضر عصر ICT هست. انقدر مسولان رده بالای کشور به پیشرفت علم و دانش توجه دارن و مهمترین هدف کشور برترین شدن در چشم انداز 20 ساله است.

اما چند پیش نیاز ساده ی این عصر را یا ما نداریم یا ضعیفترینش را داریم.

در ضمینه ی سرعت این آمار را ببینید:

متوسط پهنای باند کشورهای برتر:
2002083580030274063_rs.jpg

متوسط پهنای باند هر کدام از سرویس دهنده های ایرانی(که متوسط اینها میشه کل ایران که عددش متاسفانه حداکثر به 300 میرسه

2002009539942277845_rs.jpg

من خودم شخصی هستم که همرنگ جماعت نمیشم و اگر کسی حرف حق نزد به هیچ وجه طرفداری نمیکنم ولی ببینید ما کجاییم و جهان در کجا....

ما هنوز در ارائه سرویس 64 و 128 مشکل داریم و نمی تواینم همین را به درستی ارائه کنیم ولی دنیا الان سرعت 1 مگ را کم می داند....

واقعا کی می شود ما در جایگاه واقعی خود قرار گیریم؟

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
سلام دوستان
برام خیلی جالبه بعضی از صحبت های دوستان
من الان 10 ماهه از سرویس آسیا تک استفاده می کنم و تو این مدت کوچکترین مشکلی نداشتم
نسبت به هزینه ای که پرداخت میکنم سرویس فوق العاده ای البته در قیاس با شرکت های که هزینه ی بیشتر میگیرن ولی سرویس مناسبی ارائه نمی کنند
البته زیاده خواهی از خصلت ما ایرانیان است

با درود

دوست عزیز وقتی سرویس 128 از آسیاتک می گیرید باید سرعت دانلود حداقل 14 باشه ولی آسیاتک اصلا سرعت ثابت نداره. از 7 و8 شروع می شه تا 14 می ره و هی نوسان داره این یعنی بیش از حد مشترک گرفتند و حقوق مشترکین رو پایمال کردند.

حدود 4 تا 5 ماه پیش خوب بود ولی به خاطر بالا رفتن مشترکین ضریب اشتراک بالا رفته و سرویس این شرکت نوسان داره.

توی اکثر مناطق پورت های p2p رو بستند. و قطعی هم داره.

نمی دونم این زیاده خواهی هست که یک اینترنت adsl با کیفیت ثابت داشته باشیم.

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
بچه ها کسی درایور مودم اسیاتک برای ویندوز ویستا نداره؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
بابا پهنای باند خفن نخواستیم ! همون 128 واقعی رو بدن من یکی که اصلاً صدام در نمیاد !
biggestgrin.gif

a_mehrabi_70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوست عزیز بحث نا شکری و زیاده خواهی و کم ارزش جلوه دادن کار دیگران نیست....

عصر حاضر عصر ICT هست. انقدر مسولان رده بالای کشور به پیشرفت علم و دانش توجه دارن و مهمترین هدف کشور برترین شدن در چشم انداز 20 ساله است.

اما چند پیش نیاز ساده ی این عصر را یا ما نداریم یا ضعیفترینش را داریم.

در ضمینه ی سرعت این آمار را ببینید:

متوسط پهنای باند کشورهای برتر:
2002083580030274063_rs.jpg

متوسط پهنای باند هر کدام از سرویس دهنده های ایرانی(که متوسط اینها میشه کل ایران که عددش متاسفانه حداکثر به 300 میرسه

2002009539942277845_rs.jpg

من خودم شخصی هستم که همرنگ جماعت نمیشم و اگر کسی حرف حق نزد به هیچ وجه طرفداری نمیکنم ولی ببینید ما کجاییم و جهان در کجا....

ما هنوز در ارائه سرویس 64 و 128 مشکل داریم و نمی تواینم همین را به درستی ارائه کنیم ولی دنیا الان سرعت 1 مگ را کم می داند....

