• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
دوستان من چند تا سئوال داشتم ازتون در مورد آسياتك اول اينكه كيفيتش هنوز بده يا نه چون چند صفحه قبل رو كه مي خوندم همه بد گفته بودن ازش دوم اينكه مي خواستم ببينم كسي تو منطقه دانشگاه از سرويس آسياتك استفاده ميكنه كيفيتش تو اين منطقه چطوره و اينكه براي ماه اول مجاني ميده يا نه و در آخر اينكه اگه آسياتك تنها سرويس دهنده منطقه شما بود آيا ازش ميگرفتيد يا بيخيال مي شديد
ممنون ميشم اگه جواب بديد

در مورد کیفیت آسیاتک دوستان اظهار نظر کردند. 1- قطعی 2- نوسان سرعت.

این منطقه دانشگاه رو متوجه نشدم کجا هست.

اگر تنها سرویس دهنده بود = بله.

saeed.rg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من مي خوام از آسياتك dsl بگيرم زنگ زدم بهم گفتن كه مودمي رو كه ميدن coreces هستش به قيمت 32 تومن مي خواستم ببينم اين مودم مشكلي نداره بگيرم يا اگه مشكل داره مارك ديگه اي هستش كه هم قيمتش تو همين مايه ها باشه و با آسياتك هم سازگار باشه
لطف مي كنيد اگه راهنمايي كنيد فوري هستش

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان من چند تا سئوال داشتم ازتون در مورد آسياتك اول اينكه كيفيتش هنوز بده يا نه چون چند صفحه قبل رو كه مي خوندم همه بد گفته بودن ازش دوم اينكه مي خواستم ببينم كسي تو منطقه دانشگاه از سرويس آسياتك استفاده ميكنه كيفيتش تو اين منطقه چطوره و اينكه براي ماه اول مجاني ميده يا نه و در آخر اينكه اگه آسياتك تنها سرويس دهنده منطقه شما بود آيا ازش ميگرفتيد يا بيخيال مي شديد
ممنون ميشم اگه جواب بدي

آزار دهنده ترین مشکلتاش سرعت پائین دانلودش از رپید شیر هست و قطعی های مکررش که این دومی توی این ماه اخیر اینجوری شده. ولی اگر تنها سرویس دهنده منطقمون باشم و زیاد هم از اینترنت استفاده کنم بله میگیرم چون از دایال آپ به صرفه تر هست.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
بچه ها من مي خوام از آسياتك dsl بگيرم زنگ زدم بهم گفتن كه مودمي رو كه ميدن coreces هستش به قيمت 32 تومن مي خواستم ببينم اين مودم مشكلي نداره بگيرم يا اگه مشكل داره مارك ديگه اي هستش كه هم قيمتش تو همين مايه ها باشه و با آسياتك هم سازگار باشه

مودم های Corecess بد نیستن ولی اگر توانایی بیشتر هزینه کردن داری Asus بخر.

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8

این همه مودم توپ ریخته توی بازار. به نظر من اصلا از شرکتها مودم نگیرید که دوبله حساب میکنن. خدماتشون هم چرته. مخصوصاً آسیاتک. اگر خریدید مشتری اول و آخرش خودتون هستید. البته از نظر کارایی هیچ فرقی با هم نمیکنن و میشه گفت بدترینشون هم برای اینترنت در پیتیه ما زیاده. فقط تفاوت در ساپورت نرم افزاری و نحوه ی کارکرد، شکل ظاهری و چند مورد دیگه دارند.

میتونید مودمی با مارک Asus یا Planet یا ... تهیه کنید.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
ویژگیهای سرویس آسیا تک رو به اطلاع همه دوستان میرسانم :

- فیلتر شدن بسیاری از سایتهای شناخته شده موزیک و فیلم مثل : sarzamin.org و avazha.com (از امروز)
- سرعت دانلود با سرویس 128 از رپید شیر در هر موقع از روز از 7.69 بالاتر نمی رود .
- سرویس به صورت پی در پی با قطعی مواجه می شود .
- پورتهای point to point کاملا بسته می باشند و عملا امکان استفاده خیلی از سرویسهای اینترنتی برای کاربر فراهم نیست .
- عدم پاسخگویی شماره پشتیبانی در اکثر مواقع
- پشتیبانی ضعیف و غیر تخصصی
- ...
- ...
- ...

توضیح : در صورتیکه استفاده شما از اینترنت در حد چک کردن e-mail و چت کردن می باشد می توانید از آسیا تک سرویس بگیرید ، در غیر اینصورت قیدش رو بزنید که بدجوری پشیمونتون میکنه .

