• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

AmirKhanTala

Registered User
لایک‌ها
4
من پند روز پیش تبدیلش کردم به 256. تازه این 256 رو میشه اسمش رو گذاشت نیمه پرسرعت.
2q24sg8.gif

سرعتش هم خوبه 100 مگ رو دقیقا تو 1 ساعت میاره.
q3.gif
دارم وسوسه میشم برم 512 بگیرم.

armandesign

Registered User
لایک‌ها
6
بالاخره یه IP پیدا شد به ما بدن ! جالبه که الان سرعت دانلود نسبتآ خوب و بدون نوسان هست 14تا 15 ولی خب تو سایت Speedtest سرعت دانلود رو 87KB میده که عجیبه !

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
من پند روز پیش تبدیلش کردم به 256. تازه این 256 رو میشه اسمش رو گذاشت نیمه پرسرعت.

سرعتش هم خوبه 100 مگ رو دقیقا تو 1 ساعت میاره. دارم وسوسه میشم برم 512 بگیرم.

از آسیاتک 256 گرفتی چه جوریا؟! چند؟! سرعت دانلود دقیقا رو چنده؟

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
بالاخره یه IP پیدا شد به ما بدن ! جالبه که الان سرعت دانلود نسبتآ خوب و بدون نوسان هست 14تا 15 ولی خب تو سایت Speedtest سرعت دانلود رو 87KB میده که عجیبه !

Speedtest هم ممکنه خطا داشته باشه، اینجور موارد توصیه میشه با دو سه تا سرور مختلف تست بگیرید.

AmirKhanTala

Registered User
لایک‌ها
4
از آسیاتک 256 گرفتی چه جوریا؟! چند؟! سرعت دانلود دقیقا رو چنده؟

سلام
بله از آسیاتک. همون 40 تومن در ماه.اگه دانشجویی یا تو خانوادتون دانشجو دارین میتونی بگیری. یا اینکه عضو هیئت علمی دانشگاه باشی.
سرعتش هم خوبه. میتونستی خودت محاسبه کنی با 100 مگ در 1 ساعت ~ حدود 28.5 کیلو بر ثانیه. البته گاهی اوقات تا 1.5 کیلو هم پایین میاد.

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
تاجایی که میدونم دفعه ی قبلی که رفته بودم شرکت ، میگفت باید گواهی اشتغال به تحصیلی بیاری که توی اون قید شده باشه برای تحقیق نیاز به سرعت بالاتر داره. دانشگاه ما که عمراً یه همچین گواهی نمیده.

AmirKhanTala

Registered User
لایک‌ها
4
تاجایی که میدونم دفعه ی قبلی که رفته بودم شرکت ، میگفت باید گواهی اشتغال به تحصیلی بیاری که توی اون قید شده باشه برای تحقیق نیاز به سرعت بالاتر داره. دانشگاه ما که عمراً یه همچین گواهی نمیده.

اصلا یه همچین چیزی نیست. کافیه یه گواهی اشتغال بگیری جهت ارائه به شرکت آسیاتک همین. ربطی به تحقیق نداره.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6

بارها شده کارمندهای بخش فروش فروش آسیاتک از طریق تلفن پرت و پلا در مورد سرویس ها شون و نحوه ی فروش شون به من و دوستام تحویل دادن فکر کنم اینم یکی از اون موارد بوده. اینجور مواقع مراجعه حضوری ضروری هستش.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سلام!

وضعیت اینترنت دوستان چطوره؟
برای من که پینگ روی 1000 تا 1600 رفته....

چه خبره؟

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
سلام!

وضعیت اینترنت دوستان چطوره؟
برای من که پینگ روی 1000 تا 1600 رفته....

چه خبره؟

پینگ افتضاح - سرعت دانلود از اون افتضاح تر دیشب داشتم mp3 دانلود می کرد سرعت دانلود روی 4 و 5 بود (128k)

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
اینطور که من تریس روت رو چک کردم مثل اینکه مشکل از شبکه داخلی خودشون یا خطوط داخل ایران باید باشه

شاید باز پای یکی رفتی روی فیبر نوری :دی

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
پینگ افتضاح - سرعت دانلود از اون افتضاح تر دیشب داشتم mp3 دانلود می کرد سرعت دانلود روی 4 و 5 بود (128k)

یکی از بدترین موارد سرعت دانلود از رپید شیر هستش، بعضی وقتها دانلود Fail میشه خیلی از اوقات هم سرعت دانلود بالا تر از 4 نمیره.

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
یکی از بدترین موارد سرعت دانلود از رپید شیر هستش، بعضی وقتها دانلود Fail میشه خیلی از اوقات هم سرعت دانلود بالا تر از 4 نمیره.

دقیقا تائید می شه. رپیدشر افتضاحه سرعت دانلود بین 3 تا 7 بازی می کنه.

بعد ساعت حول و حوش 1 شب رفتم دیدم سرعت دانلود در رپیدشر به 12 تا 16 می رسه. آسیا تک واقعا ضریب

اشتراکش خیلی بالا هست. اگر دانلود می خواهی بکنی باید شب زنده دار بشی.

babak_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی سرویس با کیفیتی ارائه می دادند که به سلامتی از امروز آی پی هاشون هم داینامیک شد!

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
دقیقا تائید می شه. رپیدشر افتضاحه سرعت دانلود بین 3 تا 7 بازی می کنه.

بعد ساعت حول و حوش 1 شب رفتم دیدم سرعت دانلود در رپیدشر به 12 تا 16 می رسه. آسیا تک واقعا ضریب

اشتراکش خیلی بالا هست. اگر دانلود می خواهی بکنی باید شب زنده دار بشی.

دقیقا همینطوره، من همیشه باید تو 2 شب بیدار بمونم بعد 2 بذارم فایل مورد نظرم از رپید دانلود شه برم بخوابم.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
امروز عصرم من تقریبا 2 ساعت قطعی داشتم که البته پشتیبانی اصرار داشت ایراد از مخابراته نه اونا!

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
بیشتر از 20 بار تو یک ساعت اخیر قطع و وصل شدم سرعت هم که افتضاحه! قبلا هر مرزی داشت قطعی نداشت که اونم به سلامتی اضافه شده.

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
یکشنبه و دوشنبه بعد از ظهر ، من هم 2 ساعت قطعی داشتم. زنگ زدم 1844 هیچ کسی حضور نداشت. از ساعت 8:30PM تا 10:30 تعطیل بود.

همینه دیگه .اندازه ی 10 تومان آش میخوریم
38.gif

DANTE2006

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان من چند تا سئوال داشتم ازتون در مورد آسياتك اول اينكه كيفيتش هنوز بده يا نه چون چند صفحه قبل رو كه مي خوندم همه بد گفته بودن ازش دوم اينكه مي خواستم ببينم كسي تو منطقه دانشگاه از سرويس آسياتك استفاده ميكنه كيفيتش تو اين منطقه چطوره و اينكه براي ماه اول مجاني ميده يا نه و در آخر اينكه اگه آسياتك تنها سرويس دهنده منطقه شما بود آيا ازش ميگرفتيد يا بيخيال مي شديد
ممنون ميشم اگه جواب بديد

بالا