واقعا کی می شود ما در جایگاه واقعی خود قرار گیریم؟

ا ا ا ا !!!! ایران رو یادشون رفت بزنن اول با متوسط زیر 128 :D:wacko:

clapton

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلامی دوباره
در جواب دوستان عرض کنم من نمی دانم مشکل شما با این سرویس چه هست اما من دیدگاه خودم رو عرض کردم و شرایط سرویس خودم رو .چون من سرعت 64 دارم و سرعت دانلود من در مرز 7 تا 8 کیلو بایت هست و سرعت load شدن صفحه هام هم خوب است پس همه چیز با سرعت ارائه شده توسط شبکه همخوانی دارد و این نوسانی که میگویید در مورد من به ندرت رخ داده است.
سپاس فراوان

tohid100

Registered User
لایک‌ها
0
اسیاتک برای دانلود خوبه ولی برای گیم و کارهایی که به پینگ وابسته هست فوق العاده افتضاحه

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
واقعا افتضاحه . مشکل p2p رو به نظر شما میشه کاریش کرد؟؟؟ راه حلی جز عوض کردن ISP اگه دارید پیشنهاد بدید.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
راستی به کسانی که قصد گرفتن اشتراک از آسیا تک دارن پیشنهاد می کنم این کار رو به هیچ وجه نکنند که پشیمون میشن . درست عین پولی که میدی رو میریزید دور

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
سلامی دوباره
در جواب دوستان عرض کنم من نمی دانم مشکل شما با این سرویس چه هست اما من دیدگاه خودم رو عرض کردم و شرایط سرویس خودم رو .چون من سرعت 64 دارم و سرعت دانلود من در مرز 7 تا 8 کیلو بایت هست و سرعت load شدن صفحه هام هم خوب است پس همه چیز با سرعت ارائه شده توسط شبکه همخوانی دارد و این نوسانی که میگویید در مورد من به ندرت رخ داده است.
سپاس فراوان

شما دفعه بعد که خواستی نظرت رو بگی راجع به خصلتهای ایرانی ها چیزی نگو که بحث اینجوری نشه، ظاهرا شما جز معدود افرادی هستی که احساس رضایت داری خوب بقیه اگر سرویسی که دریافت میکردن مثل شما بود شکایتی نداشتند لابد اینجوری نیست دیگه، این درکش برای شما سخته؟! صفحات اول این تاپیک رو بخونید می بینید همه از آسیا تک تعریف میکردند چون سرویس دهی مناسب بوده ولی وقتی الان همه شکایت میکنن یعنی سرویس این شرکت مشکل داره.

اسیاتک برای دانلود خوبه ولی برای گیم و کارهایی که به پینگ وابسته هست فوق العاده افتضاحه
نه بابا برای دانلود هم بگیر نگیر داره، یه روز خوبه باهاش کلی دانلود میکنی فرداش پیرت میکنه یه فایل رو دانلود کنه.

واقعا افتضاحه . مشکل p2p رو به نظر شما میشه کاریش کرد؟؟؟ راه حلی جز عوض کردن ISP اگه دارید پیشنهاد بدید.
مشکل اینه که بقیه ISP ها ی معروف هم اکثرا روی تورنت و اینجور چیزا محدودیت اعمال میکنند منتها فرقش اینه آسیاتک تورنت رو کامل بسته ولی مثلا داتک 12 ساعت بازه 12 ساعت بسته.

armandesign

Registered User
لایک‌ها
6
راستی به کسانی که قصد گرفتن اشتراک از آسیا تک دارن پیشنهاد می کنم این کار رو به هیچ وجه نکنند که پشیمون میشن . درست عین پولی که میدی رو میریزید دور

متاسفانه من این اشتباه رو کردم ! روی حرف رفقام که تو همین مرکز ( زارعی ) مشترک هستند مشترک شدم حالا از دیروز ( چهارشنبه ) خطم رانژه شده ولی هنوز کانکت نشدم ! چرا ؟ چون امروز مسوول فروش تشریف ندارند که مشخصات user و pass رو بگیرم کسیم نمیتونه کمکی کنه ! یعنی سه روز بعد از رانژه شاید و شاید ( روم به دیوار ) فرجی بشه :)

سالی که نکوست ...