Hossein Best

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله درسته . رپیدشیر محبوب هم فیلتر شد و رفت پی کارش .
خدایـــــــــــــــــــــــــــا

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
یه بار داتک فیلترش کرد، ملت انقدر زنگ زدن پشتیبای ظرف دو روز دوباره باز شد، ضمن اینکه داتک یه عذر خواهی رسمی از یوزر هاش کرد. بیکار نشینید آقا.

Hossein Best

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه بار داتک فیلترش کرد، ملت انقدر زنگ زدن پشتیبای ظرف دو روز دوباره باز شد، ضمن اینکه داتک یه عذر خواهی رسمی از یوزر هاش کرد. بیکار نشینید آقا.
شما بگید چی کار کنیم .
یه حرکت دسته جمعی و هماهنگ شده باشه خوبه .
مثلا یه بعداز ظهر همه قرار بزاریم و زنگ بزنیم به پشتیبانی و گیر بدیم به قضیه رپیدشیر !

armandesign

Registered User
لایک‌ها
6
اسیاتک بدون رپید بکار من که نمیاد چون پنجاه درصد از استفاده ام دانلود از رپید !
حالا باید چکار کنبم ؟

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شما بگید چی کار کنیم .
یه حرکت دسته جمعی و هماهنگ شده باشه خوبه .
مثلا یه بعداز ظهر همه قرار بزاریم و زنگ بزنیم به پشتیبانی و گیر بدیم به قضیه رپیدشیر !

کافیه هر کسی که از این شرکت یا شرکتهای مشابه خدمات میگیره بصورت نمادین هم که شده بره به دفتر شرکت و بگه که من میخوام سرویسم رو جمع کنم. یا حداقل بصورت پی در پی زنگ بزنید و اعتراض کنید.

من که داتک دارم و فعلا که گوش شیطون کر فیلتر نشده!

واقعا باید برای خودمون متاسف باشیم!!!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
من همین الان زنگ زدم به آسیا تک و گفتم می خوام اشتراک یک ماه باقیمونده رو لغو کنم و حالیشونم کردم که یکی از دلایلش همین فیلترینگ رپید شیر و بسته بودن پورت های p2p هستش . اون لحظه ، خط مسئول لغو اشتراک مشغول بود و موفق نشدم باهاش صحبت کنم . دیشب هم ساعت 12:45 زنگ زدم پشتیبانی و گفتم دیگه مسخرشو در آوردین و این حرفا ... از همه شما خواهش می کنم به خاطر دفاع از حق و حقوق خودتون هم که شده زنگ بزنید و به هر ظریقی که می تونید اعتراض خودتونو اعلام کنید . تا از این موضوع زمان زیادی نگذشته باید این کار رو کرد وگرنه اگه زمان بگذره دیگه هیچ ترتیب اثری داده نمیشه . لطفا نتیجه تماسهاتونو اعلام کنید و پیشنهادای دیگه ای هم اگه دارید مطرح کنید . ممنون

mahm0ud1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آسیاتک امروز راپیدشیر رو بست
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
تا میتو نید زنگ بزنید به پشتیبانی و فشار بیاد این فعلا تنها راهی که ما داریم، واقعا اگر رپید فیلتر بشه دیگه اصلا ADSL به چه درد میخوره، من خودم تا الان 6-7 دفعه زنگ زدم و هر بارد هم داد و قال کردم ولی یه دست صدا نداره. زنگ بزنید.

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
دوستان همتون زنگ بزنيد شايد با اين كار بشه كاري كرد
تورنت كه بستس راپيد هم فيل تر ديگه به چه درد ميخوره نت!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
من که دهنم وا مونده هنوز :eek:

سراسری نیست؟ فقط آسیاتک بسته؟

H-Pianist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان همتون زنگ بزنيد شايد با اين كار بشه كاري كرد
تورنت كه بستس راپيد هم فيل تر ديگه به چه درد ميخوره نت!
موافقم.

امروز من زنگ زدم زنه خودش هم ناراحت بود بابت این قضیه.

میگفت امیدوارم مثل گوگل که اشتباهی فیل تر کرده بودن این رو هم دوباره برگردونند.

من هم گفتم اگه درست نشه دیگه ADSL به دردم نمیخوره گفت بله مشکل همه همینه.

دوستان زنگ بزنید.

eliot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این آسیاتک هم دیگه گندشو در اورده. حالا هم که اومده رپید شیر رو دانلود کنه. بچه بیایید همه پشت سر هم به آسیاتک زنگ بزنیم و تهدیدشون کنیم که می خواهیم برای ماه آذر در خواست جمع آوری خط بدیم.
بلند شید و گوشی رو بردارد و زنگ بزنید. من الان 2 مرتبه زنگ زدم و به فکو و فامیلم هم که از این شرکت adsl دارند گفتم زنگ بزنند.:f34r:

رپیدشیر حق مسلم ماست!;)

بالا