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
امروز سرعت افتضاح بود. من که دیگه از خط دانلود اومدم بیرون. ولی خیلی ستم+ه ، فایرفاکس ورژن جدیدش را با حجم 6 مگ در 1 ساعت دانلود کردم.

جمعه ها مرکز تلفن حکمت شعار افتضاح میشه. اینقدر یوزر دارن و پهنای باند کمه ، همیشه روزهای تعطیل مشکل دارم.

از دست ما که کاری بر نمیاد جز اینکه سرویس دهنده را عوض کنیم که حداقل 15 روز وقت میگیره.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
امروز سرعت افتضاح بود. من که دیگه از خط دانلود اومدم بیرون. ولی خیلی ستم+ه ، فایرفاکس ورژن جدیدش را با حجم 6 مگ در 1 ساعت دانلود کردم.

جمعه ها مرکز تلفن حکمت شعار افتضاح میشه. اینقدر یوزر دارن و پهنای باند کمه ، همیشه روزهای تعطیل مشکل دارم.

از دست ما که کاری بر نمیاد جز اینکه سرویس دهنده را عوض کنیم که حداقل 15 روز وقت میگیره.

ADSL ی که 6 مگ رو در یک ساعت دانلود کنه رو چه جوری میگن اینترنت پرسرعت، ایا؟!

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
متاسفانه من این اشتباه رو کردم ! روی حرف رفقام که تو همین مرکز ( زارعی ) مشترک هستند مشترک شدم حالا از دیروز ( چهارشنبه ) خطم رانژه شده ولی هنوز کانکت نشدم ! چرا ؟ چون امروز مسوول فروش تشریف ندارند که مشخصات user و pass رو بگیرم کسیم نمیتونه کمکی کنه ! یعنی سه روز بعد از رانژه شاید و شاید ( روم به دیوار ) فرجی بشه

USER Name: شماره تلفن
Pass: اسم شما با حرف کوچک مثلا : arman

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
آسیاتک آشغاله این ماه آخرین ماهیه که از آسیاتک استفاده می کنم .من میرم داتک!!!

armandesign

Registered User
لایک‌ها
6
USER Name: شماره تلفن
Pass: اسم شما با حرف کوچک مثلا : arman

تشکر :) متاسفانه نتیجه نداد ! زنگ زدم الان خیلی راحت و بیخیال گفت الان IP نداریم !!!! باید 3 چهار روز دیگه صبر کنی ! تا بحال به شما هم این حرفو زدن ؟ اگه سر کاریه فسخ کنم همون داتک ظاهرآ بهتر باید باشه با تورنت هم کمتر مشکل داره

خط بیخود رانژه شد وقت ما رو هم گرفتن حالا هم این از جواب دادنشون

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

من 9 سال پیش که تازه اینترنت (کیلو بایتی) گرفته بودم با سرعتهای افتضاح اون موقع فایل 6 مگی رو تو حدود 45 دقیقه دانلود می کردم . فکر کنم اگه با سرعت 14400 (مربوط به عهد پارینه سنگی) هم دانلود می کردی کمتر از 1 ساعت طول می کشید .

اشتراک آسیا تک = دور ریختن پول ، هدر دادن زمان ، والسلام

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
من 9 سال پیش که تازه اینترنت (کیلو بایتی) گرفته بودم با سرعتهای افتضاح اون موقع فایل 6 مگی رو تو حدود 45 دقیقه دانلود می کردم . فکر کنم اگه با سرعت 14400 (مربوط به عهد پارینه سنگی) هم دانلود می کردی کمتر از 1 ساعت طول می کشید .

اشتراک آسیا تک = دور ریختن پول ، هدر دادن زمان ، والسلام

موافقم با دیدگاه شما.

آسیاتک داره روی 2 فاکتور مانور می ده 1- قیمت 2- تاخیر حداقل یک هفته ایی برای رانژه شدن.

بالا